Πέμπτη
28-03-2024
18:22
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Τα πάντα για την Forever Living - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
ΦΟΡΟΥΜ » ΧΟΜΠΙ - ΑΣΧΟΛΙΕΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ » ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ » Τα πάντα για την Forever Living (ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΕΧΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ?)
Τα πάντα για την Forever Living
SONYA

Ημερομηνία: Δευτέρα, 10-01-2011, 22:07 | Δημοσίευμα # 1
Φρέσκο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 21
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Χωρίς να έχει σημασία το τι δουλειά κάνετε - εάν είσαστε γιατρός, δικηγόρος, νοικοκυρά, δημόσιος υπάλληλος ή μηχανικός αυτοκινήτων - έχετε ποτέ αναρωτηθεί, "θα πρέπει να υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος, λιγότερο μπερδεμένος, ένας δρόμος ομαλότερος ...? ΥΠΑΡΧΕΙ.

Το πρώτο κλειδί για να βρείτε έναν άλλο δρόμο είναι ένας "Χάρτης". Αν στη ζωή σας προχωράτε χωρίς χάρτη, τότε θα χρειαστείτε το διπλό χρόνο για να φτάσετε στον προορισμό σας και ίσως, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα, θα χαθείτε και θα κουραστείτε, καταλήγοντας τελικά να παρατήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, χωρίς ποτέ να φτάσετε στον προορισμό σας.
Ο χάρτης σας είναι η γνώση, είναι ο οδηγός σας που θα σας κρατάει στη σωστή πορεία. Ο σκοπός αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι μόνο να σας κάνει να δείτε ότι το επιπλέον εισόδημα, ο καλύτερος τρόπος ζωής και το ελεύθερο ωράριο είναι εφικτά, αλλά πρώτα απ' όλα, να σας δείξει ότι έχουμε βρει τον τρόπο πώς να τα πετύχουμε, χρησιμοποιώντας τη γνώση και την τεχνολογία του σήμερα και συστήνοντάς σας τον προσωπικό σας σύμβουλο ως καθοδηγητή σας για την επιτυχία. Μπορεί να έχετε ένα καλό πλάνο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Εάν δεν έχετε ένα σύμβουλο που να σας δίνει την προσωπική του προσοχή και την καθοδήγηση που χρειάζεται για να μάθετε τις νέες τεχνικές και να αναπτύξετε ένα νέο τρόπο σκέψης, θα συνεχίσετε να παλεύετε μόνοι σας - και είναι πολύ δύσκολο να πετύχει κάποιος μόνος του.

Φανταστείτε Πόσο Αξία Έχει να Έχεις Κάποιον να σε Διδάσκει και να σε Καθοδηγεί στην Επιτυχία!

Προσέξτε, γιατί τώρα έχετε δύο επιλογές: η μία είναι να μην διαβάσετε παρακάτω και να βγείτε από αυτήν την ιστοσελίδα. Αν προτιμήσετε αυτό, τότε πρέπει να είσαστε ευχαριστημένοι με τα οικονομικά σας, με τον τρόπο ζωής σας, με το χρόνο που περνάτε με την οικογένειά σας και με το μέλλον που μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σας. 'Η ίσως έχετε ήδη γυρίσει τον κόσμο κι έχετε ήδη κάνει όσα έχετε ονειρευτεί στη ζωή σας - ίσως δεν χρειάζεστε άλλη βελτίωση. Ίσως είσαστε ένας από τους λίγους που έγιναν αυτό που ήθελαν και πέτυχαν όλα όσα θέλησαν ποτέ.

Εάν, ωστόσο, είσαστε σαν τους περισσότερους Έλληνες, που πρέπει να παραιτηθούν από κάποια όνειρα, επιθυμίες και φιλοδοξίες κάποια στιγμή στην πορεία της ζωής τους, τότε δεν μπορείτε να βγείτε από αυτήν την ιστοσελίδα. Αφιερώστε μερικά λεπτά για να την διαβάσετε και να κερδίσετε τη ΓΝΩΣΗ που χρειάζεστε. Να θυμόσαστε, η ΓΝΩΣΗ είναι το κλειδί. Στη ζωή μπορεί να χάσετε πολλά πράγματα: το αυτοκίνητό σας, το σπίτι σας, τη δουλειά σας. Το μόνο πράγμα που δεν χάνεται ποτέ είναι η ΓΝΩΣΗ σας. Αυτή δεν μπορεί να σας την πάρει κανένας. Με τη ΓΝΩΣΗ μπορείτε να κάνετε τα πάντα, να πετύχετε τα πάντα, να αποκτήσετε τα πάντα.

Έχετε βαρεθεί να ρωτάτε τα παιδιά σας "Πόσο θα κοστίσει η καινούργια φόρμα σου;" ή να επιλέγετε το γεύμα της επετείου σας μόνο με βάση τις τιμές του μενού, ή να τρώτε σάντουιτς με ζαμπόν στη δουλειά αντί να βγαίνετε έξω με τους συναδέλφους σας;

Έχετε βαρεθεί να οδηγείτε 10 χρονών αυτοκίνητο, ή να μένετε σε νοικιασμένο διαμέρισμα αντί να έχετε το δικό σας σπίτι, χωρίς να χρωστάτε σε δάνεια;

Ή ίσως είσαστε ένα πετυχημένο στέλεχος, ή διευθυντής μίας μεγάλης εταιρίας στην Αθήνα, με μισθό 30.000 € το χρόνο και παρόλα αυτά αισθάνεστε εγκλωβισμένος. Μπορεί να σκέφτεστε ότι δουλεύετε πολλές ώρες με μικρή ανταμοιβή, ανησυχώντας καθημερινά μήπως χάσετε τη θέση σας, ωστόσο δεν μπορείτε να παραιτηθείτε.

Εσείς Είσαστε Αυτοί; Νιώθετε Απογοήτευση;


Με την εταιρία μας δεν χρειάζεται πια να είσαστε δεμένοι σε ένα γραφείο ή σε ένα τηλέφωνο με δεσμοφύλακα το αφεντικό σας. Ρυθμίστε το δικό σας ωράριο, φορέστε ό,τι θέλετε και το πιο σπουδαίο, φτιάξτε το δικό σας χώρο εργασίας. Είναι μία αξιοζήλευτη ευκαιρία που μπορεί να γίνει δική σας.

Η εταιρεία Forever Living Products είναι η μοναδική επιχείρηση Πολυεπίπεδου marketing ή αλλιώς Multilevel Marketing (MLM),
όπου έχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !


Απαγορεύεται κάθε μορφή πυραμίδας και αυτό κάνει την FLP να διαφέρει..
Για όσες τυχόν αμφιβολίες «ανοίξτε» μια πολιτική εταιρείας της Forever και διαβάστε
Κεφάλαιο 2 :Ορισμοί , Κεφάλαιο 4 : Σύστημα marketing, Κεφάλαιο10: Καταγγελίες,
Κεφάλαιο 13 : Κώδικας συμπεριφοράς.

Όποιος λοιπόν τα διαβάσει και βρει κάτι όπου να «πλησιάζει»τις ανωτέρω καταγγελίες ας μας το υποδείξει ,αφού εμείς πιστεύουμε ότι:
«Είναι πολύ καλό για να είναι … αληθινό!!» όπως λέγετε
αλλά εμείς ξέρουμε ότι το σύστημα της Forever Living Products
είναι αληθινό και μοναδικό !!!!

 
SONYA

Ημερομηνία: Τετάρτη, 12-01-2011, 20:35 | Δημοσίευμα # 2
Φρέσκο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 21
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Είστε επικοινωνιακός;
Διαθέτετε εμφάνιση;
Σας χαρακτηρίζει η θέληση και η υπομονή;

Τότε είστε ο άνθρωπός μας!

Αρπάξτε την ευκαιρία και συνεργαστείτε μαζί μας!
Με την healthwithaloe.gr :
• Δουλεύετε με το δικό σας ωράριο
• Είστε το αφεντικό του εαυτού σας
• Έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας ευχάριστα και εύκολα

Κι όλα αυτά χωρίς την παραμικρή επένδυση από εσάς.
Εμείς αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε και να σας στηρίξουμε στο νέο σας ξεκίνημα.
Τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσετε την ζωή που ονειρευόσασταν - τη ζωή που σας αξίζει!

Πότε ξεκινάω;
Έχετε κουραστεί από το συνεχόμενο ωράριο που δεν σας προσφέρει τα χρήματα που επιθυμείτε;
Εάν αισθάνεστε ότι έχετε κουραστεί να μοχθείτε χωρίς να απολαμβάνετε ουσιαστικά κέρδη τότε η healthwithaloe.gr σας προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες.
Ακόμα κι αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ πριν με τις πωλήσεις δεν πρέπει να σας φοβίζει. Μπορείτε να το κάνετε με την healthwithaloe.gr έχοντας την υποστήριξή μας!
Απολαύστε τα προνόμια της ευκαιρίας που σας παρουσιάζονται, δουλέψτε από το σπίτι με τους δικούς σας ρυθμούς και κανόνες και το βασικότερο διαμορφώστε εσείς το ωράριο της εργασίας σας.
Ποια θα είναι τα κέρδη μου;
Όταν εργάζεστε για κάποιον άλλο η καριέρα σας εξαρτάται από άλλους που ρυθμίζουν το ωράριο, το μισθό σας και την προσωπική σας εξέλιξη. Με την healthwithaloe.gr ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε αυτούς τους φραγμούς και να αντιληφθείτε ότι δεν υπάρχουν όρια στην προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία!
Η ενασχόλησή σας με την healthwithaloe.gr σας δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε εσείς τα κέρδη σας. Η προσπάθεια και η αποφασιστικότητά σας είναι αυτή που θα θέσει τους στόχους της εξέλιξής σας. Ακολουθώντας αυτή την προοπτική, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε σημαντικά κέρδη και θα διαδώσετε την καταπληκτική ευκαιρία συνεργασίας με την healthwithaloe.gr και σε άλλους
Είμαστε κοντά σας και σας υποστηρίζουμε!
Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την healthwithaloe.gr αποφασίζετε να πάρετε τον έλεγχο στην επαγγελματική σας ζωή και να δουλέψετε ανεξάρτητα. Η healthwithaloe.gr θα βρίσκεται με αμείωτο ενδιαφέρον στο πλευρό σας υποστηρίζοντας την κάθε σας κίνηση και συμβουλεύοντας σας για θέματα marketing με αποτέλεσμα να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Θα εφοδιαστείτε με μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων marketing και πωλήσεων, με χρήσιμες συμβουλές και ανταγωνιστικά κίνητρα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε άμεσα!
Αφήστε την Ηealthwithaloe να γίνει ο οδηγός της επιτυχίας σας!


 
ΦΟΡΟΥΜ » ΧΟΜΠΙ - ΑΣΧΟΛΙΕΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ » ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ » Τα πάντα για την Forever Living (ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΕΧΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ?)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats