Βοήθεια!!!!!!! έχω μαύρους κύκλους....
|
|
MariaPapa | Ημερομηνία: Παρασκευή, 02-11-2012, 18:04 | Δημοσίευμα # 1 |
Ζωηρό Μέλος
| και επειγόντως χρειάζομαι κάτι γιατί δεν... πρέπει πάντα να βάζω διάφορα concealer. Υπάρχει κάποια κρέμα, ορός που να με βοηθήσει;
|
|
| |
Natalia_L | Ημερομηνία: Σάββατο, 03-11-2012, 11:10 | Δημοσίευμα # 2 |
Φρέσκο Μέλος
| Καλημέρα! Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Θα σου πρότεινα το Dark Circles Relief & De-Puffing Eye Serum της Darphin και της Hylexin, (Intensive Concentrate For Serious Dark Circles). Είναι σχετικά ακριβά αλλά μπορείς να τα αγοράσεις από το internet πιο φθηνά. Κάνουν πολύ καλή δουλειά.
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Σάββατο, 03-11-2012, 12:32 | Δημοσίευμα # 3 |
Ζωηρό Μέλος
| Δεν με απασχολεί η τιμή. Αρκεί να είναι αποτελεσματικό. Από που αγοράζεις τα καλλυντικά σου;
|
|
| |
Natalia_L | Ημερομηνία: Παρασκευή, 30-11-2012, 18:35 | Δημοσίευμα # 4 |
Φρέσκο Μέλος
| Συνήθως τ' αγοράζω απ' το ιντερνετ από site που ξέρω και εμπιστεύομαι οτί είναι αυθεντικά. Κατά τ' αλλα αγοράζω και από hondos κλπ αν βρίσκω καμιά προσφορά.
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Σάββατο, 01-12-2012, 13:05 | Δημοσίευμα # 5 |
Ζωηρό Μέλος
| Ναι και εγώ όπου βρω προσφορές πλέον είτε είναι στο ίντερνετ ή σε μαγαζί κοντά μου. Μήπως να κάνουμε ένα θέμα και να βάζουμε όλες τις προσφορές που βρίσκουμε στο ίντερνετ για προϊόντα ομορφιάς;
|
|
| |
Sisaki | Ημερομηνία: Τρίτη, 11-12-2012, 12:12 | Δημοσίευμα # 6 |
Αρχάριο Καινούριος
| γεια σας κοριτσια!ειμαι καινουρια στην παρεα κ εχω κολλησει απιστευτα με τα θεματα!!δεν ξερω ακομη να κινουμαι με ανεση,αλλα θα την βρω την ακρη...οι μαυροι κυκλοι με ταλαιπωρουσαν κ μενα για καιρο λογω επαγγελματος(νοσηλευτρια με κυκλικο ωραριο=δεν κοιμαμαι ποτε).εγω χρησιμοποιω της frezyderm eye balm εδω κ λιγο καιρο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Τρίτη, 11-12-2012, 14:44 | Δημοσίευμα # 7 |
Ζωηρό Μέλος
| Μην ανησυχείς θα συνηθείς και θα δεις θα γίνει εξπέρ στο φόρουμ!!!
Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απ'αυτή τη μάρκα γτ δεν την έχει το σάιτ που συνήθως κάνω τις αγορές μου.. Πόσο την πέρνεις; Πρόσφατα αγόρασα την κρέμα ματιών All About Eyes της Clinique. Πάρα πολύ καλή!
|
|
| |
Sisaki | Ημερομηνία: Τρίτη, 11-12-2012, 15:10 | Δημοσίευμα # 8 |
Αρχάριο Καινούριος
| Μακαρι να εξοικειωθω γρηγορα!να τα λεμε..... ειναι προιον φαρμακειου,ισως γι'αυτο δεν την εχει το σαιτ που μπαινεις.σε οποιο φαρμακευτικο σαιτ να μπεις θα τη βρεις σιγουρα!εγω την παιρνω γυρω στα 17 ευρω.ειμαι ευχαριστημενη,αλλα μ'αρεσει να πειραματιζομαι!θα ψαξω κ αυτη που δοκιμασες...
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Τρίτη, 11-12-2012, 15:13 | Δημοσίευμα # 9 |
Ζωηρό Μέλος
| Αμέ αμέ και εάν θέλεις άρχισε και δικό σου θέμα έτσι για να μαθαίνουμε για διάφορα θέματα σε σχέση με την ομορφιά και περιποίηση
|
|
| |
Fwteini | Ημερομηνία: Τρίτη, 26-05-2015, 14:56 | Δημοσίευμα # 10 |
Φρέσκο Μέλος
| Γεια σου! Μπορεις να δοκιμασεις τη μασκα η οποια βαλω εγω. Το δερμα μου ειναι πολυ λευκο και παντα φαινεται σαν να εχω μαυρους κυκλους εδω και μηνες χρησιμοποιω το Biolab δυο τρις φορες την εβδομαδα και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα και ΟΡΑΤΑ! το δερμα μου ειναι δυνατο, φρεσκο και δεν εχω μαυρους κυκλους ακομη και αν κοιμαμαι 3-4 ωρες. Ειναι καταλληλη και για το σωμα - αν εχει σπιρακια, ραγαδες ή κατι τετοιο.
|
|
| |