Παρασκευή
29-03-2024
12:03
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Ονειροκρίτης - Page 2 - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Ονειροκρίτης
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:37 | Δημοσίευμα # 1
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ X Ψ Ω



www.pipini.gr
www.astrologos.gr


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 19:40 | Δημοσίευμα # 16
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Έγγραφα: Αν ονειρευτείτε ότι διαβάζετε έγγραφο, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις που έχεις ξεκινήσει θα έχουν καλό τέλος, ή οι υποθέσεις σου σε οποιαδήποτε τομέα. Αν στα δίνουν στα χέρια, θα περάσεις στεναχώρια στη δουλειά σου, μπορεί ακόμη να χάσεις και τη θέση σου. Αν το γράφεις, θα μάθεις δυσάρεστα νέα για δικούς σου ανθρώπους. Εάν είσαι νιόπαντρη και βλέπεις έγγραφο θα έχεις σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφο σου.

Εγγύηση: Αν δεις πως δίνεις κάπου την εγγύησή σου, σημαίνει πως θα δώσεις τη βοήθεια σου. Αν εγγυάται άλλος για σένα, τότε θα έχεις υποστήριξη και θα πάρεις βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

Εγκατάλειψη: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε εγκαταλειμμένος, σημαίνει ότι θα έχετε δυσκολίες στην κατάστρωση των σχεδίων σας για μελλοντική επιτυχία.
Αν δείτε ότι εγκαταλείπετε άλλους, θα βρεθείτε μέσα σ' ένα πλήθος δυσάρεστες συνθήκες, που θα σας αφήνουν ελάχιστες ελπίδες ότι θα τις υπερνικήσετε.
Αν δείτε πως εγκαταλείπετε το σπίτι σας, σύντομα θα λυπηθείτε δοκιμάζοντας την τύχη σας.
Αν δείτε πως εγκαταλείπετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας,
δε θα καταφέρετε να ανακτήσετε πολύτιμα πράγματα που έχετε χάσει, και θα αποσύρετε την εύνοια σας από ορισμένους φίλους.
Η εγκατάλειψη παιδιού σημαίνει ότι θα χάσετε την περιουσία σας από έλλειψη νηφαλιότητας και κρίσης.
Η εγκατάλειψη της δουλειάς σας σημαίνει δυσάρεστα περιστατικά με καυγάδες και υποψία. Αν δείτε πως εσείς ή κάποιος φίλος σας εγκαταλείπει πλοίο, σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτείτε σε κάποια αποτυχημένη επιχείρηση, αν όμως δείτε συνάμα πως βγαίνετε στην ακτή, τα συμφέροντα σας θα παραμείνουν ασφαλή.

Εγκληματίας: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εγκληματίας σημαίνει ότι θα υποφέρετε από ασυνείδητα άτομα, που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τη φιλία σας για την προώθηση τους.
Αν δείτε να ξεφεύγετε από τη δικαιοσύνη, σημαίνει ότι θα γίνετε κάτοχος ξένων μυστικών και για το λόγο αυτό θα κινδυνεύσετε, επειδή οι ενδιαφερόμενοι, φοβούμενοι μήπως τους προδώσετε, θα επιδιώξουν την εκτόπιση σας.

Εγκυμοσύνη: Αν είσαι άντρας και δεις ότι είσαι έγκυος θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Μπορεί να χωρίσεις και από τη γυναίκα σου. Αν είσαι όμως ανύπαντρος θα κάνεις πολύ καλό γάμο. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σημαίνει ότι δεν θα είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της και θα της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Για τη γυναίκα που βλέπει ότι είναι έγκυος, και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, προβλέπεται καλή γέννα και γρήγορη αποκατάσταση των δυνάμεων της.

Εικόνα: Αν ονειρευτείς την εικόνα της Παναγίας, η κάποιου Αγίου, το όνειρο είναι καλό. Όλα θα εξελιχθούν στη ζωή σου ακριβώς έτσι όπως προσμένεις και θα έχεις προστασία. Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις εικόνα Αγίου, τότε θα κάνεις καλό γάμο. Αν είσαι ήδη σε γάμο, τότε θα έχεις ευτυχία και ηρεμία στο σπίτι σου.

Εκδρομή: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκδρομή, είναι σημάδι επιτυχίας και πραγματικής ευτυχίας.
Αν δείτε ότι κακοκαιρία χάλασε την εκδρομή, προμηνύονται παροδικές απογοητεύσεις και καθυστέρηση για σίγουρα κέρδη και απόλαυση στον έρωτα και στις συναλλαγές.

Εκκλησία: Αν δεις ότι κτίζεις εκκλησία στη ζωή σου θα σου έρχονται όλα δεξιά. Αν μπαίνεις σε εκκλησία για να ανάψεις κερί ή να λειτουργηθείς θα κάνεις πολλά καλά έργα στη ζωή σου, θα κερδίσεις κάποια δύσκολη δίκη για σένα, 'η ακόμα να πάρεις και καλή κληρονομιά. Αν δεις ότι κλέβεις ή κοιμάσαι μέσα στην εκκλησία θα κάνεις κάτι για το οποίο θα τιμωρηθείς σκληρά. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και μπαίνεις νύφη μέσα στην εκκλησία, θα χωρίσεις με τον άντρα σου, το ίδιο σημαίνει και για τον άντρα που μπαίνει γαμπρός.

Έκλειψη: Αν ονειρευτείτε έκλειψη ηλίου, σημαίνει παροδική αποτυχία στις επιχειρήσεις και σε άλλες υποθέσεις, καθώς και οικογενειακές διαταραχές. Έκλειψη φεγγαριού στ' όνειρο, είναι προμήνυμα ασθένειας και θανάτου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 19:40 | Δημοσίευμα # 17
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Έκρηξη: Αν δείτε έκρηξη στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θα απογοητευτείτε από άστοχες ενέργειες συνεργατών σας που θα προξενήσουν ζημιές στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε το πρόσωπο σας ή το πρόσωπο άλλων μουντζουρωμένο ή πληγωμένο από την έκρηξη, σημαίνει ότι θα κατηγορηθείτε άδικα.
Αν δείτε ότι ο αέρας γέμισε καπνούς και σκόνη με την έκρηξη, σημαίνει μη ικανοποιητική διεξαγωγή των εμπορικών σας εργασιών και κοινωνικό ανταγωνισμό.
Οι νέες κοπέλες πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

Εκταφή: Αν δεις στο όνειρο σου εκταφή , θα πάρεις μία πολύ δυσάρεστη είδηση.

Έκτρωση: Η γυναίκα που ονειρεύτηκε πως δέχτηκε να κάνει έκτρωση, θα πρέπει να θεωρήσει αυτό το όνειρο σαν μια προειδοποίηση ότι, αν βάλει σε ενέργεια κάποια δουλειά που σχεδιάζει, θα πέσει σε δυσμένεια και δυστυχία.
Για ένα γιατρό που είδε πως έκανε έκτρωση σε κάποια γυναίκα, το όνειρο προλέγει ότι η δουλειά του δεν θα πάει καλά από κάποια παράλειψη καθήκοντος εκ μέρους του, πράγμα που θα του προκαλέσει πολλή στενοχώρια.

[/b]Έλατο:[/b] Το έλατο στον ύπνο σου σημαίνει πως θα έχεις επιτυχία και καλή υγεία.

Ελάφι: Αυτό είναι ευνοϊκό όνειρο σημαίνει αγνή και βαθιά φιλία για τους νέους και ήσυχη, ομαλή ζωή για τους παντρεμένους. Αν δείτε πως σκοτώσατε ελάφι, σημαίνει ότι θα πετύχεις μια κληρονομιά και κέρδη ανέλπιστα. Όταν κυνηγάς ελάφι σημαίνει ότι κυνηγάς να φτάσεις κάπου ψηλά και θα το καταφέρεις. Αν τρως κρέας ελαφιού σημαίνει ότι αδίκησες φτωχούς ανθρώπους και θα τιμωρηθούν για αυτό.

Ελέφαντας: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε ελέφαντα, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και τιμές που θα σας χαρίσουν προβολή και αξιοπρέπεια, θα αναδειχθείτε σε όλους τους τομείς που θα ασχοληθείτε και ο λόγος σας στο σπίτι θα είναι νόμος.
Αν δείτε ελέφαντες, είναι σημάδι μεγάλης ευτυχίας και ευημερίας. Αν δείτε πως τους ταΐζατε, είναι μια ένδειξη ότι θα ανεβείτε κοινωνικά χάρη στην καλοσύνη που δείξατε στο περιβάλλον σας. Αν σε κυνηγάει ελέφαντας πρόσεχε μην χάσεις την περιουσία σου ή κλέψουν το σπίτι σου. Αν ο ελέφαντας με την προβοσκίδα του κάνει ζημιές θα ακούσεις άσχημα νέα.

Ελιές/Ελαιώνας: Αν δείτε ότι μαζεύατε ελιές με ευχάριστη παρέα, μπορείτε να περιμένετε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις σας και ευχάριστες εκπλήξεις. Αν τις βλέπεις επάνω στο δέντρο και τις θαυμάζεις και είστε ανύπαντρη σημαίνει καλό γάμο, αν είστε παντρεμένη σημαίνει ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και υγιή παιδιά.
Αν δείτε ότι τρώγατε ελιές, σημαίνει μεγάλη στεναχώρια και φτώχεια.

Εμετός: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κάνατε εμετό, ανακουφίζεσαι από στεναχώριες και βάσανα και θα αποκτήσεις χρήματα. Αν ονειρευτείτε άλλους να κάνουν εμετό, σημαίνει ότι κάποιοι δικοί σας θα κακολογηθούν. Αν δείτε πως κάνατε εμετό αίμα, είναι σημάδι πως γρήγορα θα συμβεί κάτι απρόσμενο και ωραίο στη ζωή σας.

Ένεση: Αν ονειρευτείς πως κάνεις ή σου κάνουν ένεση, θα μάθεις για κάποια «πισώπλατα» λόγια που έχουν ειπωθεί για το άτομο σου και θα πικραθείς.

Ενέχυρο: Αν δίνεις κάτι για ενέχυρο , πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις δυσκολίες. Αν παίρνεις πίσω κάτι που το είχες δώσει ενέχυρο, θα πάρεις ανακούφιση γιατί θα καταφέρεις να απαλλαγείς από χρέη.

Έντερα: Αν στο όνειρο σου δεις έντερα, θα ανταλλάξεις κουβέντες με κάποιον και θα πάρεις στενοχώρια. Αν καθαρίζεις έντερα αρνίσια, σημαίνει πως θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου.

Ένταλμα: Αν ονειρευτείτε ότι σας επιδίδουν ένταλμα, σημαίνει ότι θα λάβετε μέρος σε μια σημαντική δουλειά, που θα σας προκαλέσει μεγάλη δυσφορία και ανησυχία για τη διεξαγωγή και τα κέρδη της. Αν δείτε ένταλμα να επιδίδεται σε τρίτους, προβλέπεται κίνδυνος να δημιουργήσετε με τη στάση σας παρεξηγήσεις και καυγάδες.

Εξαφάνιση: Αν στο όνειρο σου δεις πως έχεις εξαφανιστεί, σημαίνει πως με σωστούς χειρισμούς θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Έξοδος: Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι κάπου κλεισμένος και βρίσκεις την έξοδο, θα πάρεις χαρά και θα βρεις τη λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 19:40 | Δημοσίευμα # 18
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Εξομολόγηση: Αν στο όνειρο σου δεις πως εξομολογείσαι θα ξεπεραστούν κάποια προβλήματά σου και θα νιώσεις ανακούφιση.

Εξορία: Αν δείτε τέτοιο όνειρο, σημαίνει κατατρεγμό. Αν δείτε πως σας εξόρισαν σε ξένη χώρα, σημαίνει ότι σύντομα ο θάνατος θα πλήξει το άμεσο περιβάλλον σας. Η εξορία παιδιού σημαίνει παρασπονδία συνεταίρων σε επιχείρηση. Η γυναίκα που θα δει πως είναι εξόριστη, θα κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι.

Εξωτερικό: Αν δείτε πως βρίσκεστε στο εξωτερικό, σημαίνει ότι σύντομα θα κάμετε, με παρέα, ταξίδι αναψυχής, και ότι θα χρειαστεί να απουσιάσετε από την πατρίδα σας για μια διαμονή σε διαφορετικό κλίμα. Ακόμη μπορεί να δείτε ξαφνικά κάποιο φίλο που έχετε χρόνια να δείτε.

Επανάσταση: Αν παίρνεις μέρος σε επανάσταση , σημαίνει ότι στη ζωή σου θα πάρεις κάποια ρίσκα που θα σε φέρουν πολύ κοντά στην επιτυχία. Αν σου επιτίθενται επαναστάτες, θα έχεις φιλονικίες στο χώρο του σπιτιού σου.

Έπιπλα: Αν στο σπίτι σου δεις να έχεις καινούρια έπιπλα, θα πάρεις χαρά και θα έχεις επιτυχία σε ότι κάνεις. Αν πουλάς τα έπιπλα του σπιτιού σου, πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί από επιπολαιότητα θα κάνεις περιττά έξοδα.

Εργασία: Αν στον ύπνο σου δεις ότι είσαι εν ώρα εργασίας τότε σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχία στους στόχους σου. Αν δεις άλλους να εργάζονται, τότε θα σου δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες. Αν ψάχνεις για εργασία, τότε από εκεί που δεν το περιμένεις θα δεχτείς βοήθεια για ένα επαγγελματικό σου θέμα.

Εργόχειρο: Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς πως κεντάς εργόχειρο, θα έχεις χαρά και πρόοδο, ενώ αν είσαι άντρας και κεντάς θα πάρεις στενοχώρια.

Ερείπια: Αν δείτε ερείπια στον ύπνο σας, σημαίνει αν είστε ερωτευμένοι ότι η ερωτική σας υπόθεση θα έχει άσχημο τέλος. Αν τα ερείπια είναι του σπιτιού σας τότε σημαίνει καταστροφές στην περιουσία σας. Αν βλέπεις ερείπια ναούς ή πόλης, περίμενε κάποιους σεισμούς στην δική σου πόλη ή άλλη. Αν πατάς επάνω στα; Ερείπια σημαίνει ότι θα πάρεις καλή προαγωγή.

Έρημος: Αν ονειρευτείτε ότι είστε στην έρημο, σημαίνει ότι κάτι σας βασανίζει και μόνο αν καταφέρετε να προσπεράσετε στον ύπνο σου την έρημο, θα προσπεράσετε και τα προβλήματα σας.

Ερπετά: Τα ερπετά δηλώνουν πως θα πληγωθείς από δικό σου άτομο και θα πάρεις προδοσία.

Έρωτας/Ερωτευμένος: Αν δείτε πως είστε ερωτευμένος, προσέχετε πολύ την ερωτική σας σχέση γιατί δεν φέρεστε καλά και η σχέση σας θα μαθευτεί σύντομα και θα προκαλέσει σκάνδαλο. Για μια νέα γυναίκα που δεν έχει δεσμό θα μπλέξει σύντομα σε ερωτική ιστορία που δεν θα έχεις όμως καλό τέλος. Για μια παντρεμένη είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να είναι προσεχτική γιατί θα απατήσει το σύζυγο της και θα κακολογηθεί. Αν δείτε άλλους ερωτευμένους, σημαίνει ότι θα πεισθείτε να παραμελήσετε τις ηθικές σας υποχρεώσεις.

Ετοιμοθάνατος: Αν ονειρευτείς πως πεθαίνεις είναι καλό το όνειρο. Υγεία και ευτυχία θα έχεις στη ζωή σου.

Ευαγγέλιο: Αν βλέπεις ευαγγέλιο και το διαβάσεις ή το ακούς σημαίνει΄οτι έχεις τη συνείδηση σου καθαρή και η οικογένεια σου θα ευτυχισμένη. Αν προσκυνάς το ευαγγέλιο περίμενε ξαφνική ευτυχία ή κληρονομιά. Αν στην πραγματικότητα είσαι άρρωστος και βλέπεις ευαγγέλιο με οποιοδήποτε τρόπο σημαίνει ότι θα έχεις γρήγορη ανάρρωση.

Εφημερίδα: Αν δείτε ότι διαβάζετε στ' όνειρο σας εφημερίδες, σημαίνει απάτη στις συναλλαγές σας, που σύντομα θα ανακαλυφθεί σημαίνει ακόμα πως η υπόληψη σας θα σπιλωθεί. Αν δείτε πως τυπώνετε εφημερίδες, σημαίνει ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια και καλούς φίλους. Το να προσπαθείτε στ' όνειρο σας να διαβάσετε εφημερίδα και να μην τα καταφέρνετε σημαίνει ότι προσπαθείτε να βγείτε από αδιέξοδο το οποίο θα καταφέρετε.

Εφιάλτες: Αν βλέπεις εφιάλτες στον ύπνο σου εκτός από άγχος που ίσως να έχεις, σημαίνει πως θα πάρεις στενοχώρια.

Εχθροί: Αν ονειρευτείς ανθρώπους να είναι εχθρικοί απέναντι σου, και να σε πιάνουν, πρόσεχε γιατί θα έχεις στενοχώριες. Αν κυνηγάς εσύ τους εχθρούς σου θα καταφέρεις να βγεις από δύσκολη θέση που θα βρεθείς.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 19:43 | Δημοσίευμα # 19
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ζάρια: Αν κρατάς στα χέρια σου ζάρια ή παίζεις ζάρια πρόσεχε γιατί στη ζωή σου ρισκάρεις σε όλους τους τομείς και κινδυνεύεις να φέρεις καταστροφή στον εαυτό σου.

Ζάχαρη/Ζαχαρωτά: Αν δείτε ότι τρώτε ζάχαρη, προβλέπονται δυσάρεστες καταστάσεις, που όμως θα πρέπει να υπομείνετε γιατί θα έχουν αποτέλεσμα καλύτερο από κάθε προσδοκία σας. Αν προσφέρεις σε άλλους ζάχαρη, θα κάνεις μια πολύ καλή φιλική σχέση και θα έχεις πολύ ευχάριστα νέα και ανακούφιση στη στεναχώρια σου. Αν σου δίνει εσένα άλλος ζάχαρη κάποιος θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τη στεναχώρια σου.

Ζαχαροπλαστείο: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε σε ζαχαροπλαστείο, θα μάθεις ευχάριστα νέα για φίλους σου. Αν έχεις δικός σου ζαχαροπλαστείο θα αποκτήσεις μεγάλα κέρδη. Αν είσαι μέσα σε αυτό και τρως γλυκά θα στεναχωρηθείς προσωρινά για κάτι που δεν άξιζε τον κόπο.

Ζήλια: Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι ζηλεύει τον άνδρα της, σημαίνει ότι θα της συμβούν άσχημα περιστατικά. Αν μια νέα κοπέλα δει ότι ζηλεύει τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι εκείνος θα σας απατήσει. Το να δείτε ότι ζηλεύετε τους άλλους, σημαίνει ότι θα κάνετε φίλους. Αν δείτε ότι άλλοι σας ζηλεύουν, σημαίνει ότι θα υποφέρετε από καταπίεση φίλων που θέλουν να σας εξυπηρετήσουν.

Ζητιάνος: Αν δεις ότι ζητιανεύεις πρόσεξε γιατί σκορπάς τα λεφτά σου άδικα και δυστυχία θα σε βρει. Αν δεις ότι έρχεται στο σπίτι σου ζητιάνος, κάποιος θα σε εκμεταλλευτεί. Συνήθως η ζητιανιά είναι στεναχώρια για την οικογένεια ακόμη και για ερωτικές σχέσεις.

Ζυγαριά: Αν βλέπεις ζυγαριά θα έχεις τσακωμούς και θα φτάσεις στα δικαστήρια. Αν ζυγίζεις, θα στεναχωρηθείς για μια δίκη ή αν είσαι γυναίκα θα τσακωθείς με τον άντρα σου. Αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα και αν είσαι φυλακισμένος θα αποφυλακιστείς.

Ζυμαρικά: Αν τρως ζυμαρικά, θα υπάρξουν στεναχώριες που θα σε πικράνουν. Αν δεις ζυμαρικά στο πιάτο και δεν τα αγγίξεις το όνειρο φανερώνει ότι θα πάρεις ένα ευχάριστο μήνυμα.

Ζύμη/Ζυμώνω: Αν δεις ζυμάρι θα έχεις κέρδη από μια υπόθεση που προσπαθείς από καιρό. Αν δεις ότι ζυμώνεις και αυτό φουσκώνει ένα ευτυχισμένο γεγονός θα σου τύχει σήμερα. Αν το ζυμάρι δεν φουσκώνει θα έχεις στεναχώρια από δικούς σου ανθρώπους.

Ζώα: Αν στο όνειρο σου ταΐζεις ζώα, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου. Αν σε κυνηγούν άγρια ζώα θα έχεις προστασία, αν δεις πως σε δαγκώνουν θα έχεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο.

Ζώνη: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε ζώνη, σημαίνει ότι θα πάρετε οικονομικές στεναχώριες. Αν αγοράζεις ζώνει σημαίνει ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι σωστή και θα σε βλάψει. Αν προσφέρεις σε κάποιον άλλο ζώνη είναι στεναχώρια για εκείνον. Αν σου προσφέρει εκείνος ζώνη πίκρες και βάσανα για σένα. Αν βγάζεις τη ζώνη σου να την πετάξεις θα απαλλαγείς από βάσανα και προβλήματα.

Ζωολογικός κήπος: Αν δείτε ότι επισκέπτεστε ζωολογικό κήπο, σημαίνει πολυποίκιλη εύνοια της τύχης. Μερικές φορές φαίνεται ότι οι εχθροί σας κατορθώνουν να σας καταβάλουν, αλλά πάλι εσείς στέκεστε μπροστά τους και τους επισκιάζετε με την επιτυχία σας.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 19:46 | Δημοσίευμα # 20
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ηθοποιός: Όπως και να δεις το όνειρο είτε εσύ είσαι ηθοποιός, είτε άλλος , θα προκύψει κάποιος καβγάς με ένα άτομο που θα θελήσει να σε ξεγελάσει.

Ηλεκτρολόγος: Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι ηλεκτρολόγος, να περιμένεις χαρά και επιτυχία στη ζωή σου.

Ηλιοθεραπεία: Αν στον ύπνο σου δεις πως κάνεις ηλιοθεραπεία, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία και χαρά!

Ήλιος: Αν δείτε στο όνειρο σας ήλιο λαμπερό, σημαίνει ότι θα πάρετε ευχάριστα γεγονότα και υποσχέσεις.
Αν είναι μεσημέρι και ο ήλιος λάμπει, αυτό επιβεβαιώνει την ωριμότητα κάθε φιλοδοξίας σας και προλέγει ατέλειωτες απολαύσεις.
Αν βλέπετε τη δύση του ηλίου, είναι σημάδι χαράς και ευημερίας. Αν ονειρευτείτε ήλιο να λάμπει μέσα από σύννεφα, είναι προμήνυμα δυσκολιών που βρίσκονται όμως στο τέλος τους. Αν δείτε έκλειψη ηλίου, είναι σημάδι δύσκολης εποχής που θα έρθει αλλά τελικά θα περάσει και καλύτερες μέρες θα σας βρουν.

Ημέρα κρίσεως: Αν ονειρευτείτε μια τέτοια μέρα, είναι προειδοποίηση για να προσέξετε τις υποθέσεις σας και τους φίλους σας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι πρέπει να στρέψει την προσοχή της σε έναν άνθρωπο τίμιο που βρίσκεται κοντά της και να σταματήσει να επιδιώκει σχέσεις με πρόσωπα ανώτερα από εκείνη.

Ημερολόγιο: Αν ονειρευτείτε ότι κρατάτε ημερολόγιο, είναι σημάδι ότι θα είστε πάρα πολύ τακτικός και συστηματικός στις συνήθειες σας σε όλο το χρόνο. Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα ημερολόγιο, θα πάρετε απογοήτευση από τους υπολογισμούς σας και οικονομικές δυσκολίες.

Ηφαίστειο: Αν βλέπεις από μακριά ηφαίστειο με φλόγες και λάβα, μεγάλες ταραχές θα γίνουν μεταξύ φίλων, ή θα ακούσεις για πόλεμο ή πυρκαγιά. Αν πηγαίνεις προς το ηφαίστειο οι ταραχές μέσα στο σπίτι σου. Αν οι φλόγες αυτές έρχονται προς το σπίτι σου και το φωτίζουν τότε θα κερδίσεις μια δικαστική υπόθεση. Αν καίγεται από αυτήν το σπίτι σου θα σε κατηγορήσουν και θα το μάθεις.

Ήχος: Αν ονειρευτείς πως ακούς μουσικούς ήχους θα πάρεις χαρά .Αν ακούς καμπάνα να χτυπά θα πάρεις χαρά από είδηση, αν όμως η καμπάνα χτυπά πένθιμα θα ακούσεις κάποιο άσχημο γεγονός, που δεν θα αφορά όμως εσένα.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 21:09 | Δημοσίευμα # 21
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Θάλασσα: Αν δεις τη θάλασσα να είναι ήσυχη χωρίς κύμα θα έχεις επιτυχία σε ότι σκέφτεσαι να κάνεις και ερωτική χαρά. Αν είναι ταραγμένη και θολή πρόσεξε γιατί θα έχεις οικονομικές στεναχώριες. Αν περπατάς επάνω στη θάλασσα, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο, αν είσαι ήδη παντρεμένος θα κερδίσεις μια δίκη ή λεφτά. Αν δεις ότι κινδυνεύεις να πνιγείς θα πάθει μικρό ατύχημα, αν σωθείς από τον πνιγμό θα σωθείς από μεγάλο κίνδυνο. Αν πνιγείς και πεθάνεις πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στην καταστροφή. Αν πέφτεις στη θάλασσα για να κολυμπήσεις θα μπλεχτείς σε μια άσχημη υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν κοιτάς τη θαλασσα και είναι καθαρά τα νερά της θα ακούσεις κάτι ευχάριστο για σένα, αν είναι βρώμικη όμως και με διάφορα αντικείμενα τότε είναι δυσάρεστα. Αν δεις ότι πίνεις θαλασσινό νερό θα αρρωστήσεις με το στομάχι σου. Αν είσαι στη θάλασσα με βάρκα μπορεί να κερδίσεις κάποιο λαχείο. Αν ψαρεύεις στη θάλασσα θα έχεις πρόταση γάμου.

Θαλασσινά: Αν στον ύπνο σου δεις ότι τρως θαλασσινά, θα αντιμετωπίσεις στενοχώριες και θα έχεις φιλονικίες με δικά σου πρόσωπα.

Θαμμένος ζωντανός: Αν ονειρευτείτε πως σας έχουν θάψει ζωντανό, σημαίνει ότι πρόκειται να διαπράξετε ένα μεγάλο λάθος, που οι αντίπαλοι σας δε θ' αργήσουν να το εκμεταλλευτούν για να σας βλάψουν. Αν δείτε πως βγαίνετε από τον τάφο, ο αγώνας που κάνετε για κάτι θα έχει καλό αποτέλεσμα.

Θάνατος: Αν δεις ότι πέθανε κάποιο παιδί σου ή θα αποκτήσεις και άλλο παιδί ή το παιδί σου αυτό θα αποκτήσει δόξα και μακροζωία. Αν δεις ότι πεθαίνουν οι γονείς σου, τυχερά κέρδη θα έχεις ή και κληρονομιά. Αν βλέπεις ότι πεθαίνεις εσύ ο ίδιος θα μάθεις μια πολύ ευχάριστη είδηση για δικούς σου ανθρώπους. Αν δεις ότι πεθαίνει κάποιος που λείπει στα ξένα, τότε θα επιστρέψει. Αν όμως δεις άνθρωπο που έχει πεθάνει στην πραγματικότητα και τον βλέπεις να πεθαίνει θα χάσεις κάποιο δικό σου συγγενή. Αν δεις κάποιον να πεθαίνει και αμέσως να ανασταίνετε θα έχεις στεναχώρια μέσα στο σπίτι σου.

Θαύμα: Αν στον ύπνο σου δεις να γίνεται ένα θαύμα από Άγιο θα έχεις προστασία και η ζωή σου θα βελτιωθεί. Αν απλά δεις να γίνεται ένα θαύμα πρόσεχε τις συναναστροφές σου γιατί θα εξαπατηθείς.

Θαυμασμός: Αν δείτε πως σας θαυμάζουν, σημαίνει ότι θα πίκρες και θλίψεις θα πάρεις, είναι κολακείες και κάποιοι θέλουν να σας εξαπατήσουν.

Θέατρο: Αν ονειρευτείς πως παρακολουθείς στο θέατρο μία ευχάριστη κωμωδία, θα έχεις στενοχώριες. Αν βλέπεις μία θεατρική τραγωδία θα πάρεις μία ανέλπιστη χαρά που θα σου δώσει ανακούφιση και ικανοποίηση.

Θεία Κοινωνία: Αν ονειρευτείτε πως κοινωνάς σημαίνει πως έχετε μετανιώσει για κάτι κακό που είχατε κάνει και θα επανορθώσετε με μεγάλη επιτυχία. Επίσης σημαίνει επιτυχία στη δουλειά σας, μία καινούρια ερωτική σχέση που θα καταλήξει σε γάμο και για οποιονδήποτε άλλον κοινωνά εκτός από εσάς πρόοδος και δόξα. Μόνο σε περίπτωση που προσπαθήσετε στην Αγία Τράπεζα να κοινωνήσετε και δεν τα καταφέρετε τότε σας περιμένουν άσχημες μέρες.

Θειάφι: Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.
Το θειάφι σημαίνει επίσης ερωτική αποτυχία ή ασθένεια.

Θεμέλια: Αν στον ύπνο σου δεις τα θεμέλια του σπιτιού που θέλεις να χτίσεις τότε μία επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα. Αν ονειρευτείς ότι βάζεις θεμέλια σε ένα ξένο οικόπεδο πρόσεξε γιατί θα υπάρξουν προβλήματα από λάθος επιλογές σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 21:10 | Δημοσίευμα # 22
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Θεός: Αν δεις τον ύπνο σου κάποιον τον οποίον πιστεύεις ότι είναι ο Θεός και αυτός είναι γαλήνιος και ήρεμος τότε έχεις καλά κέρδη και ευτυχία. Αν όμως είναι θυμωμένος τότε σημαίνει ότι η συμπεριφορά σου προς τους συνανθρώπους σου δεν είναι καλή και θα σε βλάψει ανεπανόρθωτα. Αν Τον προσκυνάς, τάζεις τάματα ή σου μιλά σημαίνει ότι αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα, αν έχεις οικονομικά προβλήματα θα τα προσπεράσεις, αν είσαι άνεργος σύντομα θα βρεις δουλειά, θα έχεις μακροζωία, καλό και ήσυχο θάνατο.

Θερισμός/Θερίζω: Αν ονειρευτείς σε εποχή θερισμού ότι θερίζεις θα έχεις χαρά και ευημερία. Αν θερίζεις εκτός εποχής θα πάρεις είδηση που θα σου δώσει στενοχώρια.

Θερμόμετρο: Αν στον ύπνο σου δεις θερμόμετρο σημαίνει πως οι φίλοι σου σε ζηλεύουν και δεν θέλουν το καλό σου.

Θηλασμός: Αν βλέπεις στον ύπνο σε βυζαίνει μικρό παιδί πρόσεξε να μην ντροπιαστείς για αυτά που κάνεις ή μαλώσεις με το σπίτι σου, σε κλέψουν άτομα που θεωρείς έμπιστα. Αν δεις ότι εσύ βυζαίνεις από άλλον τότε θα έχεις χαρές και κέρδη στη δουλειά σου.

Θηλιά: Αν ονειρευτείς πως σου βάζουν θηλιά στο λαιμό, θα πικραθείς από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεις πως λύνεις τη θηλιά από το λαιμό θα καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποια εμπόδια. Αν φτιάχνεις θηλιά για να πιάσεις κάποιο ζώο θα έχεις επιτυχία και πρόοδο στις δραστηριότητες σου.

Θηριοδαμαστής: Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι θηριοδαμαστής θα καταφέρεις να υπερνικήσεις όλα τα εμπόδια και θα κατακτήσεις την επιτυχία στη ζωή σου.

Θησαυρός: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρήκατε θησαυρό, είναι σημάδι ότι θα σας συμπαρασταθούν στην προσπάθεια σας για επιτυχία. Το να ονειρευτείτε ότι χάσατε θησαυρό, σημαίνει ότι θα περάσετε άσχημες ώρες και πιθανόν να απογοητευτείτε από φίλους σας.

Θητεία: Αν είσαι νέος και δεις πως πάς να εκτελέσεις τη θητεία σου το όνειρο είναι τυχερό! Θα έχεις επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη. Αν είσαι μεγάλος σε ηλικία και δεις πως πας να εκτελέσεις και πάλι τη θητεία σου, πρόσεξε γιατί θα στενοχωρήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους με την επιπολαιότητά σου.

Θρήνος/Θρηνώ: Αν στον ύπνο σου δεις πως θρηνείς θα απαλλαγείς από προβλήματα και στεναχώριες.

Θρόνος: Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε θρόνο, σημαίνει ότι θα έχετε σύντομη άνοδο. Αν είναι χρυσός ο Θρόνος όμως σημαίνει ότι υπολογίζετε σε λάθος πράγματα. Αν δείτε ότι κατεβαίνατε από θρόνο, ή σας κατεβάζουν με τη βία θα πρέπει να περιμένετε απογοητεύσεις. Αν δείτε άλλους να κάθονται σε θρόνο, είναι προμήνυμα ότι με τη βοήθεια άλλων θα αποκτήσετε πλούτο.

Θύελλα: Αν στον ύπνο σου δεις θύελλα, θα υπάρξουν αναταραχές και προβλήματα που θα σε αναστατώσουν. Αν βρεθείς σε μία θύελλα που σε παρασύρει, δείξε προσοχή γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν λάθη από πλευράς σου που θα σε παρασύρουν σε μεγάλα προβλήματα.

Θυμάρι: Αν ονειρευτείς πως μαζεύεις θυμάρι θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος που θα σε βοηθήσει και θα σε στηρίξει. Αν μυρίζεις θυμάρι θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις.

Θυμιάτισμα: Αν στο όνειρο σου δεις παπά να θυμιατίζει το σπίτι σου, θα έχεις μία ευχάριστη και τυχερή εξέλιξη στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν ο παπάς θυμιατίζει εσένα, πρόσεξε γιατί θα ειπωθούν άσχημα λόγια εναντίον σου.

Θυμός: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε θυμωμένος, σημαίνει ότι σας περιμένει μια δοκιμασία. Επίσης σημαίνει απογοητεύσεις για τους ερωτευμένους ή χωρισμό, ή εχθροί μπορεί να κάμουν νέες επιθέσεις τόσο στην περιουσία σας όσο και στο πρόσωπο σας. Αν δείτε ότι φίλοι ή συγγενείς είναι θυμωμένοι μαζί σας, ενώ εσείς αντιμετωπίζετε το θυμό τους με σύνεση, σημαίνει ότι θα μεσολαβήσετε ανάμεσα σε αντιτιθέμενους φίλους και θα κερδίσετε την ευγνωμοσύνη τους.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 21:14 | Δημοσίευμα # 23
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ιδρώτας: Αν ονειρευτείς πως έχεις ιδρώσει, σημαίνει πως θα ξεφύγεις από τα βάσανα και τις στεναχώριες που κουβαλάς μέσα σου. Επίσης αν δεις κάποιον ιδρωμένο, σημαίνει πως κάποιος προσπαθεί να σε κερδίσει.

Ιερό: Αν ονειρευτείς πως μπαίνεις σε ιερό εκκλησίας θα υπάρξει κάποιο ευχάριστο, αναπάντεχο γεγονός που θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά.

Ιεροκήρυκας: Αν στον ύπνο σου δεις ιεροκήρυκα να σου διαβάζει το Ευαγγέλιο, θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος που με τη συμβουλή του και την υποστήριξή του θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποιο προσωπικό σου πρόβλημα. Αν δεις πως εσύ είσαι ιεροκήρυκας πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος.

Ιλαρά: Αν ονειρευτείτε πως πάσχετε από ιλαρά, σημαίνει πως η δουλειά σας θα σας προκαλέσει στενοχώριες και ανησυχίες. Αν δείτε πως άλλοι πάσχουν από αυτή την αρρώστια, σημαίνει πως θα προβληματιστείτε λόγω της κατάστασης των άλλων.

Ίλιγγος: Γενικά ο ίλιγγος είναι στεναχώριες και προβληματισμοί και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που θα βρεθούν μπροστά σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να απομακρύνετε πρόσωπα που και στη πραγματικότητα σας προκαλούν ίλιγγο και δυσκολεύουν τη ζωή σας.

Ιππασία: Αν ονειρευτείς ότι είσαι είσαι πάνω σε άλογο και κάνεις ιππασία, οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα, αν όμως δεις να κατεβαίνεις από άλογο θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.

Ιππόδρομος: Αν στο όνειρο σου δεις πως παίζεις στον ιππόδρομο πρόσεχε τα οικονομικά σου, ίσως χάσεις κάποια χρήματα.

Ισθμός: Αν δεις στο όνειρο σου να περνάς από ισθμό θα ανακουφιστείς από στενοχώριες που έχεις και όλα στη ζωή σου θα πάνε καλά.

Ίσκιος: Αν στέκεσαι κάτω από τον ίσκιο ενός δέντρου θα έχεις την υποστήριξη κάποιου ανθρώπου και θα σημειώσεις πρόοδο στη δουλειά σου.

Ισορροπία: Αν στο όνειρο σου δεις να χάνεις την ισορροπία σου και να πέφτεις, πρόσεχε γιατί από λάθος κινήσεις σου θα χάσεις κάτι πολύτιμο.

Ιστός Αράχνης: Αν δείτε ότι μπλεχτήκατε σε ιστό σημαίνει ότι κάτι σας απασχολεί και είστε εσείς αιτία για αυτή τη στεναχώρια. Οι υποθέσεις σας έχουν μπερδευτεί και είναι δύσκολο να τις ξεμπερδέψετε. Αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τον ιστό, τότε θα βγείτε "άβρεχτος" από τις άσχημες υποθέσεις σας.

Ιτιά: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ιτιά και είναι ανθισμένη καινούριο ξεκίνημα δουλειάς με επιτυχία. Αν η ιτιά είναι καμένη ή ξερή τότε θα χάσετε μέρος από τα χρήματα σας ή θα στεναχωρεθήτε για θάνατο κάποιου φίλου. Αν κόβετε την ιτιά θα κλάψετε για πρόσωπο σας αγαπημένο. Αποχωρισμό ή τσακωμό. Αν ποτίζετε την ιτιά θα κάνετε ή ευτυχισμένο γάμο ή θα έχετε απρόσμενα κέρδη.

Ιώδιο: Αν ονειρευτείς πως πίνεις ιώδιο θα πικραθείς από λόγια που θα κάνεις με δικό σου πρόσωπο. Αν κρατάς μπουκάλι με ιώδιο και το πετάς ή το χύνεις θα απαλλαγείς από στενοχώριες και προβλήματα.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 21:58 | Δημοσίευμα # 24
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Κάβουρας: Όπως και αν ονειρευτείς τον κάβουρα σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σου και θα πιεστείς και θα στεναχωρηθείς.

Κάγκελο/Κάγκελα: Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε κάγκελα θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά σου. Αν χτυπάς, λυγίζεις ή προσπερνάς κάγκελα, σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής σου. Αν στο όνειρό σου δεις ότι τα παράθυρα του σπιτιού σου έχουν κάγκελα ,θα έχεις οικογενειακά προβλήματα.

Κάδρο: Αν στον ύπνο σου δεις ένα όμορφο κάδρο, θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν το κάδρο έχει μία άσχημη προσωπογραφία, θα έχεις φιλονικίες με δικούς σου ανθρώπους.

Καζάνι: Αν δεις στον ύπνο σου ένα άδειο καζάνι, οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες. Αν το καζάνι που ονειρευτείς είναι γεμάτο, θα έχεις χαρά και επιτυχία.

Καθαρίζω: Αν ονειρευτείς πως καθαρίζεις το σπίτι σου, θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σου και πολλά πράγματα θα τα βάλεις σε μια τάξη. Αν καθαρίζεις χόρτα να περιμένεις οικονομικά προβλήματα.

Καθαρίστρια: Αν στο όνειρο σου δεις πως εργάζεσαι ως καθαρίστρια, σημαίνει πως θα υπάρξουν ατυχίες και οι προσπάθειες που κάνεις θα πάνε χαμένες. Αν δεις πως εσύ δίνεις εντολές ή καβγαδίζεις με καθαρίστρια θα περάσεις μια στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με καθαρίστρια θα σε βρουν μεγάλοι μπελάδες. Αν όμως έχεις ευχάριστη κουβέντα με καθαρίστρια, θα πάρεις χαρά.

Κάθισμα: Αν δεις στον ύπνο σου ότι χαλαρώνεις σε όμορφο κάθισμα ή πολυθρόνα, κάτι καλό θα σου τύχει.

Καθρέφτης: Αν ονειρευτείς σπασμένο καθρέφτη, θα υπάρξουν για ένα διάστημα κακοτυχίες στη ζωή σου. Αν δεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς καθρέφτες, οι φίλοι σου λειτουργούν ύπουλα απέναντι σου. Αν πάλι δεις καθρέφτη ακριβό πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα κάνεις απερίσκεπτα έξοδα.

Καιρός: Αν είναι καλοκαίρι και δεις στο όνειρο σου ότι ο καιρός είναι κρύος, βροχερός ή χιονισμένος, θα έχεις προβλήματα και καβγάδες στο σπίτι σου. Αν όμως είναι χειμώνας και δεις πως έχει καλό καιρό και ζέστη ,τότε θα έχεις χαρά και πρόοδο.

Κακοντυμένος: Αν δεις στο όνειρο σου να είσαι κακοντυμένος θα έχεις κάποια οικονομικά προβλήματα. Αν δεις κάποιον άλλον να είναι κακοντυμένος, θα αντιμετωπίσει επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα.

Καλάθι: Αν ονειρευτείς καλάθι να είναι γεμάτο με χρήματα, θα έχεις αναπάντεχα κέρδη. Αν το καλάθι έχει ψάρια, θα πάρεις ταραχή. Αν δεις πως πλέκεις καλάθι θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου.

Καλάμια: Αν δεις στο όνειρο σου καλάμια, θα έχεις αναποδιές και δυσκολίες που θα τις ξεπεράσεις.

Καλλιέργεια: Αν στο όνειρο σου δεις πως καλλιεργείς χωράφι θα περάσεις μία περίοδο κούρασης και εξάντλησης.

Καλόγερος: Αν δεις στον ύπνο σου έναν καλόγερο τότε κάποιος άνθρωπος που τον θεωρείς φίλο σου δεν θέλει το καλό σου. Αν δεις τον εαυτό σου καλόγερο πρόσεχε τη συμπεριφορά σου γιατί ίσως εκτεθείς.

Κάλτσες: Οι κάλτσες στο όνειρο δηλώνουν στενοχώρια αν μάλιστα είναι τρύπιες και παλιές και τις φοράς, θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου ενώ αν τις βγάζεις θα σου φύγει βάρος και θα πάρεις χαρά.

Καλύβα: Όπως και να δεις την καλύβα στο όνειρο σου σημαίνει πως θα αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα.

Καμαριέρα: Αν στο όνειρο σου δεις πως εργάζεσαι ως καμαριέρα, σημαίνει πως θα υπάρξουν ατυχίες και οι προσπάθειες που κάνεις θα πάνε χαμένες. Αν δεις πως εσύ δίνεις εντολές ή καβγαδίζεις με καμαριέρα θα περάσεις μια στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με καμαριέρα θα σε βρουν μεγάλοι μπελάδες. Αν όμως έχεις ευχάριστη κουβέντα με καθαρίστρια, θα πάρεις χαρά.

Καμπάνα: Αν ονειρευτείς καμπάνα να χτυπά χαρμόσυνα θα πάρεις χαρά από κάποια είδηση. Αν η καμπάνα χτυπά πένθιμα θα ακούσεις κάποια δυσάρεστα νέα. Αν πάλι χτυπά και γίνεται λειτουργία κάτι καλό θα γίνει στη ζωή σου.

Καμπαναριό: Αν δεις ότι είσαι πάνω σε καμπαναριό, σημαίνει πως έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε εκτιμούν και σε υποστηρίζουν.

Καναπές: Αν δεις στον ύπνο σου έναν καναπές, σημαίνει ότι θα νιώσεις απογοήτευση από κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις.Είναι πολύ πιθανό να έκανες λάθη και παρανοήσεις και τώρα να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τα λάθη των πράξεών σου. Αν δεις πως ξεκουράζεσαι στον καναπέ, τότε πολύ σύντομα θα περάσεις ένα διάστημα γεμάτο απαιτήσεις και υποχρεώσεις, που θα σε αγχώσει πολύ!

Κανάτα: Αν κρατάς κανάτα και έχει νερό ή την γεμίζεις με νερό θα έχεις κέρδη και επιτυχία στη δουλειά σου. Αν είσαι γυναίκα ελεύθερη και δεις πως γεμίζεις την κανάτα με νερό θα σου γίνει μία πολύ καλή αισθηματική γνωριμία.

Κανόνι: Αν στο όνειρο σου ακούς κρότους από κανόνια, θα πάρεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο, αν δεις πως βομβαρδίζεις εσύ με κανόνια θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά. Αν ονειρευτείς όμως ότι κανόνια σε βομβαρδίσουν θα περάσεις κάποια προβλήματα.

Καντήλι: Αν το καντήλι στο όνειρο σου είναι αναμμένο η ζωή σου θα πάει προς το καλύτερο, αν όμως το καντήλι είναι σβησμένο θα υπάρξουν προβλήματα και καβγάδες στο σπίτι σου.

Καπέλο: Αν δεις στον ύπνο σου ότι φοράς καινούριο και όμορφο καπέλο θα πάρεις χαρά. Αν το καπέλο είναι παλιό και βρώμικο θα έχεις ατυχίες και στενοχώριες.

Καπνίζω: Αν στο όνειρο σου δεις πως καπνίζεις κάποια είδηση από φιλικό σου πρόσωπο θα σου δώσει στεναχώρια.

Καπνός: Αν δεις καπνό να βγαίνει από το σπίτι σου , πρόσεξε γιατί θα προδωθεί η εμπιστοσύνη σου. Αν βρίσκεσαι μέσα σε καπνό και δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις θα έχεις στενοχώριες.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:00 | Δημοσίευμα # 25
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Κάρβουνα: Αν ονειρευτείς αναμμένα κάρβουνα θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου. Αν τα δεις να είναι σβηστά θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ή στα αισθηματικά σου.

Καραγκιόζης: Αν δεις στον ύπνο σου τον Καραγκιόζη, θα έχεις προβλήματα στις ερωτικές σου υποθέσεις και καβγάδες με τον ερωτικό σου σύντροφο.

Καραμέλες: Είτε τρως στο όνειρο σου καραμέλες είτε τις κρατάς θα έχεις στενοχώριες.

Καρδιά: Αν βλέπεις ότι η καρδιά σου είναι υγιής θα έχεις καλή ζωή και οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν όμως δεις ότι πάσχεις από καρδιά θα στεναχωρεθείς. Αν δεις ότι πληγώθηκες στην καρδιά θα χάσεις πολλά λεφτά, ή θα σε εγκαταλείψει η γυναίκα που έχεις δεσμό μαζί της. Αν ονειρευτείς ότι εσύ πληγώνεις την καρδιά άλλου,αυτός θα σε μισήσει στην πραγματικότητα για την απληστία σου. Αν είσαι παντρεμένη και δεις ότι πονάς την καρδιά σου, ο άντρα σου θα πάθει κάτι κακό. Αν είσαι ανύπαντρη θα πάθει κακό ο σύντροφος σου, ή ο εραστής σου ή ο πατέρας σου. Αν δεις ότι από το σώμα σου λείπει η καρδιά σου ή την έχασες, διατρέχεις κίνδυνο να χάσεις την ζωή σου ή συγγενικού σου ατόμου. Αν τρως την καρδιά ζώου, κάποια γυναίκα θα σε βασανίσει.

Καρέκλα: Αν δεις πως κάθεσαι σε καρέκλα θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου και βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου. Αν η καρέκλα είναι σπασμένη και παλιά θα σου τύχουν αναποδιές σε κάτι που θέλεις να κάνεις.

Καρότα: Αν ονειρευτείς πως τρως καρότα, θα έχεις υγεία και επιτυχία στη ζωή σου. Αν απλά δεις στον ύπνο σου τα καρότα θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου μετά από προσπάθειες που θα κάνεις.

Καρπούζι: Αν δεις στον ύπνο σου καρπούζι, θα έχεις για ένα διάστημα λύπες και προβλήματα. Αν τρως γλυκό και ζουμερό καρπούζι, η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο! Αν είσαι ελεύθερος-η και δεις καρπούζια θα έχεις ερωτική επιτυχία.

Καρυδιά: Αν δεις στον ύπνο σου μία καρυδιά γεμάτη καρπούς, θα βρεθείς κάτω από την ασπίδα προστασίας ενός ανθρώπου. Αν η καρυδιά δεν έχει καρπούς θα πάρεις είδηση που θα σου δώσει στενοχώρια.

Καρύδια: Αν στο όνειρο σου δεις ξερά καρύδια θα πάρεις στενοχώρια από κάποια νομικά ζητήματα. Αν είναι χλωρά, θα έχεις χαρά στο σπίτι σου, αν πάλι δεις πως σπας καρύδια θα λύσεις τα προβλήματα σου.

Καρφιά: Αν ονειρευτείς πως κάθεσαι πάνω σε καρφιά πρόσεχε γιατί θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν όμως δεις πως καρφώνεις θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις.

Καρφίτσες: Αν στο όνειρο σου δεις καρφίτσες να περιμένεις καβγάδες με συγγενικά η φιλικά σου πρόσωπα.

Καρχαρίας: Αν στον ύπνο σου δεις καρχαρία να προσέχεις γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σε βλάψει.

Κάστανα: Αν δεις πως τρως βρασμένα κάστανα, θα κάνεις λόγια στενάχωρα με φιλικό σου πρόσωπο, αν τρως ψητά κάστανα να προσέχεις γιατί ίσως βρεθείς μπλεγμένος σε δυσάρεστη υπόθεση.

Κάστρο: Το κάστρο δηλώνει την εσωτερική, ψυχολογική μας κατάσταση. Αν δεις πως βρίσκεσαι στα υπόγεια ενός κάστρου και προσπαθείς να βγεις και χάνεσαι σημαίνει πως περνάς περίοδο άγχους και έχεις ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Αν δεις πως βρίσκεσαι στην κορυφή ενός κάστρου σημαίνει πως έχεις καθαρή σκέψη και τα όνειρα και οι ελπίδες σου θα γίνουν πραγματικότητα.

Κατακλυσμός: Αν δεις πως παρασύρεσαι από κατακλυσμό ή πλημμυρίζει το σπίτι σου, δώσε προσοχή στα οικονομικά σου γιατί θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Κατάστημα: Αν ονειρευτείς πως δουλεύεις ή έχεις κατάστημα κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί.

Καταφύγιο: Αν στο όνειρο σου δεις πως τρέχεις για να μπεις σε ένα καταφύγιο για να προφυλαχτείς από χιόνι ή βροχή θα πάρεις στενοχώρια, αν δεις πως άνθρωποι σε κυνηγούν και τρέχεις να κρυφτείς σημαίνει πως κάποιος σε ζηλεύει και θέλει το κακό σου όμως δεν θα καταφέρει τίποτα.

Κατήφορος: Αν δεις πως περπατάς σε κατήφορο, το όνειρο δεν είναι καλό ,θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.

Κατσαρίδα: Η κατσαρίδα στο όνειρο προειδοποιεί για προβλήματα. Οι κατσαρίδες συμβολίζουν διχόνειες και έχθρες. Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Εάν όμως ονειρευτείτε πως σκοτώνετε κατσαρίδες, τότε όλα θα σας πάνε προς το καλύτερο.

Κατσαρόλα: Αν στον ύπνο σου δεις άδεια κατσαρόλα, θα έχεις οικονομικά προβλήματα ενώ αν είναι γεμάτη φαγητό κάτι χαρούμενο θα σου τύχει.

Κατσίκες: Αν στο όνειρό σου αρμέγεις κατσίκες είναι καλό το όνειρο, αν απλά μόνο τις βλέπεις θα πάρεις στενοχώρια.

Καβγάς: Αν ονειρευτείς ότι καβγαδίζεις με ένα πρόσωπο, τότε θα υπάρξει κάποια συμφιλίωση στη ζωή σου.

Καφενείο: Αν δεις πως είσαι μέσα σε καφενείο θα μπλεχτείς σε λόγια και καβγάδες.

Καφές: Αν βλέπεις ότι κάνεις σε άλλους καφέ θα στεναχωρεθείς για κάτι αλλά προσωρινό γιατί μετά θα χαρείς. Αν δεις ότι σου προσφέρουν καφέ άλλοι και τον δεχθείς θα αναλάβεις μιαν υποχρέωση από την οποία θα πικραθείς. Αν δεν πάρεις τον καφέ που σου προσφέρουν θα ακούσεις δυσάρεστα νέα για κάποιο φίλο ή συγγενή σου τα οποία δεν θα είναι αληθινά. Το ίδιο ισχύει και αν βλέπεις τον καφέ να χύνετε. Αν καβουρδίζεις καφέ θα ακούσεις καταστροφή κτήματος ή πολύτιμου αντικειμένου. Αν σου προσφέρει καφέ γυναίκα ανύπαντρη σημαίνει ότι ο σύντροφος σου είναι πιστός σε σένα και να μην πιστέψεις αν ακούσεις το αντίθετο γιατί θα είναι συκοφαντίες.

Κεραμίδια: Αν δεις κεραμίδια έτοιμα για τοποθέτηση, θα σου γίνει πρόταση γάμου, αν όμως δεις το σπίτι σου να έχει σπασμένα κεραμίδια θα πάρεις στενοχώρια.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:01 | Δημοσίευμα # 26
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Κεράσια: Αν τρως κεράσια και δεν είναι στην εποχή τους θα πάρεις απογοήτευση από δικούς σου ανθρώπους, αν πάλι τα τρως και είναι άγουρα και ξινά κάτι που επιθυμείς δεν θα γίνει.

Κέρατα: Αν ονειρευτείς απλώς κέρατα πρόσεχε γιατί ο σύντροφος σου σε κερατώνει, αν βλέπεις ζώο με κέρατα όσο και να προσπαθήσεις οι υποθέσεις σου δεν θα πετύχουν. Αν το ζώο που βλέπεις, στην πραγματικότητα δεν έχει κέρατα, σκύλος, γάτος κτλ, θα πάρεις είδηση που δεν θα περιμένεις. Αν το ζώο σου επιτίθεται με τα κέρατα του, κάποιος εχθρός σου θα σε βλάψει. Αν όμως βλέπεις συγγενή σου ή φίλο σου να έχει κέρατα θα στεναχωρεθείς από δυσάρεστη είδηση. Αν βλέπεις κάποιο μικρό παιδί ότι έχει κέρατα όταν μεγαλώσει θα γίνει πολύ σπουδαίος άντρας. Αν είσαι άρρωστος και δεις ότι έχεις κέρατα, θα αναρρώσεις γρήγορα.

Κερί: Αν βλέπεις στον ύπνο σου κεριά αναμμένα, θα πάρεις μεγάλη χαρά, δόξα και τιμή. Αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις, αν είσαι ανύπαντρος θα παντρευτείς πολλή σύντομα και θα ευτυχίσεις.
Αν τα κεριά που βλέπεις είναι σβησμένα, η είναι αναμμένα και λιώνουν, η σβήνονται ειναι γενικά κακό όνειρο και προμηνάει δυσάρεστα γεγονότα. Μαύρο κερί σημαίνει πένθος. Αν πλάθεις εσύ ο ίδιος κεριά και είσαι φτωχός θα απαλλαγείς από την φτώχεια και τα βάσανα, αν είσαι πλούσιος θα πάθεις χρηματικές ζημιές.

Κέρματα: Τα κέρματα στο όνειρο αν τα δεις σημαίνει πως θα ανταλλάξεις λόγια ή θα ακούσεις κάποια κουτσομπολιά.

Κεφάλι: Αν ονειρευτείς ότι το κεφάλι σου είναι μεγαλύτερο από ότι στην πραγματικότητα και όμορφο θα αποκτήσεις τιμή, δόξα, κέρδη από τις επιχειρήσεις σου, αν βρίσκεσαι σε δική θα βγεις κερδισμένος και γενικά θα πάνε καλά όλες οι υποθέσεις σου. Αν όμως είσαι άρρωστος η κατάσταση σου θα χειροτερέψει . Αν έχεις αξίωμα όπως στρατιωτικός δάσκαλος θα εξευτελιστείς από τους γύρω σου. Αν το κεφάλι που βλέπεις είναι μικρότερο από την φυσική σου κατάσταση, θα ταπεινωθείς από συνεργάτες σου και θα περάσεις βάσανα και άδικες κατηγορίες σε βάρος σου. Αν δεις ότι έχεις κεφάλι Αράπη θα κάνεις μακρινό ταξίδι και θα κερδίσεις πολλά. Αν το κεφάλι είναι λιονταριού, λύκου, η ταύρου θα νικήσεις τους εχθρούς σου και θα αποκτήσεις αγάπη και σεβασμό από τους γύρω σου. Αν κρατάς το κεφάλι σου στα χέρια σου πιθανών να χάσεις τον σύντροφο σου, η ένα από τα παιδιά σου. Αν όμως είσαι ανύπαντρος και βλέπεις αυτό το όνειρο θα κάνεις καλό γάμο. Αν βλέπεις ότι έχεις δυο η περισσότερα κεφάλια θα αποκτήσεις δόξα, τιμή, εξουσία και δύναμη. Αν βλέπεις το κεφάλι σου κομμένο, η χωρισμένο από το υπόλοιπο σου σώμα προμηνάει ευχάριστα νέα για σένα διότι αν είσαι φτωχός θα αποκτήσεις πλούτη, αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις, αν έχεις στεναχώριες θα ανακουφιστείς, αν είσαι ανύπαντρος θα παντρευτείς με καλό άτομο και θα ευτυχίσεις. Αν είσαι γυναίκα έγκυος και βλέπεις ότι κάποιο παιδί έκοψε το κεφάλι σου το παιδί που θα γεννήσεις θα είναι αρσενικό.

Κηδεία: Αν περνά κηδεία έξω από το σπίτι σου θα πάρεις είδηση και θα στεναχωρηθείς ,αν δεις κηδεία συγγενή η φίλου θα πάρεις χαρούμενη είδηση και θα έχεις καλή υγεία.

Κήπος: Αν δεις στο όνειρο σου πως είσαι μέσα σε ανθισμένο κήπο, θα έχεις κάποια επιτυχία. Αν δεις πως καλλιεργείς εσύ τον κήπο, θα κερδίσεις χρήματα, αν όμως ο κήπος είναι ακαλλιέργητος πρόσεχε στη δουλειά σου γιατί θα έχεις ατυχίες.

Κηπουρός: Αν δεις πως είσαι κηπουρός θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν δεις κηπουρό να δουλεύει σε κήπο περίμενε κέρδη.

Κιβώτιο: Αν στο όνειρο σου δεις πως σου στέλνουν ή αγοράζεις κιβώτιο και είναι γεμάτο με τρόφιμα θα πάρεις χαρά από είδηση. Αν όμως δεις πως είσαι κλεισμένος σε κιβώτιο θα δοκιμαστείς από μεγάλη στενοχώρια.

Κιθάρα: Αν βλέπεις ότι παίξεις κιθάρα ενώ στην πραγματικότητα δεν γνωρίζεις κάτι που θέλεις πραγματικά θα το αποκτήσεις άλλα δεν θα πάρεις την ικανοποίηση που περίμενες. Αν όμως γνωρίζεις να παίξεις κιθάρα σου αρέσει η πολυτελείς ζωή αλλά φρόντισε τις εργασίες σου και τα συμφέροντα σου. Αν κάποιος άλλος παίξει κιθάρα θα γνωρίσεις άτομο παρόμοιου χαρακτήρα με εσένα και θα κρατήσει η φιλιά σας. Αν είσαι ανύπαντρη ο δεσμός σου σκέφτεται σοβαρά για την σχέση σας.

Κισσός: Αν δεις κισσό να είναι στους τοίχους του σπιτιού σου θα έχεις την προστασία και την υποστήριξη κάποιου ανθρώπου, αν δεις κισσό να είναι μαραμένος θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.

Κίτρο: Αν δεις η τρως κίτρο θα έχεις στενοχώριες και προβλήματα με τον σύντροφο ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Κλαδί/Κλαδιά: Αν ονειρευτείς κλαδιά να εμποδίζουν το δρόμο σου θα έχεις εμπόδια, αν τα ξεπερνάς θα καταφέρεις με αρκετές προσπάθειες να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έχεις.

Κλάμα: Αν δεις πως έκλαιγες από στεναχώρια, σημαίνει πως θα πάρεις χαρά και ευτυχισμένες μέρες σε περιμένουν, ενώ αντίθετα αν ονειρευτείς πως έκλαιγες από κάποιο ευχάριστο γεγονός, σημαίνει πως κάτι θα σε στεναχωρήσει.

Κλειδί/Κλειδώνω: Αν βλέπεις ότι κρατάς κλειδί, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις στις υποθέσεις σου, αν είσαι παντρεμένος θα αποκτήσεις ευτυχία και εσύ και τα παιδιά σου, αν δεν είσαι παντρεμένος θα παντρευτείς άλλα η γυναίκα σου δεν θα σου είναι πολλή πιστή.
Αν τα κλειδιά που κρατάς είναι πολλά μαζί, οι υποθέσεις σου δεν θα πάνε και τόσο καλά άλλα και μυστικά που νομίζεις ότι εχείς τα γνωρίζουν και άλλοι. Αν δεις ότι βρίσκεις κλειδιά καινούρια και ωραία θα έχεις κέρδη και ωφέλειες, αν τα κλειδιά όμως αυτά είναι παλιά και σκουριασμένα θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις ότι χάνεις τα κλειδιά σου σημαίνει ότι έχασες την εμπιστοσύνη από τον άνθρωπο που αγαπάς. Αν βλέπεις ότι κατασκευάζεις εσύ κλειδιά θα αποκτήσεις κέρδη από την εργασία σου, λίγα άλλα σίγουρα. Αν δεις ότι κλειδώνεις δωμάτιο η σπίτι η οτιδήποτε άλλο θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:04 | Δημοσίευμα # 27
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Κλέφτης: Αν δεις στον ύπνο σου έναν κλέφτη (χωρίς να μπαίνει στο σπίτι σου), σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια λόγια που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου και θα στεναχωρηθείς. Αν ονειρευτείς ότι κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου για να σε κλέψει, τότε θα δεχθείς απρόσμενα κέρδη. Αν ονειρευτείς πως εσύ κλέβεις θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια.

Κληματαριά: Αν δεις πως περιποιείσαι κληματαριά και είναι γεμάτη με σταφύλια θα έχεις πρόοδο στη ζωή σου, αν είναι ξερή θα έχεις αποτυχίες.

Κληρονομία: Αν βλέπεις στον ύπνο σου ότι αποκτάς απροσδόκητη κληρονομία, κάποιος φίλος σου θα σου φέρει ευχάριστα νέα, αν η κληρονομία προέρχεται από ιερέα θα έχεις την ευλογία του Θεού σε ότι κάνεις. Αν η κληρονομία προέρχεται από άγνωστο σου άτομο κάποιος εχθρός σου θέλει να συμφιλιωθείτε και αυτό θα σε ωφελήσει. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις ότι αποκτάς κληρονομιά θα έχεις σύντομα απροσδόκητο γάμο, αν είσαι παντρεμένη θα αποκτήσεις καλά παιδιά. Αν όμως δεις ότι κληρονομείς τον άντρα σου ενώ είναι ακόμη ζωντανός πρόσεξε γιατί θα τον πικράνεις με την συμπεριφορά σου. Αν δεις ότι κληρονομείς ετοιμοθάνατο, αυτός θα γίνει καλά και θα σε ωφελήσει.

Κλουβί: Αν στο όνειρο σου δεις κλουβί που έχει μέσα πουλιά και τα ταΐζεις, θα πάρεις χαρά. Αν το κλουβί είναι άδειο, να προσέχεις τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις δυσκολίες.

Κλωστές: Αν στο όνειρό σου δεις κλωστές σημαίνει πως θα μπλέξεις σε δυσάρεστες καταστάσεις, αν ξεμπερδεύεις κλωστές θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις.

Κοιμητήριο: Αν ονειρεύεσαι ότι βρίσκεσαι μέσα σε κοιμητήριο θα σου συμβεί κάτι καλό που δεν το περίμενες, αν ειναι γεμάτο από τάφους θα επιτυχείς στο μέλλον σου, αν όμως είναι άδειο από αυτούς περίμενε ζημιές ηθικές και χρηματικές.

Κόκαλα: Τα κόκαλα γενικά είναι δυσάρεστο, αν είναι ανθρώπου περίμενε θάνατο φίλου, η μακρινού συγγενή, θα βρίσκονται στο νεκροταφείο, θα αναβληθεί, αν είναι ζώου θα πάρεις κακή είδηση από φίλο σου. Αν τα κόκαλα που βλέπεις είναι δικά σου θα παρεξηγηθείς με κάποια άτομα κάτι που το οποίο θα ζημιωθείς. Αν βλέπεις ότι τρως κοκάλα θα χάσεις μια πολλή καλή ευκαιρία που θα σου δοθεί από δική σου ανοησία. Αν δεις ότι σε πονούν τα κοκάλα σου θα έχεις υλικές ζημιές και χρέη.

Κόκορας: Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις κόκορα θα παντρευτείς ωραίο άντρα, αν σου επιτίθεται θα συζητήσεις άσχημα με φίλο σου. Αν τρως τον κόκορα περίμενε πλούτη και ευχάριστες ειδήσεις, αν ακόμη τον σφάξεις το μέλλον σου είναι λαμπρό. Αν είσαι άρρωστος και βλέπεις κόκορα θα αναρρώσεις γρήγορα. Αν απλώς τον βλέπεις η τον ακούς να λαλεί καλές και ευχάριστες ειδήσεις θα λάβεις.

Κόλλυβα: Αν ονειρευτείς πως τρως ή φτιάχνεις κόλλυβα για γνωστό ή δικό σου άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή, θα έχεις κάποια επιτυχία. Αν τρως κόλλυβα φίλου σου θα ανταλλάξεις πικρά λόγια με φιλικό σου άτομο. Αν δεις ότι τρως κόλλυβα που σου προσφέρει κάποιος άγνωστος, θα έχεις προβλήματα και ατυχίες στη ζωή σου.

Κολοκύθια: Αν απλά ονειρευτείς κολοκύθια, θα αποτύχεις στις προσπάθειές σου! Αν τα τρως ή τα μαγειρεύεις, θα αντιμετωπίσεις αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Κολυμβήθρα: Αν βλέπεις πως σε βάζουν στην κολυμβήθρα θα απαλλαγείς από στεναχώριες, αν άπλα την βλέπεις σημαίνει πως έχεις ήσυχη την συνείδηση σου.

Κολύμπι-κολυμπώ: Αν δεις πως κολυμπάς σε ήρεμη θάλασσα το όνειρο είναι πολύ καλό. Θα έχεις ηρεμία στη ζωή σου και θα καταφέρεις να λύσεις θέματα που σε πιέζουν. Αν όμως κολυμπάς σε βρώμικα νερά, θα έχεις εμπόδια και στενοχώριες.

Κομμωτήριο: Αν δεις ότι είσαι σε κομμωτήριο και σου φτιάχνουν τα μαλλιά θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.

Κόμπος: Αν στο όνειρο σου δεις ότι λύνεις κόμπο, όλα θα πάνε καλά στη ζωή σου και θα ξεμπερδέψεις από προβλήματα που σε απασχολούν. Αν δένεις κόμπο, πρόσεχε γιατί με την συμπεριφορά σου θα στενοχωρήσεις τους γύρω σου αλλά και τον εαυτό σου.

Κοπριά: Αν δεις στον ύπνο σου κοπριά ζώων, θα έχεις πίκρες. Aν κάθεσαι πάνω σε κοπριά και έχεις οικονομικά προβλήματα θα σου έρθουν χρήματα που δεν τα περιμένεις. Aν δεις πως μαζεύεις κοπριές, θα αποτύχεις σε μία προσπάθεια που θα κάνεις.

Κόρακας: Αν βλέπεις κόρακα να πετάει θα κάνεις ταξίδι άσχημο ή θα πέσεις θύμα ληστών, αν είσαι παντρεμένος το ταίρι σου διατρέχει κίνδυνο απιστίας. Αν οι κόρακες που βλέπεις είναι πολλοί μαζί θα συζητήσεις άσχημα με φίλους σου. Αν ο κόρακας είναι ψόφιος θα απαλλαχτείς από εχθρό σου. Αν έχεις κόρακα στο σπίτι σου και τον φροντίζεις οι φίλοι σου δεν είναι και τόσο καλοί. Αν του ακούς να κράξουν θα παρευρεθείς σε δυσάρεστο γεγονός, αν τρως το κρέας του θα κανείς άδικη πράξη η οποία θα βαρύνει την συνείδηση σου, αν πέτα πάνω από το σπίτι σου θα έρθει θάνατος σε άτομο τις οικογένειας σου.

Κορυφή: Αν ονειρευτείς πως είσαι στην κορυφή βουνού ,σπιτιού ή εκκλησίας θα έχεις πολύ καλή τύχη στη ζωή σου. Αν προσπαθείς να ανέβεις στην κορυφή σημαίνει πως θα χρειαστούν αρκετές προσπάθειες που πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις αυτά που θέλεις.

Κόσμος: Αν δεις κόσμο πολύ να μπαίνει στο σπίτι σου, θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια, αν δεις μαζεμένο κόσμο σε κάποιο μέρος θα έχεις πολλές έννοιες στη δουλειά σου όμως θα τα καταφέρεις και θα έχεις την εκτίμηση των γύρω σου.

Κοσμήματα: Αν στο όνειρο σου δεις πως βρίσκεις κοσμήματα θα έχεις στενοχώριες που θα φύγουν γρήγορα, αν αγοράζεις κοσμήματα θα κάνεις οικονομικές σπατάλες, αν πουλάς τα κοσμήματα θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:04 | Δημοσίευμα # 28
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Κότα-Κοτόπουλο: Η κότα ή το κοτόπουλο στο όνειρο είναι καλός οιωνός. Κότες που βόσκουν και κακαρίζουν δηλώνουν ευτυχία και καλές σχέσεις στα αισθηματικά και στη φιλία. Ειδικά οι άσπρες κότες, σημαίνουν επιτυχία. Ωστόσο, η μαδημένη κότα σημαίνει στενοχώρια.Στα επαγγελματικά, η κότα στο όνειρο είναι σημάδι επιτυχίας. Μόνο η ψόφια ή η μαύρη κότα, θα πρέπει να σας κάνει λίγο πιο προσεκτικούς. Τα αβγά της κότας σημαίνουν επιτυχία στην εργασία και αφθονία οικονομική. Αν δείτε πως τρώτε μαγειρεμένο κοτόπουλο ή κότα, κάτι που έχετε ως στόχο ή επιθυμία θα στεφθεί με επιτυχία.Τα παραπάνω ισχύουν και αν δείτε μικρά κοτόπουλα (κλωσσόπουλα).

Κοτσύφι: Αν δεις κοτσύφι να κελαηδά πρόσεχε που μιλάς για τα προσωπικά σου γιατί θα διαρρεύσουν.

Κουκιά: Τα κουκιά όπως και να τα δεις στο όνειρο σου φανερώνουν ότι θα δεχτείς ένα κακό μήνυμα. Θα έχεις καβγάδες ,κακοτυχίες και νομικά προβλήματα.

Κουκουβάγια: Η κουκουβάγια στον ύπνο σου προμηνύει πάντα κάτι κακό συνήθως θάνατο όταν πέτα πάνω από το σπίτι σου.

Κουμπάρος: Αν ονειρευτείς πως γίνεσαι κουμπάρος θα έχεις οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σου. Αν δεις άλλον να γίνεται κουμπάρος θα δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη.

Κουτάλια: Αν στον ύπνο σου δεις κουτάλια χρυσά θα έχεις κέρδη που δεν τα περιμένεις ,αν τα κουτάλια είναι ξύλινα θα έχεις στενοχώριες στα οικονομικά σου.

Κουτιά: Αν δεις κουτιά γεμάτα από πράγματα , θα μάθεις πολύ ενδιαφέροντα νέα ,αν είναι κλειστά και δεν γνωρίζεις τι έχουν μέσα πρόσεχε αυτούς που κάνεις παρέα γιατί δεν είναι ειλικρινείς απέναντι σου.

Κουφέτα: Αν απλά βλέπεις κουφέτα στον ύπνο σου θα πάρεις χαρά, αν όμως τα τρως θα πάρεις στενοχώρια, αν σου δίνουν κουφέτα θα έχεις επιτυχία ,αν εσύ δίνεις κουφέτα σε άλλον σημαίνει πως με την βοήθεια σου θα δώσεις χαρά σε κάποιον.

Κρανίο: Αν ονειρευτής κρανίο νεκρού πρόσεξε γιατί θα σου προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο. Αν δεις ότι το κρανίο είναι δικό σου, θα κάνεις ιδέες άσχημες και φρόντισε να τις απομακρύνεις από το μυαλό σου αλλιώς θα σε βλάψουν.

Κρασί: Αν είσαι υγιής και βλέπεις άσπρο κρασί θα έχεις υγεία, αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά. Αν είσαι γυναίκα έγκυος θα γεννήσεις καλό και υγιές αγόρι, αν όμως το κρασί είναι κόκκινο θα έχεις δύναμη και επιρροή στους άλλους αλλά και καβγάδες από τους οποίους θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Σε άσχημες καταστάσεις για το έθνος συνήθως προμηνύει πόλεμό. Αν ονειρευτείς μαύρο κρασί οι υποθέσεις σου θα έχουν καλό τέλος με την βοήθεια μιας γυναίκας. Αν το κρασί χύνεται στο πάτωμα και έχεις υπόθεση με δίκη θα αργήσει να τελειώσει. Αν είσαι όμως γυναίκα κάποιος άντρας από το παρελθόν σου θα σε κατατρέξει.

Κραυγή: Αν στο όνειρό σου ακούσεις κραυγές σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μία δύσκολη φάση της ζωής σου. Αν στο όνειρό σου εσύ είσαι που κραυγάζεις τότε να περιμένεις ότι θα υπάρξει αποκατάσταση σε μία σχέσηή και οικονομική σου υπόθεση!

Κρέας: Αν δεις στον ύπνο σου ψητό ή άψητο κρέας θα πάρεις στενοχώρια. Αν μαγειρεύεις κρέας, η δουλειά σου θα πάει καλά και θα έχεις επιτυχία.

Κρεβάτι: Αν δεις στο όνειρο όμορφο στρωμένο κρεβάτι , οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν είναι άστρωτο θα έχεις προβλήματα από κακούς χειρισμούς δικούς σου.

Κρεμμύδια: Αν φυτεύεις κρεμμύδια θα πάρεις είδηση και θα στεναχωρηθείς, αν πάλι τα καθαρίζεις και κλαίνε τα μάτια σου θα πικραθείς από κάποιο λάθος σου.

Κριθάρι: Αν δεις στο όνειρο σου κριθάρι θα πάρεις χαρά από είδηση, αν το αλέθεις θα έχεις επιτυχία σε ότι ποθείς.

Κρίνος: Αν βλέπεις λευκό κρίνο σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος αγνός και αγαθός, αν είσαι άντρας και βλέπεις γυναίκα να τον κράτα θα την ερωτευτείς και ίσως την παντρευτείς. Αν κράτα γυναίκα παντρεμένη κράτα κρίνο θα μείνει σύντομα έγκυος. Αν βλέπεις ότι εσύ κρατάς κρίνο και μάλιστα τον μυρίζεσαι θα έχεις χάρες, τιμές και πλούτη. Αν όμως βλέπεις αυτό το όνειρο σε εποχή που οι κρίνοι δεν ανθίζουν σημαίνει πως ξοδεύεις άσκοπα την ώρα σου και παραμελείς την εργασία σου, αν δεις ότι φυτεύεις κρίνο θα έχεις ερωτικές επιτυχίες.

Κρότος: Αν στο όνειρο σου ακούς κρότο από όπλο, θα πάρεις είδηση και θα στενοχωρηθείς, αν ακούς κρότους από πολλά όπλα θα έχεις καβγάδες στο σπίτι σου.

Κυδώνια: Αν δεις κυδωνιά με καρπούς θα σου συμβεί κάτι καλό που δεν το περιμένεις, αν κόβεις κυδώνια θα πάρεις στενάχωρη είδηση.

Κυνήγι-κυνηγός: Αν στο όνειρο σου δεις πως είσαι κυνηγός και σκοτώνεις πολλά πουλιά θα έχεις άνοδο και κέρδη από τη δουλειά σου. Αν όμως δεις πως έχεις βγει για κυνήγι και δεν έχεις πιάσει τίποτα, θα έχεις αποτυχίες και στενοχώριες στα επαγγελματικά σου.

Κυψέλη: Αν η κυψέλη είναι γεμάτη μέλισσες θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου και ηρεμία στο σπιτικό σου, αν η κυψέλη είναι άδεια τότε δεν θα έχεις όφελος από τις προσπάθειες που κάνεις.

Κυπαρίσσι: Αν δεις κυπαρίσσι από μακριά θα μάθεις καλά νέα από ξενιτεμένο για τον οποίον νόμιζες ότι σε ξέχασε. Αν περπατάς σε δρόμους με κυπαρίσσια σε περιμένουν μεγάλα εμπόδια τα οποία θα ξεπεράσεις και θα καταφέρεις να πετύχεις τον σκοπό σου. Αν είσαι σε κήπο με κυπαρίσσια και είσαι χαρούμενος περίμενε λύπες και στεναχώριες. Αν δεις ότι στον δικό σου κήπο υπάρχει κυπαρίσσι κάποιος από την οικογένεια σου θα έχει ατύχημα. Αν κάθεσαι κάτω από την σκιά κυπαρισσιού θα πάρεις λύπες οι οποίες θα σε κλονίσουν ηθικά, καθώς και προσβολή προς την τιμή σου. Αν ανεβαίνεις πάνω σε κυπαρίσσι περίμενε οικογενειακή καταστροφή.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:18 | Δημοσίευμα # 29
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Λαβύρινθος: Αν βλέπεις λαβύρινθο οι υποθέσεις σου θα περιπλεχθούν και θα ξεσκεπαστούν πράγματα τα οποία μόνο εσύ ήθελες να γνωρίζεις. Αν δεις ότι μπαίνεις μέσα σε λαβύρινθο θα μπλέξεις ερωτικά με γυναίκα η οποία θα σε εξευτελίσει. Αν όμως βλέπεις ότι βρίσκεσαι μέσα στον λαβύρινθο και κατορθώσεις να βρεις διέξοδο να βγεις τότε η θέση σου θα καλυτερεύσει και αυτό θα οφείλεται στην βοήθεια μιας γυναίκας.

Λαγός: Αν κυνηγάς να πιάσεις λαγό σημαίνει πως ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε ωφελούν. Αν απλά δεις λαγό να τρέχει, θα υπάρξει εντελώς ξαφνική πρόοδος στη δουλειά σου.

Λάδι: Αν δεις στον ύπνο σου πως βάζεις λάδι στο φαγητό σου, θα έχεις όμορφες αγαπημένες οικογενειακές στιγμές. Αν χύνεις λάδι θα υπάρξουν επαγγελματικές αποτυχίες, ενώ αν το χύνεις και λερώνεις τα ρούχα σου θα δεχθείς μεγάλες στεναχώριες.

Λάμπα: Αν δεις λάμπα να φωτίζει το σπίτι σου θα έχεις χαρά και ευτυχία, αν είσαι ελεύθερος-η σημαίνει πως θα παντρευτείς.

Λαμπάδα: Αν ονειρευτείς λαμπάδα είναι πολύ καλό το όνειρο. Θα ανακουφιστείς από προβλήματα και καταστάσεις που σε πιέζουν. Θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις ή χρήματα που δεν τα περιμένεις.

Λάσπη: Αν ονειρευτείς ότι βρέχει και γίνεται πολλή λάσπη στους δρόμους θα αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες στα σχέδια σου. Αν βλέπεις ότι περπατάς στις λάσπες θα στεναχωρηθείς. Αν δεις τα φορέματα σου ή τα παπούτσια σου μέσα στις λάσπες θα σου συμβούν δυσάρεστα γεγονότα, υλικές και ηθικές ζημιές και κατηγορίες εις βάρος σου. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι σου ρίχνουν λάσπες θα ξεσκεπαστεί μια παλιά σου αμαρτία και θα ντροπιαστείς. Αν όμως είσαι ανύπαντρη θα σου γίνει προξενιό και καλύτερα απόφυγε το γιατί δεν είναι κατάλληλο για σένα. Η λάσπη είναι καλό όνειρο μόνο για αυτούς που εργάζονται με αυτή, όπως κεραμοποιούς, τουβλοποιούς κ.τ.λ.

Λατέρνα:[/b] Αν στον όνειρό σου ακούσεις μουσική από λατέρνα θα υπάρξουν στεναχώριες που δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Αν παίζουν λατέρνα έξω από το σπίτι σου θα έχει μία πολύ σημαντική επιτυχία.

Λειτουργία: Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε εκκλησία και ακούς την λειτουργία θα πάρεις χαρά και ευτυχία στην εργασία σου. Αν είσαι ηλικιωμένος θα έχεις καλά γερατειά και καλό θάνατο. Αν είσαι ανύπαντρη θα σε ζητήσει σε γάμο νέος και πλούσιος άντρας. Αν είσαι όμως παντρεμένη θα έχεις οικογενειακή γαλήνη. Αν είσαι άρρωστος ή στεναχωρημένος θα απαλλαγείς από τα βάσανα σου. Αν δεις ότι εσύ λειτουργείς θα αναλάβεις υποθέσεις τις οποίες δεν θα μπορέσεις να εκτελέσεις και θα σε κοροϊδέψουν.

Λείψανο: Αν ασπάζεσαι λείψανο να περιμένεις στενοχώριες, αν δεις λείψανο Αγίου, θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα που θα ξεπεράσεις.

Λεκάνη: Αν ονειρευτείς άδεια, καθαρή λεκάνη κάτι καλό θα σου τύχει, αν είναι γεμάτη με νερό μετά από κούραση θα έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Λεμόνι: Αν δεις λεμονιά άτομα από την οικογένεια σου θα καλοπαντρευτούν, ενώ αν είσαι άγαμος και δεις ότι στολίζεσαι με κλαδιά λεμονιάς τότε θα σου γίνουν καλές προτάσεις για γάμο, αν όμως είσαι παντρεμένος θα γίνεις κουμπάρος σε γάμο κάποιου φίλο σου. Αν είσαι άρρωστος ή γέρος και δεις λεμονιά θα εξαντληθείς. Αν δεις ότι τα λεμόνια είναι κομμένα από το δέντρο θα έχεις στεναχώριες στην οικογένεια σου. Αν τα δεις να κρέμονται πάνω στην λεμονιά θα σωθείς από σοβαρό ατύχημα. Αν κόβεις λεμόνι για να το φας θα πικραθείς πολύ από την ερωτική σου σχέση.

Λέπρα: Αν βλέπεις πολλούς λεπρούς πρόσεχε γιατί θα χάσεις λεφτά, αν την λέπρα την έχουν τα ζώα θα αποκτήσεις λεφτά. Αν δεις ότι έχεις λέπρα η δουλειά σου είναι τίμια και θα ωφεληθείς. Αν είσαι ανύπαντρη θα κάνεις γάμο με πλούσιο άντρα αλλά πολύ κακό. Αν την δεις την λέπρα στο παιδί σου ή στην γυναίκα σου θα ντραπείς για τις πράξεις τους.

Λεύκα: Επαγγελματική επιτυχία σημαίνει το όνειρο της λεύκας. Κάποιος άνθρωπος θα σε βοηθήσει για να πετύχεις έναν επαγγελματικό σκοπό.

Λεφτά: Τα λεφτά σημαίνουν πως τα υλικά πράγματα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου. Αν δεις κουτιά γεμάτα με λεφτά, σημαίνει πως τα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν θα πάψουν να υπάρχουν και θα δεχτείς μια ευχάριστη αλλαγή στον οικονομικό τομέα. Επίσης αν δεις πως έκανες συναλλαγές, σημαίνει πως θα χάσεις λεφτά.

Λέων/Λιοντάρι: Αν βλέπεις λιοντάρι να σου επιτίθεται κάποιος εχθρός σου αντί να σου κάνει κακό με τον τρόπο του θα σε απαλλάξει από βάσανα. Αν δεις ότι σκοτώνεις λιοντάρι βασανίζεις κάποιον πολύ άσχημα με τον τρόπο σου και αυτός θα σου κάνει κάτι κακό. Αν είσαι ανύπαντρη θα χάσεις μια ευκαιρία για ένα καλό γάμο από επιπολαιότητα σου. Αν δεις λιοντάρι και φοβηθείς και φύγεις θα έχεις πρόβλημα στην δουλεία σου ή θα έχεις μετάθεση επειδή είσαι απρόσεχτος. Αν το δεις μέσα σε κλουβί χαραμίζεις τις δυνάμεις σου και θα πάθεις υπερκόπωση. Αν είναι δεμένο με αλυσίδα άνθρωποι οι οποίοι σε ταλαιπωρούν θα σε αφήσουν ήσυχο ή θα απαλλαγείς από δικαστήρια. Αν το λιοντάρι σε γλείφει ήσυχα θα πάρεις πολύ σπουδαία νέα.

Λεωφορείο: Αν δεις στον ύπνο σου ένα λεωφορείο (είτε να είναι καθ’οδόν είτε παρκαρισμένο), τότε στα επαγγελματικά σου θα έχεις τις εξελίξεις που προσμένεις. Αν ονειρευτείς πως μπαίνεις σε ένα λεωφορείο για να ταξιδέψεις τότε η επιτυχία σε κάποιο σχέδιό σου είναι πολύ κοντά σου! Αν στο λεωφορείο επικρατεί πολυκοσμία, τότε να ξέρεις πως θα κουραστείς αρκετά προκειμένου να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου!Ενώ αν το ταξίδι σου με λεωφορείο είναι άνετο και ξεκούραστο, όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως επιθυμείς.

Λεωφόρος: Αν στο όνειρο σου δεις να περπατάς σε μεγάλη λεωφόρο, θα έχεις άνοδο στα οικονομικά σου που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να κάνεις πολλές αλλαγές.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:20 | Δημοσίευμα # 30
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Λήθαργος: Αν ονειρευτείς ότι είσαι σε λήθαργο ίσως κάποιος γνωστός σου αυτοκτονήσει ή πάθει ατύχημα, αν δεις άλλον σε λήθαργο κάποιο άτομο αγαπητό σου θα πάψει να σε εκτιμά για τους κακούς σου τρόπους. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι έπεσες σε λήθαργο η υπόληψη σου κινδυνεύει.

Λιβάδι: Αν δεις πως βρίσκεσαι σε καταπράσινο λιβάδι, θα έχεις επιτυχίες, αν το λιβάδι είναι ξερό θα σε βρουν κακοτυχίες και προβλήματα στα οικονομικά σου.

Λιβάνι: Αν δεις ότι λιβανίζεις κάποιον άλλον πρόσεξε γιατί θα τον μπλέξεις σε άσχημη υπόθεση αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Αν λιβανίζεις εικόνες είσαι υποκριτής, αν σε λιβανίζουν οι φίλοι σου, πρόσεχε γιατί σε κολακεύουν και αν δεν προφυλαχτείς θα γελούν μαζί σου. Αν δεις ότι ιερέας λιβανίζει μέσα στο σπίτι σου έχεις την ευλογία του Θεού και πρόσεχε να είσαι έντιμος. Αν ο ιερέας λιβανίζει εικόνες ή ανθρώπους θα ακούσεις άσχημα λόγια για σένα αλλά μην δώσεις σημασία.

Λιμάνι: Αν δεις ότι είσαι σε λιμάνι και περιμένεις οι δουλείες σου θα πάνε καλά. Αν ταξιδεύεις και βλέπεις λιμάνι το ταξίδι σου θα είναι τέλειο και θα επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι ταξιδεύεις και φθάνεις στο λιμάνι όλες οι στεναχώριες σου θα λείψουν και θα ζήσεις ευτυχισμένη. Αν δεις ότι είσαι λυπημένος και βρίσκεσαι στο λιμάνι κάποιος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου. Αν είσαι άρρωστος ή δεν έχεις δουλειά θα γίνεις σύντομα καλά ή θα βρεις σύντομα εργασία. Αν είσαι στο λιμάνι αλλά μέσα στο πλοίο πρόσεξε γιατί δεν χειρίζεσαι σωστά τις υποθέσεις σου. Αν κολυμπάς στο λιμάνι θα έχεις σίγουρα κέρδη ενώ αν είσαι γυναίκα θα έχεις πολύ καλό γάμο ή ο σύζυγος σου είναι πιστός. Αν δεις ότι τα νερά έφυγαν από το λιμάνι μεγάλη συμφορά θα βρει την πόλη σου.

Λίμνη: Αν η λίμνη έχει καθαρά νερά ανέλπιστη χαρά θα έχεις μέσα στην οικογένεια σου. Αν είναι θολό και μαύρα πρόσεχε γιατί θα σε εξαπατήσουν και θα πάθεις πολύ μεγάλη ζημιά. Αν κάνεις έρωτα μέσα στην λίμνη θα χωρίσεις από αγαπητό σου πρόσωπο. Αν μέσα στην λίμνη βλέπεις φως ήλιου ή φεγγαριού η δουλεία σου θα πετύχει και αν κάνεις έρωτα μέσα στην λίμνη η σχέση σου θα καλυτερεύσει. Αν είναι ήρεμη και ωραία σε αγαπά μια γυναίκα η οποία είναι επικίνδυνη. Αν είσαι ανύπαντρη σε αγαπά κάποιος νέος ο οποίος σε αγαπά και θα σε κάνει ευτυχισμένη. Αν βλέπεις λίμνη ξερή ή χωρίς νερά ή λάσπες θα έχεις οικονομικές στεναχώριες και θα προσπαθείς να δανειστείς λεφτά από παντού. Αν κάνεις βαρκάδα μέσα στην λίμνη τα πράγματα θα σου έρθουν ευνοϊκά. Αν πέφτεις στην λίμνη και τρομάζεις θα μάθεις κάτι πολύ δυσάρεστο. Αν βλέπεις ότι κολυμπάς τα σχέδια σου δεν θα πετύχουν. Αν μέσα στην λίμνη είναι άνθρωποι νεκροί ή ζωντανοί πρόσεχε γιατί θα σε κλέψουν. Αν απλώς κοιτάζεις την λίμνη οι ελπίδες σου θα υλοποιηθούν. Αν στην λίμνη είναι νερά με αίμα κάποιος φίλος ή συγγενής θα πεθάνει.

Λίπασμα: Αν στο όνειρο σου δεις πως ρίχνεις σε χωράφι λίπασμα, θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου και αρκετά κέρδη.

Λίρα: Αν δεις ότι κρατάς χρυσές λίρες ή οποιοδήποτε χρυσό νόμισμα θα λάβεις καθυστερημένα χρήματα. Αν βλέπεις λίρες που δεν είναι δικές σου παίρνεις κέρδη άλλων αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα τα χάσεις. Αν έχεις κάσες με χρυσές λίρες οι επιχειρήσεις σου θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι ανύπαντρη θα πάρεις καλό και πλούσιο άντρα. Αν είσαι γυναίκα και σου δίνει άντρας λίρες να είσαι σίγουρη ότι σε αγαπά. Αν όμως είσαι άντρας και παίρνεις από γυναίκα λίρες εκείνη δεν σε εκτιμά.

Λογαριασμός: Αν στο όνειρο σου δεις πως πληρώνεις λογαριασμό , θα σου ζητήσουν οικονομική βοήθεια. Αν δεις πως κάνεις λογαριασμούς να περιμένεις ευτυχία.

Λουκάνικα: Αν ονειρευτείς πως τρως λουκάνικα θα έχεις επιτυχία και κέρδη ,αν απλά τα βλέπεις θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι.

Λουρί: Όπως και να δεις το λουρί είναι άσχημο το όνειρο. Αν έχεις λουρί στο λαιμό σου θα περάσεις προβλήματα και θα έχεις λύπες, ενώ αν το βγάζεις θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι σε απασχολεί.

Λοστός: Αν κρατάς λοστό στα χεριά σου σημαίνει πως με τις δικές σου δυνάμεις θα καταφέρεις να έχεις επιτυχία.

Λύκος: αν βλέπεις λύκο έχεις πολύ κακό εχθρό και πρέπει να προσέχεις. Αν τον κυνηγάς θα εκτοπίσεις τον εχθρό σου και ακόμα πιο σίγουρα αν δεις ότι παλεύεις μαζί του και τον νικάς. Αν δεις ότι σε δαγκώνει θα βασανιστείς πολύ από δανειστές. Αν είσαι γυναίκα θα γνωρίσεις άνθρωπο σκληρό ο οποίος θα σε βασανίσει. Αν βλέπεις λύκους να τρέχουν θα μεγαλώσουν οι στεναχώριες σου και γενικά οι άσχημες καταστάσεις.

Λύπη: Αν δεις ότι κάποιος είναι λυπημένος στις στεναχώριες σου θα σου συμπαρασταθούν οι φίλοι σου, αν όμως εσύ λυπημένος σε κάποιον έκανες κακό και σε βασανίζουν οι τύψεις. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι λυπάσαι και κλαις όλος ο κόσμος σε εκτιμά. Αν είσαι ανύπαντρη ο αγαπημένος σου σε αγαπά πολύ και θα σε κάνει ευτυχισμένη. Αν δεις ότι κλαις για θάνατο συγγενή ή φίλου θα πάρεις πολύ χαρά και θα παρευρεθείς σε πολλές διασκεδάσεις. Αν λυπάσαι γιατί έχασες χρήματα κάποιο παιδί σου ή στενός συγγενής σου θα σε στεναχωρήσει.

Λύσσα: Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι παθαίνει λύσσα ζώον ή άνθρωπος θα σε συκοφαντήσουν. Αν είσαι ανύπαντρη ο γάμος σου θα αναβάλλετε συνεχώς από συκοφαντίες εχθρών. Αν δεις ότι σε δαγκώσει λυσσασμένο ζώον ή άνθρωπος πρόσεξε γιατί οι εχθροί σου θα σου φέρουν καταστροφή.

Λυχνάρι: Αν δεις λυχνάρι να φωτίζει το σπίτι σου πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις προβλήματα.


Woman-Life
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats