Πέμπτη
18-04-2024
15:20
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Περί αέρων και υδάτων - Page 12 - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


ΦΟΡΟΥΜ » WOMAN - LIFE » ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ » Περί αέρων και υδάτων
Περί αέρων και υδάτων
woman-life

Ημερομηνία: Πέμπτη, 22-03-2012, 21:08 | Δημοσίευμα # 166
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Καλησπέρα φίλες μου bye

Μαίρη νομίζω πως η Ράνια και η Μαρία σου έδωσαν τις καλύτερες συμβουλές. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα, χόμπι, ασχολίες και στο τέλος να διαλέξεις αυτό που σε γεμίζει περισσότερο.
Και προς Θεού μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην απομακρύνεσαι από τον κόσμο. Ευτυχώς έχουμε και το ίντερνετ και μπορούμε να επικοινωνούμε ελεύθερα.

Επίσης μήπως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου; Να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα και όμορφα;
Εδώ στο φόρουμ συνέχεια μιλάμε γι' αυτό το πράγμα γιατί ως κόρε, αδερφές, σύζυγοι, μητέρες, γιαγιάδες και πάνω απ' όλα ως γυναίκες, από τη φύση μας αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους μας και παραμελούμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Κι αφού άρχισα να μιλάω για εμάς τις αγαπημένες, κορίτσια μου, θέλω να σας πω πώς από εβδομάδα στην κατηγορία "ΟΜΟΡΦΙΑ" θα ανοίξω θέμα και θα δημοσιεύω διάφορες ιδέες της Fly-Lady για το πώς μπορούμε να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας. Εννοείται πως θα τα συζητάμε και θα προτείνουμε τις ιδέες μας. Γι' αυτό μπορείτε από τώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε wink

Σας φιλώ γλυκά !!!


Woman-Life
 
martzak51

Ημερομηνία: Παρασκευή, 23-03-2012, 01:35 | Δημοσίευμα # 167
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Περιμένουμε λοιπόν το νέο θέμα Αdmin μας....Γυναίκες είμαστε χρειάζεται.....
Τι κάνει η όμορφη Θεσσαλονίκη μας;;;; tongue
 
Ρανια

Ημερομηνία: Παρασκευή, 23-03-2012, 09:01 | Δημοσίευμα # 168
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Ναι ναι περιμενουμε!
 
martzak51

Ημερομηνία: Παρασκευή, 23-03-2012, 17:03 | Δημοσίευμα # 169
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Παρασκευή σήμερα κορίτσια και ήδη είμαστε στούς Δ' χαιρετισμούς.
Τι γρήγορα που περνά ο καιρός..... cool
Ας πάμε όσες μπορούμε στην εκκλησία να ακούσουμε ακόμα μιά φορά την υπέροχη αυτή ακολουθία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
virginie

Ημερομηνία: Παρασκευή, 23-03-2012, 18:06 | Δημοσίευμα # 170
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Κορίτσια μου εγω σήμερα τους το ξεκαθάρισα.
Θα παρακολουθήσω την λειτουργία στην εκκλησία του χωριού.Ευτυχώς ο γιός μου δεν είχε σχολείο σήμερα και αποδράσαμε απο την Αθήνα απο χτες το βράδυ. tongue
Εδω κοντά στο σπίτι είναι ένα εκκλησάκι που το συντηρεί μια γριούλα μοναχή.Άν μάθω ότι θα κάνει λειτουργία θα προτιμήσω να πάω εκεί.
smile
 
virginie

Ημερομηνία: Παρασκευή, 23-03-2012, 18:19 | Δημοσίευμα # 171
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Μαίρη κι εγω συμφωνώ απόλυτα με όσα σου είπαν τα κορίτσια μας.
Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της.Μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε καταβάλλουν και προπάντων μην απομονώνεσαι.
Δες το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.Καμμιά φορά στις δυσκολίες μας ενεργοποιούνται δυνάμεις που ούτε εμείς οι ίδιες δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. cool

Καλή μας Αdmin περιμένω τι καλό θα μας βρεις πάλι.
Σε ευχαριστούμε που μας κακομαθαίνεις

 
Ρανια

Ημερομηνία: Σάββατο, 24-03-2012, 12:40 | Δημοσίευμα # 172
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
καλημερα κοριτσια μου
μου φαινεται οτι απο εχθες την εχω αρπάξει λιγο!! λαιμός wacko μυτη wink ελπιζω να μη με ριξει κατω, δεν ειναι καιρός για τετοια!!
 
woman-life

Ημερομηνία: Σάββατο, 24-03-2012, 15:02 | Δημοσίευμα # 173
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Γεια σας!!!!!!
Ράνια μου, κάνε ότι μπορείς για να μην σε ρίξει κάτω. Αυτές τις μέρες ο καιρός είναι καλός αλλά ύπουλος. Να προσέχεις καλή μου smile
Από αύριο λένε θα χάσει ο καιρός αλλά τουλάχιστον δε θα έχει κρύο... ελπίζω δηλαδή.


Woman-Life
 
martzak51

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 01:11 | Δημοσίευμα # 174
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Περαστικά σου Ράνια μου,ο καιρός μας τα κάνει αυτά.... cool Και εμείς όλοι το ιδιο είμαστε....Μετά έρχεται και η ιγμορίτιδα και όλα βαίνουν......
Που θα πάει θα περάσει...
Ελπίζω και εγώ Αdmin mου να μη πέσει πολύ η θερμοκρασία γιατί αλλο δεν αντέχουμε... angry
 
Ρανια

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 11:12 | Δημοσίευμα # 175
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
καλημερα κοριτσια
Admin SOS κανε κατι
Για να δω τις φωτο απο τη μοδα που εβαλες πρεπει να δω και φωτο πορνό
 
martzak51

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 12:49 | Δημοσίευμα # 176
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Καλημέρα κορίτσια Χρόνια πολλά σε όλες μας και του χρόνου με υγεία. biggrin
Η Αdmin Ράνια μου μας βγάζει πάντα από δύσκολες καταστάσεις tongue
 
Ρανια

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 14:08 | Δημοσίευμα # 177
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
χρονια πολλά Μαρία μου και σε σενα και στα αλλα κοριτσια
με αυτο το παραπανω θεμα δεν καταλαβαινω τι γινεται Πως ειναι δυνατον να μπαινουν ελευθερα οι διαφησμισεις χωρις περιορισμο surprised
Ελπιζω η admin μας να μει εγκαιρα να το δει γιατι ειναι πολυ κακογουστο. Για αυτα υπαρχουν αλλες σελιδες (για οσους ενδιαφερονται) wacko
 
virginie

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 21:54 | Δημοσίευμα # 178
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Χρόνια πολλά και απο μένα κορίτσια!
Ράνια μου σου εύχομαι περαστικά.Η αλήθεια είναι ότι μας ξεγελάει λίγο ο καιρός αυτή την εποχή και είμαστε πιο χαλαρές στο ντύσιμο.
biggrin
 
woman-life

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 23:30 | Δημοσίευμα # 179
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Καλησπέρα κορίτσια!!!
Ράνια μου σ' ευχαριστώ που μ' ενημέρωσες. Έχω διορθώσει εκείνο το θέμα με τις φώτο. Ότι μπορώ κάνω. Αλλά μερικές φορές κάποια πράγματα αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Μας έχουν τρελάνει μ' αυτές τις διαφημίσεις. dry

Αλλάζοντας το θέμα...
Ποιος πήγε στην παρέλαση σήμερα; Διάβασα ότι ματαιώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο και έγιναν επεισόδια σε πολλές πόλεις... Επίσης:
Mε έντονη την αστυνομική παρουσία και χωρίς να λείψουν οι μικροεντάσεις πραγματοποιήθηκε στα Χανιά η παρέλαση. Για πρώτη φορά, περιορίστηκε σε ένα μικρό κομμάτι της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, το οποίο είχαν αποκλείσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να επιτρέπουν την πρόσβαση σε πολίτες που βρίσκονταν σε απόσταση 150 μέτρων από τους επισήμους.
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη της παρέλασης στην Πάτρα, όταν κατά την ώρα της δοξολογίας ομάδα περίπου 200 ατόμων κατευθύνθηκε προς τον χώρο της παρέλασης, έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και στη συνέχεια επιτέθηκε προς τις αστυνομικές δυνάμεις με αβγά και καφέδες.
Στη Θεσσαλονίκη, ομάδα διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στον χώρο της παρέλασης, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου, ενώ έκαναν λόγο για κλίμα αστυνομοκρατίας.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε και στη Λάρισα η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης.
Παρατράγουδα σημειώθηκαν με τη λήξη της παρέλασης και στην Καλαμάτα, όταν ομάδα προσκείμενη στην Χρυσή Αυγή συνεπλάκη με ομάδα του αριστερού χώρου και παρενέβη η αστυνομία.
Στην Κόρινθο, μια μικρή ομάδα πολιτών φώναζε αντιμνημονιακά και υβριστικά συνθήματα, ενώ μετά το πέρας της παρέλαση, και αφού είχαν απομακρυνθεί οι επίσημοι, μια μεγάλη ομάδα από την «Πρωτοβουλία πολιτών Ν. Κορινθίας» μαζί με εκπαιδευτικούς έκαναν σιωπηλή παρέλαση με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Αντισταθείτε».
Στην Τρίπολη και το Ναύπλιο οι παρελάσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. Ακούστηκαν μόνο αντιμνημονιακά συνθήματα συγκεντρωμένων πολιτών που είχαν αναρτήσει και πανό.
Στις Σέρρες έγιναν οκτώ προσαγωγές νωρίς το πρωί, ενώ κατά τη διάρκεια της παρέλασης που περιφρουρούνταν από 200 αστυνομικούς προσήχθησαν άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ του νομού Σερρών Αβραάμ Βούλτσιος και ο πρώην πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Σερρών Κ. Καρτιτζόγλου.
Σε 32 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία και στη Βέροια, πριν την έναρξη της παρέλασης για προληπτικούς λόγους. Τα άτομα που προσήχθησαν είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.
Απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου και κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην Κέρκυρα. Υπό τον φόβο των επεισοδίων δεν στήθηκε η εξέδρα των επισήμων παρά μόνο η ελληνική σημαία. Μισή ώρα πριν την παρέλαση, κινήματα και οργανώσεις καλούσαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τους πολίτες.
Στη Ζάκυνθο, αντιδράσεις δημιουργήθηκαν όταν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής θέλησαν να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο 'Αγνωστου Στρατιώτη, η παρέμβαση όμως της αστυνομίας απέτρεψε τα επεισόδια. Οι επετειακές εκδηλώσεις έγιναν χωρίς την παρουσία κυβερνητικού εκπροσώπου. Στον χώρο της παρέλασης δεν στήθηκε εξέδρα επισήμων.
Πέντε προσαγωγές για προληπτικούς λόγους έγιναν στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο κόσμος αποδοκίμασε τους πολιτικούς κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Στα Τρίκαλα απετράπη η είσοδος στο κεντρικό σημείο της παρέλασης μελών του κινήματος «Δεν πληρώνω» μετά από παρέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ.....

Κρίμα... τέτοια μέρα...


Woman-Life
 
martzak51

Ημερομηνία: Κυριακή, 25-03-2012, 23:56 | Δημοσίευμα # 180
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Κρίμα ...Πράγματι Αdmin μια τέτοια ημέρα να γίνονται τέτοια επεισόδια .Καμμια πλευρά δεν σέβεται τίποτα, κατα την γνώμη μου.Δεν λέω ότι δεν έχουν δίκιο οι διαδηλωτές αλλά την σημερινή ημέρα πρέπει να την σεβόμαστε όλοι μας και να τιμούμε τους ήρωες που χάριν σε αυτούς είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα....
Είδα και εγώ όλες αυτές τις φασαρίες που έγιναν στις παρελάσεις.
Στο Ρέθυμνο έγιναν,ευτυχώς,λίγα παρατράγουδα.
 
ΦΟΡΟΥΜ » WOMAN - LIFE » ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ » Περί αέρων και υδάτων
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats