Πέμπτη
28-03-2024
14:43
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Κανόνες για ομαλή λειτουργία του φόρουμ - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
ΦΟΡΟΥΜ » WOMAN - LIFE » ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Κανόνες για ομαλή λειτουργία του φόρουμ (Διαβάστε τα οπωσδήποτε.)
Κανόνες για ομαλή λειτουργία του φόρουμ
woman-life

Ημερομηνία: Σάββατο, 27-09-2008, 19:20 | Δημοσίευμα # 1
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Κανόνες για ομαλή λειτουργία του φόρουμ

1. Προσοχή στην συμπεριφορά - Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κακής ατμόσφαιρας στο forum και το site. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Ας μη γινόμαστε επιθετικοί και ας μη χρησιμοποιούμε ύβρεις στον λόγο αλλά ας στηρίζουμε τις απόψεις μας με λογικά επιχειρήματα. Ανάρμοστα μηνύματα, ύβρις ή μηνύματα με προσβλητικό ή πρόστυχο χαρακτήρα θα διαγράφονται άμεσα, χωρίς προειδοποίηση από τους υπευθύνους του forum.

2. Απαγορεύονται τα greeklish - Nα γράφετε το μήνυμά σας μόνο με ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστο και κατανοητό. Τα greeklish (Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες) θα αντιμετωπίζονται αυστηρά. Εάν δεν διαθέτετε ελληνική γραμματοσειρά χρησιμοποιήστε το speech .

3. Απαγορεύονται τα κεφαλαία - Nα γράφετε το μήνυμά σας σε όλες τις συζητήσεις, ενότητες καθώς και στους τίτλους των θεμάτων με πεζούς χαρακτήρες. Τα κεφαλαία υποδηλώνουν ότι φωνάζετε και θα αντιμετωπίζονται αυστηρά.

4. Τίτλοι θεμάτων με νόημα - Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται στον τίτλο του μηνύματός σας και να αποφεύγετε ασαφής τίτλους της μορφής "Βοηθήστε", "Απορία", "Ερώτηση" κλπ. Επίσης μην χρησιμοποιείτε στους τίτλους χαρακτήρες όπως: * # ~ κτλ για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των μελών.

5. Όχι στα Off topic - Μην βγαίνετε εκτός θέματος στις ενότητες. Παρακολουθείτε πάντα το θέμα της συζήτησης ώστε να μην κάνετε άσκοπες δημοσιεύσεις.

6. Τα θέματα στις σωστές κατηγορίες - Να γράφετε το μήνυμά σας στις αντίστοιχες κατηγορίες του forum. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε τυχόν παρόμοιες συζητήσεις και αν υπάρχουν ρωτήστε εκεί.

7. Quotes και emoticons - Αποφεύγετε να κάνετε μεγάλου μεγέθους quote (παράθεση) σε μηνύματα άλλων χρηστών. Επιλέγετε μόνο τα σημαντικότερα σημεία, διότι είναι αρκετά κουραστικό για τα υπόλοιπα μέλη. Απαγορεύεται η χρήση πολλών και ομοίων emoticons (εικονιδίων) στα forums του site. Τα emoticons εξυπηρετούν στην έκφραση αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με υπέρβαση! Επίσης, απαγορεύονται τα μηνύματα που περιέχουν μόνο emoticons.

8. Χρησιμοποιείτε την αναζήτηση (search) - Πριν από οποιαδήποτε δημοσίευση νέου θέματος κρίνεται επιτακτική η ανάγκη χρήσης της αναζήτησης (search) που προσφέρει το site για την αποφυγή δημιουργίας ομοίων topics.

9. Links και άλλα άρθρα - Τα άρθρα ή posts από άλλα sites έχουν πνευματικά δικαιώματα. Προσέχετε τι επισυνάπτετε στα κείμενα σας, παίρνετε πάντοτε την άδεια του συγγραφέα και γράφετε το link απ’ όπου βρήκατε κάτι, ώστε να μη δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα στο forum και το site μας.

10. Απαγορεύεται παράνομο υλικό - Απαγορεύεται για νομικούς λόγους η δημοσίευση υλικού και κυκλωμάτων παράνομης λειτουργίας, λογισμικού εξουδετέρωσης προστασίας και λογισμικού που δεν είναι ελεύθερης χρήσης (warez, crack) καθώς επίσης και η δημοσίευση υλικού με πορνογραφικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

11. Όχι στις διαφημίσεις - Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στις υπογραφές ή στα μηνύματα. Αν θέλετε να διαφημιστείτε μπορείτε να επικοινωνήστε με τους Διαχειριστές. Τα μηνύματα με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

12. Όχι δημοσίως τα παράπονα - Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στον Συντονιστή και όχι δημόσια.

13. Οι διαχειριστές ή οι συντονιστές - Έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιοδήποτε μήνυμα το περιεχόμενο του οποίου δεν πληρεί τους όρους χρήσης.

Η μη γνώση των κανόνων δεν σας απαλλάσσει από αυτούς.

 
woman-life

Ημερομηνία: Σάββατο, 27-09-2008, 19:26 | Δημοσίευμα # 2
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Υπογραφές και εικόνες :

1. Οι υπογραφές δεν μπορούν να ξεπερνούν τους 150 χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου και των κενών.

2. Επιτρέπεται μόνο μία εικόνα ανά υπογραφή της οποίας το συνολικό μέγεθος (datafile) να μην ξεπερνάει τα 30 kb.

3. Εικόνες μπορούν να προστεθούν σε απαντήσεις αλλά δε πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις: Ύψος-400 pixels και Μήκος-400 pixels και μέγεθος αρχείου 150 kb η κάθε μία.

4. Αποφύγετε να τοποθετείτε περισσότερες από 5 εικόνες σε μια απάντηση.

5. Οι Συντονιστές μπορούν να απομακρύνουν ή να επεξεργαστούν τις εικόνες που υπερβαίνουν τα όρια.

Η μη γνώση των κανόνων δεν σας απαλλάσσει από αυτούς.

 
Eva-D

Ημερομηνία: Παρασκευή, 22-03-2013, 17:19 | Δημοσίευμα # 3
Ζωηρό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 129
Δωράκια: 2
Σεβασμός: 0

Offline
Ίσως το μοναδικό φορουμ που λειτουργεί τόσο άψογα! smile
 
martzak51

Ημερομηνία: Σάββατο, 23-03-2013, 02:16 | Δημοσίευμα # 4
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Εva μου
 
ΦΟΡΟΥΜ » WOMAN - LIFE » ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Κανόνες για ομαλή λειτουργία του φόρουμ (Διαβάστε τα οπωσδήποτε.)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats