Κυριακή
24-06-2018
01:37
Καλωσόρισες Επισκέπτης | RSS
 

Main Publisher Registration Login
zodia »
Site menu

Ενδιαφέρον

Κατασκευές βήμα-βήμα

Τέχνη Σερβιρίσματος

Ομορφιά βήμα-βήμα

* * *


Κουτσομπολιό


Μηνιαίο ωροσκόπιο

Κριός

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Κριοί, το Νοέμβριο θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας στις δουλειές του σπιτιού. Ωστόσο, αν βρείτε παρέα, τότε γρήγορα θα απαλλαγείτε από τις συσσωρευμένες εκκρεμές υποθέσεις και ίσως και να διασκεδάσετε. Επίσης, πιθανόν να επισκεφθείτε ένα κοινωνικό γεγονός σε κάποια άλλη χώρα.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά, ίσως να σας περιμένει ένας καυγάς ή κάποια διαφωνία με το αφεντικό. Το πιο πιθανό, πάνω στην έξαψη, να του φωνάξετε ότι είναι βλάκας. Αλλά τα άστρα συμβουλεύουν να κρατήσετε την παρόρμηση σας, ακόμα και εάν η δήλωσή σας είναι καθαρή πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον προσπαθήσετε να εξηγήσετε την άποψή σας αυτή. Παρεμπιπτόντως, αν πετύχετε το δεύτερο, τότε αντί της τιμωρίας μπορεί να παραλάβετε κάποιον έπαινο, μπόνους ή και την άδεια να ενεργήσετε ελεύθερα.
Έρωτες & Σχέσεις: Μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον του οποίου η εμφάνιση ή κάποια στοιχεία του χαρακτήρα άλλοτε σας προκαλούσαν νευρικότητα ή απέχθεια. Είναι πιθανό ξαφνικά να ανακαλύψετε σε αυτό το άτομο κάτι που αγγίξει την καρδιά σας. Ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τότε ίσως παίξετε "το αβοήθητο αρνάκι".
Ομορφιές & Περιποίηση: Για να διατηρηθεί η ενεργειακή ισορροπία σας, καταναλώνετε πολλές βιταμίνες και ασχοληθείτε με μουσικοθεραπεία, δηλαδή ακούτε εκείνη τη μουσική που σας χαρίζει ενέργεια και ανεβάζει ψυχολογικά.
Ευνόητες μέρες: 13 και 14 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 1, 2, 8, 15, 16, 23, 29 και 30 Νοεμβρίου.
Ταύρος

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Ταύροι, το Νοέμβριο σας περιμένει ένα διασκεδαστικό, αλλά μάλλον ανούσιο shopping. Πιθανόν, σαν υπνωτισμένες να ξοδέψετε όλα τα μετρητά και ίσως να παραβιάσετε τα φυλαγμένα στην άκρη. Ελέγξτε τον εαυτό σας και μην πηγαίνετε για ψώνια με φίλες που πάσχουν από shopping-μανία, το κακό παράδειγμα είναι μεταδοτικό.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά, θα σας έρθει μια καινούρια ιδέα και αμέσως θα αρχίσετε να την εκπληρώνετε στην πραγματικότητα. Το πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε την υποστήριξη κάποιων πιο ισχυρών από εσάς ανθρώπων ή ατόμων που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό που πάτε να κάνετε. Εάν θέλετε να έχετε τη βοήθεια, τότε πρώτα «ταΐστε» το υποψήφιο θύμα και μετά ζητήστε αυτό που θέλετε. Έτσι σίγουρα θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε.
Έρωτες & Σχέσεις: Αυτό το μήνα θα συναντήσετε πολλούς θαυμαστές που θα θελήσουν να περάσουν όμορφα μαζί σας. Αν δεν περιμένετε τον πρίγκιπα με λευκό "Mercedes", τότε θα απολαύσετε τις στιγμές που θα ζήσετε με τον νέο καβαλιέρο. Εάν είστε ήδη σε σχέση, τότε να προσέχετε τους συγγενείς του που πιθανόν να προσπαθήσουν να ανακατευτούν στη σχέση σας.
Ομορφιές & Περιποίηση: Προστατέψτε την επιδερμίδα σας, κάνετε πιο συχνά μάσκες προσώπου με ελαιόλαδο και μέλι.
Ευνόητες μέρες: 4, 15, 16 και 18 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 5, 19 και 26 Νοεμβρίου.
Δίδυμοι

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Δίδυμοι, το Νοέμβριο σας περιμένει μια εξόρμηση γεμάτη γλέντι και διασκέδαση. Ίσως, εκεί που πάτε, να γίνει ένας διαγωνισμός ομορφιάς ή και κάποιο άλλο είδος ανταγωνισμού. Κι εσείς, αν λάβετε μέρος, εύκολα θα κατακτήσετε την πρώτη θέση ή τουλάχιστον κάποιο βραβείο.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά, θα μαζεύετε γύρω σας συναδέλφους “φίλους”. Βέβαια ο στόχος ίσως να μην είναι και πολύ ευγενής. Θα μαζεύετε στρατόπεδο από "φίλους" ενάντια σε κάποιον άλλο υπάλληλο. Επίσης ίσως να βρείτε ένα εύκολο έξτρα εισόδημα χωρίς να αποχωρήσετε από τη δουλειά σας. Εάν βέβαια προλάβετε να αρπάξετε την ευκαιρία.
Έρωτες & Σχέσεις: Φλέρτ, φλερτ και ξανά φλερτ, και μάλιστα εντελώς αθώο, σαν προθέρμανση και τόνωση. Ωστόσο, ένας από τους άνδρες θα λάβει το φλερτ σας κυριολεκτικά και τότε δεν θα μπορέσετε να οπισθοχωρήσετε: θα προσπαθήσει να σας κατακτήσει ακόμα και με μακρά πολιορκία.
Ομορφιές & Περιποίηση: Νοέμβριος - εποχή για να ενισχύσετε το νευρικό σας σύστημα. Προμηθευτείτε ένα αιθέριο έλαιο που ανεβάζει τη διάθεση (π.χ. γκρέιπφρουτ) και ανάβετε συχνά αρωματικά κεριά.
Ευνόητες μέρες: 18 και 19 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 7, 14, 21 και 28 Νοεμβρίου.
Καρκίνος

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Καρκινάκια, το Νοέμβριο θα αποκτήσετε ένα καινούριο χόμπι και με τας χαράς θα αφοσιωθείτε σε αυτό. Επίσης, θα βοηθάτε κάποιον περνώντας έτσι τον ελεύθερο χρόνο σας. Θυμάστε τα μάτια του παπουτσωμένου γάτου από την ταινία Shrek; Κάπως έτσι θα σας παρακαλάνε για βοήθεια. Ποιος θα μπορέσει ν' αντισταθεί;
Δουλειές & Χρήματα: Έχετε τόσο καλή διαίσθηση που θα μπορέσετε εύκολα να βγείτε από μια κακή κατάσταση στο χώρο εργασίας, ίσως και καταφέρνοντας να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Έτσι, αυτό το μήνα όχι μόνο θα απολαύσετε μια παραγωγική εργασία, αλλά ίσως και μια μεγάλη αγορά. Επιπλέον, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό σας, οι ανώτεροί σας θα σας προτείνουν μια συμφωνία που θα μπορεί να αποδειχτεί πολύ κερδοφόρα.
Έρωτες & Σχέσεις: Δύο θαυμαστές - είναι πολλοί ή λίγοι; - Εσάς σας αρκούν πάντως! Θα προσπαθούν να σας κατακτήσουν με τέτοιο ζήλο που θα σας κουράσουν. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι μ' ένας από αυτούς θα έχετε αποκλειστικά εικονική επικοινωνία. Εάν είστε ήδη παντρεμένη, τότε πολύ πιθανόν να παίξετε με το σύζυγό σας τους νεόνυμφους.
Ομορφιές & Περιποίηση: Ασχοληθείτε με την μαγεία των καλλυντικών – πείτε γλυκόλογα στην αγαπημένη σας κρέμα προσώπου και δώστε ευχές στο δέρμα σας, τότε το αποτέλεσμα της χρήσης θα είναι απλώς ανεπανάληπτο.
Ευνόητες μέρες: 4, 14, 18, 20, 21, 22 και 28 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 9, 19 και 23 Νοεμβρίου.
Λέων

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Λιοντάρια, το Νοέμβριο, η πιο επιθυμητή ξεκούραση για εσάς θα είναι το οριζόντιο relax. Προτιμότερο στην ησυχία και κάτω από την κουβέρτα. Ο καναπές θα αποκτήσει μαγνητική δύναμη. Ωστόσο, ένας από τους φίλους σας θα προσπαθήσει να σας βγάλει έξω. Μην χάσετε την ευκαιρία, πηγαίνετε, δεν θα το μετανιώσετε.
Δουλειές & Χρήματα: Έλλειψη χρόνου, βουνά υποχρεώσεων και χέρια δεμένα μονίμως απασχολημένα σας περιμένουν στο χώρο εργασίας. Και φυσικά το λάθος είναι δικό σας. Γιατί αναλάβατε τόσες πολλές υποχρεώσεις που τώρα ούτε ανάσα δεν προλαβαίνετε να πάρετε; Βέβαια, όταν έρθει η ώρα να πληρωθείτε, θα ξεχάσετε την κούραση. Και ίσως χρειαστεί να ανταγωνιστείτε κάποιον από τους ανωτέρους σας.
Έρωτες & Σχέσεις: Στην προσωπική ζωή, δεν αξίζει να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων, αλλιώς εκείνος τον οποίο μια καλείτε μια διώχνετε διασκεδάζοντας, θα σας “αναλάβει” σοβαρά. Και τότε δεν θα μπορέσετε πιο να φύγετε και χωρίς να το καταλάβετε θα φορέσετε βέρα. Ενώ αν ήδη τη φοράτε, τότε το Νοέμβριο θα του βγάλετε την ψυχή του καημένου συζύγου σας.
Ομορφιές & Περιποίηση: Ύπνος, ύπνος και ξανά ύπνος. Αυτό είναι που χρειάζεστε για να είστε όμορφες και να απολαμβάνετε την ύπαρξή σας. Να ξεκουράζεστε πιο συχνά, ενώ πριν κοιμηθείτε το βράδυ, διαβάζετε κάτι ευχάριστο.
Ευνόητες μέρες: 24 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 2, 16, 23 και 30 Νοεμβρίου.
Παρθένος

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Παρθένοι, το Νοέμβριο θα παρευρεθείτε σε μερικές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, ενώ στη μία εκ των οποίων θα είστε στο προσκήνιο. Εκεί θα μπορέσετε να αποκτήσετε χρήσιμες γνωριμίες ή και φίλους, οι οποίοι θα παραμείνουν μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης θα μοιραστείτε με κάποιον το πάθος τους για μια ασχολία. Και πολύ πιθανόν να το απολαύσετε.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά – πολλές μετακινήσεις, ομιλίες, επίδειξη των δεξιοτήτων και του επαγγελματισμό σας. Ίσως όχι μόνο να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, αλλά και να αλλάξουν τα καθήκοντά σας, εφόσον σας προτείνουν πιο ευνοϊκούς όρους. Ίσως να σας αρέσει το αφεντικό σας ή μήπως εσείς θα τον μαγέψετε με το χαμόγελό σας;
Έρωτες & Σχέσεις: Τα άστρα σας υπόσχονται ένα ειδύλλιο με παντρεμένο άντρα. Ωστόσο, αν είστε κυρία με αρχές, θα επιλέξετε να πονέσετε παρά να καταστρέψετε μια οικογένεια. Αν είστε ήδη παντρεμένη, τότε να είστε επιεικής για τον σύζυγο σας και να του συγχωρείτε κάποιες μικρές αδυναμίες.
Ομορφιές & Περιποίηση: Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μασάζ. Η αγάπη σας για τα τακούνια πρέπει να αποπληρωθεί. Οπότε ήρθε η ώρα να υποστηρίξετε την σπονδυλική σας στήλη.
Ευνόητες μέρες: 6 , 20 , 26 , 27 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 7 , 8 , 14 , 21 , 22 , 28 , 29 Νοεμβρίου.
Ζυγός

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Ζυγοί, το Νοέμβριο θα διασκεδάσετε αρκετά καλά. Γάμοι φίλων ή συγγενών, γενέθλια και άλλες γιορτές - και όλα αυτά σημαίνουν όχι μόνο διασκέδαση, αλλά και ψώνια. Έτσι θα έχετε διπλή απόλαυση - και από τα γλέντια και από τις προετοιμασίες γι' αυτά.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά - μια προαγωγή ή ξεκίνημα ενός προσωπικού έργου, που θα επιφέρει ένα καλό εισόδημα και ίσως δόξα. Παράλληλα όμως, όλη αυτή η φασαρία της δουλειάς θα πρέπει με κάποιο τρόπο να συμβαδίζει με τις υποχρεώσεις στο σπίτι. Οι συγγενείς θα απαιτήσουν την προσοχή σας, ενώ οι οικογενειακές υποθέσεις - επιπλέον έξοδα. Ωστόσο, και το ένα και το άλλο θα είναι μάλλον ευχάριστες δυσκολίες παρά δυσάρεστες.
Έρωτες & Σχέσεις: Παρεμπιπτόντως, τα γλέντια που προαναφέραμε όχι μόνο θα σας ξεκουραστούν αλλά και θα σας χαρίσουν νέες γνωριμίες. Τα άστρα υπόσχονται μια ενδιαφέρουσα και παθιασμένη ερωτική σχέση. Δυστυχώς όμως, μάλλον βραχυχρόνια. Ωστόσο, το σύντομο τέλος δεν θα σας απογοητεύσει. Ενώ αν είστε παντρεμένη, τότε σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.
Ομορφιές & Περιποίηση: Εάν δεν κάνετε πρωινή γυμναστική, τότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε. Αυτό θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια και θα σας βοηθήσει να μείνετε σε φόρμα αυτές τις ζοφερές μέρες του Νοέμβρη.
Ευνόητες μέρες: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 28, 29 και 30 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 3, 5, 10, 17, 19 και 26 Νοεμβρίου.
Σκορπιός

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Σκορπιοί, το Νοέμβριο, πιθανότατα θα απολαύσετε παθητική αναψυχή. Θα αναζητήσετε ηρεμία και γαλήνη ως αποζημίωση για τις έντονες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Έτσι, με κάθε ευκαιρία, θα κρύβεστε στο λαγούμι σας και θα ασχολείστε μ' εκείνα που σας βοηθούν να χαλαρώνετε. Ωστόσο, θα ήταν καλό να παρευρεθείτε σε κάνα δυο κοινωνικές εκδηλώσεις .
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά - κίνηση και δράση, κάποιες καινοτομίες, εξεύρεση χορηγών ή εκείνων που εμπνέονται από τις ιδέες σας. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε μπροστά σ' ένα αρκετά μεγάλο κοινό, κάτι που με τη σειρά του θα σας φέρει όφελος και δόξα. Βέβαια θα ανησυχήσετε για τις αποφάσεις των ανωτέρων, αλλά η ανησυχία αυτή οφείλεται στη συνήθειά σας να μεγαλοποιείτε τα πράγματα.
Έρωτες & Σχέσεις: Αυθόρμητο σεξ, περιστασιακές σχέσεις, έλλειψη μεγάλου έρωτα. Κι όμως υπάρχει η περίπτωση να βρείτε την αγάπη σας. Ένας από τους γνωστούς σας θα υποκύψει στον αυθορμητισμό σας, κι αυτός ο άνθρωπος θα βάλει ως στόχο να έρθει κοντά σας κι όχι απλώς να μοιραστεί το κρεβάτι μαζί σας μία νύχτα. Εάν είστε ήδη παντρεμένη, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συλλάβετε.
Ομορφιές & Περιποίηση: Να καλομαθαίνετε τον εαυτό σας πιο συχνά - αυτό θα σας χαρίσει καλή διάθεση και θα έχει ευεργετική επίδραση στην εξωτερική σας εμφάνιση. Ωστόσο μην το παρακάνετε με τις λιχουδιές και τα γλυκίσματα.
Ευνόητες μέρες: 2, 5 και 30 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 1, 15, 18, 22, 25 και 29 Νοεμβρίου.
Τοξότης

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Τοξότες, το Νοέμβριο, θα αφιερώνετε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο σας κυρίως στην οικογένεια. Θα κάνετε δουλειές για να τελειώσετε με κάποιες υποχρεώσεις, θα τους δίνετε μεγαλύτερη προσοχή και θα επικοινωνείτε περισσότερο. Ωστόσο θα μείνει χρόνος και για εσάς. Σας περιμένουν κάποιες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης με παρέα εκείνους που σας ξεκουράζουν.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά δημιουργούνται ίντριγκες. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να πάρουν τη θέση σας, γι' αυτό και σας παρακολουθούν στενά, περιμένοντας μέχρι να σκοντάψετε. Μην τους δώσετε τέτοια χαρά... Κατά τ' άλλα περνάτε μια αρκετά ευημερούσα περίοδο, με μεγάλες επιτυχίες και κέρδη. Αν και τα χρήματα θα εμφανιστούν λίγο καθυστερημένα από ό, τι ελπίζετε.
Έρωτες & Σχέσεις: Τα άστρα υπόσχονται αμοιβαία αγάπη. Ίσως να συμβεί “με την πρώτη ματιά". Ωστόσο, από τη γέννηση των αισθημάτων μέχρι την ένωση, ίσως να περάσει αρκετός χρόνος. Κάποια εμπόδια θα καθυστερήσουν την έναρξη του "παραμυθιού”. Αλλά μην πτοείστε, ότι αποκτηθεί δύσκολα θα εκτιμηθεί περισσότερο. Όμως οι παντρεμένοι Τοξότες ίσως βιώσουν οικογενειακές διαφορές εξαιτίας των συγγενών.
Ομορφιές & Περιποίηση: Δώστε προσοχή στις φτέρνες. Περιποιηθείτε τις με πίλινγκ και θρεπτική, ενυδατική κρέμα. Επίσης καλό είναι να αποκτήσετε έναν αμέθυστο. Ως φυλακτό θα υποστηρίξει τη συναισθηματική σας ισορροπία.
Ευνόητες μέρες: 4, 5, 21 και 28 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 13 και 16 Νοεμβρίου.
Αιγόκερως

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Οι Αιγόκεροι, το Νοέμβριο, κυριολεκτικά θα διψούν για δραστήρια αναψυχή. Ούτε ο συννεφιασμένος ουρανός, ούτε και οι σύντομες μέρες θα μπορέσουν να μειώσουν τη ζωτικότητά σας. Η ενέργειας θα απαιτήσει διέξοδο, έτσι εύκολα θα γραφτείτε σε σχολή χορού ή θα ασχοληθείτε με κάποια ακραία ή εξωτικά σπορ.
Δουλειές & Χρήματα: Στον κόσμο των επιχειρήσεων, πολλά θα εξαρτηθούν από τους συναδέλφους σας. Αν βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για την υλοποίηση των σχεδίων σας τότε θα πάρετε κέρδος και ηθική ικανοποίηση. Όμως, για την υλοποίηση των ιδεών σας θα πρέπει να πληρώσετε με επιπλέον δαπάνες ή έκρηξη ενέργειας. Ωστόσο, σε αντάλλαγμα θα πάρετε πολύ περισσότερα.
Έρωτες & Σχέσεις: Η μοίρα θα σας χαρίσει μια ευκαιρία στην ευτυχία. Αν όμως βλέπετε μόνο την καριέρα σας, τότε απλώς θα απορρίψετε αυτό το γενναιόδωρο δώρο και θα προτιμήσετε να μην αποσπάτε την προσοχή σας σε εκδηλώσεις τρυφερότητας. Φυσικά, η εκπλήρωση στόχων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής, μήπως όμως μετανιώσετε που απαρνηθήκατε την αγάπη; Δεν μπορείς να πιάσεις από το χέρι τις επιτεύξεις και να τις βάλεις στο κρεβάτι... Παρεμπιπτόντως, ακόμα κι αν είστε παντρεμένη, η δουλειά εξακολουθεί να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη ζωή σας αυτό το μήνα.
Ομορφιές & Περιποίηση: Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μασάζ στο κεφάλι και να εκμεταλλευτείτε τις θρεπτικές μάσκες μαλλιών. Κι αν μπορείτε, αποφύγετε τα βαριά προϊόντα styling.
Ευνόητες μέρες: 5 και 8 Νοεμβρίου .
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 4, 11, 18, 21 και 25 Νοεμβρίου.
Υδροχόος

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Υδροχόοι, το Νοέμβριο, θα επικοινωνήσετε με ανθρώπους που κάποτε είχατε στενή σχέση - πρώην συμμαθητές, συμφοιτητές ή συνάδελφοι. Η συνάντηση θα είναι ευχάριστη, αν και κάποιος μπορεί να σας ζηλέψει. Γι' αυτό μην καυχιέστε προσπαθώντας να αναδείξετε τα επιτεύγματά σας - θα σας ματιάξουν.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά, υπάρχει η πιθανότητα για αύξηση μισθού και πιθανό να συμπέσει με κάποιο άλλο έξτρα κέρδος, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να αγοράσετε αυτό που τόσο καιρό επιθυμούσατε. Αλλά εκτός από τα θετικά, αυτό ο μήνας θα σας φέρει και κάποιες δυσκολίες - ένας από τους πελάτες ή προμηθευτές ίσως να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι παράνομο. Μην τους το επιτρέψετε. Να κόβετε από τη ρίζα την όποια προσπάθεια να σας χειραγωγήσουν.
Έρωτες & Σχέσεις: Ο Έρως θα σας δώσει έναν περίεργο θαυμαστή. Το πιο πιθανό να απελπιστεί από την προσπάθεια να προσελκύσει την προσοχή σας με αποτέλεσμα να σας "επιτεθεί” μπροστά στα μάτια του κόσμου. Κοινώς, εσείς και το περιβάλλον σας θα βιώσετε κάποια διασκεδαστικά show. Αν κι αυτά δεν λιώσουν την καρδιά σας, τότε αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία ελπίδα. Ενώ αν είστε παντρεμένη, μπορεί στη σχέση σας να παρέμβουν συγγενείς με απρόσμενες δυσάρεστες συνέπειες.
Ομορφιές & Περιποίηση: Ο καλύτερος τρόπος για να είστε όμορφη - θετικά συναισθήματα! Κάντε αρωματοθεραπεία, δείτε κωμωδία ή επισκεφτείτε κάποια γκαλερί με περίφημα έργα τέχνης.
Ευνόητες μέρες: 2, 9, 13, 16, 20 , 27 και 30 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 3, 10 και 17 Νοεμβρίου.
Ιχθύες

Διασκέδαση & Χαλάρωση: Ιχθείς, ο Νοέμβριος θα σας χαρίσει ένα είδος διασκέδασης ή ξεκούρασης που περιμένατε πολύ καιρό. Ίσως κάποιος σας απαγόρευε να το κάνετε ή απλά δεν είχατε χρόνο. Θα υπάρξει δυνατότητα και για πολιτιστικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως το να πάτε στο θέατρο, σε μια έκθεση ή σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο.
Δουλειές & Χρήματα: Στη δουλειά - συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμβάσεις. Προσωπικά και μέσω του Διαδικτύου, του τηλεφώνου και μέσω των επιστολών. Σε ότι κι να επιτευχθεί συμφωνία, θα σας φέρει κέρδη. Ωστόσο, μην ξεχνάτε σε μόνιμη βάση να παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Θυμηθείτε - οποίος κατέχει τις πληροφορίες, έχει όλον τον κόσμο.
Έρωτες & Σχέσεις: Στο θέμα της αγάπης όλα θα είναι θερμά. Τα άστρα σας υπόσχονται τρελή αγάπη που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και τους πάντες. Συναισθήματα θα πνίξουν τη φωνή της λογικής, γι' αυτό θα βουτήξετε στο πάθος αυτό, ακόμα κι αν στο σπίτι σας περιμένει ο σύζυγος. Παρεμπιπτόντως, πιθανότατα, να συναντήσετε τον έρωτά σας στον χώρο εργασίας και μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζετε αρκετό καιρό.
Ομορφιές & Περιποίηση: Για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αναπτύσσουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Η διέγερση των σημείων στις άκρες των δαχτύλων θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το φθινοπωρινό στρες. Κι αυτό με τη σειρά του θα επηρεάσει θετικά την εξωτερική σας εμφάνιση.
Ευνόητες μέρες: 7, 11, 12, 14, 21, 22 και 28 Νοεμβρίου.
Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει: 13, 20 και 27 Νοεμβρίου.

 • Οι εικόνες είναι δημιουργίες τούρκου ζωγράφου Μουσταφά Σοϊντεν.
 • Σχόλια Καινούρια τεστ
 • Πώς εκδηλώνετε τον έρωτά σας? New

 • Τι είδους ζευγάρι είστε?

 • Θα ωριμάσετε επιτέλους?

 • Τα θέλω όλα εδώ και τώρα!

 • Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο?

 • Είστε στο σωστό επαγγελματικό δρόμο?
 • Login form
  Μπείτε στην παρέα μας!
  Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση στις κρυφές σελίδες!

  Όνομα :
  Κωδικός :

  News calendar
  «  Ιούνιος 2018  »
  ΚυρΔευΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930

  Αναζήτηση Ειδήσεων


  Χρήσιμοι σύνδεσμοι


  Η αναδημοσίευση μπορεί να γίνει αν, και μόνο αν τηρηθούν οι όροι!!!
  Copyright MyCorp © 2018 - Site managed by uCoz
  website stats