Δευτέρα
21-08-2017
23:45
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Τι καλό θα φάμε σήμερα; - Page 8 - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


Page 8 of 13«126789101213»
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ » ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ » Τι καλό θα φάμε σήμερα;
Τι καλό θα φάμε σήμερα;
Ρανια

Ημερομηνία: Πέμπτη, 01-03-2012, 17:20 | Δημοσίευμα # 106
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
και αν το καλοσκεφθεί κανείς είναι ανατριχιαστικό να τρώει κανείς κάτι που εχει δει ζωντανό
Εχω μια ανηψιά αμερικάνα η οποία όχι μόνο δεν τρώει το ψάρι παρά μόνο σε φιλέτο, αλλά και τα οστρακοειδή μόνο καθαρισμένα Ούτε να δει στο τραπέζι γαρίδες κλπ με το κεφάλι Δεν μπορώ να με κοιτάζει το φαγητό μου λέει biggrin και δεν εχει άδικο
 
Ρανια

Ημερομηνία: Παρασκευή, 02-03-2012, 13:49 | Δημοσίευμα # 107
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
σήμερα το μενού έχει γίγαντες
 
virginie

Ημερομηνία: Σάββατο, 03-03-2012, 00:35 | Δημοσίευμα # 108
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Να είσαι καλά Ράνια μου,γιατί μέχρι τώρα δεν είχα καταλήξει τι να μαγειρέψω αύριο .
Πάω να τους βάλω στο νερό
 
Ρανια

Ημερομηνία: Σάββατο, 03-03-2012, 12:44 | Δημοσίευμα # 109
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
σήμερα κορίτσια έχει κοκκινογούλια biggrin , και μπακαλιάρο κροκέτες με σκορδαλιά smile
Έναλλακτικά μια ιδέα αντί για μπακαλιάρο είναι κολοκυθάκια και μελιτζάνες πολύ λεπτά κομμένα τηγανητά σε κουρκούτι και αντί για σκορδαλιά αν θέλουμε να αποφύγουμε το σκόρδο είναι να τα συνοδεύσουμε με ενα τζατζίκι χωρίς σκόρδο
Μια συνταγή για κουρκούτι που είδα από έναν Μαστερ σεφ στην τηλεόραση είναι:

150 γρ κορν φλάουρ
75 αλεύρι που φουσκώνει
400 γρ παγωμένο νερό


Η συνταγή αυτή θυμίζει λίγο την γιαπωνέζικη τεμπούρα που χρησιμοποιούν όχι αλευρι σιτου αλλά ριζαλευρο ή κορν φλαουρ και επίσης το παγωμένο νερό, ώστε μολις πέσει στο καυτό λάδι με την αντίθεση φουσκώνει το κουρκούτι
 
virginie

Ημερομηνία: Κυριακή, 04-03-2012, 00:08 | Δημοσίευμα # 110
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Του Ευαγγελισμού που θα μπορώ να φάω ψάρι θα το κάνω.Μπορεί το κόρν φλάουρ και το παγωμένο νερό όντως να το κάνουν να φουσκώνει και να είναι πιο σταθερό biggrin
 
Ρανια

Ημερομηνία: Πέμπτη, 08-03-2012, 14:31 | Δημοσίευμα # 111
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
σήμερα κλασικό ελληνικό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες και λάχανο σαλάτα
Νομίζω ότι το κοτόπουλο όπως το συνηθίζουμε στο φούρνο είναι καθαρά ελληνική συνταγή Τί λέτε;


Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Πέμπτη, 08-03-2012, 14:45
 
virginie

Ημερομηνία: Πέμπτη, 08-03-2012, 14:38 | Δημοσίευμα # 112
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Ναι ράνια μου ,καθαρά ελληνική και πεντανόστιμη
 
Ρανια

Ημερομηνία: Παρασκευή, 09-03-2012, 10:24 | Δημοσίευμα # 113
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
κορίτσια σήμερα λέω να κάνω γεμιστά
δεν ξέρω αν το κάνετε εσείς, μέσα στη γέμιση τρίβω και λίγη μελιτζάνα και η γέμιση παίρνει μια ωραία γλυκύτητα
 
virginie

Ημερομηνία: Παρασκευή, 09-03-2012, 18:55 | Δημοσίευμα # 114
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Κι εγώ το συνηθίζω Ράνια μου.Δεν βάζω ποτέ κιμά στα γεμιστά μου και η τριμμένη μελιτζάνα στη γέμιση πέρα απο την γευστικότητα σου δίνει την αίσθηση του κιμά.
Έτσι ικανοποιούνται κατα κάποιο τρόπο όλοι.Και αυτοί που τα θέλουν λαδερά και αυτοί που τα θέλουν με κιμά.
Μια φορά είχα φτιάξει μελιτζανόπιττα και όλοι νόμιζαν ότι είχα φτιάξει κιμαδόπιττα biggrin
 
martzak51

Ημερομηνία: Σάββατο, 10-03-2012, 02:27 | Δημοσίευμα # 115
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Στα γεμιστά κορίτσια και εγώ τρίβω μελιτζάνα αλλά και κολοκύθι και πατάτα.Μου αρέσει επίσης να χρησιμοποιώ και άνηθο και δυόσμο και μαϊντανό...
Και μένα μου αρέσουν χωρίς κιμά περισσότερο smile
Θα φτιάξω την συνταγή σου για το κουρκούτι Ράνια μου του Ευαγγελισμού που θα μπορούμε να φάμε ψάρι.Είναι η μόνη ημέρα που τρώγω και... σκορδαλιά.
Σήμερα ο γαμπρός μου ήθελε φασολάδα...αύριο θα δούμε...
Οταν είμασταν όλοι μαζί πάντα υπήρχε πρόγραμμα φαγητου ανάλογα με την εποχή και δεν είχα την σκοτούρα... τι να μαγειρέψω...Τώρα ότι θέλουν τα παιδιά.. biggrin
 
Ρανια

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 14:12 | Δημοσίευμα # 116
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Μαντέψτε κορίτσια biggrin
 
martzak51

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 15:38 | Δημοσίευμα # 117
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Μπακαλιάρο να πω Ράνια μου;;; Είναι πανελληνίως καθιερωμένος την ημέρα αυτή.....
Εμείς πάντως σήμερα δεν φάγαμε μπακαλιάρο.Βρήκαμε φρεσκότατο μπαρμπουνάκι,μόλις είχε αράξει η ψαρόβαρκα,και μια πλούσια σαλάτα με μαρουλάκι,ρόκα,πιπεριά,αγγουράκι,πιπεριά,άνηθο,ντομάτα συμπλήρωσαν το φαγητό.
Τώρα αν μα αφήσει η μικρή-μικρή κυρία biggrin θα αράξω λίγο στον καναπέ happy
 
virginie

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 21:44 | Δημοσίευμα # 118
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Εμεις φάγαμε αυτό που φαντάζεστε κορίτσια biggrin
Το συνοδέψαμε με μια σκορδαλιά δυναμίτη, (κανεις δεν διαμαρτυρήθηκε)χορταράκια που μάζεψα η ίδια και τα τελευταία παντζαράκια απο το μποστανάκι μου.
Και για επιδόρπιο το σάμαλι της Μαρίας μας που έκλεψε τις εντυπώσεις.Οι φίλοι μας πήραν και για το σπίτι μαζί με την συνταγή.
Και του χρόνου να είμαστε καλά κορίτσια

 
martzak51

Ημερομηνία: Δευτέρα, 26-03-2012, 00:26 | Δημοσίευμα # 119
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Χαίρομαι Βιργινία μου που σου άρεσε το γλυκό.Αύριο θα τα φτιάξω ξανά.Μόλις το φτιάξουμε ως δια μαγείας εξαφανίζεται cool
Και του χρόνου κορίτσια με υγεία
 
Ρανια

Ημερομηνία: Δευτέρα, 26-03-2012, 12:31 | Δημοσίευμα # 120
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
σκορδαλιά σε όλο της το μεγαλείο!!!
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ » ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ » Τι καλό θα φάμε σήμερα;
Page 8 of 13«126789101213»
Search:

Καινούρια Άρθρα

(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά
(10-06-2016) Το φαρμακείο των καλοκαιρινών διακοπών | Υγεία πάνω απ' όλα

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2017
Site managed by uCoz
website stats