Παρασκευή
29-03-2024
02:29
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Ονειροκρίτης - Page 4 - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Ονειροκρίτης
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:37 | Δημοσίευμα # 1
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ X Ψ Ω



www.pipini.gr
www.astrologos.gr


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:57 | Δημοσίευμα # 46
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Τραπέζι: Αν βλέπεις τραπέζι χαλασμένο μέσα στο σπίτι σου στενάχωρες μέρες σε περιμένουν, αν βλέπεις πολλά τραπέζια στολισμένα μέσα σε αυτό οικογενειακές χαρές και άφθονα αγαθά μέσα στο σπίτι σου.Αν στρώνεις τραπέζι ή το ξεστρώνεις θα συναντηθείς με πολλούς φίλους, θα πάρεις χαρά αλλά κατόπιν μεγάλη στεναχώρια. Αν δεις τραπέζι και λείπουν τα πόδια του, πρόσεχε γιατί θα χάσεις λεφτά. Αν δεις ότι κατασκευάζεις τραπέζια θα καταφέρεις στη ζωή σου ότι επιθυμείς, αν όμως τα καταστρέφεις πρόσεχε γιατί θα σε καταστρέψουν οι φίλοι σου.

Τραύμα/Τραυματίζω: Αν ονειρευτείς πως έχεις τραύμα να περιμένεις χαρά, αν δεις πως σε τραυματίζουν θα πάρεις προδοσία από άτομα που έχεις εμπιστοσύνη, και αν από το τραύμα τρέχει αίμα ότι είναι να γίνει θα γίνει γρήγορα.

Τρέχω: Αν βλέπεις ότι τρέχεις εσύ και οι δικοί σου θα μάθετε κάποια νέα από κάποιο μακρινό αγαπητό πρόσωπο. Αν βλέπεις ότι τρέχεις με φόβο, σημαίνει ότι προσπαθείς να νικήσεις τους εχθρούς σου και να απαλλαγείς από την στεναχώρια σου.Αν δεις ότι τρέχεις γυμνός δικοί σου άνθρωποι θα σε εξαπατήσουν.Αν δεις κόσμο πολύ να τρέχει φοβερές ταραχές και ξαφνικές ζημιές θα έχεις.Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι παραβγαίνεις στο τρέξιμο με κάποιον θα χωρίσεις από τον εραστή σου, ή θα απατήσεις τον άντρα σου, ή θα σε κακολογήσουν για τις ηθικές σου αξίες δικαιολογημένα. Αν τρέχουνε ζώα κάποιο κίνδυνο θα περάσεις.

Τριαντάφυλλο: Αν βλέπεις τριαντάφυλλο ωραίο και με όμορφο χρώμα και είσαι ανύπαντρος θα έχεις μια σχέση ερωτική που θα καταλήξει σε ένα καλό γάμο. Αν το μυρίζεις και είναι και χρώματος κόκκινο θα σου κάνουν πολλές προτάσεις γάμου και θα είναι δική σου επιλογή πλέον ο γάμος. Αν είναι μαραμένο θα συμβούν τα αντίθετα.Αν κόβεις τριαντάφυλλα κάποιος θα σε αγαπήσει και εσύ θα αδιαφορήσεις. Αν αγκυλώνεσαι την ώρα που τα κόβεις θα αγαπήσεις εσύ και δεν θα σε αγαπήσουν. Αν μαδάς το τριαντάφυλλο και το καταστρέφεις οι ερωτικές σου υποθέσεις που κρατάς κρυφές θα μαθευτούν και θα γίνει σκάνδαλο. Αν δεις στεφάνι από τριαντάφυλλα σε περιμένουν πολλά ευχάριστα, αν στεφανώνεις όμως εσύ κάποιον με αυτό θα αρρωστήσει. Αν αυτός που στεφανώνεις είναι άρρωστος θα πεθάνει.

Τρικυμία: Αν στο όνειρο σου δεις τρικυμία θα πάρεις στενοχώριες όπου ευτυχώς για σένα θα είναι περαστικές.

Τρίχες: Αν δεις πως μακραίνουν τα μαλλιά σου να περιμένεις στενοχώριες.

Τροχίζω: Αν στο όνειρο σου δεις πως τροχίζεις , θα έχεις εκνευρισμούς, μπερδέματα και καβγάδες.

Τρυγόνια: Αν δεις τρυγόνια και είσαι ελεύθερος-η, θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου, αν είσαι παντρεμένος-η αγάπη και ευτυχία θα έχεις στο σπίτι σου, αν τα δεις κλεισμένα σε κλουβί θα απογοητευτείς γιατί ότι ελπίδες έχεις για τα προσωπικά σου δεν θα εκπληρωθούν.

Τρύγος: Όπως και να δεις τρύγο στον ύπνο σου είναι πολύ καλό. Θα έχεις επιτυχίες υλικές και συναισθηματικές.

Τριζόνι: Αν στο όνειρο σου δεις τριζόνι θα έχεις χαρές και επιτυχίες.

Τρύπα: Αν δεις πως ανοίγεις τρύπα ότι θα έχεις αποτυχία στα σχέδιά σου, αν περπατάς και δεις πως πέφτεις σε τρύπα θα πάρεις στενοχώρια που δεν θα κρατήσει πολύ.

Τσεκούρι: Αν στο όνειρο σου δεις πως κρατάς τσεκούρι θα κάνεις άσχημο καβγά με έναν φίλο και θα κόψεις την επαφή μαζί του, αν άλλος κρατά τσεκούρι και είναι εναντίον σου σημαίνει πως έχεις εχθρούς που δεν θα καταφέρουν να σου κάνουν κακό.

Τσοπάνος: Αν δεις τσοπάνο στο όνειρο σου θα έχεις χαρές και επιτυχίες , θα σου έρθουν χρήματα που δεν τα περιμένεις.

Τύμπανο: Αν δεις τύμπανο στον ύπνο σου να προσέχεις γιατί γίνονται λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Τυπογραφείο: Αν ονειρευτείς πως είσαι σε τυπογραφείο σημαίνει ότι με την εργατικότητα σου θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.

Τυρί: Αν δεις στο όνειρο σου πως τρως τυρί θα έχεις απογοητεύσεις και προβλήματα στα επαγγελματικά σου.

Τυφλός: Αν στο όνειρο σου δεις ότι ένας τυφλός βρίσκει το φως του, θα πάρεις χαρά που δεν την περιμένεις. Αν δεις πως τυφλώθηκες θα πάρεις στενοχώρια για συγγενικό σου πρόσωπο. Αν απλά δεις τυφλό στον ύπνο σου κάποιος θα σου εμπιστευτεί ένα μυστικό.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Τρίτη, 19-11-2013, 00:01 | Δημοσίευμα # 47
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Υιοθετώ/Υιοθεσία: Αν δεις πως σε υιοθετούν θα πάρεις χαρά από άνθρωπο που θα σε στηρίξει στη δουλειά σου, αν εσύ υιοθετείς παιδί σημαίνει ότι από επιπόλαιες κινήσεις που θα κάνεις θα έχεις προβλήματα.

Υπηρέτης: Αν είσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και βλέπεις στον ύπνο σου ότι έγινες υπηρέτης πρόσεξε γιατί θα χάσεις πολλά από τα υπάρχοντα σου.Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και βλέπεις ότι γίνεσαι υπηρέτρια στο σπίτι σου θα έρθουν πολλά βάσανα.Αν είσαι ανύπαντρη θα σε αφήσει ο εραστής σου, αν είσαι πολύ φτωχός και γίνεις υπηρέτης στον ύπνο σου θα αποκτήσεις περιουσία. Αν δεις ότι έχεις ωραία υπηρέτρια στο σπίτι σου, όλα θα πάνε καλά και στην δουλειά σου και στο σπίτι σου. Αν όμως είναι άσχημη να είσαι σίγουρος/η ότι δεν έχεις καλούς φίλους και θα σε βλάψουνε κάποια στιγμή.

Υπνοβάτης/Υπνοβατώ: Αν δεις ότι είσαι υπνοβάτης ή βλέπεις άλλον να υπνοβατεί και είσαι ανύπαντρος ο γάμος που θα κάνεις δεν θα είναι από αγάπη.

Υποβρύχιο: Αν είσαι μέσα σε υποβρύχιο και ταξιδεύεις να περιμένεις μεγάλες στενοχώριες, αν από μακριά βλέπεις το υποβρύχιο κάποιο δικό σου άτομο θα λειτουργήσει ύπουλα απέναντι σου προκειμένου να σε βλάψει.

Υπόγειο: Όπως και να δεις το υπόγεια, αν είσαι μέσα κ.τ.λ είναι κακό.Σημαίνει συνήθως υλικές καταστροφές, ασθένεια και γενικά καταστάσεις οι οποίες θα πάθεις και θα στεναχωρεθείς.

Υπόνομος: Αν δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε υπόνομο θα έχεις μεγάλες στενοχώριες, αν όμως βγαίνεις από τον υπόνομο ότι προβλήματα έχεις θα λυθούν.

Υπόστεγο: Αν στο όνειρο σου δεις ότι είσαι κάτω από υπόστεγο θα έχεις πρόοδο και εξέλιξη στη δουλειά σου , αν μάλιστα δεις το υπόστεγο να είναι κόκκινο κάποια επιτυχία θα έχεις γρήγορα.

Υφαίνω: Αν στο όνειρο σου δεις κάποιον να υφαίνει θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν εσύ υφαίνεις θα έχεις προβλήματα και θα φιλονικήσεις με κάποια άτομα.

Ύφασμα: Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι έμπορος υφασμάτων να περιμένεις κέρδη και επιτυχία στη δουλειά σου, αν απλά βλέπεις υφάσματα θα περάσεις κάποιες δυσκολίες που θα αργήσουν να ξεπεραστούν.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Τρίτη, 19-11-2013, 00:08 | Δημοσίευμα # 48
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Φαγητό: Αν βλέπεις στον ύπνο σου ότι ετοιμάζεις φαγητό για άλλους θα αποτύχεις στη εργασία σου και θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια. Αν το φαγητό σου καεί θα χαλάσεις μια πολύ δυνατή φιλία.Αν ετοιμάζουν άλλοι φαγητά για να φας εσύ θα σου συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο.Αν ετοιμάζεσαι για γάμο και δεν έχεις τον γαμπρό περίμενε ένα πολύ καλό συνοικέσιο με λαμπρό γάμο.

Φαγούρα: Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις ότι έχεις φαγούρα στο σώμα σου θα παντρευτείς σύντομα και θα έχεις και πολλά πλούτη αλλά δεν θα είναι και τόσο έντιμα.Αν έχεις φαγούρα σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος του σώματος σου, θα πάθεις κάτι κακό το οποίο θα περάσει πολύ γρήγορα, και αν ξεκινάς καινούρια δουλειά θα απολαύσεις πολλά κέρδη.

Φάκελος: Αν δεις φάκελο με γράμμα θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν ο φάκελος είναι άδειος θα πάρεις μια μικρή στενοχώρια.

Φακές: Αν στον ύπνο σου δεις πως μαγειρεύεις φακές θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν τρως φακές θα έχεις στενοχώριες, αν απλά τις βλέπεις κάποιο μυστικό σου θα βγει στην επιφάνεια.

Φάλαινα: Αν ονειρευτείς φάλαινα να είναι στη θάλασσα θα βοηθηθείς από κάποιον, αν είναι στην ξηρά σε περιμένει μία εντελώς απρόσμενη έκπληξη!

Φαλακρός: Αν δεις πως έχεις λίγη φαλάκρα θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις, αν δεις πως είσαι εντελώς φαλακρός θα έχεις στενοχώριες και προβλήματα στα επαγγελματικά σου.

Φανάρι: Αν το φανάρι είναι αναμμένο θα έχεις ευτυχία στη ζωή σου, αν κρατάς σβηστό φανάρι στα χέρια σου, θα έχεις ατυχίες στη δουλειά σου.

Φανέλα: Η φανέλα δηλώνει το αγαπημένο μας πρόσωπο. Αν λοιπόν δεις πως φοράς φανέλα βρώμικη και την βγάζεις να περιμένεις χωρισμό, αν την βγάζεις την πλένεις και την φοράς ξανά , σημαίνει πως θα δώσεις ευκαιρία στη σχέση σου ξανά και θα έχεις επανασύνδεση.

Φάντασμα: Αν δεις φάντασμα με φορέματα μαύρα, πράσινα ή κίτρινα και άσχημο κάποιο δυστύχημα θα γίνει στην οικογένεια σου, ή θα σε εγκαταλείψει ο σύζυγος σου ή ο εραστής σου.Αν είναι ωραίο το φάντασμα με άσπρο ή κόκκινο φόρεμα καλότυχος θα είσαι στη ζωή σου.Αν δεις ότι ο ίδιος είσαι φάντασμα, πρόσεχε γιατί οι φοβίες σου και οι καχυποψίες σου είναι γελοίες.Αν το φάντασμα είναι αλυσοδεμένο θα ανακαλύψεις κάποιο κακό που έγινε και με αυτό θα βοηθήσεις κάποιους που υποφέρουν.

Φάρμακα: Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι άρρωστος και παίρνεις φάρμακο θα πάρεις χαρά και θα έχεις ηρεμία στο σπίτι σου, αν αγοράζεις φάρμακο η δουλειά σου δεν θα πάει καλά, αν αγοράζεις φάρμακο και το δίνεις σε άλλον ότι ατυχίες που σου έχουν συμβεί θα ξεπεραστούν.

Φαρμακοποιός: Αν φαρμακοποιός έρχεται σπίτι σου θα στεναχωρηθείς για δικό σου πρόσωπο, αν δεις πως εσύ είσαι φαρμακοποιός θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου.

Φάρος: Αν στο όνειρο σου δεις φάρο και το φως του είναι πράσινο θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου, αν έχει άλλο χρώμα σημαίνει πως θα προβληματιστείς για να βρεις λύση σε θέματα που σε απασχολούν.

Φεγγάρι: Το φεγγάρι συνδέεται με τα ερωτικά θέματα. Αν λοιπόν δεις φεγγάρι με λίγα σύννεφα άσπρα θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο-η, αν το φεγγάρι είναι σκεπασμένο από πυκνά μαύρα σύννεφα θα καβγαδίσεις με τον σύντροφο σου, αν το φεγγάρι είναι σε γέμιση όλα θα πάνε καλά στη σχέση σου και θα περνάς όμορφες στιγμές, αν είναι σε χάση θα έχεις προβλήματα και καβγαδάκια.

Φέρετρο: Το φέρετρο στο όνειρο σημαίνει στενοχώρια και άγχος, που όμως θα το ξεπεράσεις εύκολα. Αν όμως στο όνειρο σου δεις να είσαι εσύ μέσα σε φέρετρο, θα έχεις μακροζωία και καλή υγεία.

Φίδι: Αν δεις στον ύπνο σου φίδι να σε δαγκώνει, κάποιος θα σου κάνει κακό, με ύπουλο τρόπο. Αν δεις φίδι με πολλά κεφάλια σημαίνει πως έχεις πολλούς εχθρούς. Αν περπατάς και μπροστά σου βρεθεί φίδι, κάποιος θα προσπαθήσει να σου βάλει εμπόδια στη ζωή σου. Όσο πιο πολλά φίδια δεις στο όνειρο, τόσο περισσότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσεις. Αν πιάνεις το φίδι και το σκοτώνεις θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τους εχθρούς σου και από στενοχώριες. Αν σε δαγκώσει δηλητηριώδες φίδι, να προσέξεις τσακωμούς με κοντινό σου πρόσωπο. Αν το φίδι τυλίγεται γύρω από το κορμί σου, σε περιμένουν επαγγελματικά προβλήματα και να προσέχεις άτομα που δρουν υποχθόνια, αλλά σου κάνουν το φίλο.

Φιλί/Φιλώ: Αν βλέπεις ότι φιλάς κάποιον στο πρόσωπο τότε σημαίνει ότι έχεις θάρρος και τόλμη και τις υποθέσεις σου θα τις φέρεις εις πέρας θαυμάσια. Αν είσαι άντρας και σε φιλάει γυναίκα θα έχεις ερωτικές επιτυχίες, αν σε φιλάει εχθρός σου μάλλον αυτός θα έχει θάνατο. Αν φιλάς την μητέρα ή τον πατέρα σου που έχει ήδη πεθάνει θα χάσεις στενό σου συγγενή. Αν σε φιλούν αυτοί πρόσεχε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου, αν σε φιλάν τα παιδιά σου θα έχεις υγεία και θα προκόψεις στις εργασίες σου. Αν φιλάς χέρι γυναίκας θα κάνεις μια πολύ δυνατή φιλία. Αν φιλάς συγγενή ή φίλο σου που είναι μακριά θα πάρεις πολύ ευχάριστα νέα. Αν φιλάς κάποιον ερωτικά παρ' όλες τις στεναχώριες σου σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις. Αν φιλάς κάποιον στο μάγουλα ή σε φιλά πρόσεχε γιατί θα σε προδώσουν.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Τρίτη, 19-11-2013, 00:09 | Δημοσίευμα # 49
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Φίλος-Φίλη: Αν δεις τους φίλους σου στο όνειρο σου θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις, αν δεις ότι κάνεις καινούριους φίλους να προσέχεις τις επαφές σου και μην δίνεις αμέσως την εμπιστοσύνη σου.

Φιλόσοφος: Αν ονειρευτείς πως είσαι φιλόσοφος σημαίνει πως θα βρεθείς σε αδιέξοδο για θέματα που σε απασχολούν και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις.

Φίμωτρο: Αν φιλικό σου πρόσωπο σου βάζει φίμωτρο σημαίνει πως θα πάρεις βοήθεια και προστασία από φίλο σου για να ξεφύγεις από δύσκολη κατάσταση, αν άγνωστος σου βάζει φίμωτρο κάποιος θα σου πει προσβλητικά λόγια.

Φλέβες: Αν ονειρευτείς πως κόβεις τις φλέβες σου και τρέχει πολύ αίμα θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα που έχεις.

Φλογέρα: Αν στο όνειρο σου παίζεις φλογέρα, θα πάρεις στενοχώρια για συγγενικό σου πρόσωπο, αν άλλοι παίζουν φλογέρα και εσύ ακούς, θα ξαλαφρώσεις από προβλήματα που έχεις.

Φόβος: Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι φοβάσαι πρόσεχε γιατί κινδυνεύει η υπόληψη σου, αν είσαι στο σκοτάδι και φοβάσαι ή στην ερημιά οι φίλοι σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Αν δεις ότι συμβαίνει κάτι στον ύπνο σου και είναι δικαιολογημένος ο φόβος σου έχεις αρκετούς εχθρούς και δεν τους γνωρίζεις.

Φοίνικας: Αν ονειρευτείς φοίνικα μεγάλη επιτυχία θα έχεις στη δουλειά σου και οικονομική άνοδο.

Φόνος: Αν στο όνειρο σου δεις πως σε σκοτώνουν, θα σου συμβεί κάτι που θα σου προκαλέσει άγχος και στεναχώρια. Αν αποπειραθούν να σε σκοτώσουν, αλλά τελικά δεν το καταφέρουν, θα σου τύχει κάτι ευχάριστο στα επαγγελματικά σου. Αν δεις ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Φοράδα: Αν είσαι παντρεμένος-η και δεις φοράδα θα πάρεις κάποια κληρονομιά, αν είσαι ελεύθερος-η και δεις φοράδα θα σου κάνουν μια πολύ καλή γνωριμία για γάμο.

Φλουρί: Αν δεις στο όνειρο σου πως κρατάς στα χέρια σου χρυσά φλουριά θα έχεις στενοχώριες στα οικονομικά σου και δεν θα ξέρεις πώς να τις λύσεις.

Φούρνος: Αν ονειρευτείς φούρνο με πολλά ψωμιά θα έχεις κέρδη και χαρά! Αν ο φούρνος είναι αναμμένος ότι εμπόδια έχεις θα τα ξεπεράσεις, αν ο φούρνος είναι σβησμένος ατυχίες και στενοχώριες θα έχεις στη δουλειά σου .

Φρούριο: Αν δεις πως είσαι μέσα σε φρούριο θα έχεις καλοτυχία και προστασία από κάποιο πρόσωπο, αν κτίζεις φρούριο θα έχεις επιτυχία και αναγνώριση για κόπους που έχεις κάνει και η ζωή σου θα πάει ακριβώς όπως ονειρεύεσαι.

Φυτά-Φυτεύω: Αν δεις στο όνειρο σου ότι φυτεύεις θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου και θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.

Φυλακή: Αν δεις φυλακή μεγάλες στεναχώριες θα περάσεις, αν είσαι όμως μέσα σύντομα θα απαλλαγείς από μεγάλα βάσανα.Αν δεις ότι βγαίνεις από την φυλακή θα περάσεις κάποιο κίνδυνο σοβαρό αλλά θα σωθείς.Αν δεις ότι φυλακίζεις κάποιον θα αρρωστήσεις. Αν είσαι άρρωστος και βλέπεις ότι μπαίνεις φυλακή η ασθένεια σου θα σε ταλαιπωρήσει. Αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις ότι φυλακίζεσαι να είσαι σίγουρη ότι ο άντρας σου σε απατά, αν είσαι ανύπαντρη θα κάνεις ένα καλό γάμο.

Φωλιά: Αν ονειρευτείς φωλιά με πουλάκια , θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις, αν η φωλιά είναι άδεια θα πάρεις είδηση που θα σε στεναχωρέσει.

Φως: Αν το σπίτι σου είναι πλημμυρισμένο από φως θα κάνεις επαγγελματικό ταξίδι από το οποίο θα κερδίσεις πολλά. Ακόμη σημαίνει πως το σπίτι σου θα περάσει πολλές χαρές και ευτυχισμένες μέρες.Αν δεν είναι καλοφωτισμένο όταν μπαίνεις μέσα, πρόσεξε γιατί κάνεις ανοησίες.Αν είναι σκοτάδι και δεν βρίσκεις φως να ανάψεις πολλά ατυχήματα και μεγάλες στεναχώριες θα πάθεις. Αν δεις ότι ενώ είναι φωτισμένο ξαφνικά σβήνει το φως άσχημα νέα για ένα φίλο σου θα μάθεις. Αν βλέπεις ότι το φως έρχεται από τον ουρανό, αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά και γενικά θα έχεις βοήθεια από παντού και Θεία βοήθεια.Αν είναι σκοτάδι και ξαφνικά όλα λάμψουν θα απαλλαγείς από τα βάσανα σου, αν δεις ότι από φως γίνετε σκοτάδι θα συμβεί το αντίθετο.

Φωτιά: Αν δεις πως καίγεται το σπίτι σου, σημαίνει πως πρέπει να προσέξεις τα αισθήματα σου, για να μην πληγωθείς από τυχόν απιστίες. Αν δεις πως έχεις αναμμένο το τζάκι στο σπίτι σου, σημαίνει οικογενειακή ηρεμία. Επίσης αν δεις πως ζεσταίνεσαι με την φωτιά, σημαίνει καλή υγεία, ενώ αν η φωτιά αναπτυχθεί σε πυρκαγιά και καταστρέφει περιουσίες, σημαίνει πως θα σου προκύψουν οικονομικές ανατροπές η οποίες δεν θα σε ευχαριστούν. Αν ονειρευτείς πως το μαγαζί σου καίγεται, σημαίνει πως θα αποκτήσεις πολλά κέρδη, ενώ αν δεις πως άναβες φωτιά, σημαίνει πως θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Φωτογραφία: Αν δεις φωτογραφία ενός φίλου ή συγγενή, θα έχεις κάποια συνάντηση, αν είσαι κοπέλα και κρατάς στα χέρια σου φωτογραφία θα κάνεις γνωριμία που θα καταλήξει σε μία σταθερή σχέση.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Τρίτη, 19-11-2013, 00:17 | Δημοσίευμα # 50
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Χάδια: Είτε χαϊδεύεις είτε σε χαϊδεύουν, σημαίνει ότι έχεις την εύνοια, την προστασία και την υποστήριξη από κάποιο ισχυρό και δυνατό πρόσωπο.

Χαιρετισμός: Όταν ένας ερωτευμένος δει ότι χαιρετά το αγαπημένο του πρόσωπο, μάλλον είναι προάγγελος ότι θα συμβεί στην πραγματικότητα. Αν δεις ότι αποχαιρετά εσένα, σημαίνει ότι σύντομα, θα αλλάξεις επαγγελματικό χώρο ή δουλειά.

Χαίτη: Όταν δούμε στον ύπνο μας χαίτη είτε αλόγου είτε λιονταριού, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα πρόσκληση για κάποιο κοινωνικό γεγονός.

Χαλάζι: Αν δεις ότι πέφτει χαλάζι μεγάλη στεναχώρια θα περάσεις σύντομα.Συνήθως είναι λασπολογίες ή δυσάρεστα νέα θα μάθεις από το παιδί σου, ή ανταγωνιστές θα σε βλάψουν ή αν είσαι γεωργός θα πάθουν ζημιές οι καλλιέργειες σου.

Χαλινάρι: Αν ονειρευτείς πως σου έχουν βάλει χαλινάρι, θα περάσεις ένα δύσκολο διάστημα γεμάτο από άγχος και πίεση. Αν περνάς χαλινάρι σε ζώο, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά σου.

Χαλί: Όταν δούμε ότι πουλάμε χαλιά τότε να ετοιμαζόμαστε για ένα ευχάριστο ταξίδι αναψυχής. Αν εμείς αγοράζουμε χαλιά θα σημειώσουμε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Αν στρώνουμε χαλιά τότε θα πρέπει να περιμένουμε απρογραμμάτιστες επισκέψεις. Αν περπατάμε πάνω σε απαλό χαλί θα υπάρξουν ευχάριστες οικογενειακές εξελίξεις. Αν ξεσκονίζουμε ή τινάζουμε χαλί, θα έρθουν διάφορες ατυχίες. Χαλιά που θα δούμε να είναι παλιά φθαρμένα, τρυπημένα ή μαδημένα αποτελούν προάγγελος οικονομικής στενότητα και ίσως, υπερκόπωσης από μεγάλο φόρτο εργασίας.

Χαλίκια: Τα χαλίκια στο όνειρό σου υποδηλώνουν στεναχώρια. Είτε περπατάς σε χαλίκια, είτε απλά τα δεις σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη που δεν την περιμένεις.

Χαμένος: Αν ονειρευτείς ότι χάνεσαι στο δρόμο, τότε μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθείς σε διλήμματα τα οποία θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με την βοήθεια και την υποστήριξη αγαπημένων σου ανθρώπων. Αν δεις ότι χάνεις ένα αγαπημένο σου αντικείμενο, τότε πολύ σύντομα θα έχεις κάποια απώλεια που θα σε στεναχωρήσει.

Χαμομήλι: Αν στο όνειρο σου δεις πως μαζεύεις χαμομήλι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν και θα νιώσεις ανακούφιση.

Χάρος: Όπως και να δεις το χάρο στο όνειρο σου δεν είναι καλό. Θα πάρεις στενοχώρια για αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο.

Χείλη: Αν δεις τα χείλη σου όμορφα και καλοσχηματισμένα θα έχεις επιτυχία σε ερωτικά θέματα. Αν είναι άσχημα θα έχεις απογοητεύσεις και αποτυχίες στα αισθηματικά σου.

Χειμώνας: Αν είναι χειμώνας και ονειρευτείς ότι είναι χειμώνας με κάποιον θα τσακωθείς πολύ άσχημα.Αν είναι άλλη εποχή και εσύ ονειρευτείς χειμώνα στη δουλειά σου θα έχεις πολλά εμπόδια εκτός αν είσαι γεωργός που σημαίνει θα πάνε καλά οι δουλειές σου.

Χειροπέδες: Αν στο όνειρο σου φοράς χειροπέδες σε περιμένει επιτυχία, αν φοράς χειροπέδες σε άλλον θα αποφύγεις άνθρωπο που θέλει να σε βλάψει.

Χελιδόνι: Μία πολύ ευχάριστη είδηση σε περιμένει αν είδες στον ύπνο σου χελιδόνι. Αν διανύεις περίοδο μοναξιάς πολύ γρήγορα θα συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Χελώνα: Αν βλέπεις χελώνα να είσαι σίγουρος ότι αργείς πολύ να κάνεις τις δουλειές σου και εξαιτίας της αργοπορίας σου θα χάσεις τα πάντα.Αν τρως χελώνα ή την κρατείς στα χέρια σου θα κοπιάσεις πολύ και τα κέρδη σου θα είναι λίγα.

Χήνα: Αν βλέπεις χήνα προαγωγή θα έχεις,αν είσαι έγκυος θα γεννήσεις παιδί το οποίο θα γίνει διάσημο. Αν ακούς χήνες να φωνάζουν θα πάρεις κάποιο βραβείο.Αν βλέπεις ότι σφάζεις χήνα θα πάρεις σπουδαία νέα από εκεί που δεν το περίμενες.Αν δεις ότι τρως χήνα θα είσαι πολύ δραστήριος και θα αποκτήσεις μεγάλα κέρδη και θα κάνεις μια πολύ καλή ζωή. Αν βλέπεις πολλές χήνες μεταξύ τους και μαλώνουν θα δυσαρεστηθείς από κάποιους φίλους σου.

Χήρα/Χήρος: Αν είσαι ανύπαντρος και δεις στον ύπνο σου ότι έμεινες χήρος θα παντρευτείς πολύ γρήγορα, αν είσαι παντρεμένος πρόσεχε γιατί θα χωρίσεις και θα είναι άδικος χωρισμός. Αν είσαι χήρος και βλέπεις στον ύπνο σου ότι πάλι είσαι χήρος θα σου κάνουν προξενιό το οποίο θα δεχθείς και θα είναι αποτυχία. Αν είσαι παντρεμένη και μείνεις χήρα ο άντρας σου θα έχει μακροζωία και θα περάσεις ωραία ζωή μαζί του.Αν είσαι ανύπαντρη και δεις ότι έμεινες χήρα θα χωρίσεις από ερωτική σχέση. Αν είσαι χήρα ή ζωντοχήρα και δεις ότι είσαι χήρα μάλλον για την υπόλοιπη ζωή σου θα μείνεις μόνη.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Τρίτη, 19-11-2013, 00:17 | Δημοσίευμα # 51
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Χιόνι: Αν ονειρευτείς χιόνι καθαρό και μαλακό θα έχεις ευτυχία ενώ αν είναι βρώμικο θα έχεις προβλήματα με τη σχέση σου. Αν δεις πως παίζεις χιονοπόλεμο θα έχεις νομικά προβλήματα. Αν είναι χειμώνας στο όνειρο σου και έχει χιονίσει θα ανταλλάξεις στενάχωρα λόγια με κάποιο άτομο ενώ αν είναι καλοκαίρι και δεις ότι χιονίζει θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου που θα είναι περαστικά.

Χορός/Χορεύω: Αν βλέπεις ότι χορεύεις μόνος σου ή με άλλους στο σπίτι σου περίμενε περισσότερα κέρδη από ότι υπολόγισες στις επιχειρήσεις σου.Αν χορεύουν τα παιδιά σου ή συγγενείς σου, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και πολλά υλικά κέρδη. Αν είσαι άρρωστος όμως ή στην οικογένεια σου υπάρχει άτομο που ασθενεί και βλέπεις ότι χορεύεις, περίμενε άσχημα νέα για την υγεία σου ή την δική του. Αν βλέπεις να γίνετε χορός οπουδήποτε με μουσικά όργανα, θα χάσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο.ΑΝ χορεύεις στο θέατρο και φοράς θεατρική ενδυμασία και είσαι φτωχός θα πλουτίσεις , αν είσαι πλούσιος θα πάθεις ατυχήματα στις εργασίες σου και θα φτωχύνεις.

Χόρτα: Αν στο όνειρό σου τρως χόρτα, θα παρουσιαστούν κάποια οικονομικά προβλήματα που θα σε αγχώσουν, μην καταθέτεις τα όπλα όμως γιατί πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν.

Χρέη: Αν δεις στο όνειρο σου ότι έχεις χρέη τότε πολύ σύντομα θα έχεις κάποιο οικονομικό όφελος. Αν ονειρευτείς ότι σου χρωστούν λεφτά, πρόσεξε γιατί θα χάσεις κάποια χρήματα.

Χριστός: Αν δεις τον Χριστό να έρχεται προς εσένα με γλυκό ύφος θα έχεις χαρά, ευτυχία, επιμονή και θάρρος σε ότι θελήσεις να κάνεις.Αν είσαι γυναίκα θα έχεις παρηγοριά στις στεναχώριες σου, αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς καλό και άξιο άντρα και θα έχεις πολύ καλό μέλλον, αν είσαι άρρωστος σύντομα θα θεραπευτείς. Αν όμως δεις τον Χριστό θυμωμένο και εξαγριωμένο, σημαίνει ότι έχεις κακή διαγωγή και περίμενε συμφορές και δυστυχήματα.Αν σε ευλογεί θα έχεις γαλήνη και ευτυχία στο σπίτι σου,αν ακούς μόνο την φωνή του έκανες πολλά κακά και προσπάθησε να εξιλεωθείς.Αν ονειρευτείς ότι βλέπεις την εικόνα Του θα πάρεις καλές ειδήσεις και οι υποθέσεις σου θα πάνε καλά, αν είσαι ανύπαντρος/η με πολύ καλό σύντροφο θα παντρευτείς.
Αν βλέπεις ότι προσεύχεσαι σε Αυτόν κάποιος άρρωστος συγγενή σου θα γίνει καλά. Αν δεις ότι τον βλαστημάς πρόσεχε γιατί θα δυστυχήσεις.

Χρυσός: Αν ονειρευτείς χρυσά κοσμήματα, θα περάσεις κάποιες στεναχώριες. Αν βρίσκεις χρυσάφι στο δρόμο, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια αναπάντεχα κέρδη.

Χρώματα: Το άσπρο χρώμα σημαίνει εσωτερική ηρεμία. Το μαύρο πίκρες και βάσανα. Το πράσινο ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Το κόκκινο σημαίνει μία πολύ γρήγορη εξέλιξη αλλά και επιτυχία στα ερωτικά ζητήματα. Το κίτρινο φανερώνει ότι σε ζηλεύουν, ενώ το γαλάζιο υποδηλώνει χαρά και ηρεμία.

Χτενίζω: Αν δεις στο όνειρο σου πως χτενίζεσαι θα τακτοποίησεις θέματα που σε απασχολούν και θα έχεις μια μικρή επιτυχία στα οικονομικά σου.

Χωρισμός: Αν δεις ότι χωρίζεις την γυναίκα σου ή τον άντρα σου, θα έχεις σοβαρά προβλήματα στην δουλειά σου. Αν δεις ότι σε χωρίζει το ταίρι σου πρόσεξε γιατί μπορεί να σε απατά.Αν βλέπεις άλλο αντρόγυνο να χωρίζει θα ακούσεις δυσάρεστα νέα για αυτό το ζευγάρι.

Χωροφύλακας: Αν ονειρευτείς χωροφύλακα, θα έχεις προστασία στη ζωή σου. Αν σε συλλαμβάνει χωροφύλακας θα έχεις περαστικά προβλήματα, ενώ αν εσύ είσαι χωροφύλακας κάποιος θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει σε άσχημη κατάσταση.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Τρίτη, 19-11-2013, 00:23 | Δημοσίευμα # 52
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ψάθινα είδη: Όταν δεις ψάθινα είδη τότε θα κερδίσεις την πραγματική αγάπη. Αν δεις το σπίτι σου να είναι γεμάτο με ψάθινα αντικείμενα, είναι καλό σημάδι. Να περιμένεις περίοδο ευημερίας και ευτυχίας. Αν δεις να είσαι ξαπλωμένος σε ψάθα, μπορεί να λάβεις κάποια κληρονομιά.

Ψαλίδι: Αν βλέπεις ψαλίδι κάποιοι που νόμιζες φίλοι σου θα σε λασπολογήσουν, αν βλέπεις ότι κόβεις με ψαλίδι, κάτι θα χάσεις.Αν είσαι ανύπαντρη και κόβεις με αυτό θα μαλώσεις με τον φίλο σου, αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις το ίδιο θα ακούσεις άσχημα λόγια για τον άντρα σου.Αν δεις το ψαλίδι να είναι σκουριασμένο ή χαλασμένο θα έχεις πολλά βάσανα, αν κρατάς όμως ολοκαίνουριο ψαλίδι σε περιμένει μεγάλη χαρά και απροσδόκητα κέρδη.

Ψάλτης: Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάλλεις πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί πολλοί θα σε μισήσουν. Αν ψάλλει κάποιος άλλος κάτι κακό θα σου κάνει και θα πονέσεις. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και δεις ότι παντρεύεσαι ψάλτη ή ότι ερωτοτροπείς μαζί του μεγάλη δυστυχία θα σε βρει.

Ψαράς/Ψάρια: Αν δεις ότι ψαρεύεις,ή αγοράζεις ή τρως μεγάλα ψάρια σε περιμένει μεγάλη προκοπή στις δουλειές σου, αν όμως τα ψάρια είναι μικρά με πολλή στεναχώρια θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Αν τα ψάρια που ψαρεύεις είναι πολύχρωμα πρόσεξε γιατί κάποιοι θέλουν να σε εξαπατήσουν, αν όμως είσαι ασθενής και βλέπεις ότι ψαρεύεις χρωματιστά ψάρια τότε σημαίνει υγεία. Αν τα ψάρια είναι νεκρά και επιπλέουν στην θάλασσα πρόσεχε γιατί ματαιοπονείς. Αν τα ψάρια σπαρταρούν αυτό που έχεις βάλει στο νου σου θα το καταφέρεις οπωσδήποτε αλλά με μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία και κόπους. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και βλέπεις ότι ψαρεύεις μεγάλο ψάρι θα παντρευτείς άντρα με πολλά αξιώματα και πολλά λεφτά. ΑΝ βλέπεις τα ψάρια να βγαίνουν στην στεριά είναι άσχημα νέα. Ψάρια ψημένα είναι ζημιές και απώλειες.

Ψείρα: Αν δεις πως έχεις ψείρες στο κεφάλι σου, θα έχεις επιτυχία στα οικονομικά σου, αν σκοτώνεις τις ψείρες θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.

Ψέματα: Αν δεις στον ύπνο σου ότι λες ψέματα πρόσεχε γιατί θα ψευδομαρτυρήσεις για αθώο άτομο. Αν δεις ότι λένε ψέματα γνωστοί σου, θα πάθουν μεγάλες συμφορές, αν κάποιος άλλος λέει σε σένα ψέματα θα δανειστεί από σένα χρήματα και δεν θα στα επιστρέψει.Αν είναι γυναίκα που σου λέει ψέματα, το αίσθημα της για σένα θα είναι ψεύτικο. Αν εσύ λες ψέματα σε γυναίκα δεν έχεις καλούς σκοπούς για την σχέση σας, θα προσπαθήσεις να την βλάψεις αλλά στο τέλος θα γίνει το αντίθετο.

Ψήνω/Ψητό: Αν στο όνειρο σου δεις πως τρως ψητό θα έχεις οικονομικά κέρδη, αν εσύ ψήνεις, πρόσεχε γιατί ασχολείσαι με υποθέσεις που στην πορεία θα σε εκθέσουν, αν είσαι γυναίκα και δεις πως τρως ψητό θα έχεις ηρεμία μέσα στο σπίτι σου.

Ψηφοδέλτιο: Αν κρατάς στα χέρια ψηφοδέλτιο και ψηφίζεις θα έχεις απρόσμενα κέρδη και επιτυχία στη δουλειά σου.

Ψοφίμι: Αν ονειρευτείς ψοφίμι άγριου ζώου, θα απαλλαγείς από κάποιες στενοχώριες, αν το ψοφίμι είναι από ήρεμο ζώο πρόσεχε γιατί θα χάσεις κάποια χρήματα.

Ψυγείο: Αν δείτε στ’ όνειρο σας ψυγείο, σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.
Αν δείτε πως βάζατε πάγο σε ψυγείο, σημαίνει πως θα πέσετε σε δυσμένεια. Αν δεις ψυγείο, σημαίνει ότι θα ψυχρανθείς με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Αν δεις ότι βάζεις πράγματα στο ψυγείο, θα σου αποκαλύψουν ένα σπουδαίο μυστικό. Αν βγάζεις πράγματα από το ψυγείο, να περιμένεις απρόσμενο επισκέπτη.

Ψύλλος/Ψύλλοι: Αν δεις πως σε τσιμπάνε ψύλλοι θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν δεις πως σκοτώνεις ψύλλους θα απομακρυνθείς από άτομα που δεν είναι θετικά απέναντι σου.

Ψυχή: Αν δεις ότι η ψυχή σου βγαίνει και πηγαίνει στους ουρανούς, σε μεγάλη υπόληψη σε έχει ο κόσμος και θα αποκτήσεις πολλούς φίλους και πολλές δόξες. Αν η ψυχή σου πάει στο σκοτάδι πρόσεξε την συμπεριφορά σου πρόσεξε γιατί ο εγωισμός σου θα σε καταστρέψει.

Ψωμί: Αν ζυμώνεις ή τρως ψωμί θα έχεις ευτυχία και επιτυχία στη δουλειά σου και με υπομονή θα εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες σου.

Ψώρα: Αν στο όνειρο σου δεις πως εσύ ή κάποιος άλλος πάσχετε από ψώρα, θα περάσεις προβλήματα και στενοχώριες στα οικονομικά σου , αν δεις πως έχεις ψώρα και γίνεσαι καλά θα καταφέρεις να γλιτώσεις από οικονομικές δυσκολίες.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Τρίτη, 19-11-2013, 00:24 | Δημοσίευμα # 53
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ωδείο: Στην περίπτωση που ονειρευτείς ότι σπουδάζεις μουσική σε ωδείο, να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα εξασκείς.

Ωκεανός: Οτιδήποτε έχει σχέση με το νερό αποτελεί καλό προμήνυμα, εφόσον και η όλη ονειρική ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη.
Αν δείτε ότι κολυμπάτε σε απέραντα γαλήνια νερά, χωρίς να φοβάστε ή αν βλέπετε από μακριά, ταξιδεύοντας ήρεμα έναν ατέλειωτο απέραντο ωκεανό, συμβολίζει την ευτυχία και τη γαλήνη. Εάν όμως ο ωκεανός έχει αφρισμένα κύματα και κινδυνεύετε να πνιγείτε ή είστε σε πλοίο που βυθίζεται και εσείς βουλιάζετε στα παγωμένα νερά του, μάλλον σας απασχολούν πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα. Συναισθήματα που βιώνετε στο όνειρό σας όπως κρύο, ταλαιπωρία και φόβος δείχνουν μια ψυχική αναταραχή. Πρέπει να προσέξετε τα νεύρα σας.
Ένας γαλήνιος και απέραντος γαλάζιος ωκεανός που θα ονειρευτείτε, προμηνύει πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Αντίθετα ταραγμένος, μαύρος και βαθύς ωκεανός αποτελεί προειδοποίηση για δύσκολες ημέρες που θα έρθουν.
Αν δείτε έναν απέραντο ωκεανό τότε σύντομα θα ενταχθείτε σε μια μεγάλη επιχείρηση ή οργανισμό. Αν όμως στον ωκεανό επικρατεί θαλασσοταραχή τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν γύρω σας κίνδυνοι που σας απειλούν. Το κολύμπι στον ωκεανό σημαίνει ότι σύντομα θα ηρεμήσετε από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας και ότι έρχεται μια περίοδος ηρεμίας για εσάς.

Ώμος: Αν δεις πως οι ώμοι σου είναι δυνατοί και γυμνασμένοι σημαίνει πως θα πάρεις στήριξη από άτομα και η δουλειά σου θα πάει καλά, αν όμως δεις τους ώμους σου να είναι αδύνατοι και αγύμναστοι πρόσεχε γιατί θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου που θα δυσκολευτείς να τα λύσεις.

Ωμό – ωμός: Όταν δεις να τρως ωμή τροφή π.χ. φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, τότε πρέπει να ανατρέξετε στις αντίζτοιχες λέξεις για την ερμηνεία.
Στην περίπτωση όμως που η τροφή που τρως ωμή, συνηθίζεται να τρώγεται μαγειρεμένη τότε πλησιάζουν δύσκολες μέρες και δυσάρεστα περιστατικά. Επίσης πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης.

Ώρα/Ρολόι: Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή λογαριάζεις τις ώρες γιατί δεν περνούν ή τι ώρα είναι θα περάσεις στεναχώριες οι οποίες θα ε΄ναι προσωρινές. Αν βλέπεις ρολόι το οποίο εργάζεται σωστά οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουνε πολύ επιτυχία, αν δεις ότι είναι σταματημένο θα συμβεί το αντίθετο. Αν φοράς ρολόι με αλυσίδα και είναι ακριβό θα σου δοθεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν όμως είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο.Αν δεις ότι προσπαθείς να φτιάξεις ρολόι χαλασμένο η δουλειά σου για την οποία κοπιάζεις πολύ θα σου δώσει απογοητεύσεις. Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι θα χάσεις κάτι προσωπικό σου και θα λυπηθείς, αν πουλάς ρολόγια θα έχεις μια ευχάριστη είδηση από αγαπητό σου πρόσωπο. Αν χαρίζεις ρολόι σε ξένο άτομο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, αν το χαρίζεις σε γνωστό σου κάποιο άτομο θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα πάρεις πολύ μεγάλη στεναχώρια.Αν κοιτάς το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει ξαφνικά, πρόσεξε γιατί χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις για την καρδιά σου.

Ωραίος: Αν στο όνειρο σου δεις να είσαι όμορφος θα έχεις υγεία και ευτυχία, αν είσαι άσχημος θα περάσεις στενοχώριες.


Woman-Life
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats