Κυριακή
22-10-2017
13:48
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Άρθρα »
Site menu

Catalog categories
Τα μυστικά του Σεφ
Σούπες - Ζωμοί
Σαλάτες - Ορεκτικά
Ροφήματα - Κοκτέιλ
Γλυκά - Επιδόρπια
Κρεατικά - Πουλερικά
Τέχνη Σερβιρίσματος

Ενδιαφέρον

Κατασκευές βήμα-βήμα

Τέχνη Σερβιρίσματος

Ομορφιά βήμα-βήμα

* * *


Λέξεις κλειδιά

Κουτσομπολιό

Αρχική » Άρθρα » Γέυση - Συνταγές » Σούπες - Ζωμοί

Σούπα με γαλοπούλα
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 20 λεπτά
Μερίδες: 4

Υλικά:

600 γρ.Φτερούγες γαλοπούλας
1 κρεμμύδι
1 κόκκινο κρεμμύδι
3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
1 καρότο
πιπέρι μαύρο
Μισή καυτερή πιπεριά (ίσως και λιγότερο)
0.5 δέσμη φρέσκο μαϊντανό
3 ντομάτες
3 κλωνάρια σέλινο
2 πρέζες αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο

Προετοιμασία:

Βήμα 1: Ετοιμάζουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε. Για να φτιάξουμε το ζωμό, πλένουμε πολύ καλά τις φτερούγες και τις κόβουμε σε 2-3 μέρη.
Βήμα 2: Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, πλένουμε το σέλινο και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.



Βήμα 3: Βάζουμε τα κομμένα υλικά σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό, προσθέτουμε μαύρο πιπέρι και μια πρέζα αλάτι. Αφού αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα για άλλα 60 λεπτά, παράλληλα αφαιρούμε τον αφρό όποτε εμφανίζεται.
Βήμα 4: Καθαρίζουμε το κόκκινο κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτούς ημικύκλιους. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά.



Βήμα 5: Πλένουμε 2-3 μέτριες ντομάτες και τις περνάμε από τρίφτη.
Βήμα 6: Προθερμαίνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 2-3 λεπτά.



Βήμα 7: Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά.
Βήμα 8: Βγάζουμε τις φτερούγες από την κατσαρόλα και αφαιρούμε τα κόκαλα. Ενώ το κρέας κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Προσθέτουμε στον ζωμό την ντομάτα με το κρεμμύδια, το σκόρδο και το πιπέρι.



Βήμα 9: Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο ζωμό και το ψιλοκομμένο κρέας γαλοπούλας.
Βήμα 10: Αφήνουμε την σούπα να βράσει, μετά προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά, προσθέτοντας λίγο ακόμα αλάτι.




webspoon.ru

Κατηγορία: Σούπες - Ζωμοί | Έγραψε: woman-life (15-03-2014) | Το διάβασαν: 842 | Βαθμολογία: 0.0/0 |

Άλλα άρθρα με θέμα συνταγές:

Καινούρια Άρθρα :

· 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές...

· Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο

· Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της πα...

· Δουλεύω στο σπίτι

· Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα...

· Το φαρμακείο των καλοκαιρινών διακο...

· 40+ Πλεξούδες για το καλοκαίρι

· Η ζωή με σκύλο

· 10 ταξίδια που πρέπει να κάνεις πρι...

· Φτιάξε δικά σου πεντανόστιμα ferrer...

· 4 λάθη καλοκαιρινού μακιγιάζ

· Τα πρώτα 70 λεπτά του μωρού στον κό...

· 7 τύποι γυναικών που οι άντρες δε θ...

· Τι να τρώτε το βράδυ για ν΄αδυνατίσ...

Συνολικά σχόλια: 0

Μόνο εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αφήνουν σχόλια.

[ Εγγραφή νέου μέλους | Είσοδος ]



Σχόλια Καινούρια τεστ
  • Πώς εκδηλώνετε τον έρωτά σας? New

  • Τι είδους ζευγάρι είστε?

  • Θα ωριμάσετε επιτέλους?

  • Τα θέλω όλα εδώ και τώρα!

  • Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο?

  • Είστε στο σωστό επαγγελματικό δρόμο?
  • Login form
    Μπείτε στην παρέα μας!
    Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση στις κρυφές σελίδες!

    Όνομα :
    Κωδικός :





    Αναζήτηση Άρθρων


    Χρήσιμοι σύνδεσμοι


    Η αναδημοσίευση μπορεί να γίνει αν, και μόνο αν τηρηθούν οι όροι
    Copyright MyCorp © 2017 - Site managed by uCoz
    website stats