Αλήθεια, εσείς φοράτε μπουρνούζι;
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 26-01-2013, 23:58 | Δημοσίευμα # 1 |
Πλατινένιο Admin
| Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα καλό μπουρνούζι. Αυτό το ρούχο είναι από απαλό, μαλακό, χνουδωτό ύφασμα μας ζεσταίνει όταν έχει κρύο, μας στεγνώνει μετά από ντους, καθώς και διατηρεί και παρατείνει τις χαλαρωτικές επιδράσεις ενός μπάνιου. Μπουρνούζια φορούν όλου: άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Κάθονται τέλεια πάνω σε ανθρώπους με οποιοδήποτε ύψος, σωματότυπο και ηλικία, χαρίζοντας πολυτέλεια, άνεση και ζεστασιά.
Αλήθεια, εσείς έχετε μπουρνούζι; Το φοράτε; Τι χρώμα είναι; Φοράτε άλλο το καλοκαίρι κι άλλο το χειμώνα; Ή μήπως το θεωρείτε περιττό; Τα άλλα μέλη στην οικογένειά σας φοράνε μπουρνούζι;
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 27-01-2013, 15:36 | Δημοσίευμα # 2 |
Ασημένιο Μέλος
| Βέβαια φοράμε μπουρνούζι,μετα το μπάνιο ..Είναι τόσο βολικό.Πολύ πλάκα σπάω με τις εγγονούλες μου οταν τούς το φορώ μετα το μπανάκι τους Μάλιστα η Χρυσαννούλα ,που 27 Μαρτίου θα κλείσει τα 3 χρόνια,είδατε πόσο γρήγορα κυλά ο χρόνος;,κάνει μεγάλη χαρα ,λέει, θα γίνει Παναγίτθα.(ΠΑΝΑΓΊΤΣΑ). Πολύ ωραία τα μπουρνούζια που μας παρουσιάζεις..Ανετα θα το έλεγες ρόμπα.Το δικό μου είναι απλό πετσετέ χρώματος σαμπανί....
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 29-01-2013, 11:23 | Δημοσίευμα # 3 |
Λαμπερό Μέλος
| Πολύ όμορφα πραγματικά.Κι εγώ Μαρία μου τα 2 τελευταία θα τα φορούσα άνετα σαν ρόμπα. Το δικό μου είναι πετσετέ και το χρώμα του ροδί (μου αρέσουν τα έντονα χρώματα στο μπάνιο)
Πολύ γλυκιά εικόνα τα μικρούλια βρεγμένα μέσα στο μπουρνουζάκι τους.Και στο εμπόριο έχει τόσα πολλά σχέδια απο παιδικά μπουρνούζια που ακόμη και να μην έχεις μωρό σου έρχεται να τα αγοράσεις.
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Πέμπτη, 14-02-2013, 21:59 | Δημοσίευμα # 4 |
Δυνατό Μέλος
| Κι εγώ φοράω. Δεν είναι τόσο χοντρό όσο τα κλασικα, αλλά το ύφασμα είναι πετσετέ. Χρώμα ροζ-κοραλλί. Με μεγάλο γιακά Μ' αρέσει πάρα πολύ!!!
Τα μικρά παιδάκια είναι σκέτη γλύκα μέσα σε μπουρνουζάκι
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Παρασκευή, 22-02-2013, 23:35 | Δημοσίευμα # 5 |
Πλατινένιο Admin
| Ορίστε κι ένα μωρουλίνι με μπουρνούζι
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Σάββατο, 23-02-2013, 15:54 | Δημοσίευμα # 6 |
Λαμπερό Μέλος
| Τι γλύκας που είναι
|
|
| |
Strouthokamilaki | Ημερομηνία: Δευτέρα, 03-02-2014, 13:59 | Δημοσίευμα # 7 |
Αρχάριο Καινούριος
| Κι εγώ φοράω κι είναι ροζ...
|
|
| |
filam | Ημερομηνία: Δευτέρα, 05-05-2014, 14:32 | Δημοσίευμα # 8 |
Φρέσκο Μέλος
| Λατρέυω την αίσθηση από το μπουρνούζι! Μάλιστα πρόσφατα ανανέωσα το παλιό με ένα ARENA! Τα είχαμε κορυφαία από τότε που πήγαινα κολυμβυτήριο σαν παιδι και εγώ οπότε πήρα ένα τέτοιο!!!
|
|
| |