Πέμπτη
24-08-2017
04:47
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Άρθρα »
Site menu

Catalog categories
Τα μυστικά του Σεφ
Σούπες - Ζωμοί
Σαλάτες - Ορεκτικά
Ροφήματα - Κοκτέιλ
Γλυκά - Επιδόρπια
Κρεατικά - Πουλερικά
Τέχνη Σερβιρίσματος

Ενδιαφέρον

Κατασκευές βήμα-βήμα

Τέχνη Σερβιρίσματος

Ομορφιά βήμα-βήμα

* * *


Λέξεις κλειδιά

Κουτσομπολιό

Αρχική » Άρθρα » Γέυση - Συνταγές » Σούπες - Ζωμοί

Χοιρινό Γκούλας
Υλικά:

Κρεμμύδι 1 τεμ.
Ηλιέλαιο 40ml
Πάπρικα 3 κουτ. του γλυκού
Κύμινο 1 κουτ. του γλυκού
Χοιρινό 1 κιλό
Αλάτι 1 κουτ. του γλυκού
Κόκκινες ντομάτες 250γρ
Σμετάνα (ή κρέμα γάλακτος) 150γρ
Αλεύρι καλαμποκιού 10γρ

Προετοιμασία:

  • Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτά ημιδακτύλια και τα σοτάρουμε σε κατσαρόλα με χοντρό πάτο, όπου και θα συνεχίσουμε να μαγειρεύουμε το γκούλας. Τα μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν ημιδιαφανές.
  • Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για ένα δίλεπτο ακόμα, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, ώστε η πάπρικα να αναμειχθεί πολύ καλά με το λάδι.
  • Παίρνουμε το κρέας, αφαιρούμε περίσσιο λίπος και το κόβουμε σε κύβους περίπου 3 εκατοστών. Το ρίχνουμε στα κρεμμύδια. Το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές.
  • Προσθέτουμε νερό, τόσο ώστε να καλυφτεί το κρέας, αλατίζουμε και το αφήνουμε να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα υλικά να μαγειρεύονται κάτω από μισάνοιχτο καπάκι για περίπου μια ώρα ή και περισσότερο. Το κρέας πρέπει να μαλακώσει.
  • Ενώ μαγειρεύεται το κρέας, ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε σε μικρούς κύβους και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα, περίπου μισή ώρα πριν μαγειρευτεί το κρέας. Για να καθαρίσουμε τις ντομάτες, πρέπει να τις βουτήξουμε σε καυτό νερό για 1 λεπτό.
  • Όταν το κρέας είναι έτοιμο, προσθέτουμε το αλεύρι και την σμετάνα. Η ποσότητα του αλευριού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πόσο παχύρρευστη θέλουμε να είναι το γκούλας, γι' αυτό και το προσθέτουμε σε μικρές δόσεις.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά, αφήνουμε να πάρει βράση, ελέγχουμε την αλμυρότητα και σερβίρουμε.

    vasabi.my1.ru

  • Κατηγορία: Σούπες - Ζωμοί | Έγραψε: woman-life (20-11-2014) | Το διάβασαν: 444 | Βαθμολογία: 0.0/0 |

    Άλλα άρθρα με θέμα συνταγές:

    Καινούρια Άρθρα :

    · 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές...

    · Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο

    · Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της πα...

    · Δουλεύω στο σπίτι

    · Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα...

    · Το φαρμακείο των καλοκαιρινών διακο...

    · 40+ Πλεξούδες για το καλοκαίρι

    · Η ζωή με σκύλο

    · 10 ταξίδια που πρέπει να κάνεις πρι...

    · Φτιάξε δικά σου πεντανόστιμα ferrer...

    · 4 λάθη καλοκαιρινού μακιγιάζ

    · Τα πρώτα 70 λεπτά του μωρού στον κό...

    · 7 τύποι γυναικών που οι άντρες δε θ...

    · Τι να τρώτε το βράδυ για ν΄αδυνατίσ...

    Συνολικά σχόλια: 0

    Μόνο εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αφήνουν σχόλια.

    [ Εγγραφή νέου μέλους | Είσοδος ]



    Σχόλια Καινούρια τεστ
  • Πώς εκδηλώνετε τον έρωτά σας? New

  • Τι είδους ζευγάρι είστε?

  • Θα ωριμάσετε επιτέλους?

  • Τα θέλω όλα εδώ και τώρα!

  • Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο?

  • Είστε στο σωστό επαγγελματικό δρόμο?
  • Login form
    Μπείτε στην παρέα μας!
    Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση στις κρυφές σελίδες!

    Όνομα :
    Κωδικός :





    Αναζήτηση Άρθρων


    Χρήσιμοι σύνδεσμοι


    Η αναδημοσίευση μπορεί να γίνει αν, και μόνο αν τηρηθούν οι όροι
    Copyright MyCorp © 2017 - Site managed by uCoz
    website stats