Σάββατο
20-04-2024
14:57
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Ονειροκρίτης - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Ονειροκρίτης
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:37 | Δημοσίευμα # 1
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ X Ψ Ω



www.pipini.gr
www.astrologos.gr


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:53 | Δημοσίευμα # 2
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Άγαλμα: Αν δεις άγαλμα άνδρα ή Θεού θα έχεις στεναχώρια και αποτυχία στην εργασία σου. Αν είναι άγαλμα ωραίας γυναίκας τότε θα έχεις ευτυχία και επιτυχία σε ότι επιθυμείς. Αν είναι άγαλμα γυναίκας άσχημης σημαίνει προσβολή και ντροπή μεγάλη ειδικά αν είναι γυμνό. Αν το άγαλμα κινείται σημαίνει δυστυχία.

Άγαμος: Αν είσαι παντρεμένος και ονειρευτείς ότι είσαι ανύπαντρος ή θα χηρέψεις ή σε απατά το ταίρι σου, αν είσαι ανύπαντρος και βλέπεις ότι είσαι παντρεμένος σύντομα θα παντρευτείς.

Αγάπη: Αν δεις αγαπημένο πρόσωπο στον ύπνο σου να περιμένεις στιγμές χαράς και ευτυχίας. Τα αγαπημένα πρόσωπα στο όνειρο πολλές φορές υποδηλώνουν καλές ειδήσεις και οικονομική ευημερία. Αν δεις ότι είναι ντυμένα στα άσπρα ή χαρούμενα, θα σου δώσουν μια μεγάλη χαρά και θα σε στηρίξουν σε όποιο θέμα σε απασχολεί. Αν είναι στενοχωρημένα, θα μοιραστείς μαζί τους κάποια θλίψη ή θα αντιμετωπίσετε μαζί μια δυσκολία.

Αγγαρεία: Αν δεις ότι κάνεις οποιανδήποτε αγγαρεία κάτι δυσάρεστο θα σου συμβεί, π.χ απροσκάλεστο άτομα θα σε βαρύνει ή αποτυχία ερωτική ή τρακάρισμα ή μικροατύχημα μέσα στο σπίτι.

Αγγείο/Κανάτα/Στάμνα: Αν το αγγείο είναι γεμάτο θα σου συμβεί απροσδόκητο καλό. Αν τρέχει νερό ή είναι κοντά σε βρύση και γεμίζει θα έχεις κέρδη από την εργασία σου. Αν δεις ότι αγοράζεις διάφορα αγγεία έχεις στο νου σου πολλές σκέψεις και φροντίδες. Αν κρατείς απλά ένα αγγείο και είσαι ανύπαντρος θα δεχθείς πρόταση γάμου

Αγγελία: Αν δεις ότι γράφεις ή διαβάζεις αγγελία που αφορά τον εαυτό σου τότε οι φίλοι σου θα σε προδώσουν. Αν αφορά άλλον πρόσεχε γιατί θα στεναχωρέσεις φίλους σου. Αν διαβάζεις μεγαλόφωνα αγγελία θα έχεις δυσκολίες στις υποθέσεις σου.

Αγγελιοφόρος: Αν δεις αγγελιοφόρο περίμενε πολύ καλή είδηση. Αν είσαι εσύ αυτός άδικα χάνεις τον καιρό σου σε υπόθεση που σε ταλαιπωρεί. Αν ο αγγελιοφόρος έρθει επάνω σε άλογο θα έλθει κάποιος πλούσιος συγγενείς σου ξενιτεμένος.

Άγγελος: Ο άγγελος στον ύπνο σου είναι πάντοτε καλό, αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά, άν σε παρηγορεί ο άγγελος θα απαλλαγείς από την στεναχώρια σου, αν πετάει πάνω από το σπίτι σου περίμενε ευχάριστη είδηση, αν σε σηκώνει στα φτερά του περίμενε δόξα και πλούτη. Αν είσαι ανύπαντρος ή χήρος και βλέπεις άγγελο θα κάνεις καλό γάμο. Αν βλέπεις γνωστό σου με μορφή αγγέλου έχε εμπιστοσύνη σε αυτόν.

Αγγλος: Αν δεις άγγλο και συνομιλείς μαζί του θα συναντηθείς με εχθρό σου. Αν δεις ότι μαλώνεις με άγγλο θα σε βλάψει δυνατότερος από εσένα. Αν εσύ ο ίδιος έγινες άγγλος, άφησε τα πείσματα γιατί θα πάθεις κακό.

Αγγλικά: Αν δεις ότι μιλάς αγγλικά χωρίς να ξέρεις θα πονέσει ο λαιμός σου, αν τα μιλάς αφού τα γνωρίζεις θα λάβεις γράμμα το οποίο περιμένεις με ανυπομονησία. Αν δεις ότι κάνει μάθημα αγγλικών μην ζητήσεις βοήθεια ή χρήματα γιατί θα πάρεις αρνητική απάντηση.

Αγγούρι: Αν το τρως λύπη μεγάλη θα πάρεις, αν στο δίνει άλλος αυτός θα σε στεναχωρήσει, αν εσύ το δίνεις σε άλλον θα μαλώσεις με αυτόν.

Αγελάδα: Αν δεις αγελάδα να μπαίνει στο σπίτι σου και έχεις χωράφια περίμενε πολύ καλή σοδειά. Άν όμως είσαι όμως έμπορος ή επιχειρηματίας σημαίνει καταστροφή στις υποθέσεις σου. Αν αρμέγεις αγελάδα κέρδος ή κληρονομιά θα έχεις, αν δεις αγελάδες να κάνουν έρωτα θα περάσεις μεγάλο κίνδυνο. Αν τις σφάζεις κατέστρεψες μεγάλη ευκαιρία για κέρδη υλικά ή ηθικά με την ανοησία σου.

Αγέλη: Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, που όμως θα λύσετε εύκολα. Η αγέλη σημαίνει και μια πιθανή στενοχώρια, που όμως θα ξεπεραστεί εύκολα.

Αγιασμός: Αν δεις ότι γίνεται αγιασμός στο σπίτι σου, έκανες κάτι άσχημο και φρόντισε να εξιλεωθείς. Αν σου ρίχνουν αγιασμό μεγάλη χαρά θα έχεις, αν εσύ αγιάζεις σημαίνει ότι δεν κράτησες τον όρκο σου και φρόντισε να το διορθώσεις.

Άγιος: Αν δεις άγιο να σε βλέπει και να σου μιλά γλυκά μεγάλη επιτυχία θα έχεις στις σοβαρές σου υποθέσεις, αν έχεις συνομιλία με τον άγιο θα έχεις ηθική ανακούφιση, δηλαδή αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά ή όταν θα πεθάνεις ο θάνατος σου θα είναι ήσυχος. Αν ο άγιος όμως είναι θυμωμένος περίμενε σοβαρή αρρώστια ή μεγάλο κίνδυνο. Αν είναι πραγματικοί άγιοι όπως παρουσιάζονται πολλές φορές πρόσεχε τις παραγγελίες και τις συμβουλές που σου δώσουν γιατί θα σου βγουν σε καλό.

Αγκάθι: Τα αγκάθια στο όνειρο προμηνύουν μικροπροβλήματα υγείαςή προβλήματα σε ανθρώπους που αγαπάς. Αν κόβεις τα αγκάθια θα γλιτώσεις από τις ταλαιπωρίες σου πολύ σύντομα. Αν τσιμπηθείς από αγκάθι, θα περάσεις μια στενοχώρια.

Αγκαλιά: Όταν αγκαλιάζεις άτομο γνωστό και αγαπητό σύντομα θα κάνεις ταξίδι μακρινό, αν αγκαλιάζεις άγνωστο θα σε κάποιος θα σε προδώσει, αν αγκαλιάζεις συγγενείς θα φιλοξενηθείς από αυτούς. Αν αγκαλιάζεις παντρεμένη γυναίκα περίμενε κάτι δυσάρεστο, αν είναι ανύπαντρη σου ετοιμάζουν γάμο χωρίς να το ξέρεις. Αγκάλιασμα από γονείς σημαίνει επιτυχία στις πράξεις σου. Αν σε αγκαλιάζει νεκρός δυσάρεστη είδηση θα πάρεις.

Αγκινάρα: Αν ονειρευτείς αγκινάρα, θα δεχτείς κάποια στεναχώρια. Αν τρως αγκινάρα σε περιμένουν λύπες και βάσανα. Αν προσφέρεις σε κάποιον αγκινάρα θα δώσεις πίκρα.

Αγκίστρι: Αν ψαρεύεις με αγκίστρι θα κάνεις κακό σε άλλον, αν πιάσεις ψάρι με αυτό θα μπλέξεις και άλλον στην άσχημη υπόθεση σου. Γενικά το αγκίστρι σημαίνει προδοσία από φίλους ή από το ταίρι μας.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:55 | Δημοσίευμα # 3
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Άγκυρα: Αν είσαι στεναχωρημένος και δεις άγκυρα θα απαλλαγείς από την στεναχώρια σου. Αν την ρίχνεις στη θάλασσα θα απαλλαγείς από τους εχθρούς σου και οι υποθέσεις σου θα πάνε μια χαρά. Αν είσαι ανύπαντρος και δεις άγκυρα σύντομα θα παντρευτείς και θα κάνεις επιτυχημένο γάμο.

Αγκώνας: Αν δεις ότι πονάει ο αγκώνας σου θα τσακωθείς άσχημα με μέλος της οικογένειας σου, αν δεις ότι τον έσπασες θα έχεις οικονομικές στεναχώριες.

Άγνωστος: Το να δεις κάποιον άγνωστο στον ύπνο σου, φανερώνει ότι κάτι πολύ καλό θα σου τύχει, δώσε σημασία και στα άλλα στοιχεία του ονείρου σου.

Αγρίμι: Αν δεις αγρίμι και είσαι παντρεμένη θα δυσκολευτείς στο γάμο σου, αν είσαι ελεύθερος θα δυσκολευτείς ώσπου να παντρευτείς.

Αγριογούρουνο: Αν το τρως μεγάλες στεναχώριες πολύ δύσκολα θα τις ξεπεράσεις, αν παλεύεις μαζί του και σε νικήσει θα σε βλάψουν οι εχθροί σου. Αν το σκοτώσεις δεν θα μπορέσει να σε βλάψει κανείς. Αν είσαι ανύπαντρη/ος κακή γυναίκα ή κακό άνδρα θα πάρεις.

Άγριος: Αν δεις στον ύπνο σου άγριο πρόσωπο οι σκέψεις σου και οι πράξεις σου είναι άτιμες και πρέπει να τις αλλάξεις. Αν δεις γυναίκα άγρια είσαι φιλήδονος και θα έχεις άσχημο τέλος. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς άγριο άνδρα θα μείνεις έγκυος και θα γεννήσεις άσχημο παιδί, αν κάποιος αγριεύει εναντίον σου πρόσεξε να μην τον συκοφαντήσεις γιατί θα πάθεις μεγάλο κακό.

Αγρός: Αγρός σπαρμένος σημαίνει πλούτη και ευτυχία, αγρός με άνθη και με δέντρα σημαίνει κοινωνικότητα και ευτυχία μεγάλη. Για τους ανύπαντρους θα πάρουν ταίρι χυδαίο αλλά πλούσιο και καλό. Αν δεις αγρό έρημο σημαίνει μονοτονία και πιθανότατα να μείνεις ανύπαντρη. Αγρό που σου δίνουν για προίκα σημαίνει πολλά και καλά παιδία.

Αγρυπνία: Αν βλέπεις ότι είσαι άγρυπνη θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο ή αρρώστια. Αν είσαι παντρεμένη ο άντρας σου σου φυλάει παράπονα.

Αγχόνη/Κρεμάλα: Αν δεις ότι είσαι σε κρεμάλα θλίψη και στεναχώρια σε περιμένει, αν όμως είσαι άρρωστος και δεις κρεμάλα θα γίνει σύντομα καλά. Αν κρεμάς άλλον θα πάθει αυτός τα κακά.

Αγωγή: Αν δεις ότι σου στέλνουν αγωγή για οποιονδήποτε λόγο θα πάρεις γράμμα από ερωτικό πρόσωπο. Αν στέλνεις εσύ αγωγή κάτι που ζητά θα γίνει γρήγορα. Αν είσαι παντρεμένη πρόσεχε το ταίρι σου γιατί έχει παράπονα. Αν το ονειρευτεί γυναίκα να προσέχει από κάποιο επικίνδυνο φίλο ο οποίος θα της κάνει ανήθικες προτάσεις.

Αγώνας: Αν δεις ότι παίρνεις μέρος σε αγώνα θα τα καταφέρεις περίφημα σε μεγάλες στεναχώριες, αν είσαι νικητής στον αγώνα περίμενε μακροζωία.

Αγωνία/Άγχος: Αν δεις ότι έχεις άγχος ή αγωνιάς για κάτι θα χάσεις κληρονομιά ή κέρδος που περιμένεις. Αν έχεις αγωνία για κάποιο γνωστό που κινδυνεύει θα βασανιστείς πολύ από στεναχώρια ή θα περάσεις ελαφριά αρρώστια.

Άδεια: Αν δεις ότι πήρες άδεια θα ανακουφιστείς προσωρινά από τις στεναχώριες σου. Αν είσαι υπάλληλος ή στρατιωτικός θα πάρεις προαγωγή.

Αδελφός/Αδελφή: Αν δεις τα αδέλφια σου στον ύπνο σου θα έχεις χαρές, αν μαλώσεις με αυτούς σημαίνει οικογενειακή δυστυχία. Αν παντρεύεσαι τον αδελφό ή την αδελφή σου μεγάλη ευτυχία θα έρθει στο σπίτι σου. Αν βλέπεις ότι πεθαίνουν τα αδέλφια σου πολλά καλά και μακροζωία σε σένα και σε εκείνους. Αν αποκτήσεις αδελφό ή αδελφή ενώ δεν έχεις θα έχεις μεγάλη βοήθεια από κάποιον. Αν σκοτώσεις αδελφό ή αδελφή θα προξενήσεις μεγάλο κακό στην οικογένεια σου. Αν σε πληγώσουν ή σε σκοτώσουν τα αδέλφια σου θα αρρωστήσεις.

Αδης/Κόλαση: Αν δεις στον ύπνο σου την κόλαση και τους κολασμένους να κλαίνε θα υποστείς στεναχώρια και αρρώστια. Αν όμως κατεβαίνεις στην κόλαση και είσαι ανύπαντρη σημαίνει κακή τύχη για τον γάμο σου ή τον έρωτα σου. Αν είσαι πλούσιος θα δυστυχήσεις, αν είσαι άρρωστος θα χειροτερέψεις. Αν ανεβαίνεις από την κόλαση σημαίνει ότι πας από την μια χώρα στην άλλη ή αναρρώνεις από δύσκολή ασθένεια σου.

Αδιαθεσία: Αν δεις ότι είσαι άρρωστος αποτυχία θα έχεις στις υποθέσεις σου, κίνδυνο στην υγεία σου, κίνδυνο για ταξίδι αν πρόκειται να κάνεις ή ερωτική αποτυχία.

Αδικία: Αν αδικείς άλλον σημαίνει ότι θα τον βλάψεις, αν σε αδικεί άλλος θα πάθεις πολλές ζημιές και πάρε τα μέτρα σου.

Αδυναμία: Αν ονειρευτείς ότι έχεις αδυναμία στο σώμα σημαίνει ότι θα αρρωστήσεις, αν μάλιστα είσαι πολύ νέος ίσως περάσεις σοβαρό κίνδυνο.

Αέρας: Αν δεις στον ύπνο σου ότι αναπνέεις αέρα καθαρό θα έχεις υγεία, ευτυχία και προκοπή στη δουλεία σου και θα προκόψεις σε όλα. Αν δεις ότι αναπνέεις ακάθαρτο αέρα και κινδυνεύεις από ασφυξία και ξυπνάς αμέσως θα έχεις στεναχώριες και θλίψεις. Αν δεις ότι πετάς στον αέρα περίμενε δόξα, προβιβασμό και επαίνους. Αν νιώθεις αέρα να σε φυσά όμορφα θα ωφεληθείς από κάποιο ταξίδι. Αν όμως σε φυσά δυνατά θα έχεις ταραχές και ζημιές.

Αεροβάτης: Αν δεις ότι αεροβατείς συμβαίνει και στην πραγματικότητα, πρόσεξε και σκέψου πρακτικότερα. Αν δεις άλλους να αεροβατουν και εκείνοι τα ίδια θα πάθουν.

Αεροπλάνο/Αερόστατο: Αν δεις ότι ανεβαίνεις σε ένα από αυτά οι ελπίδες σου και οι σκέψεις σου είναι μάταιες, αν κατεβαίνεις από αυτά θα πάθεις ηθική κατάπτωση ή υποβιβασμό για αυτό πρόσεχε.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:56 | Δημοσίευμα # 4
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Αετός: Αν δεις αετό σε βράχο ή σε δέντρο ή να πετάει ήσυχα και ατάραχα ότι και να κάνεις θα πάει καλά. Αν κάθεται πάνω στο κεφάλι σου προμηνύει το θάνατο σου. Αν είσαι πάνω σε αετό και πετάς μαζί του, περίμενε πλούτη, αξιώματα και πολλά αγαθά. Αν ο αετός σε απειλεί κάποιος δυνατός θα σε απειλήσει και να τον φοβάσαι. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι γέννησες αετό θα κάνεις γιο ο οποίος θα δοξαστεί. Αν δεις αετό νεκρό και φοβάσαι κάποιον να ξέρεις ότι δεν θα σε βλάψει. Αν πιάσεις αετό θα επιτύχουν οι δουλειές σου. Αν όμως τον πιάσεις και πετάξει και σου φύγει θα αποτύχουν αυτές. Αν πετά πάνω από το σπίτι σου θα χαρείς και θα δοξαστείς. Αν κράζει θα πάρεις έπαινο ή ευχάριστες ειδήσεις. Αν τον δεις απλώς να διασχίζει τον αέρα και μάλιστα σε βλέπει θα λάβεις χρήματα ή καλό γράμμα. Αν τον δεις να κατασπαράζει πτηνά κάποιος σοβαρός σου εχθρός θα σταματήσει να σου κάνει κακό.

Αηδία: Αν δεις ότι αισθάνεσαι αηδία για κάτι, αν είσαι γυναίκα θα μείνεις έγκυος σύντομα αν είσαι άνδρας θα σου επιτεθούν κάποιοι και ίσως σε κτυπήσουν.

Αηδόνι: Αν πιάσεις αηδόνι στον ύπνο σου και είσαι παντρεμένος συζυγική πίστη και παιδιά θα έχεις, αν είσαι ανύπαντρος συνοικέσιο επιτυχημένο. Αν τραγουδάει ωραία θα έχεις χαρά και ευτυχία, αν φτιάχνει φωλιά στο σπίτι σου περίμενε πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Αν κόπρισε σπίτι σου και έφυγε η τύχη σου θα αλλάξει πολύ προς το καλύτερο. Αν έρθει στο σπίτι σου χωρίς να μπει μέσα να περιμένεις γάμους.

Αθάνατος: Αν δεις ότι έγινες αθάνατος περίμενε μια απροσδόκητη χαρά και ευτυχία, αν δεις πως προσπαθείς να παραμείνεις αθάνατος πρόσεχε γιατί ματαιοπονείς. Αν δεις ότι κόβεις το φυτό 'αθάνατο' θα έχεις δόξα, δύναμη και καλά γερατειά.

Αίθουσα: Αν δεις ότι μπαίνεις σε αίθουσα θα κάνεις νέα και καλή γνωριμία αλλά αν η αίθουσα είναι σκοτεινή θα μπλέκτούν οι υποθέσεις σου. Αν ανοίξεις την αίθουσα ή είναι δική σου περίμενε καλό γάμο. Αν η αίθουσα νομίζεις ότι είναι δική σου αλλά δεν είναι κάποιος θα σου πάρει την θέση ή την εργασία.

Αίμα: Αν δεις αίμα να τρέχει γρήγορα θα απολαύσεις ότι ποθεί και θα ακούσεις καλή είδηση, αν το αίμα είναι σάπιο και μολυσμένο σύντομα θα αρρωστήσεις. Αν κάνεις εμετό από αίμα καλό και κόκκινο θα αποκτήσεις περιουσία και κέρδη και αν είσαι παντρεμένη θα αποκτήσεις καλά παιδιά. Αν όμως το αίμα που κάνεις εμετό είναι άσχημο θα πάθεις μεγάλη καταστροφή. Αν το αίμα τρέχει από την μύτη σου το μυστικό σου το γνωρίζουν πολλοί. Αν σου αφαιρούν αίμα θα χάσεις πολλά. Αν ουρείς αίμα θα ξεφορτωθείς άτομο δυσάρεστο. Αν το αίμα είναι μαύρο διατρέχεις κίνδυνο ασθένειας ή ατυχήματος.

Αιμομιξία: Αν δεις ότι κάνεις αιμομιξία σημαίνει αποτυχία στις επιχειρήσεις σου και ζημιές. Αν είσαι όμως ανύπαντρος σημαίνει πολύ καλή αποκατάσταση.

Ακαθαρσία: Αν βλέπεις τόπο γεμάτο ακαθαρσίες θα κερδίσεις από επιχείρηση χωρίς να το περιμένεις. Αν πετάς ακαθαρσίες κάποιον θα κακολογήσεις, αν τα ρούχα σου έχουν ακαθαρσίες θα πάθεις κάποιο εξευτελισμό ή ασθένεια. Αν σου ρίχνουν ακαθαρσίες κάποιος θα σε ειρωνευτεί. Αν φας ακαθαρσίες θα έχεις κέρδη παράνομα και άδικα. Αν μέσα στο σπίτι σου υπάρχουν ακαθαρσίες κάποιος από την οικογένεια σου έχει κακή διαγωγή ή ύποπτη. Αν τα χέρια και το πρόσωπο σου έχει ακαθαρσίες τότε ότι κάνεις συνέχισε το γιατί θα κερδίσεις πάρα πολλά.

Ακαταστασία: Αν δεις ότι το σπίτι σου και τα πράγματα σου είναι ακατάστατα και είσαι φτωχός περίμενε κέρδη απροσδόκητα και ερωτικές επιτυχίες. Αν είσαι πλούσιος περίμενε φτώχια και στεναχώρια.

Ακατοίκητος: Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε μέρος ακατοίκητο θα σε εγκαταλείψουν συγγενείς και φίλοι και θα έχεις θλίψη και στεναχώρια. Αν βρίσκεσαι μέσα σε ακατοίκητο σπίτι, θα λυτρωθείς από κίνδυνο για τον οποίο φοβάσαι και συγχρόνως θα έχεις κέρδη.

Ακέφαλος: Αν δεις ότι είσαι ακέφαλος κάποιος εχθρός θα σε βλάψει πολύ. Αν δεις άλλον ακέφαλο θα χάσεις την αγάπη κάποιου αγαπητού σου προσώπου, αν δεις ακέφαλο συγγενή σου θα απαλλαγείς από μεγάλο κίνδυνο που τον θεωρούσες σίγουρο.

Ακούω: Αν βλέπεις στον ύπνο σου ότι άκουες θορύβους οι φωνές θα ακούσεις κακές ειδήσεις από συγγενείς οι φίλους για το άτομο σου. Αν ακούς μουσική θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις που δεν τις περίμενες. Αν ακούς γυναικείες φωνές θα διασυρθεί το όνομα σου, αν ακούς πουλιά να κελαηδούνε θα πάρεις ευχάριστο γράμμα. Αν δεις ότι έχασες την ακοή σου, θα χάσεις χρήματα άσκοπα, αν ακούσεις κακολογίες εναντίον προσώπου σημαίνει ότι αυτό το άτομο έχει παράπονα από σένα. Αν δεις ότι κρυφακούς από την πόρτα άλλου πρόσεχε να μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις γιατί θα κάνεις κακό, δεν έχουν την ανάγκη σου. Αν ακούς να φωνάζουν το όνομα σου φρόντισε να βρεις αυτόν που σε φωνάζει, αν ακούσεις παπά να μιλάει άκουγε τις συμβουλές των φίλων σου. Αν ακούσεις κλάματα κάτι κακό θα σου συμβεί.

Ακρίδες: Οι ακρίδες σημαίνουν ότι σε επιβουλεύονται κακά άτομα. Αν πιάνεις ακρίδες σε απατά ο σύζυγος ή η ερωμένη σου. Αν είσαι γυναίκα και τις τρως θα υπερνικήσεις τα εμπόδια και τις δυστυχίες.

Ακρογιαλιά: Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε ακρογιαλιά ήσυχη και ήσυχη θάλασσα σημαίνει γαλήνη και καλό ταξίδι, αν η ακρογιαλιά είναι βραχώδης θα επιτύχεις το σκοπό σου με πολλές δυσκολίες. Αν δεις ότι περιμένεις πλοίο και δεν έρχεται οι ελπίδες σου πάνε χαμένες.

Αλάτι: Αν φας αλάτι στον ύπνο σου ή το ρίχνεις στο φαγητό σου θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια αλλά συγχρόνως θα πάρεις και μεγάλη βοήθεια, αν σου ζητάει κάποιος αλάτι θα πάρεις γράμμα ή μήνυμα αντίθετο από ότι περιμένεις. Αν απλώς βλέπεις αλάτι σημαίνει ότι έχεις φρόνηση, καλή διαγωγή και είσαι ενάρετο στοιχείο.

Αλεπού: Αν δεις αλεπού στον ύπνο σου έχεις εχθρό κακό και μυστικόν, αν την ημερώνεις θα ερωτευτείς κακιά και πονηρή γυναίκα η οποία θα σε καταστρέψει ή το αντίθετο. Αν την κυνηγάς ή παλεύεις μαζί της, έχεις εχθρό πονηρό που θα σε βλάψει. Αν σου κάνει καταστροφές η αλεπού κάποιος θα σε κλέψει νύκτα, αν την σκοτώσεις χωρίς να το θέλεις εχθροί σου θα σε πολεμήσουν.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:57 | Δημοσίευμα # 5
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Αλεύρι: Αν δεις αλεύρι σημαίνει υγεία και οικονομική ευχέρεια. Αν όμως το αλεύρι είναι μαύρο μεγάλο δυστύχημα για φίλο ή γείτονα, αν το τρως θα έχεις κέρδη πολλά π.χ. λόττο, κληρονομιά, λαχείο. Αν καίγεται ή χάνετε από την αποθήκη σου σημαίνει ότι θα χάσεις πολλά χρήματα, αν το τρώνε όμως άλλα άτομα ή ποντικοί θα χάσεις πολύ λιγότερα από ότι υπολογίζεις.

Αλλάζω: Αν δεις ότι αλλάζεις φορέματα ή ρούχα έχεις φαντασιώσεις πολλές και οι ιδέες σου θα σε βλάψουν, αν δεις ότι αλλάζεις γνώμη να επιμένεις στην ιδέα που θέλουν οι άλλοι να σου αλλάξουν. Αν δεις ότι προσπαθείς να αλλάξεις εσύ σε άλλον γνώμη πρέπει εσύ να σκεφτείς καλύτερα για τις ιδέες και τις απόψεις που έχεις για κάποιους άλλους. Αν δεις ότι έγινες μεγαλύτερος ή παχύτερος από ότι είσαι σημαίνει χαρά. Αν όμως από παιδί έγινες άντρας ή το αντίθετο θα πεθάνεις. Αν γίνεις από γυναίκα σε άντρα ή το αντίθετο σημαίνει πολλά καλά για σένα ιδίως αν είσαι φτωχός αν είσαι πλούσιος είναι κακό. Αν δεις ότι έγινες σιδερένιος θα πάθεις μεγάλες συμφορές, αν έγινες πήλινος ή ξύλινος θα αρρωστήσεις βαριά.

Άλογο: Αν ιππεύεις ωραίο άλογο περίμενε ωραία και πλούσια γυναίκα, αν είσαι παντρεμένος περίμενε πλούτη σημαντικά από την γυναίκα σου, αν είσαι παντρεμένος και ιππεύεις λευκό άλογο η γυναίκα σου θα κάνει αγόρι με λαμπρό μέλλον. Αν είναι μαύρο το άλογο θα πλουτίσεις αλλά θα τα σπαταλάει η γυναίκα σου με τις ανοησίες της. Αν είναι κόκκινο θα πάρεις αξιώματα και μεγάλες θέσεις, αν είναι γκρίζο θα επιτύχεις πολλά αλλά με μεγάλες δυσκολίες και κόπους. Αν το άλογο είναι άρρωστο και δεν μπορείς να το ιππεύσεις θα συναντήσεις μεγάλα εμπόδια στην δουλεία σου αλλά στο τέλος θα κερδίσεις. Αν βλέπεις αναβάτη θα μάθεις πολύ σπουδαία νέα από φίλο σου ή συγγενή. Αν δεις ότι τρέχεις στους δρόμους με το άλογο θα δοξαστείς, αν όμως σε τραβάει το άλογο πίσω του θα χάσεις χρήματα από δικό σου λάθος, αν σου χαρίζει κάποιος άλογο αυτός θα σε προστατέψει αν το χαρίζεις εσύ θα προστατέψεις εκείνον. Αν δεις το άλογο με χαλινάρι σημαίνει ότι από τον θυμό σου θα παραφερθείς και από θαύμα θα σωθείς από αυτά, Αν πεταλώνεις άλογο θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια αλλά θα καταλήξει σε χαρά. Αν δεις ότι γυναίκα ανέβηκε στο άλογο σου θα έχεις καλές σχέσεις με εκείνη., αν πουλάς ή βλέπεις νεκρό άλογο μεγάλη αποτυχία και μεγάλος κίνδυνος. Αν τρως κρέας αλόγου θα έχεις γρήγορες επιτυχίες στη δουλειά σου.

Αλυσίδα: Αν βλέπεις αλυσίδα είναι πολύ μπλεγμένα τα πράγματα στη ζωή σου, αν σε δένουν με αλυσίδα θα υποφέρεις πολλά βάσανα ώσπου να πετύχεις αυτό που ζητάς. Αν κόβεις αλυσίδες θα ελευθερωθείς από βάσανα και θα πάρεις νέα δύναμη. Αν έχεις απλώς αλυσίδα από ρολόι θα επιτύχεις στα ερωτικά σου ή θα κάνεις πολύ καλό γάμο. Αν την χαρίζεις αυτή την αλυσίδα και εκείνος θα κάνει καλό γάμο.

Άμαξα/Αυτοκίνητο: Αν ανεβαίνεις σε αυτοκίνητο και περιφέρεσαι θα έχεις δόξες και τιμές, αν είσαι γυναίκα θα πάρεις πλούσιο γαμπρό ή θα έχεις επιτυχία στην δουλειά σου, αν κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο θα χάσεις τη θέση σου, χρήματα ή το σύζυγο. Αν πλέεις στη θάλασσα με αυτό θα έχεις μεγάλα εμπόδια στην επιχείρηση σου ή θα χάσεις στενό σου συγγενή. Αν μετακομίζεις με αυτοκίνητο θα έχεις περιπλοκές στις υποθέσεις σου, αν δεις ότι είσαι σοφέρ σε αυτοκίνητο άλλοι θα ωφεληθούν από τους κόπους σου. Αν δεις άλλος να είναι σοφέρ, θα βρεις κάποιον καλό συνεργάτη ή βοηθό στη δουλειά σου.

Άμμος: Αν δεις ότι κάθεσαι ή περπατάς πάνω σε άμμο σημαίνει ότι θα έχεις αποτυχίες στα όνειρα σου ή προξενιό θα αποτύχει ή μεγάλη λύπη. Αν μετράς άμμο στηρίζεις τις ελπίδες σου στον αέρα, αν περπατάς με γυμνά πόδια στην άμμο θα χάσεις στενό συγγενή ή φίλο σου. Αν είσαι γυναίκα και μαζεύεις άμμο θα κάνεις πολύ καλό γάμο ή αν είσαι παντρεμένη θα κάνεις πολύ καλό γάμο με τον άντρα σου. Αν τρως άμμο πλούσιο συγγενή θα κληρονομήσεις, αν κτίζεις σπίτι με άμμο θα έχεις ερωτική αποτυχία από προξενιό. Αν βάζεις σακιά άμμο ή στην τσέπη σου θα έχεις καλά κέρδη από επιχείρηση που σκέφτεσαι να κάνεις.

Αμπέλια: Αν δεις αμπέλια γεμάτα σταφύλια, σημαίνει κέρδη, καλλιτεχνία, ευνοϊκές καταστάσεις, καλό προξενιό, καλό τοκετό αν είσαι έγκυος. Αν όμως είναι ξηρά τα αμπέλια θα γίνουν τα αντίθετα ή θα πεθάνει κάποιος που τον είχες προστάτη. Αν μαζεύεις σταφύλια καλή προίκα και καλά κέρδη.

Αμυγδαλιά: Αν δεις αμυγδαλιά με άνθη επιτυχία σε δίκη που θα έχεις, αν είναι ξερή θα χαθούν οι καλύτερες σου ελπίδες, αν μαζεύεις αμύγδαλα θα στεναχωρεθείς πολύ μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα, αν είσαι ανύπαντρη θα πάρεις μεγαλύτερο σου άντρα αλλά πλούσιο. Αν τρως αμύγδαλα θλίψη ή ασθένεια, αν δίνεις σε άλλον αμύγδαλα θα απαλλαγείς από εχθρό σου πονηρό. Αν βάζεις αμύγδαλα σε σάκους θα ανταμειφθούν οι κόποι σου.

Αναρρίχηση: Αν ονειρευτείς πως σκαρφαλώνεις σε τοίχο θα έχεις εμπόδια που με κόπο θα τα ξεπεράσεις, αν πάλι σκαρφαλώνεις σε δέντρο σημαίνει επιτυχία στις δουλειές σου.

Ανεβαίνω: Αν δεις ότι ανεβαίνεις σκάλα ψηλή καλή υπόληψη, καλή θέση και δόξα, αν είναι βουνό και το ανεβαίνεις με κόπο θα συναντήσεις εμπόδια αλλά στο τέλος θα πετύχεις, αν είσαι ανύπαντρη θα έχεις καλό γάμο και καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Αν είσαι μητέρα τα παιδιά σου θα έχουν πολύ καλό μέλλον. Αν ανεβάζεις άλλον ή τον βοηθάς θα κάνεις ευεργεσίες, αν ανεβάζεις πράγματα σε σκάλα, σε βουνό , σε σπίτι ή άλλο μέρος θα τακτοποιήσεις πολύ καλά όλες σου τις υποθέσεις. Αν δεις ότι ανεβοκατεβαίνεις σκάλες, βουνό ή οτιδήποτε θα βρεις πολλές δυσκολίες στις υποθέσεις σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:57 | Δημοσίευμα # 6
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ανάκριση: Αν δεις ότι σε ανακρίνουν για έγκλημα το οποίο δήθεν έπραξες θα προδώσεις μόνος σου κάποιο μυστικό και θα βλάψεις τον εαυτό σου. Αν ανακρίνεις άλλον θα μάθεις ξένο μυστικό και θα σε ωφελήσει πολύ.

Ανδρόγυνο: Αν δεις ανδρόγυνο που στην πραγματικότητα είναι ξένοι μεταξύ τους θα γίνει μεγάλη συκοφαντία εναντίον σου ή εναντίον εκείνων που είδες, αν όμως είναι πραγματικό ανδρόγυνο περίμενε προαγωγή.

Άνθη: Αν δεις άνθη της εποχής θα λάβεις ευχάριστες ειδήσεις, αν δεις ότι κόβεις άνθη και μάλιστα κόκκινα έχεις πολλές ελπίδες για επιτυχίες και περισσότερο αν τα κάνεις ανθοδέσμη, αν τα μυρίζεις θα πάρεις χαρά εσύ και οι δικοί σου. Αν είναι κίτρινα μεγάλη στεναχώρια, αν είσαι ερωτευμένος και είναι λευκά τα άνθη σημαίνει ότι η αγαπημένη σου άρχισε να σε βαριέται, τα κόκκινα σημαίνει επιτυχίες ερωτικές και κατακτήσεις, τα πράσινα σημαίνει αντιζηλίες ερωτικές, βάσανα και υποψίες. Στεφάνι από άνθη σημαίνει γάμο ή διασκέδαση με αποτέλεσμα το γάμο. Αν μαζεύεις άνθη στην εξοχή περίμενε λύπες και στεναχώριες, αν κρατάς άνθη ή ανθοδέσμη περίμενε επιτυχίες σε αυτό που ποθείς. Αν την δίνεις κάπου θα έχεις ερωτική επιτυχία, αν δεις κάποιον στολισμένο με άνθη θα λάβεις καλό μήνυμα.

Αντίδωρο: Αν σου δίνει παπάς αντίδωρο θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν το τρως θα ξεπεράσεις ένα πρόβλημα που σε απασχολεί και θα επιτύχεις στους σκοπούς σου.

Άντρας: Αν ονειρευτείς άντρα ψηλό θα έχεις προστασία από ένα κοντινό σου πρόσωπο. Αν ο άντρας είναι αδύνατος θα περάσεις κάποιες στεναχώριες ,ενώ αν είναι χοντρός θα πάρεις χαρά .

Αξιωματικός: Αν χαιρετάς αξιωματικό θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις, αν απλά τον δεις θα έχεις προστασία από κάποιον δικό σου άνθρωπο. Αν όμως ονειρευτείς ότι είσαι εσύ αξιωματικός δώσε παραπάνω προσοχή στη δουλειά σου, γιατί θα υπάρξουν κάποια προβλήματα. Αν γυναίκα δει αξιωματικό σημαίνει νέα αισθηματική γνωριμία.

Απάτη: Αν δεις πως σε απατούν θα έχεις καλή τύχη, αν εσύ εξαπατάς άλλον θα έχεις επιτυχία σε ότι κάνεις. Αν όμως είσαι γυναίκα και σε απατά ο σύντροφος σου περίμενε καυγάδες και προβλήματα στη σχέση σας.

Αποσκευές: Αν ονειρευτείς πως κουβαλάς αποσκευές θα έχεις βάρος και στενοχώριες, αν κάποιος σε βοηθά να τις μεταφέρεις θα πάρεις βοήθεια από δικό σου άνθρωπο. Αν δεις πως πετάς ή χάνεις τις αποσκευές σου θα απαλλαγείς από βάσανα και λύπες.

Αράχνη: Αν καθαρίζεις το σπίτι σου από αράχνες κάτι καλό θα σου τύχει. Αν όμως ονειρευτείς αράχνες ή τον ιστό τους, θα υπάρξουν κάποιες στεναχώριες στη ζωή σου.

Αριθμοί: Αν ονειρευτείς πως γράφεις αριθμούς περίμενε κέρδη. Οι ζυγοί αριθμοί δηλώνουν χαρά ενώ οι μονοί στενοχώρια.

Αρκούδα: Αν δεις στον ύπνο σου αρκούδα, πρόσεξε γιατί υπάρχουν εχθροί γύρω σου που δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα. Αν σκοτώνεις αρκούδα θα εξουδετερώσεις τους εχθρούς σου.

Αρνί: Αν ονειρευτείς αρνί ή κοπάδι από αρνιά να βόσκουν, θα έχεις πρόοδο και ευτυχία. Αν σφάζεις αρνί και έχει άσπρο χρώμα θα πάρεις χαρούμενη είδηση ,αν όμως είναι μαύρο η είδηση θα είναι στενάχωρη.

Αρρώστια/Άρρωστος: Αν στον ύπνο σου δεις πως είσαι άρρωστος περίμενε δυσκολίες στα οικονομικά σου, αν βοηθάς κάποιον που είναι άρρωστος κάτι καλό θα σου τύχει.

Ασανσέρ: Αν ανεβαίνεις με ασανσέρ περίμενε επιτυχία ενώ αν κατεβαίνεις θα έχεις δυσκολίες στη ζωή σου.

Ασβέστης: Αν ονειρευτείς ασβέστη θα έχεις οικονομικά προβλήματα, ενώ αν δεις πως σβήνεις ασβέστη πρόσεχε τους χειρισμούς στη δουλειά σου γιατί θα έχεις αποτυχία.

Ασήμι: Αν στον ύπνο σου βρεις κάτι ασημένιο θα έχεις οικονομικό όφελος, αν πουλάς ασημένιο αντικείμενο θα έχεις ανακούφιση από προβλήματα . Εάν όμως ονειρευτείς ότι πάνω σου φοράς κάτι ασημένιο σε περιμένουν οικονομικά προβλήματα.

Αστέρια: Αν δεις πολλά λαμπερά αστέρια μεγάλη χαρά θα πάρεις, αν όμως είναι θαμπά και κρυμμένα πίσω από σύννεφα περίμενε απογοήτευση και λύπη σε σένα ή στην οικογένεια σου.

Αστυνομικός: Αν ονειρευτείς αστυνομικό πρόσεχε τις παρέες σου και μην δειχνεις την εμπιστοσύνη σου εύκολα.

Αυγά: Το να ονειρευτεί κάποιος αυγά στον ύπνο του σημαίνει πως αγάπη και ευτυχία θα κυριαρχούν στην ζωή του. Αν δεις μία κότα που να γεννάει αυγό, σημαίνει πως η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα πάρει τα πάνω της και θα είστε καλύτερα από ποτέ, ενώ αν δείτε αυγό κάποιου ερπετού προσοχή γιατί αυτό δεν είναι για καλό, διότι θα προκύψουν πολλές στεναχώριες. Επίσης αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως αυγά, αυτό σημαίνει πως η υγεία σου θα είναι στα καλύτερά της. Άσπρα και κόκκινα αυγά καθώς και σπασμένα είναι ότι καλύτερο σε σχέση για τα οικονομικά θέματα που μπορεί να έχεις, διότι θα σου εμφανιστούν ευκαιρίες για καλύτερη θέση στην δουλειά σου.

Αυτοκίνητο: βλ. Άμαξα

Άχυρα: Αν δεις σωρό από άχυρα, θα έχεις στο σπίτι σου οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:10 | Δημοσίευμα # 7
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Βάζο: Αν ονειρευτείς βάζο άδειο αυτό που περιμένεις δεν θα γίνει. Αν το δεις γεμάτο με λουλούδια θα έχεις επιτυχία στην δουλειά σου. Αν αγοράζεις κάποιο βάζο θα δεχτείς πρόταση για δουλειά .Γυναίκα ανύπαντρη αν αγοράζει ή πουλά βάζο σημαίνει πως θα δεχτεί ερωτική πρόταση ή πρόταση γάμου.

Βαδίζω/Βάδισμα: Αν ονειρευτείς πως βαδίζεις σε δρόμο ομαλό και φαρδύ, θα έχεις επιτυχία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Αν ο δρόμος είναι με πέτρες και εμπόδια περίμενε δυσκολίες, αποτυχία και αναβολές στις υποθέσεις σου.

Βάλτος: Αν δεις ότι έπεσες σε βάλτο και δεν μπορείς να σηκωθείς μια δουλεία σου δεν θα πάει καλά. Αν δεν μπορείς να βγεις από τον βάλτο, ασθένεια σοβαρή. Αν υπάρχει βάλτος μπροστά σου, εμπόδια θα έχει από συγγενείς και φίλους.

Βαμβάκι: Αν βλέπεις βαμβάκι πρόσεχε να μην αρρωστήσεις από αιτία δική σου. Αν κοιμηθείς πάνω σε βαμβάκι πρόσεξε γιατί θα πάρεις σοβαρή στεναχώρια. Αν βλέπεις ότι φυτεύεις βαμβάκι δεν προσέχεις την διατροφή σου και θα σου κάνει κακό. Αν δίνεις σε άλλον βαμβάκι, θα είσαι αιτία να στεναχωρεθεί πολύ κάποιος.

Βάπτισμα: Αν δεις ότι βαφτίζεις θα έχεις μεγάλες χαρές στο σπίτι σου. Αν σε βαπτίζει όμως άλλος πρόσεξε από ατυχήματα. Αν βρίσκεσαι σε βάφτιση θα γνωρίσεις ανθρώπους από τους οποίους θα ωφεληθείς. Αν βλέπεις ότι το ταίρι σου βαφτίζετε να ξέρεις ότι σε αγαπά πολύ και είναι πιστό.

Βαρέλι: Αν έχεις άδεια βαρέλια πρόσεχε γιατί τα ανοίγματα είναι περισσότερα από ότι μπορείς. Αν είναι γεμάτο ξύδι, θα έχεις στεναχώριες και πίκρες. Αν έχει νερό, γρήγορα θα περάσει στεναχώρια, αν είναι γεμάτο κρασί οι δουλειές σου θα πάνε καλά και θα κερδίσεις χρήματα.

Βάρκα: Αν είσαι μέσα σε βάρκα και σε θάλασσα ήσυχη και ήρεμη θα απαλλαγείς από μεγάλη στεναχώρια, αν η θάλασσα είναι ταραγμένη, μεγάλη ταραχή θα περάσεις. Αν στη βάρκα μέσα μπαίνουν νερά και κινδυνεύεις να πνιγείς άδικα κοπιάζεις και αγωνίζεσαι. Εάν κωπηλατείς κάποιος συγγενείς σου θα αρρωστήσει βαριά. Αν βγάζεις τη βάρκα έξω από το νερό θα απαλλαγείς από εχθρούς σου.

Βασανισμός/Βασανίζω: Αν στον ύπνο σου δεις πως σε βασανίζουν, θα υπάρξει μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή σου. Αν εσύ βασανίζεις κάποιο άτομο, κάπου θα δώσεις την βοήθεια σου.

Βασιλικός: Αν ονειρευτείς βασιλικό, σημαίνει τύχη και εύνοια. Αν σου προσφέρουν βασιλικό, τότε θα σου γίνει μία πολύ καλή αισθηματική γνωριμία.

Βασιλόπιτα: Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μία βασιλόπιτα, σημαίνει πως θα έχεις τύχη και χαρά. Αν όμως είσαι άντρας και δεις στον ύπνο σου ότι σου προσφέρουν βασιλόπιτα (και δεν είναι Πρωτοχρονιά), σημαίνει πως θα σου δώσουν κάποια στεναχώρια.

Βάτραχος: Αν ακούσεις βάτραχο να φωνάζει πρόσεχε γιατί οι φίλοι γύρω σου δεν είναι αληθινοί. Αν βλέπεις βάτραχο και προσπαθείς να τον πιάσεις εχθροί σου θα προσπαθήσουν ε να σου κάνουν κακό από το οποίο θα ξεφύγεις. Αν δεις κάποιο βάτραχο να γίνετε άνθρωπος θα κατηγορηθείς σοβαρά. Αν δεις πολλά βατράχια πρόσεχε μην χάσεις χρήματα ή ακούσεις δυσάρεστα νέα.

Βάφτιση/Βαφτίζω: Αν ονειρευτείς πως βαφτίζεις , θα έχεις χαρά και ευτυχία στο σπίτι σου. Αν παρευρίσκεσαι σε βάφτιση θα κάνεις κάποιες καλές γνωριμίες και θα έχεις επιτυχία.

Βάψιμο: Αν δεις στον ύπνο σου πως βάφεις, σημαίνει πως θα περάσεις κάποιες στεναχώριες. Αν βάφεις το πρόσωπο σου, πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποια ψέματα που έχεις πει.

Βελόνα/Βελόνες: Αν δεις βελόνες στον ύπνο σου, θα έχεις αναστατώσεις και φιλονικίες με δικά σου άτομα. Αν σου ζητήσουν βελόνα και την προσφέρεις, τότε θα κάνεις καλό σε κάποιον. Αν τρυπάς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο με βελόνα, σημαίνει ότι θα του δώσεις στενοχώρια.

Βενζίνη: Αν δεις πως μυρίζεις βενζίνη, θα υπάρξουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα που θα σε στεναχωρήσουν. Αν όμως καθαρίζεις τα ρούχα σου με βενζίνη, σημαίνει ότι μετά από πολύ κόπο θα έχεις επιτυχία στην καριέρα σου.

Βεντούζες: Αν ονειρευτείς πως σου ρίχνουν βεντούζες, κάποιο άτομο θα σου κάνει καλό από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν εσύ ρίχνεις βεντούζες σε κάποιον, θα απαλλαγείς από τις στενοχώριες σου.

Βέρα: Αν στον ύπνο σου δεις πως φοράς βέρα, θα πάρεις χαρά από μια συνάντηση. Αν είσαι παντρεμένος και δεις πως έχασες τη βέρα σου, θα υπάρξουν κάποια προβληματάκια στο γάμο σου.

Βήμα: Αν ανεβαίνεις πάνω σε βήμα για να μιλήσεις, περίμενε επιτυχίες στα θέματα σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:10 | Δημοσίευμα # 8
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Βιασμός: Αν δεις εσύ ότι κάνεις βιασμό, χρωστάς λεφτά και οι δανειστές σου θα σε κατατρέξουν. Αν βλέπεις εσύ ότι βιάζουν άλλον, κάτι άσχημο που έκανες θα αποκαλυφθεί. Αν δεις ότι σε βιάζουν, σοβαρά προβλήματα θα λυθούν. Αν είσαι μικρή κοπέλα και σε βιάζουν κάποιος έρωτας σου θα αποτύχει.

Βιβλίο: Αν ονειρευτείς πως κρατάς η διαβάζεις βιβλίο, θα έχεις χαρά και επιτυχία σε ότι σε απασχολεί . Αν σκίζεις όμως βιβλίο, θα αφήσεις κάποια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Αν δεις πως πουλάς βιβλία, θα σου παρουσιαστούν κάποια οικονομικά προβλήματα.

Βιολέτες: Αν δεις στον ύπνο σου βιολέτες (είτε σου τις προσφέρουν, είτε εσύ τις χαρίζεις), θα έχεις επιτυχία στις υποθέσεις σου.

Βόδι: Αν δεις βόδι να οργώνει τη γη θα έχεις φοβερά κέρδη. Αν δεις πολλά βόδια περίμενε στεναχώριες. Αν αυτά τα βόδια μουγκρίζουν κάποιος μακρινός σου συγγενής θα πεθάνει. Αν δεις δύο βόδια να μαλώνουν κάποιος κολλητός σου φίλος θα γίνει εχθρός σου. Αν τρως βόδι, η οικογένεια σου θα περάσει ευχάριστες καταστάσεις.

Βοσκός: Αν ονειρευτείς πως είσαι βοσκός ή δεις άλλον βοσκό να βόσκει τα πρόβατα του, θα δεχτείς ευχάριστες οικογενειακές ειδήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα, συγγενικά σου πρόσωπα.

Βουνό: Αν δεις βουνό χιονισμένο αλλά είναι κατακαλόκαιρο, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις κακό γάμο. Αν το βουνό είναι ξερό, χωρίς βλάστηση, θα έχεις μεγάλα εμπόδια στις υποθέσεις σου και στη δουλειά σου. Αν όμως είναι καταπράσινο το μέλλον σου θα είναι λαμπρό. Αν βλέπεις ότι ανεβαίνεις βουνό μεγάλη τύχη σε περιμένει. Αν κατεβαίνεις το βουνό θα έχεις αποτυχίες και πολλούς εχθρούς. Αν σε σπρώξει κάποιος από το βουνό, κάποιος εχθρός θα σε καταστρέψει. Αν ρίχνεις άλλον εσύ από το βουνό θα νικήσεις τους εχθρούς σου.

Βούρτσα: Αν στο όνειρο σου κρατάς βούρτσα, θα έχεις οικονομικές δυσκολίες, ενώ αν βουρτσίζεις τα μαλλιά σου θα απαλλαγείς από βάσανα που έχεις.

Βούτυρο: Αν ονειρευτείς πως βάζεις βούτυρο στο φαγητό σου, θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις . Αν όμως στο όνειρό σου δεις πως τρως σκέτο βούτυρο, τότε θα έχεις φιλονικίες στο σπίτι σου.

Βρακί: Αν στον ύπνο σου βλέπεις ότι φορείς βρακί, τσακωμούς και φασαρίες θα είχες. Αν όμως είσαι ξεβράκωτος θα ξεπεράσεις μεγάλες στεναχώριες και λύπες.

Βραχιόλι: Αν δεις ότι φοράς ή σου χαρίζουν βραχιόλι περίμενε στεναχώριες ή αρρώστια δικού σου ατόμου. Αν εσύ χαρίζεις βραχιόλι πρόσεχε γιατί είσαι άπιστο άτομο. Αν αγοράζεις βραχιόλι θα υπάρξει νέο άτομο στη ζωή σου ερωτικά.

Βράχος: Αν δεις πως είσαι πάνω σε βράχο θα έχεις επιτυχίες .Αν βλέπεις από μακριά βράχο θα υπάρξουν δυσκολίες στις προσωπικές σου επιδιώξεις.

Βρικόλακας: Θα διανύσεις περίοδο άγχους και στεναχώριας που θα έχει προκληθεί από την συμπεριφορά αγαπημένων σου προσώπων. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε τους καβγάδες.

Βρέφος: Αν δεις ότι έχεις μωρό, βάσανα σε περιμένουν. Αν κλαίει θα έχεις ελαφριά αρρώστια. Αν πεθαίνει το μωρό μεγάλη χαρά περίμενε. Αν δεις πολλά μωρά και είναι και ωραία θα έχεις λαμπρό μέλλον.

Βροντή: Αν δεις ότι πέφτουν βροντές και αστραπές πολλά κουτσομπολιά εις βάρος σου τα οποία θα σε βλάψουν. Αν είσαι άρρωστος και βλέπεις αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι δεν προσέχεις την υγεία σου και δεν ακολουθείς την σωστή θεραπεία.

Βροχή: Αν βλέπεις βροχή και να είναι χρυσή, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο. Αν είναι αργυρή θα έχεις στεναχώριες χωρίς λόγο. Αν η βροχή παρουσιάζετε ήσυχη χωρίς ανέμους, αστραπές ή βροντές θα έχετε άφθονα υλικά αγαθά.

Βρύση: Αν βλέπετε από τη βρύση να τρέχει καθαρό νερό θα έχετε επιτυχία και κέρδη από δουλειά ή σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν όμως η βρύση τρέχει σταγόνα σταγόνα το νερό ή δεν έχει καθόλου, μέσα στην οικογένεια θα έχει πολλές φασαρίες ή θα πάθεις ζημιές στη δουλειά σου. Αν βλέπεις μια ξένη γυναίκα να μαζεύει νερό από τη βρύση, θα κάνεις μια σχέση με ένα ταίρι πολύ καλό. Αν πίνεις νερό από τη βρύση θα σου έλθει μια ανέλπιστη βοήθεια.

Βυζιά/Μαστοί: Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι έχεις μεγάλα βυζιά θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι έχεις πάνω από δύο σημαίνει ότι η ερωτική σου διαγωγή είναι κακή. Αν έχουν γάλα σημαίνει ότι θα κερδίσεις λεφτά.

Βύσσινο: Όπως και να δεις στον ύπνο σου το βύσσινο είναι καλό. Χαρούμενες ειδήσεις και ευκαιρίες θα έχεις στη δουλειά σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:25 | Δημοσίευμα # 9
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Γάιδαρος: Αν βλέπεις γάιδαρο οι υποθέσεις που έχεις ξεκινήσει θα επιτύχουν αλλά με πολλή καθυστέρηση. Αν είσαι πάνω σε γάιδαρο ή βλέπεις πάρα πολλούς μαζί πρόσεχε γιατί δεν συμπεριφέρεσαι καλά στη κοινωνία και θα εξευτελιστείς. Αν πέσεις από γάιδαρο και είσαι άντρας θα σε εξευτελίσει η γυναίκα με την οποία έχεις σχέση. Αν ακούς γάιδαρο να γκαρίζει θα μάθεις νέα πολύ άσχημα για σένα.

Γάλα: Αν δεις ότι είσαι μωρό και θηλάζεις από γυναίκα θα αρρωστήσεις. Αν όμως είσαι έγκυος το μωρό που θα κάνεις έχει πολύ καλή υγεία. Αν είσαι γυναίκα και περιμένεις γάμο, και δεις ότι θηλάζεις θα παντρευτείς ένα πολύ καλό άντρα. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι θηλάζεις και είσαι φτωχός στη ζωή, γρήγορα θα σου έρθουν κέρδη. Αν βλέπεις ότι χύνεις γάλα φασαρίες, συγχύσεις. Α έχεις γάλα απλά στο δοχείο και είσαι έτοιμος να το πιεις, ευχάριστες καταστάσεις στα οικογενειακά σου. Αν δεις ότι πουλάς γάλα, δυσκολίες θα σε βρουν στη δουλειά σου, ενώ αν είσαι γυναίκα και πουλάς ή σου πουλούν γάλα πρόσεξε γιατί θα κάνεις σχέση ερωτική με πολύ κακό άτομο.

Γάμος: Αν δεις ότι είσαι σε γάμο με μουσική κάποιος στενός συγγενής σου θα πεθάνει. Αν ο γάμος είναι χωρίς παπά και χωρίς μουσική, αν είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις και αν είσαι παντρεμένος θα έχεις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. Αν είστε ήδη παντρεμένοι και βλέπετε ότι παντρεύεστε στον ύπνο σας το ίδιο άτομο θα έχεις πολλά τυχερά κέρδη. Αν δεις την γυναίκα σου ότι παντρεύετε με άλλον ο γάμος σου μάλλον κινδυνεύει από χωρισμό. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα.
Αν είσαι έγκυος και βλέπεις όνειρο ότι παρευρίσκεσαι σε γάμο, το παιδί θα έχει πολύ καλή τύχη κα φήμη στη ζωή του. Αν δεις ότι γίνεσαι γαμπρός, αν είσαι ήδη παντρεμένος πρόσεχε από μικροατυχήματα και ασθένεια.

Γαμπρός: Αν δεις γαμπρό στον ύπνο σου, θα έχεις καβγάδες με άτομα της οικογένειάς σου. Αν δεις τον εαυτό σου γαμπρό ενώ είσαι ήδη παντρεμένος, θα περάσεις μία δύσκολη και στενάχωρη περίοδο.

Γάντια: Αν ονειρευτείτε πως φοράτε καινούργια γάντια, προσέξτε τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Ίσως αντιμετωπίσετε δικαστικά προβλήματα και στη δουλειά σας, τα οποία θα ξεπεράσετε με επιτυχία.
Αν δείτε πως φοράτε παλιά ή κουρελιασμένα γάντια, προσέξτε να μην σας κλέψουν ή να χάσετε κάτι προσωπικό σας. Αν δείτε πως χάσατε τα γάντια σας, θα σας εγκαταλείψουν και θα σας προδώσουν. Αν δείτε πως βρήκατε ένα ζευγάρι γάντια, σημαίνει πως θα παντρευτείτε ή θα αρχίσετε μια καινούργια σχέση. Για τον άντρα που θα ονειρευτεί πως περνά στα χέρια μιας κυρίας γάντια σημαίνει πως η σύντροφος του θα τον εκθέσει.
Αν δείτε πως βγάζετε τα γάντια σας, σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι από φροντίδες και προβλήματα.

Γαρίδα: Αν δεις στον ύπνο σου γαρίδες θα υπάρξουν κακοτυχίες και αναποδιές που θα σε κουράσουν.

Γαρύφαλλο: Αν στο όνειρο σου δεις να σου προσφέρουν κόκκινο γαρύφαλλο, γρήγορα θα πάρεις χαρούμενη είδηση . Αν το γαρύφαλλο είναι μαραμένο θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στα αισθηματικά σου που θα σε στεναχωρήσουν.

Γάτα: Αν δεις γάτα στη στέγη του σπιτιού σου κάποιος από το σόι σου θα αρρωστήσει. Αν δεις ότι σε γρατζουνάει γάτα, πρόσεξε γιατί η υπόληψη σου κινδυνεύει. Το ίδιο και όταν την ακούς να νιαουρίζει. Αν χαϊδεύεις γάτα να ξέρεις ότι γύρω σου οι φίλοι σου σε κολακεύουν μόνο για να κερδίσουν από σένα. Αν απλώς βλέπεις γάτα να ξέρεις ότι κάποιος σε κλέβει, είτε μέσα στο σπίτι σου είτε στη δουλειά σου. Αν η γάτα είναι θυμωμένη μαζί σου και θέλει να σου επιτεθεί θα μαλώσεις με κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο.

Γέλια/Γελώ: Αν δεις ότι γελάς θα μάθεις άσχημα νέα. Αν γελούν άλλοι θα γίνεις αιτία να λυπηθούν και να κλάψουν άτομα τα οποία αγαπάς. Αν ακούς γέλια χωρίς να τα βλέπεις είναι δυσάρεστες ειδήσεις.

Γένια: Αν βλέπεις ότι έχεις γένια μεγάλα, ο κόσμος σε αγαπά και θέλει να βρίσκετε μαζί σου, αλλά έχεις και πολύ άγχος. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και βλέπεις ότι έχεις γένια γρήγορα θα παντρευτείς. Αν όμως είσαι παντρεμένη σημαίνει χωρισμός, εκτός αν είσαι έγκυος που τότε σημαίνει θα κάνεις αγόρι. Αν δεις ότι ξεριζώνεις τα γένια σου, θα πετύχεις καλή γυναίκα στο γάμο σου. Αν σου ξεριζώνουν άλλοι τα γένια, θα χάσεις ή συγγενή ή χρήματα. Αν ξυρίζεις τα γένια σου ή σε ξυρίζουν θα απαλλαγείς από πολλές στεναχώριες και άγχη.

Γέννα: Αν η γυναίκα που θα δει στον ύπνο της πως γέννησε, είναι σημάδι μεγάλης χαράς και προμήνυμα καλής κληρονομιάς.
Αν είναι γυναίκα ανύπαντρη, σημαίνει απώλεια αρετής και εγκατάλειψη από τον εραστή της. Αν είναι γυναίκα έγκυος στην πραγματικότητα και δει πως γεννάει σημαίνει ότι το παιδί της θα αποκτήσει φήμη και δόξα στη ζωή και θα έχει μεγάλη τύχη.

Γεννητικά όργανα: Τα γεννητικά όργανα στο όνειρο εκτός από τις ερωτικές επιθυμίες που υποδηλώνουν, είναι ένα προμήνυμα για απρόσμενα προβλήματα και στεναχώριες που θα εμφανιστούν.

Γεράκι: Αν ονειρευτείτε γεράκι, σημαίνει αγαπητά σας πρόσωπα θα σας κοροϊδέψουν. Αν προσπαθήσετε στο όνειρο σας να το σκοτώσετε, σημαίνει πως θα υπερνικήσετε εμπόδια μετά από σκληρό αγώνα. Αυτό το όνειρο δείχνει επίσης πως κοντά σας βρίσκονται εχθροί που προσπαθούν να επωφεληθούν από το παραμικρό σας λάθος. Αν δείτε όμως πως καταφέρατε να τα διώξετε από κοντά σας, χωρίς να πληγωθεί κανείς, σημαίνει πως θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν δείτε ένα ψόφιο γεράκι, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα εκλείψουν. Αν το δείτε να μιλά, είναι προμήνυμα ότι κάποιο παλιό σκάνδαλο θα βγει στη επιφάνεια και η σύνδεση του με το πρόσωπο σας θα σας βλάψει.
Αν δείτε γεράκι να κάθεται σε σιδηροτροχιά, σημαίνει πως κάποιο δυστύχημα και απώλεια θα σας βρει. Αν δείτε πολλά γεράκια στον ύπνο σας, σημαίνει γενικά λόγια άτοπα ή κουτσομπολιά τα οποία θα σας βλάψουν.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:28 | Δημοσίευμα # 10
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Γέρος-Γριά: Αν είσαι νέος και ονειρευτείς πως είσαι γερασμένος, θα έχεις αναποδιές και λύπες σε θέματα που σε απασχολούν.

Γεύμα: Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μόνοι σας, σημαίνει ότι κάποιον περιμένετε να έρθει ο οποίος δεν το έχει σκοπό. Αν είσαι νέα κοπέλα και ονειρευτείς ότι γευματίζεις με τον εραστή σου σημαίνει ότι θα έχετε διαφωνίες. Αν το γεύμα όμως γίνεται σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, τότε σημαίνει το αντίθετο. Αν δείτε πως είσθε καλεσμένος, μαζί με άλλους πολλούς επισκέπτες, σε γεύμα, σημαίνει ότι θα φιλοξενηθείτε από πρόσωπα που θα σας προσφέρουν πολλές εξυπηρετήσεις ή θα έχεις άνοδο σε κάποιο τομέα της ζωή σου.

Γέφυρα: Αν δείτε στον ύπνο σας γέφυρα γκρεμισμένη, μελαγχολία θα έχετε από απώλεια πολύτιμων κτημάτων και θλιβερές καταστάσεις σας αναμένουν. Για ένα ερωτευμένο άτομο, προμηνύει διαφωνίες, καυγάδες και χωρισμό. Αν δείτε πως περνάτε γέφυρα, σημαίνει ότι τελικά θα υπερνικήσετε τις δυσκολίες που ορθώνονται μπροστά σας. Αν δείτε γέφυρα να καταρρέει μπροστά σας, φυλαχτείτε από την προδοσία και από ψεύτικους θαυμαστές. Επίσης προσέξτε τον τρόπο που φέρεστε στους συνανθρώπους σας γιατί δεν είναι ο σωστός. Αν κάτω από τη γέφυρα δείτε να κυλούν ξάστερα νερά, έρχεται αφθονία. Αν όμως τα νερά είναι θολά και ταραγμένα, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι απογοητευτικά.

Γιατρός: Αν ονειρευτείτε γιατρό, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα έχει η υγεία σου και το έχεις παραμελήσει, πρέπει να το κοιτάξεις. Για μια νέα κοπέλα που θα δει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί γιατρό, σημαίνει ο άντρας που έχει σχέση μαζί της, θα την ξεγελάσει. Αν είναι άντρας και βλέπει γιατρό ότι τον εξετάζει, να προσέξει στη δουλειά του γιατί κάποιος από τους συνεργάτες του θέλει να τον βλάψει.

Γίγαντας: Αν ονειρευτείτε γίγαντας να παρουσιάζεται μπροστά σας, σημαίνει πως κάποιος θέλει να σας βλάψει ή θα αντιμετωπίσετε συναγωνισμό στη δουλειά σας. Αν βλέπετε ότι παλεύετε με γίγαντα και τον νικήσετε σημαίνει πως θα καταπολεμήσετε τους εχθρούς σας και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια στη δουλειά σας. Αν σας νικήσει σημαίνει το αντίθετο.

Γίδα: Αν δείτε πολλές γίδες στον ύπνο σας σημαίνει ότι οι δουλείες που ετοιμάζετε θα πάνε καλά και πιθανόν να κληρονομήσετε κάποιο μακρινό συγγενή. Αν οι γίδες πέφτουν και ψοφούν οι απομακρύνονται από τον χώρο, προβλήματα στη δουλειά σας και απώλεια χρημάτων. Αν κάποια γίδα σας ορμά, προσέξετε τους εχθρούς σας που θα προσπαθήσουν να μάθουν σχέδια της δουλειάς σας.
Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως μαλώνει με γίδα ή τράγο, σημαίνει πως θα χάσει την υπόληψη της λόγω της κακής διαγωγής της.
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως πίνει από γίδα γάλα, σημαίνει πως θα παντρευτεί για λεφτά και δεν θα απογοητευτεί.

Γιορτή: Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Αν μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως μέσα σε αυτή τη γιορτή ψάχνει να βρει κάποιο άτομο σημαίνει πως θα βρει το ταίρι της σύντομα. Αν ξαφνικά από την γιορτή εξαφανιστούν όλοι και μείνετε μόνοι εσείς που βλέπετε το όνειρο, στεναχώρια στα αισθηματικά σας.

Γιος: Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα. Αν τον δείτε άσχημο και να υποφέρει από κακή υγεία, προβλήματα τα οποία θα υποστεί και στο τέλος θα ξεπεράσει με τη δική σας βοήθεια.

Γκρεμός: Αν δεις πως βρίσκεσαι σε έναν γκρεμό, τότε πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή μέσα τις επόμενες ημέρες, γιατί θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο στις προσωπικές σου υποθέσεις που θα απειλήσει την σταθερότητα και την ευτυχία σου. Αν δεις πως πηδάς στο γκρεμό, χωρίς να πάθεις τίποτα, σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή σου και θα γευτείς την επιτυχία.Αν βρίσκεσαι στο κάτω μέρος ενός γκρεμού, τότε έχεις ανάγκη από βοήθεια και υποστήριξη για να καταφέρεις να ξεφύγεις από τα προβλήματα.

Γλάστρα: Αν το όνειρό σου δεις πως ποτίζεις μία γλάστρα με λουλούδια, θα έχεις επιτυχία και κέρδη στη δουλειά σου. Αν η γλάστρα είναι άδεια ή έχει ξερά λουλούδια, θα αποτύχεις σε κάποιο σχέδιό σου.

Γλέντι: Αν στον ύπνο σου δεις πως παρευρίσκεσαι σε κάποιο γλέντι, θα μάθεις κάποια λόγια που σε έχουν διαβάλει.

Γλίστρημα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι γλιστράτε, σημαίνει απογοητευτικές διαπραγματεύσεις, και για τους ερωτευμένους προμηνύεται χωρισμός. Επίσης στεναχώρια στα επαγγελματικά σας και πιθανότατα με τους συγγενείς σας διαπληκτισμούς.

Γλυκό/Γλύκισμα: Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα σας στεναχωρέσουν δικοί σας άνθρωποι. Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, κάποιο αγαπητό σας πρόσωπο θα σας προδώσει ή οι φίλοι σας θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Εκείνη που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα έχει οικογενειακές διαφωνίες και προσοχή στα κουτσομπολιά τα οποία θα προκαλέσει η ίδια και θα φέρουν ταραχές.

Γλύπτης: Αν δείτε στ' όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα. Για γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο σύζυγος ή ο εραστής της είναι γλύπτης, σημαίνει ότι θα ευνοηθεί από πρόσωπα με υψηλές θέσεις.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:28 | Δημοσίευμα # 11
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Γονείς: Αν ονειρευτείς τους γονείς σου να είναι ήρεμοι και χαμογελαστοί τότε σημαίνει ότι τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα έχεις πολύ ευχάριστες επικοινωνίες που θα σε τονώσουν και θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Αν είναι οι γονείς σου δεν είναι πλέον εν ζωή, τότε θα εμφανιστούν στον ύπνο σου ως προειδοποιητικό σημάδι, για να σε προφυλάξουν από μία δυσκολία που θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στη ζωή σου.

Γούνα: Αν ονειρευτείτε πως είστε ντυμένος με γούνα, σημαίνει ότι κοκορεύεσαι πολύ και πρόσεχε αυτά που λες γιατί θα γίνεις περίγελος. Αν δείτε ότι σας χαρίζουν μια ακριβή γούνα, προβλέπονται τιμές και πλούτη. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως φοράει ακριβή γούνα, σημαίνει πως θα παντρευτεί μεγάλο άντρα με πολλά λεφτά.

Γουρούνια: Το να ονειρευτείτε παχιά, καλοθρεμμένα γουρούνια να τρώνε μέσα στις λάσπες προσέξτε τις αλλαγές στις επιχειρήσεις σας και τις συμφωνίες που θα κάνετε γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Ή προσέχετε τους συνανθρώπους γύρω σας στο αν είναι σωστοί απέναντι σας. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε φωνές γουρουνιών, σημαίνει πως θα έχετε άσχημα νέα από φίλους που λείπουν και θα λυπηθείτε από κάποιο θάνατο ή από τις λανθασμένες προβλέψεις σας. Αν ονειρευτείτε πως ταΐζετε δικά σας γουρούνια, σημαίνει πως θ' αυξηθεί η ιδιοκτησία σας. Αν δείτε πως διαπραγματεύεστε γουρούνια, σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλη περιουσία μετά από σκληρή δουλειά.

Γράμμα: Αν δείτε στον ύπνο σας γράμμα, σημαίνει ότι θα πάρεις νέα τα οποία περίμενες σύντομα. Αν δείτε ότι γράψατε γράμμα, σημαίνει ότι το πρόσωπο που έχεις σχέσεις το ζηλεύεις και το καταπιέζεις. Αν ονειρευτείτε πως λάβατε ανώνυμο γράμμα, σημαίνει ότι θα πληγωθείτε από πρόσωπο που δεν το υποψιάζεστε.

Γρατζουνιές: Αν δεις στο όνειρο σου να είσαι γρατζουνισμένος, οι στενοχώριες σου θα περάσουν γρήγορα.

Γραφείο: Αν στον ύπνο σου δεις πως κάθεσαι στο γραφείο σου σημαίνει πως κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν το γραφείο σου είναι καθαρό και περιποιημένο τότε είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις σε όλες τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ενώ αν είναι βρώμικο και φθαρμένο τότε θα έχεις κάποια προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Γυμναστήριο: Αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι στο γυμναστήριο και γυμνάζεσαι, σημαίνει πως πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις τις πραγματικές διαθέσεις κάποιων ανθρώπων που συμπεριφέρονται πισώπλατα απέναντί σου.Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι στο γυμναστήριο και βλέπεις άλλους να γυμνάζονται τότε θα δεχτείς εντελώς ξαφνικά υποστήριξη που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου.

Γύμνια: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας δεν είναι σωστή και θα εκτεθείτε στην κοινωνία και ότι είστε αρκετά επιπόλαιοι. Αν ονειρευτείτε άλλους γυμνούς, σημαίνει ότι κάποιος θα σας εκθέσει και θα σας προδώσει. Αν ονειρευτείτε ότι είστε ξαφνικά χωρίς ρούχα και προσπαθείτε να σκεπάσετε τη γύμνια σας, σημαίνει ότι επιδιώξατε απαγορευμένες απολαύσεις, αντίθετες με τα ευγενικά σας αισθήματα, και προσπαθείτε τώρα να επανορθώσετε.

Γυναίκα: Αν δεις απλά γυναίκα στον ύπνο σου, περίμενε στεναχώρια ή ελαφριά αρρώστια. Αν ονειρευτείτε γυναίκα μελαχρινή και ωραία και σου μιλάει γλυκά περίμενε καλή έκβαση στις υποθέσεις σου. Αν φοράει μαύρα ρούχα θα λάβεις στενάχωρο μήνυμα. Αν τα ρούχα της είναι άσπρα μπορεί να έχεις ακόμη και προαγωγή σε κάποιο τομέα. Αν είναι ξανθή με καλοχτενισμένα μαλλιά τότε θα λάβεις ευχάριστο μήνυμα και τυχερό. Αν φοράει κόκκινα ρούχα, κάτι απρόσμενο σε περιμένει και αν είσαι ανύπαντρος/η, ακόμη και γάμο. Αν σε χαϊδεύει γυναίκα θα απαλλαγείς από μεγάλες στεναχώριες. Αν προσπαθήσεις να σκοτώσεις γυναίκα πρόσεχε γιατί κάνεις κάτι κακό στη ζωή σου και θα το πληρώσεις ακριβά. Αν σε σκοτώνει αυτή δόξα και τιμές σε περιμένουνε. Αν ζητάς γυναίκα σε γάμο και σε δέχεται θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου. Αν όμως δεν σε δέχεται πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου.

Γύφτος/Γύφτισσα: Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσείς θα ερευνήσετε τη θέση των άλλων απέναντι σας και θα λάβετε τα μέτρα σας. Για τη γυναίκα που θα δει πως ένας γύφτος ή γύφτισσα της λέει τη μοίρα της, είναι προμήνυμα βιαστικού και απερίσκεπτου γάμου. Αν είναι ήδη παντρεμένη, θα κάνει μια άδικη σκηνή ζηλοτυπίας στον άντρα της. Για τον άντρα που θα δει πως μιλά με γύφτο, προβλέπεται σημαντική απώλεια της περιουσίας του. Αν δείτε πως κάνετε συναλλαγές με γύφτους, σημαίνει πως θα χάσετε λεφτά εν γνώσει σας. Αυτό το όνειρο δείχνει πως τα υλικά πράγματα έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:43 | Δημοσίευμα # 12
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Δάγκωμα: Αν δεις στον ύπνο σου ότι σε έχουν δαγκώσει και σου έχουν αφήσει μία πληγή, τότε σε περιμένει μία έντονη στεναχώρια. Αν όμως ονειρευτείς ότι εσύ δαγκώνεις κάποιο άτομο, τότε σημαίνει ότι έχεις πιστούς και αληθινούς φίλους.

Δάκρυα: Αν ονειρευτείτε ότι κλαίτε, σημαίνει ότι κάτι καλό θα σου συμβεί και για υπόθεση που περιμένεις και αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά. Αν δείτε άλλους να κλαίνε, θα απαλλαγείς από βάσανα και στεναχώριες.

Δακτυλήθρα: Αν δείτε στo όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για κακές ειδήσεις για τις οποίες θα στεναχωρεθείς πολύ. Αν είσαι άντρας και φοράς δακτυλήθρα θα κάνεις σχέση με γυναίκα επιπόλαια η οποία θα σε κοροϊδεύει.

Δαμάσκηνα: Αν στο όνειρο σου δεις πως τρως δαμάσκηνα, να περιμένεις επιτυχία. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς δαμάσκηνα, θα έχεις ερωτική επιτυχία ή θα κάνεις κάποια καλή γνωριμία.

Δάνειο: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δανείζεστε χρήματα, είναι σημάδι χασούρας και πενιχρής υποστήριξης. Για έναν τραπεζίτη που θα ονειρευτεί ότι δανείζεται από μιαν άλλη τράπεζα, σημαίνει πως αν δε λάβει υπόψη του αυτή την προειδοποίηση, θα φτάσει σε κατάσταση κατάρρευσης. Αν κάποιος άλλος δανειστεί από σας, σημαίνει ότι σε περίπτωση ανάγκης θα σας προσφερθεί έγκαιρα βοήθεια. Αληθινοί φίλοι θα σας συμπαρασταθούν.
Αν δείτε πως δανείζετε διάφορα αντικείμενα, προβλέπεται βελτίωση σε όλους τους τομείς.
Αν δείτε πως αρνιέστε να δανείσετε οτιδήποτε, σημαίνει πως θα συνειδητοποιήσετε τα συμφέροντα σας και θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη την φίλων σας.

Δαντέλα: Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι φοράει δαντέλες, σημαίνει ότι θα ικανοποιηθούν όλες της οι επιθυμίες και οι εραστές και θαυμαστές της θα υποταχθούν χωρίς όρους και απαιτήσεις.
Το να δείτε πως αγοράζατε δαντέλες σημαίνει ότι θα διαπραγματευτείτε κάτι πολύ ακριβό, και ο πλούτος θα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Αν δείτε πως πουλούσατε δαντέλες, σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας θα ξεπεράσουν τις δυνατότητες σας.
Για ένα νέο κορίτσι που θα ονειρευτεί ότι φτιάχνει δαντέλα, σημαίνει ωραίο και πλούσιο άνδρα. Αν δει ότι στολίζει το νυφικό της με δαντέλα, σημαίνει ότι θα έχει πολλούς εραστές αλλά όχι σύζυγο.

Δάσκαλος: Αν ονειρευτείτε δάσκαλο, σημαίνει ότι σας ευχαριστεί η μάθηση και η προσπάθεια για βελτίωση του εαυτού σας. Αν δείτε ότι ο ίδιος είστε δάσκαλος, σημαίνει ότι έχετε πολλές πιθανότητες να φτάσετε τους στόχους σας και να επιτύχετε στα γράμματα.

Δάσος: Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σε ένα πυκνό δάσος, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα στις επιχειρήσεις και καυγάδες στην οικογένεια.
Αν ονειρευτείτε ένα πλούσιο σε φύλλα και πρασινάδα δάσος, σημαίνει ευημερία και απολαύσεις.
Για τους ανθρώπους των γραμμάτων, αυτό το όνειρο προλέγει φήμη και εκτίμηση από το κοινό. Αν το δάσος έχει πάρει φωτιά ή καίγετε σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις γιατί ότι κέρδισες θα το χάσεις πολύ εύκολα. Αν το δάσος έχει άγρια ζώα, έχεις πολλούς εχθρούς. Αν κόβεις ξύλα στο δάσος θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία στη ζωή σου που πρέπει να την εκμεταλλευτείς.

Δαυλός αναμμένος: Αν ονειρευτείτε αναμμένο δαυλό, να περιμένετε την εύνοια της τύχης. Σε περίπτωση που κρατάει άλλος τον δαυλό πρόσεχε γιατί κάποιος θέλει να σου κάνει κακό.

Δάφνη: Αν βλέπεις δάφνες στον ύπνο σου, θα κάνεις καλό γάμο, θα αποκτήσεις καλά παιδιά. Αν σας στεφανώνουν με δάφνες, τυχερά κέρδη ή κληρονομιά. Επίσης σας περιμένουν επιτυχίες και φήμη. θα αποκτήσετε νέες κατακτήσεις στον έρωτα. Οι επιχειρήσεις σας θα έχουν κέρδη.
Η κοπέλα που θα δει πως βάζει ένα δάφνινο στεφάνι στον αγαπημένο της θα έχει ένα πιστό και αφοσιωμένο σύζυγο.

Δάχτυλα: Αν ονειρευτείτε πως τα δάχτυλα σας είναι σε άσχημη κατάσταση, σημαίνει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.
Αν ονειρευτείτε όμορφα, άσπρα χέρια με καλοφτιαγμένα νύχια, σημαίνει πως η αγάπη σας θα βρει ανταπόδοση και πως θα γίνετε γνωστός για τις αγαθοεργίες σας.
Αν δείτε πως τα δάχτυλα σας είναι εντελώς κομμένα, σημαίνει πως θα χάσετε μέρος της περιουσίας σας ή ακόμη και συγγενή σας.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:44 | Δημοσίευμα # 13
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Δαχτυλίδι: Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι μεγάλης στεναχώριας ιδίως εάν είναι χρυσό θα ακούσετε για θάνατο αγαπητού σας προσώπου. Όσο πιο πολλά τα δακτυλίδια τόσο πιο πολύ η στεναχώρια. Αν τα δακτυλίδια είναι ασημένια, σημαίνει ότι μπορεί να ξεγελαστείτε από αγαπητά σας πρόσωπο ή από φίλους οι οποίοι θα γίνουν εχθροί. Αν πετάξετε τα δακτυλίδια από πάνω σας, απαλλάσσεστε από μεγάλες στεναχώριες και φτώχειες. Αν το δακτυλίδι που φοράτε στο χέρι σας είναι πολύ μεγάλο και σας πέσει, προσέχετε μην μαθευτούν τα μυστικά σας ή το άτομο που αγαπάτε σας προδώσει.

Δεκανίκια: Αν ονειρευτείτε πως περπατάτε με δεκανίκια, σημαίνει ότι θα στηριχτείτε σε μεγάλο βαθμό σε άλλους για να ορθοποδήσετε και προχωρήσετε.
Αν δείτε άλλους να περπατούν με δεκανίκια, σημαίνει ότι δε θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα από το μόχθο σας.

Δελφίνι: Αν δεις στο όνειρό σου δελφίνι να παίζει στη θάλασσα, θα έχεις χαρά και επιτυχίες ! Αν βρίσκεται το δελφίνι στην ξηρά, τότε σε περιμένουν κάποιες λαχτάρες.

Δέμα: Αν στον ύπνο σου δεις δέμα, σημαίνει πως θα έχεις κάποια συνάντηση. Αν εσύ στέλνεις δέμα σε άλλον, θα γίνουν κάποιες ζημιές στο χώρο σου, ή θα χάσεις κάποιο πολύτιμο για εσένα αντικείμενο.

Δέντρο: Αν ονειρευτείς πως σκαρφαλώνεις πάνω σε δέντρο, θα έχεις επιτυχία. Αν το δέντρο έχει καρπούς επάνω του, κάτι καλό θα συμβεί σε σένα η στην οικογένεια σου. Αν δεις πως πέφτεις από δέντρο, θα έχεις προβλήματα με τη δουλειά σου. Αν φυτεύεις δέντρο, θα ξεπεράσεις δυσκολίες που τυχόν έχεις.

Δεξαμενή: Αν ονειρευτείτε δεξαμενή, είναι προμήνυμα ότι κινδυνεύετε να καταστρέψετε την ευχαρίστηση και να παραβιάσετε τα δικαιώματα φίλων σας. Αν δείτε πως αντλείτε νερό από δεξαμενή, είναι σημάδι ότι θα σπαταλήσετε το χρόνο σας και θα διασκεδάσετε κατά τρόπο που θα ξεφύγει από τα όρια της ευπρέπειας.
Αν δείτε άδεια δεξαμενή, είναι προμήνυμα δυσάρεστης αλλαγής από την ευτυχία στη λύπη.

Δέρμα: Αν ονειρεύτηκες κόκκινο δέρμα, πολύ γρήγορα θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις. Αν το δέρμα είναι λευκό τότε σημαίνει ότι αυτός που αγαπάς θα σου ανταποδώσει την αγάπη σου. Αν το δέρμα που ονειρεύτηκες ήταν κίτρινο η μαύρο τότε θα πάρεις απογοήτευση και στεναχώρια.

Δεσμός ερωτικός: Αν ονειρευτείς πως έχεις δεσμό με άτομο πολύ μεγαλύτερο από σένα, τότε θα δεχτείς ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη. Αν έχεις δεσμό με χήρα / χήρο, τότε σύντομα θα έχεις κάποια είδηση. Αν το άτομο που βλέπεις πως έχεις δεσμό είναι παντρεμένο θα έχεις προβλήματα και ευθύνες πολλές.

Δεσπότης: Αν ονειρευτείς δεσπότη να ευλογεί μέσα σε εκκλησία τον κόσμο, θα έχεις χαρά και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν φιλάς το χέρι δεσπότη, κάποιος άνθρωπος θα σε βοηθήσει.

Δηλητήριο: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε δηλητήριο εσείς ή άλλος, σημαίνει ότι θα έρθουν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Αν προσπαθείτε να δηλητηριάσετε κάποιον, είναι προμήνυμα ότι πολλά πράγματα στη ζωή σας δε θα πάνε καλά. Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον εραστή της μ' αυτό τον τρόπο, είναι σημάδι πως θα δυσκολευτεί πολύ να βρει ταίρι.
Αν δείτε πως πετάξατε το δηλητήριο, σημαίνει ότι με τις δυνάμεις σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις.
Αν ονειρευτείτε ότι συγγενείς ή παιδιά σας δηλητηριάστηκαν, σημαίνει ότι θα πληγωθείτε από αυτούς που δεν υποψιαζόσαστε. Αν δείτε ότι δηλητηριάστηκε εχθρός σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Αν δείτε πως αναρρώσατε από δηλητηρίαση, είναι ενδεικτικό επιτυχίας έπειτα από μεγάλη στενοχώρια.

Δήμαρχος: Αν στον ύπνο σου δεις πως έγινες δήμαρχος , τότε θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δημοπρασία: Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε χώρο που γίνεται δημοπρασία, θα έχεις προβλήματα και καβγάδες με συγγενείς ή φίλους. Αν δεις πως τα προσωπικά σου αντικείμενα βγαίνουν σε δημοπρασία, θα έχεις αναποδιές και στενάχωρα γεγονότα.

Διαβατήριο: Αν ονειρεύτηκες διαβατήριο, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια μικρή αδιαθεσία. Αν δεις πως ο σύντροφος σου , σου δίνει διαβατήριο θα υπάρξουν προβλήματα στο δεσμό σας.

Διάβολος: Αν ονειρευτείς ότι μιλάς με τον διάβολο, πρόσεχε γιατί κάποιο άτομο που υπολόγιζες πιστό θα σε προδώσει. Αν σε βασανίζει κινδυνεύεις να χάσεις τη θέση σου. Αν τον βλέπεις με μαύρη ουρά και κέρατα πρόσεχε τη δουλειά σου γιατί δεν τη διαχειρίζεσαι σωστά. Αν σε κυνηγάει ο διάβολος, άνθρωποι που σε βοήθησαν θα ζητήσουν να τους βοηθήσεις ή να τους επιστρέψεις την βοήθεια και αυτό θα σε πάει πολύ πίσω οικονομικά. Αν παντρεύεσαι διάβολο ή κάνεις έρωτα μαζί του, πρόσεχε τις ερωτικές σου σχέσεις. Αν ο διάβολος μεταμορφώνεται σε άγγελο, θάνατο αγαπητού σου προσώπου θα ακούσεις.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:44 | Δημοσίευμα # 14
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Διαδήλωση: Αν παίρνεις μέρος σε διαδήλωση, τότε να προσέχεις το εξής για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν: Τα λόγια και οι πράξεις σου θα πικράνουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Διαζύγιο: Αν δείτε ότι είστε χωρισμένος, σημαίνει ότι δεν είστε ικανοποιημένος με το σύντροφο σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πιο εγκάρδια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Είναι ένα όνειρο προειδοποιητικό. Για τους παντρεμένους το να ονειρευτεί διαζύγιο προμηνύει πάντα άσχημες εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ενώ για τους ανύπαντρους ένα πολύ καλό γάμο.

Διαθήκη: Αν δείτε ότι κάνετε τη διαθήκη σας, σημαίνει στιγμιαία κερδοσκοπία. Για τη σύζυγο ή για οποιονδήποτε άλλον, το να σκεφτεί στo όνειρό του διαθήκη είναι δυσοίωνο σημάδι και δεν προμηνά ευχάριστα γεγονότα.
Αν ονειρευτείτε ότι αποτύχατε να αποδείξετε μια διαθήκη, υπάρχει κίνδυνος να συκοφαντηθείτε. Αν δείτε πως χάσατε διαθήκη, είναι προμήνυμα εμπορικής ζημιάς. Αν δείτε πως καταστρέψατε μια, είναι προειδοποίηση ότι ετοιμάζετε απάτη σε βάρος σας.

Διακοπές : Αν ονειρευτείς πως έχεις πάρει άδεια και βρίσκεσαι σε περίοδο διακοπών, τότε σε περιμένουν εντελώς ξαφνικά, πολύ όμορφα και ευχάριστα γεγονότα! Ξεκινά μία όμορφη περίοδος στη ζωή σου που επιτέλους θα νιώσεις ότι η τύχη είναι πλέον με το μέρος σου!

Διαμάντια: Αν ονειρευτείτε πως έχετε διαμάντια στην κατοχή σας, προμηνύονται τιμές και αναγνώριση από υψηλά πρόσωπα.
Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της, της προσφέρει διαμάντια σημαίνει ότι θα συνάψει γάμο που θα γεμίσει τους δικούς της με υπερηφάνεια και ευχαρίστηση. Αν όμως δει πως χάθηκαν τα διαμάντια, είναι πολύ κακό όνειρο και προοιωνίζεται ανέχεια, ταπείνωση, ακόμα και θάνατο.
Για μια αθλήτρια, που θα ονειρευτεί διαμάντια, προβλέπονται επιτυχίες και θαυμάσια δώρα. Για έναν εμπορευόμενο, σημαίνει θαυμάσιες τοποθετήσεις. Τα διαμάντια γενικά είναι σημάδι καλής τύχης.

Διαμέρισμα: Το διαμέρισμα δηλώνει τον εσωτερικό μας εαυτό. Αν δεις διαμέρισμα φωτεινό και άνετο θα έχεις αισιοδοξία και να περιμένεις επιτυχίες και χαρές. Αν το διαμέρισμα είναι μικρό και σκοτεινό θα περάσεις μία περίοδο που οι στεναχώριες θα σε κάνουν να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Διγαμία: Αν ένας άντρας δει στον ύπνο του ότι διέπραξε διγαμία, σημαίνει ότι θα απατήσει τη γυναίκα του και θα γίνει μεγάλο σκάνδαλο. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει ότι θα βλάψει την υπόληψη της αν δεν προσέξει πολύ.

Δίδυμος: Αν δείτε στ' όνειρο σας δίδυμα, σημαίνει ότι θα έχετε οικονομική ασφάλεια και αρμονική οικογένεια. Αν ονειρευτείτε ότι τα δίδυμα είναι ασθενικά, θα πρέπει να περιμένετε απογοήτευση και θλίψη.

Διερμηνέας: Αν ονειρευτείτε διερμηνέα, σημαίνει πως θ' αναλάβετε επιχειρήσεις που δεν θα σας αφήσουν κέρδος. Αν είστε ο ίδιος διερμηνέας στο σπίτι σου μεγάλες φασαρίες θα έχεις ή θα σε εξαπατήσουν οι φίλοι σου.

Δικαστής: Αν δείτε στον ύπνο σας δικαστή, σημαίνει ότι οι διαφορές σας θα ταχτοποιηθούν με νομικές διαδικασίες. Επιχειρήσεις ή διαζύγιο θα πάρουν γιγαντιαίες διαστάσεις. Αν δείτε πως η δίκη έγινε και την κερδίσατε, σημαίνει επιτυχία, δίκη χαμένη σημαίνει το αντίθετο.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι βρίσκεται στο δικαστήριο και ακούει τη λέξη "ενοχή", σημαίνει ότι θα προξενήσει μεγάλο άγχος στους δικούς της εξ' αιτίας της άπρεπης συμπεριφοράς της.

Δικηγόρος: Αν δείτε στ' όνειρο σας δικηγόρο στο δικαστήριο, σημαίνει ότι θα προκύψουν φιλονικίες ανάμεσα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται
για κοσμικά ζητήματα. Εχθροί σας κλέβουν με ψεύτικες απαιτήσεις. Αν δείτε δικηγόρο να σας υπερασπίζεται, θα έχετε τη συμπαράσταση φίλων σας σε κάποιο μπλέξιμο, που θα σας κάμουν όμως περισσότερο κακό από τους εχθρούς. Αν είσαι ο ίδιος δικηγόρος πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου και αν παντρεύεσαι με δικηγόρο θα κάνεις σχέση με άτομο που θα σου δώσει πολλές πίκρες.

Δίχτυ: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι έχετε μπερδευτεί σε δίχτυ ή κάτι παρόμοιο, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας καταπιέσουν και θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την ευτυχία σας.
Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προλέγει ότι το περιβάλλον της θα της δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη. Αν δει ότι μπόρεσε ν' αποδεσμευτεί από τα δίχτυα, σημαίνει ότι δεν θα υποστεί συκοφαντίες.
Αν ονειρευτείτε παλιό και τρυπημένο δίχτυ, θα πρέπει να προσέξετε τις συναλλαγές και τα χρέη σας, καθώς και τους κοινωνικούς δεσμούς σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας φέρουν στενοχώριες.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 18:45 | Δημοσίευμα # 15
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Δίψα: Αν ονειρευτείτε πως διψάτε, είναι μια ένδειξη ότι οι επιδιώξεις σας ξεπερνούν τις δυνάμεις σας. Αν όμως δείτε ότι η δίψα σας σβήστηκε με δροσιστικά ποτά, αυτό σημαίνει ότι οι ευχές και οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν.

Δόντια: Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δείτε γιατρό να σας βγάζει δόντι, σημαίνει ασθένεια ίσως και θανατηφόρα. Το να δείτε ότι τα σφραγίζετε είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρείτε χαμένα αντικείμενα.
Αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας. Αν δείτε ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τ' αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία. Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.
Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας ακόμη και θάνατο.
Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακοφτιαγμένα. Γι' αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, κακή υγεία, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές ακόμα και γι' αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα.
Αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Δραπέτευση: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δραπετεύετε από κάπου όπου σας κρατάνε δέσμιο, σημαίνει ότι θα ευρύνετε τον κύκλο των επιχειρήσεων σας. Το όνειρο με απόδραση από οποιαδήποτε δεσμά σημαίνει καλή υγεία και ευημερία. Αν δείτε πως προσπαθήσατε να δραπετεύσετε και αποτύχατε, θα υποφέρετε από εχθρούς που σχεδιάζουν να σας κάνουν κακό.

Δρεπάνι: Αν δεις δρεπάνι στο όνειρο σου, συνήθως είναι καταστροφή και ζημιά. Αν είναι χρυσό θα έχεις κέρδη, αν είναι σκουριασμένο ατύχημα ή αρρώστια.

Δρόμος: Αν ονειρευτείτε ότι περπατάτε σε ωραίο δρόμο και ομαλό, ευχάριστες ειδήσεις και επιτυχίες στις δουλειές σας. Αν ο δρόμος είναι ανώμαλος, στενός και σκοτεινός, θα έχετε στεναχώριες και αν καταφέρετε να τον περάσετε σημαίνει ότι θα απαλλαγείτε από αυτές. Αν ο δρόμος είναι ανηφορικός, προσέξτε γιατί αγωνίζεστε άδικα, αν είναι κατηφορικός με λίγους κόπους θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν δεξιά και αριστερά του δρόμου έχει γκρεμό, προμηνύει ερωτικές αποτυχίες.
Αν ονειρευτείτε ότι περπατάτε σε δρόμο άγνωστο γεμάτο εμπόδια, προοιωνίζονται αγώνες που δεν θα καταλήξουν σε τίποτα άλλο εκτός από στενοχώριες. Αν ο δρόμος είναι φαρδύς και δενδροφυτεμένος, σημαίνει ευχαρίστηση και αναπάντεχη χαρά.

Δύση Ηλίου: Αν στο όνειρο σου βλέπεις τη δύση του Ηλίου , τότε σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται τα προβλήματά σου. Αν βλέπεις τον ήλιο να δύει και να είναι σκεπασμένος από σύννεφα τότε θα ολοκληρώσεις αυτό που επιθυμείς, αλλά με κάποια καθυστέρηση.

Δωμάτιο: Αν ονειρευτείτε ένα δωμάτιο ολόλευκο και φωτεινό και μπαίνετε μέσα, τιμές, δόξες και καλή υπόληψη σημαίνει για εσάς. Αν το δωμάτιο αυτό γκρεμίζετε οικονομική στεναχώρια σας περιμένει ή και χωρισμός. Αν δείτε πως βρεθήκατε σ' ένα ωραίο και πλούσια επιπλωμένο δωμάτιο, σημαίνει ξαφνική απόκτηση περιουσίας. Για γυναίκα που θα παντρευτεί από συνοικέσιο, το όνειρο αυτό σημαίνει ότι κάποιος πλούσιος ξένος θα της προτείνει γάμο και θα της προσφέρει ένα όμορφο σπίτι. Αν το δωμάτιο είναι απλά επιπλωμένο, σημαίνει πως την περιμένει μια μέτρια και μάλλον φτωχική ζωή.

Δώρο: Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε δώρα από κάποιον, σημαίνει πως θα έχετε ερωτικές επιτυχίες. Αν δείτε πως στέλνετε κάποιο δώρο, σημαίνει ότι θα δυσαρεστηθείτε και θα χάσεις την υπόληψη σου. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της της στέλνει πλούσια δώρα, είναι προμήνυμα ότι θα κάνει έναν πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο.


Woman-Life
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats