Σάββατο
02-03-2024
05:28
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Forum rules - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


ΦΟΡΟΥΜ » Forum rules
Forum rules

Όροι Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας :

Οι παρακάτω κανόνες θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Forum και στο Site του Woman-Life.ucoz.com

I. Κανόνες Εγγραφής:

 1. Απαγορεύετε η χρήση ψευδώνυμων (username) που προκαλούν (χυδαία ή προκλητικά).
 2. Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβασή σας στο forum/site μην δημιουργείτε νέο λογαριασμό, χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
 3. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στις υπογραφές ή στα μηνύματα. Αν θέλετε να διαφημιστείτε μπορείτε να επικοινωνήστε με τους Διαχειριστές.
 4. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο Forum και στο Site του Woman-Life σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων Λειτουργίας.

II. Κανόνες για ομαλή λειτουργία του φόρουμ :

 1. Προσοχή στην συμπεριφορά - Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κακής ατμόσφαιρας στο forum και το site. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Ας μη γινόμαστε επιθετικοί και ας μη χρησιμοποιούμε ύβρεις στον λόγο αλλά ας στηρίζουμε τις απόψεις μας με λογικά επιχειρήματα. Ανάρμοστα μηνύματα, ύβρις ή μηνύματα με προσβλητικό ή πρόστυχο χαρακτήρα θα διαγράφονται άμεσα, χωρίς προειδοποίηση από τους υπευθύνους του forum.
 2. Απαγορεύονται τα greeklish - Nα γράφετε το μήνυμά σας μόνο με ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστο και κατανοητό. Τα greeklish (Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες) θα αντιμετωπίζονται αυστηρά. Εάν δεν διαθέτετε ελληνική γραμματοσειρά χρησιμοποιήστε το speech .
 3. Απαγορεύονται τα κεφαλαία - Nα γράφετε το μήνυμά σας σε όλες τις συζητήσεις, ενότητες καθώς και στους τίτλους των θεμάτων με πεζούς χαρακτήρες. Τα κεφαλαία υποδηλώνουν ότι φωνάζετε και θα αντιμετωπίζονται αυστηρά.
 4. Τίτλοι θεμάτων με νόημα - Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται στον τίτλο του μηνύματός σας και να αποφεύγετε ασαφής τίτλους της μορφής "Βοηθήστε", "Απορία", "Ερώτηση" κλπ. Επίσης μην χρησιμοποιείτε στους τίτλους χαρακτήρες όπως: * # ~ κτλ για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των μελών.
 5. Όχι στα Off topic - Μην βγαίνετε εκτός θέματος στις ενότητες. Παρακολουθείτε πάντα το θέμα της συζήτησης ώστε να μην κάνετε άσκοπες δημοσιεύσεις.
 6. Τα θέματα στις σωστές κατηγορίες - Να γράφετε το μήνυμά σας στις αντίστοιχες κατηγορίες του forum. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε τυχόν παρόμοιες συζητήσεις και αν υπάρχουν ρωτήστε εκεί.
 7. Quotes και emoticons - Αποφεύγετε να κάνετε μεγάλου μεγέθους quote (παράθεση) σε μηνύματα άλλων χρηστών. Επιλέγετε μόνο τα σημαντικότερα σημεία, διότι είναι αρκετά κουραστικό για τα υπόλοιπα μέλη. Απαγορεύεται η χρήση πολλών και ομοίων emoticons (εικονιδίων) στα forums του site. Τα emoticons εξυπηρετούν στην έκφραση αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με υπέρβαση! Επίσης, απαγορεύονται τα μηνύματα που περιέχουν μόνο emoticons.
 8. Χρησιμοποιείτε την αναζήτηση (search) - Πριν από οποιαδήποτε δημοσίευση νέου θέματος κρίνεται επιτακτική η ανάγκη χρήσης της αναζήτησης (search) που προσφέρει το site για την αποφυγή δημιουργίας ομοίων topics.
 9. Links και άλλα άρθρα - Τα άρθρα ή posts από άλλα sites έχουν πνευματικά δικαιώματα. Προσέχετε τι επισυνάπτετε στα κείμενα σας, παίρνετε πάντοτε την άδεια του συγγραφέα και γράφετε το link απ’ όπου βρήκατε κάτι, ώστε να μη δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα στο forum και το site μας.
 10. Απαγορεύεται παράνομο υλικό - Απαγορεύεται για νομικούς λόγους η δημοσίευση υλικού και κυκλωμάτων παράνομης λειτουργίας, λογισμικού εξουδετέρωσης προστασίας και λογισμικού που δεν είναι ελεύθερης χρήσης (warez, crack) καθώς επίσης και η δημοσίευση υλικού με πορνογραφικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.
 11. Όχι στις διαφημίσεις - Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στις υπογραφές ή στα μηνύματα. Αν θέλετε να διαφημιστείτε μπορείτε να επικοινωνήστε με τους Διαχειριστές. Τα μηνύματα με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
 12. Όχι δημοσίως τα παράπονα - Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στον Συντονιστή και όχι δημόσια.
 13. Οι διαχειριστές ή οι συντονιστές - Έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιοδήποτε μήνυμα το περιεχόμενο του οποίου δεν πληρεί τους όρους χρήσης.

III. Υπογραφές και εικόνες :

 1. Οι υπογραφές δεν μπορούν να ξεπερνούν τους 150 χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου και των κενών.
 2. Επιτρέπεται μόνο μία εικόνα ανά υπογραφή της οποίας το συνολικό μέγεθος (datafile) να μην ξεπερνάει τα 30 kb.
 3. Εικόνες μπορούν να προστεθούν σε απαντήσεις αλλά δε πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις: Ύψος-400 pixels και Μήκος-400 pixels και μέγεθος αρχείου 150 kb η κάθε μία.
 4. Αποφύγετε να τοποθετείτε περισσότερες από 5 εικόνες σε μια απάντηση.
 5. Οι Συντονιστές μπορούν να απομακρύνουν ή να επεξεργαστούν τις εικόνες που υπερβαίνουν τα όρια.

 • Οι πληροφορίες που παρέχονται στο Woman-Life έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό.
 • Το Woman-Life.ucoz.com δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων και για τυχών βλάβες που αυτές μπορούν να προκαλέσουν.
 • Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως οι διαχειριστές ή οι συντονιστές δεν φέρουν την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.
 • Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στο forum και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες και τα εγγεγραμμένα μέλη του Woman-Life.
 • Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο Forum και το Site του Woman-Life.ucoz.com


  Καινούρια Άρθρα

  (15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
  (23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
  (20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
  (17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
  (14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
  (12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

  Κατασκευές βήμα βήμα
  Μόνο για μέλη

  Τέχνη Σερβιρίσματος
  Μόνο για μέλη


  Copyright MyCorp © 2024
  Site managed by uCoz
  website stats