Είναι γελοία ή μοντέρνα;
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Πέμπτη, 06-10-2011, 23:10 | Δημοσίευμα # 16 |
Πλατινένιο Admin
| Κορίτσια ετοιμαστείτε για ψώνια!!! Βρήκα κάτι σαγιονάρες!!! Λόγια δεν έχω να τα περιγράψω!!!
Woman-Life
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Τρίτη, 18-10-2011, 17:20 | Δημοσίευμα # 17 |
Δυνατό Μέλος
| Χαχαχαχα !! Αυτά κι αν ειναι παπούτσια! Μια νοστιμότατη σαγιονάρα Αν δείτε κάποιον να φοράει τέτοια, πείτε του μπράβο που το τόλμησε, εγώ πάντως προτιμώ να απέχω από τέτοιου είδους ρουχισμό.
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Κυριακή, 05-02-2012, 13:00 | Δημοσίευμα # 18 |
Πλατινένιο Admin
| Πίσω στη φύση με σαγιονάρες-γρασίδι
Σας αρέσει η φύση; Θέλετε όπου πάτε να έχετε μόνιμο γρασίδι κάτω από τα πόδια σας; Η λύση βρέθηκε, καθώς η Αυστραλιανή εταιρεία υποδημάτων KUSA δημιούργησε μια νέα παράξενη σειρά με σαγιονάρες – γρασίδι.
Η πρωτότυπη αυτή ιδέα έκλεψε γρήγορα τις εντυπώσεις και σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία έχουν καταγραφεί πολλές πωλήσεις του προϊόντος. Οι σαγιονάρες έχουν ραμμένο πάνω τους χλοτάπιτα στο σχήμα του πέλματος και πωλούνται στη τιμή των 20 ευρώ περίπου. «Σου αρέσει η φύση; Γιατί να μην έχεις αυτή την αίσθηση όπου και όποτε το θέλεις; Κλείσε τα μάτια και απόλαυσε το» λεει η εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της.
Τι λέτε κορίτσια; Είναι γελοία, μοντέρνα ή "έξυπνα";
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Κυριακή, 05-02-2012, 15:40 | Δημοσίευμα # 19 |
Χάλκινο Μέλος
| ειδα κατι παρομοιες σε μια τηλεοπτική διαφήμιση όπου έλεγε ότι κάνει απολέπιση Βεβαια αυτό δίνει την εικόνα του αληθινού γρασιδιού Ομως φανταστείτε μύκητες, ζωύφια κλπ
Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Δευτέρα, 06-02-2012, 07:16 |
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Κυριακή, 05-02-2012, 16:07 | Δημοσίευμα # 20 |
Λαμπερό Μέλος
| Ανναρωτιέμαι κορίτσια αν θέλουν πότισμα και κούρεμα Για να κάνεις πλάκα καλές είναι
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 06-02-2012, 00:16 | Δημοσίευμα # 21 |
Ασημένιο Μέλος
| Βιργινία,χαίρομαστε που σε ξαναβλέπουμε..Μοιάζουν όπως λέει η Ράνια με αυτές που διαφημίζει η τηλεόραση για απολέπιση......αλλά αυτές εδώ δεν παίζονται .Μόνο που τις βλέπω ανατριχιάζω γιατί Ράνια μου πηγαίνει το μυαλό μου στους μύκητες και στα ζωύφια που αναφέρεις....
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Δευτέρα, 06-02-2012, 20:23 | Δημοσίευμα # 22 |
Πλατινένιο Admin
| Quote (virginie) Αναρωτιέμαι κορίτσια αν θέλουν πότισμα και κούρεμα
Ουφ, γέλασα και σήμερα
Τί άλλο τρελό θα σκεφτεί ο άνθρωπος να φορέσει!?
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 07-02-2012, 00:00 | Δημοσίευμα # 23 |
Χάλκινο Μέλος
| συχνά οι σχεδιαστές μόδας είναι στα κέφια τους Έχετε δει τις κομμώσεις της εποχής της Μαρίας Αντουανέτας? Ξεπερνούν κάθε φαντασία
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τρίτη, 07-02-2012, 00:13 | Δημοσίευμα # 24 |
Πλατινένιο Admin
| Απορώ γιατί τα φτιάχνουν όλα αυτά. Μόνο για τις επιδείξεις μόδας; Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κομμώσεις ... μερικές φορές είναι τόσο τρελά που νομίζεις ότι μας επιτίθενται οι εξωγήινοι!!!
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 07-02-2012, 11:20 | Δημοσίευμα # 25 |
Χάλκινο Μέλος
| ναι, ακριβώς υπάρχουν δημιουργίες που είναι μόνο για τις επιδείξεις σαν έργο τέχνης μια και συζητάμε για μόδα όποια βρεθεί στο Παρίσι κάποια στιγμη ας δει εκτός από τα γνωστά μουσεία και το Μουσείο μόδας και υφασμάτων Εχει πολλες δημιουργίες από παλαιότερα χρόνια έως και πιο σύγχρονα που έχουν μείνει στο χωρο της ιστορίας της μόδας πχ τα πρώτα κοντά φορέματα του Ντιορ, το τραπέζ του Κουρέζ κλπ museums-of-paris
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 08-02-2012, 01:36 | Δημοσίευμα # 26 |
Ασημένιο Μέλος
| Μόνο στην Λετονία ,είχα πάει σε ένα συνέδριο που είχε η κόρη μου,πήγα σε μουσείο ρούχων των κυριών παλαιοτέρων εποχών και πράγματι έμεινα άφωνη....Εμεινα με την απορία :Πως χωρούσαν μέσα σε αυτά τα φορέματα αφού οι γυναίκες τότε ήταν αφρατούλες...και πως σήκωναν τόσο βαριά ρούχα;; Ηταν βέβαια καταπληκτικές τουαλέτες και κυρίως με πολύ γούστο ραμμένες....
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 08-02-2012, 14:45 | Δημοσίευμα # 27 |
Χάλκινο Μέλος
| θα είχε πολύ ενδιαφέρον Μαρία μου Δεν έχω πάει στη Λετονία αλλά φαντάζομαι θα έχει ωραία νεοκλασικά κτίρια όπως η Φινλανδία Οσο για τις κυρίες της εποχής είχαν καμπύλες αλλά μην ξεχνάς τους κορσέδες μέσα στους οποίους έσφιγγαν τη μέση μέχρι σκασμού
Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Τετάρτη, 08-02-2012, 14:46 |
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 08-02-2012, 14:50 | Δημοσίευμα # 28 |
Χάλκινο Μέλος
| μια και μιλάμε και για γελοιότητες της μόδας για θυμηθείτε το μαξιλάρι που έβαζαν ΄στο πίσω μέρος του φορέματος κάτω από τη μέση και πάνω στους γοφούς αλλά και ακόμα και στα πλευρα Εμείς ζήσαμε την άλλη πλευρά, της σανίδας ή στέκας τύπου Twiggy δείτε τη φωτο της Twiggy όταν ήταν στη μόδα
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 08-02-2012, 14:53 | Δημοσίευμα # 29 |
Χάλκινο Μέλος
| και η Μαρία Αντουανέτα από μια τελευταία ταινία εξαιρετικού γούστου ομολογώ
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 09-02-2012, 01:07 | Δημοσίευμα # 30 |
Ασημένιο Μέλος
| Είναι φανταστική Η Ρίγα Ράνια μου ,εχει φοβερά κτίρια ...,πολλά μουσεία και είναι σκέτη Μαγεία...Δεν χόρταινα να την περπατώ...Δεν ξέρω αν η Εσθονία που εφέτως ,πρώτα ο Θεός θα πάω, είναι κάτι παρόμοιο...Φιλανδία δεν έχω πάει...Λατρεύω την Ολλανδία και πηγαίνω πολύ συχνά εκεί....(Η κόρη μου έκανε εκεί το διδακτορικό της με υποτροφία του Ολλανδικού κράτους)και η αγαπημένη μου πόλη είναι το Leiden.Χάρη στην Μαρίνα έχω κάνει πολλά ταξίδια όταν πηγαίνει σε συνέδρια....
|
|
| |