Πέμπτη
18-04-2024
04:52
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Περί αέρων και υδάτων - Page 22 - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


ΦΟΡΟΥΜ » WOMAN - LIFE » ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ » Περί αέρων και υδάτων
Περί αέρων και υδάτων
MariaPapa

Ημερομηνία: Τετάρτη, 14-11-2012, 10:52 | Δημοσίευμα # 316
Ζωηρό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 64
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Ναι αλλά δεν έχετε προσέξει πως όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο τσουχτερό είναι το κρύο; και τόσο ανυπόφοφος είναι ο ήλιος;
 
virginie

Ημερομηνία: Τρίτη, 20-11-2012, 12:16 | Δημοσίευμα # 317
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Καλοσωρίζω στην παρέα μας την Κεφαλονίτισσα ΜαρίαΡαpa biggrin
Έχω κάνει Πάσχα στο όμορφο νησί σου και όντως η υγρασία είναι αρκετή αν και δεν κάνει πολύ κρύο.
Το ίδιο συμβαίνει και στο Ρέθυμνο που σπουδάζει η κόρη μου.
Επειδή ήταν ασυνήθιστη σε τόση υγρασία και την ενοχλούσε πήρε αφυγραντήρες απο ένα μαγαζί και αυτοί όχι απλώς μείωσαν την υγρασία αλλά έκαναν το σπίτι της να θέλει λιγότερη θέρμανση.Γιατί ο λόγος που άναβε τα καλοριφέρ τις περισσότερες φορές ήταν για να μην νιώθει την υγρασία.
Δοκίμασέ το μπορεί να βοηθήσει λίγο smile
 
MariaPapa

Ημερομηνία: Τρίτη, 20-11-2012, 12:33 | Δημοσίευμα # 318
Ζωηρό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 64
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Ξέρεις πόσες φορές μου έχουν πει για αυτό το εργαλείο smile πρέπει να πάρω ένα οποσδήποτε φέτος από που το πήρε; λογικά βρήσκω και στο ίντερνετ έτσι;
 
martzak51

Ημερομηνία: Τετάρτη, 21-11-2012, 01:02 | Δημοσίευμα # 319
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Καλά που μου το θύμησες Βιργινία μου,τωρα που θα κατέβω στο Ρέθυμνο να πάρω τις εγγονούλες μου για να περάσουμε τις γιορτές όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη,πρέπει οπωσδήποτε να πάρω γιατί ,ξερεις, στο Ρέθυμνο ,εχει πολύ υγρασία ,όπως σε κάθε παραθαλάσσιο μερος....Αρκετες φορές μας χρειάζεται και στην Θεσσαλονίκη. Γι αυτό πολύ σωστά λέει η παροιμία :ΟΙ Χιώτες πάνε δυό δυό....μάλλον για να συμπληρώνει ό ένας τον άλλον και στην προκειμένη περίπτωση...να θυμίζει πράγματα ...η μία στην άλλη...Να είσαι καλά Βιργινία μου
 
virginie

Ημερομηνία: Τετάρτη, 21-11-2012, 12:09 | Δημοσίευμα # 320
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Υπάρχουν και ηλεκτρικοί αφυγραντήρες που πωλούνται σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών οι οποίοι έχουν κάποιο κόστος,αλλά η κόρη μου πήρε τους απλούς
που είναι σε πλαστικό δοχείο μαζί με το ανταλλακτικό σακουλάκι.
Αυτά εδώ στην Αθήνα τα βρίσκουμε σε χρωματοπωλεία και στα μεγάλα καταστήματα όπως τα Ρraktiker,τα leroy merlin,kαι τα jumbo.
Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τα τετραγωνικά του δωματίου που θέλεις να καλύψεις.
Εγώ πρόσφατα αγόρασα από το jumbo μικρούς με 1.5 ευρώ για να τους χρησιμοποιήσω στις ντουλάπες του εξοχικού γιατί το χειμώνα έχει κι εκεί αυξημένη υγρασία.Η κόρη μου αγόρασε μεγαλύτερους για 50 τ.μ και νομίζω κόστιζαν 12 ευρώ.
Πάντως βοηθούν παρα πολύ. happy
 
MariaPapa

Ημερομηνία: Τετάρτη, 21-11-2012, 13:08 | Δημοσίευμα # 321
Ζωηρό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 64
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Ευχαριστώ πολύ Βιργινία, θα το κοιτάξω.. θα δω τι έχουμε εδώ στα μαγαζιά....
 
martzak51

Ημερομηνία: Τετάρτη, 21-11-2012, 16:21 | Δημοσίευμα # 322
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Να είσαι καλά Βιργινία μου ...είχα ακούσει για τους μικρούς αφυγραντήρες αλλά δεν ήξερα που να τους βρώ.....Μια χαρά λοιπόν τωρα ξέρομε και που θα ψάξουμε....Ευχαριστώωωω..... happy
 
virginie

Ημερομηνία: Κυριακή, 02-12-2012, 00:03 | Δημοσίευμα # 323
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Κοριτσάκια μου γεια σας
Ελπίζω να είσαστε όλες καλά γιατί εγώ πέρασα μια δύσκολη εβδομάδα sad
Άρπαξα ένα γερό κρύωμα που με ταλαιπώρησε αφάνταστα.
Τώρα που αισθάνομαι καλύτερα αρχίζω ολοταχώς τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα.
Μου φαίνεται φίλες μου ότι φέτος εμεις οι γυναίκες πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας να κάνουμε τις γιορτές όσο γίνεται ομορφότερες για τους αγαπημένους μας και τους φίλους μας.
'Ολους δυστυχώς λίγο ή πολύ, τους έχει αγγίξει η κρίση.Όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί- όσο μπορούμε βέβαια -και να προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι εμείς οι έλληνες μπορούμε να περνάμε καλά ακόμη και κάτω απο τέτοιες συνθήκες.
Είμαστε ένας λαός που έχει περάσει 400 χρόνια σκλαβιάς,βαλκανικούς και εμφύλιους πολέμους, κατοχή,διδακτορία....μια κρίση θα μας κάνει να γονατίσουμε;
OXI βέβαια dont Κόντρα σε όλους εμείς θα περάσουμε καλές γιορτές γιατί ξέρουμε απο δυσκολίες όπως ξέρουμε και πως να ζούμε με αυτές αλλά και πως να βγαίνουμε δυνατοί μέσα απο αυτές.
Εγω κορίτσια σηκώνω μανίκια και ξεκινάω την επιχείρηση KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και είμαι σίγουρη ότι θα έχω καλές εισπράξεις tongue
 
woman-life

Ημερομηνία: Κυριακή, 02-12-2012, 14:15 | Δημοσίευμα # 324
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Αχ Βιργινία μου να ήξερες πόσο μου ανέβασες τη διάθεση και την όρεξη για ζωή με το παραπάνω μήνυμά σου!!! Είσαι υπέροχη!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα τώρα και εύχομαι να μην ξαναρρωστήσεις γιατί πλησιάζουν οι γιορτές και πρέπει να είμαστε δυνατές για να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα προκύψουν και να βοηθήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους (όπως πολύ καλά είπες) να έχουν όμορφα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.


Woman-Life
 
MariaPapa

Ημερομηνία: Δευτέρα, 03-12-2012, 13:06 | Δημοσίευμα # 325
Ζωηρό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 64
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Μπράβο μπράβο!! τέτοια θέλω και εγώ να ακούω! δεν γίνεται συνέχεια να σκεφτόμαστε αρνητικά.... έχουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας για να είμαστε συνέχεια μες στο άνγχος και τη μιζέρια.
 
martzak51

Ημερομηνία: Δευτέρα, 03-12-2012, 14:16 | Δημοσίευμα # 326
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Καλή εβδομάδα κορίτσια,να είστε καλά ,υγεία πάνω απ' όλα ....Ετσι χαρούμενη διάθεση και αισιοδοξία....Νασαι καλά Βιργινία μου...που το τονίζεις...Μπορούμε μα κάνουμε την διάθεση όλων και την δική μας καλύτερη και με έλάχιστα πράγματα, και επομένως και χρήματα...
Ειμαι μεγαλύτερη απο σας φίλες μου και ..θυμάμαι πως με το τίποτα ...μα στην κυριολεξία τίποτα...είμαστε ευτυχισμένοι...
Καναμε πράγματα σπουδαία,με την οικογένειά μας ,τις φίλες μας... Ενα παράδειγμα.:Μαζευόμασταν ,στο πατρικό μου, σπίτι μας όλες οι φίλες να φτιάξουμε από κοινού τα γλυκά μας.....Καταλαβαίνετε;;Το καλαμπούρι σύννεφο...ανεκδοτα γέλια ,πειράγματα ,χαρές
Στις γιορτές όλοι μαζί στην γιαγιά... ή στην αδελφή....στην φίλη... πανηγύρι.. Απο δώρα;; Ενα μπαλόνι,μια κούκλα καμμιά σφυρίχτρα... και εμείς πετούσαμε στα ουράνια....Θα μου πείτε άλλα χρόνια....Συμφωνώ.. εμείς όμως ξεφύγαμε και γίναμε υπερκαταναλωτικοί.με αποτέλεσμα να χάσουμε την ηρεμία μας και να φορτωθούμε χιλια -δυό πράγματα...Οι καιροί τώρα είναι πολύ κρίσιμοι...έ λοιπόν θα τους προσαρμόσουμε στα δικά μας μέτρα....Μια το μάθημα και μια το ξεμάθημα που μας έλεγε και η γλυκειά μου γιαγιά ,η οποία με πανια μας έφτιαχνε κούκλες ...και να σας πω αυτές μου άρεσαν.
Βλεπω την εγγονούλα μου ,που ειναι και μισό και δύο χρόνων, χαχαχαχαχα όπως λεει... εχει ενα δωμάτιο γεμάτο παιγνίδια και δεν παίζει με τίποτα...Δεν ξέρουν να παιξουν τα παιδιά...γιατί λείπει η επαφή (είναι τοσο τυπική) δεν παιζουν σε αλάνες.... δεν....δεν...δεν...
Τι να θυμηθούν τα παιδάκια αργότερα.....Εμείς ακομα δεν χορταίνουμε να διηγούμαστε όταν βρεθούμε...
Εμείς λοιπόν οι γιαγιές ,οι μάνες ,οι συζυγοι και αδελφές θα βρούμε τρόπο να ενώσουμε τις οικογένειες..και σιγά θα βρούμε τούς ρυθμούς μας...Μη μας πάρει από κάτω κορίτσια...Εμπρός ας ανασκουμπωθούμε και ας αρχίσουμε την προσπάθεια...όλα θα πάνε καλά ...θα το δείτε...!!!!!


Τελευταία επεξεργασία από martzak51 - Δευτέρα, 03-12-2012, 14:19
 
MariaPapa

Ημερομηνία: Δευτέρα, 03-12-2012, 14:30 | Δημοσίευμα # 327
Ζωηρό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 64
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Θέλω επίσης να τονίσω άλλο ένα θέμα με την τωρινή κοινωνία. Αυτή η κοινωνική πίεση για τι δουλειά έχεις. Έχουν βάλει μεγάλη έμφαση για την τέλεια δουλειά που η καινούρια γενιά και πιστεύω και η δικιά μου ('82) αγχωνόμαστε γτ νιώθουμε πως δεν έχουμε ένα ουσιαστικό μέλλον. Δεν κοιτάμε αν έχουμε την υγειά μας ή όχι, κοιτάμε συνέχεια ωχ τι θα κάνω μετά τις σπουδές, πόσα λεφτά θα βγάλω, τι θα πουν οι άλλοι αν πάω να μαζέψω τις ελιές μου. Αυτή η πίεση πως πρέπει όλοι να μεγαλώσουμε να γίνουμε γιατροί και δικηγόροι είναι πολύ έντονο.
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 03-12-2012, 21:02 | Δημοσίευμα # 328
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ναι ΜαρίαΠ, όντως αυτή η πίεση υπάρχει... ή μάλλον υπήρχε και περισσότερο απ' όλες τις άλλες γενιές νομίζω πως επηρέασε τη δική μας (τα παιδιά του '80+). Εμείς έπρεπε να σπουδάσουμε τα "ελίτ" επαγγέλματα γιατί οι γονείς των περισσοτέρων δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες στα νιάτα τους, με αυτές που είχαμε εμείς. Μπορείς να πεις ότι είναι το απωθημένο τους να μας σπουδάσουν. Και υποτίθεται ότι αν έχεις σπουδάσει και δουλεύεις πάνω σε αυτό που σπούδασες τότε είσαι από καλή οικογένεια, κάτι που δεν ισχύει πάντα.

Πολύ πιθανόν αυτό να ισχύει και σήμερα αλλά σε μικρότερες κοινωνίες. Όπως σε κωμοπόλεις, χωριά και μικρά νησιά. Σε κοινωνίες όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό ισχύει και για το χωριό μου.

Σήμερα όμως έχω παρατηρήσει ότι πάρα πολλοί άνθρωποι απλά σε ρωτάνε αν έχεις δουλειά, κι όχι τί δουλειά κάνεις. Γιατί η ανεργία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Και στην τελική ντρέπεσαι κιόλας, να πεις ότι εργάζεσαι, ειδικά αν γνωρίζεις ότι αυτός που σε ρωτάει είναι στην αναζήτηση εδώ και καιρό.
Μένω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Πόλη μεγάλη για την Ελλάδα. Το τονίζω αυτό γιατί οι νοοτροπίες των ανθρώπων αλλάζουν από περιοχή σε περιοχή.

Και να τελειώσω αυτό το μήνυμα με κάτι ευχάριστο! Φίλες μου, νιώστε τον κρύο αέρα!!! Βγείτε στο μπαλκόνι και πάρτε 2-3 βαθιές ανάσες! Πλησιάζουν οι γιορτές!!!!!!! Γιορτές μεγάλες και λαμπερές, κι ο στόχος μας είναι να τις κάνουμε αξέχαστες!!! Και ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!


Woman-Life
 
virginie

Ημερομηνία: Τρίτη, 04-12-2012, 12:22 | Δημοσίευμα # 329
Λαμπερό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 509
Δωράκια: 8
Σεβασμός: 2

Offline
Καλημέρα στα κορίτσια μου
Σήμερα όντως Αdmin o καιρός σε προετοιμάζει για τις γιορτές.
Μόνο που όταν βγήκα στο μπαλκόνι μου σήμερα το πρωί μου κόπηκε η ανάσα.
Πρέπει να είχε τρελό αέρα τη νύχτα γιατί όλα είχαν αλλάξει θέση.Ευτυχώς τώρα δεν φυσάει αλλά το κρύο είναι τσουχτερό.

Μαρία μου κι εγώ τα παιδικά μου χρόνια σκέφτηκα και πόσο ευτυχισμένα ήταν κι ας μην είχαμε τόσα πολλά πράγματα.
Αυτές τις οικογενειακές συγκεντρώσεις θυμήθηκα που είχαν τόση ζεστασιά και αγάπη που ήταν αρκετή να καλύψει όλα αυτά που δεν είχαμε.
Παρασυρθήκαμε και δώσαμε αξία σε λάθος πράγματα.
Εγώ άλλαξα τον τρόπο σκέψης μου σχετικά με την κρίση όταν κινδύνεψα να χάσω τον μπαμπά μου.Όλο το καλοκαίρι το πέρασα στο νοσοκομείο και τρόμαξα με τον ανθρώπινο πόνο που υπάρχει μέσα σε αυτό το χώρο.
Ο φόβος μου για τη ζωή του μπαμπά μου έκανε την κρίση να φαίνεται ένα τίποτα στα μάτια μου.Αυτή μπορώ να την αντιμετωπίσω .Το να χάσω όμως ένα αγαπημένο μου πρόσωπο είναι πολύ δύσκολο.
Έτσι το μόνο που παρακαλάω είναι να είμαστε υγιείς όλοι κι όλα τα άλλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

ΜαρίαΠ έχω δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν και σαν μητέρα έχω κάνει όνειρα για αυτά τα παιδιά.
Η κόρη μου είναι κοντά στο πτυχίο και όπως είναι φυσικό ανησυχεί για το τι θα γίνει μετά.
Το ίδιο ανησυχώ κι εγώ.Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βρει δουλειά πάνω σε αυτό που σπούδασε.
Πιστεύω ότι στη θέση του παιδιού μου βρίσκονται χιλιάδες παιδιά.
Δυστυχώς η γενιά η δική σας πληρώνει όλα τα σπασμένα.Μεγαλώσατε σε εποχές που τα είχατε όλα και τώρα σας τα παίρνουν όλα πίσω με βίαιο τρόπο.
Εγώ σαν μητέρα πάντως συμβουλεύω τα παιδιά μου να μην το βάζουν κάτω και προπάντων να μην πάψουν να βάζουν στόχους στη ζωή τους.
Δεν πειράζει αν δεν είσαι πρωταθλητής φτάνει να είσαι αγωνιστής.Να μην είναι θεατές της ζωής τους. cool
 
MariaPapa

Ημερομηνία: Τρίτη, 04-12-2012, 13:29 | Δημοσίευμα # 330
Ζωηρό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 64
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Έτσι προσπαθώ να δω τα πράγματα. Να αγωνίζομαι συνέχεια, και να είσαι τουλάχιστον χαρούμενος με την προσωπική σου ζωή. biggrin
 
ΦΟΡΟΥΜ » WOMAN - LIFE » ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ » Περί αέρων και υδάτων
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats