Τρίτη
16-04-2024
10:54
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Αγαπαω καποιον ,αλλα φοβαμαι την εκμεταλλευση - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΧΕΣΕΙΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ - ΠΑΙΔΙ » ΕΡΩΤΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ » Αγαπαω καποιον ,αλλα φοβαμαι την εκμεταλλευση (Ναι αγαπω και ναι θα εδινα τα παντα ,αλλα μηπως μεχρι που ?)
Αγαπαω καποιον ,αλλα φοβαμαι την εκμεταλλευση
ellie_sam

Ημερομηνία: Τρίτη, 17-07-2012, 23:32 | Δημοσίευμα # 1
Αρχάριο Καινούριος

Δημοσιεύσεις: 1
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Ειμαι αρκετα νεα σε αυτα και δεν εχω κανει ποτε μου πραγματικη σχεση . Μεχρι τωρα μου αρεζαν αγορια που δε μπορουσα να εχω ,αφου δεν ειχαμε ιδιαιτερη επικοινωνια . Τα τελευταια 2 χρονια ημουν ερωτευμενη με ενα καλο παιδι ,το οποιο βεβαια παρολο που γνωριζε οτι του αρεζα απλα με απεφευγε χωρις να με πληγωνει . Ετσι και εγω δεν εκανα τιποτα ! Ολα αυτα μεχρι που γνωρισα ενα παιδι ,2 χρονια μεγαλυτερο μου ! Βρεθηκαμε σε κοινη παρεα και απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε ,παρολο που ηθελα πολυ τον αλλον (τον οποιον απο εκεινη τη στιγμη τον ξεχασα εντελως) . Με αυτο το παιδι που γνωρισα γνωριζομασταν μονο φυσιογνωμικα ,αλλα φανηκε απο την πρωτη στιγμη οτι υπηρχε χημεια ! Καναμε περιπου 2 εβδομαδες για να ξαναβρεθουμε και απο οτι εμαθα μετα εκεινος σε αυτο το διαστημα εκανε σχεση με ενα κοριτσι 4 χρονια μικροτερο του !!! Παρολα αυτα συνεχισε να με φλερταρει και να μου μιλαει ολες τις φορες που βγηκαμε ! Εγω εδειχνα τα συναισθηματα μου χωρις βεβαια να πω κατι σε εκεινον και ειληκρινα μεχρι και σημερα δε ξερω αμα εχει καταλαβει κατι ! Απο τη μερα που συναντηθηκαμε βγαινουμε πολυ συχνα (2-4 φορες την εβδομαδα) και παντα ερχομαστε κοντα ! Με αγκαλιαζει η με φιλαει στο λαιμο η στο μαγουλο ,μου μιλαει γλυκα και πολλες φορες με σεξουαλικα υπονοουμενα ! Ωστοσο ,στην παρεα δηλωνει πολυ ερωτευμενος με το μικροτερο εκεινο κοριτσι ,με αποτελεσμα οι στενοι μου φιλοι που γνωριζουν τα συναισθηματα μου να μου λενε οτι απλα με εκμεταλλευεται και οτι γνωριζει τα συναισθηματα μου ,παραλο που δε μπορει να ανταποκριθει σε αυτα εκεινος συνεχιζει γιατι του αρεσει αυτου του ειδους η επαφη μας ! Ισως να εχουν και δικαιο ,αλλα εγω αρνουμαι να πιστεψω οτι ολα ειναι μια εκμεταλλευση ,νιωθω υπεροχα μαζι του και εκεινος δειχνει να του αρεσω . Ειδικα τωρα το καλοκαιρι μιλαμε και βγαινουμε καθε μερα ,τον βοηθαω με ο,τι τον απασχολει εκτος βεβαια απο τα συναισθηματικα (δε μου μιλαει ποτε για τη σχεση του) . Το κακο ειναι οτι εγω τον αγαπαω πραγματικα και αν οντως με εκμεταλλευεται θα πρεπει να κανω την καρδια μου πετρα και να τον ξεχασω ,το οποιο σημαινει να μη ξαναβγω με την παρεα μου οταν θα ειναι μαζι ,γιατι δεν προκειται ποτε να το δω φιλικα . Αξιζει να περιμενω να χωρισει και να του πω τα συναισθηματα μου η δεν εχει ποτε σκοπο να κανει κατι μαζι μου οσο και αν δειχνε οτι του αρεσω !?? Παρακαλω πειτε μου ελευθερα την αποψη σας !!! smile
 
Liberty

Ημερομηνία: Τετάρτη, 18-07-2012, 20:55 | Δημοσίευμα # 2
Φρέσκο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 34
Δωράκια: 1
Σεβασμός: 0

Offline
Είσαι εμφανέστατα ένα πολύ τρυφερό και ευαίσθητο κορίτσι! Είναι απολύτως φυσιολογικό να νιώθεις κολακευμένη από την προσοχή του αγοριού που μας αναφέρεις.
Τι όμορφο συναίσθημα αλήθεια ο έρωτας! Πιστεύω όμως, πως σου αξίζει να έχεις δίπλα σου κάποιον που θα ενδιαφέρεται αποκλειστικά για εσένα…
Μη βιάζεσαι και όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Να φροντίζεις και ν' αγαπάς τον εαυτό σου!
heart
 
woman-life

Ημερομηνία: Πέμπτη, 02-08-2012, 21:19 | Δημοσίευμα # 3
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
ellie_sam, θα συμφωνήσω με την Liberty η οποία σου έδωσε την καλύτερη απάντηση.

Quote (Liberty)
...αξίζει να έχεις δίπλα σου κάποιον που θα ενδιαφέρεται αποκλειστικά για εσένα
... Να φροντίζεις και ν' αγαπάς τον εαυτό σου!


Woman-Life
 
martzak51

Ημερομηνία: Παρασκευή, 03-08-2012, 13:31 | Δημοσίευμα # 4
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
H Liberty πράγματι με δύο φράσεις τα είπε όλα......
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΧΕΣΕΙΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ - ΠΑΙΔΙ » ΕΡΩΤΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ » Αγαπαω καποιον ,αλλα φοβαμαι την εκμεταλλευση (Ναι αγαπω και ναι θα εδινα τα παντα ,αλλα μηπως μεχρι που ?)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats