Πέμπτη
28-03-2024
19:29
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα(πρόληψη-ενημέρωση) - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΥΓΕΙΑ » Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα(πρόληψη-ενημέρωση)
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα(πρόληψη-ενημέρωση)
kriskros

Ημερομηνία: Τετάρτη, 23-03-2011, 19:20 | Δημοσίευμα # 1
Αρχάριο Καινούριος

Δημοσιεύσεις: 1
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Ένας χρήσιμος οδηγός πρόληψης ο οποίος με βοήθησε με απλά λόγια να κατανοήσω σημαντικά στοιχεία για τα Σ.Μ.Ν

1. Για τα αφροδίσια νοσήματα ΜΗ συμβουλεύεσθε φίλους, γείτονες ή τον φαρμακοποιό της γειτονιάς σας. Είναι πολύ πιθανόν να κάνουν λάθος. Απευθυνθείτε σε γιατρό. Είναι ο μόνος που μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας κατευθύνει σωστά.
2. ΜΗ πλένετε ποτέ τα γεννητικά σας όργανα με τα «ευγενή» σαπούνια που διαφημίζει η τηλεόραση ή με ισχυρά αντισηπτικά σαπούνια ή διαλύματα, που παίρνετε από το φαρμακείο.
3. Μη πλένεσθε πολλές φορές (συνέχεια!!!). ΜΗ χρησιμοποιείτε καυτό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο παγωμένο νερό, χαμομήλι, και ελαφρά ουδέτερα σαπούνια.
4. Εάν παρουσιαστεί στα γεννητικά σας όργανα ένα σπυρί ή νιώσετε κάποιο ερεθισμό, ΜΗ τα βάζετε πάντα με το σεξουαλικό σας σύντροφο. Υπάρχουν πολλές αρρώστιες, που μπορούν να παρουσιασθούν στα γεννητικά σας όργανα όπως και σε κάθε άλλο μέρος τον σώματός σας, άλλωστε, και που γι' αυτές να μη φταίει απολύτως σε τίποτε ο σύντροφός σας.
5. Εάν εμφανίσετε ένα αφροδίσιο νόσημα: ΜΗ πανικοβάλλεσθε. ΜΗ βιαστείτε να πάρετε φάρμακα στην τύχη για να προλάβετε την εξέλιξη της αρρώστιας. Δεν έχει καμιά σημασία για τη θεραπεία σας και θα γίνετε σίγουρα καλά εάν κάνετε τη σωστή αγωγή, έστω κι αν περάσουν μερικές μέρες καθυστέρησης μέχρι να την αρχίσετε. Σημασία έχει πάνω από όλα να μπει μια καλή και σωστή διάγνωση. Διότι, αν αρχίσουμε θεραπεία στην τύχη, καλύπτουμε, όπως λέμε, την εικόνα και μετά είναι πολύ δύσκολο να γίνει η σωστή διάγνωση και θεραπεία. Γενικά, συμβουλευτείτε γιατρό και ΜΗ αρχίζετε βιαστικά θεραπεία μόνοι σας.
6. Αν σας τύχει μια καλή «ευκαιρία» στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, στο τρένο ή σε κάποιο ταξίδι: Προσέχτε πολύ καλά, γιατί την άλλη μέρα ίσως ψάχνετε για γιατρό. ΜΗΝ κάνετε ευκαιριακές σχέσεις εύκολα.
7. Εάν είχατε μια «ευκαιριακή σχέση»: Μη πάτε την άλλη μέρα και με το μόνιμο σύντροφό σας. Αφήστε να περάσει ένα διάστημα ασφάλειας 7-10 ημερών. Ίσως αυτό σας φανεί πολύ ωφέλιμο. Απευθυνθείτε στο γιατρό σας για προληπτικό έλεγχο.
8. Αν σας παρουσιαστεί ένα αφροδίσιο: ΜΗ πανικοβάλεσθε ότι θα κολλήσετε το περιβάλλον σας ή τους συγγενείς σας, απλώς και μόνον επειδή αυτοί ζουν στον ίδιο χώρο με σας. Αυτό είναι πάρα πολύ σπάνιο ή και αδύνατο. Συνήθως για vα μεταδοθεί ένα αφροδίσιο χρειάζεται σεξουαλική πράξη ή πολύ στενή σωματική επαφή.
9. Σε περίπτωση κατά την οποία η σεξουαλική επαφή γίνεται χωρίς να έχετε εγγυήσεις για τη σεξουαλική ταυτότητα του συντρόφου, μην κάνετε το σφάλμα. Χρησιμοποιείτε πάντοτε προφυλακτικό.
10. Εάν η σεξουαλική σας επαφή δεν είναι από την φυσιολογική οδό, ΜΗ ξεγελιέστε. Η παραφύση σχέση, ο στοματικός έρωτας ή και ακόμα ένα δυνατό «δαγκωτό» φιλί, που μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αιμορραγία στο στόμα, μπορούν να μεταδώσουν και αυτά ένα αφροδίσιο νόσημα

Για περισσότερα http://www.megalaser.gr/ebook

 
martzak51

Ημερομηνία: Τετάρτη, 23-03-2011, 22:12 | Δημοσίευμα # 2
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Πολύ χρήσιμο και ενημερωτικό άρθρο.Εύχομαι να το διαβάσουν όσοι περισσότεροι γίνεται.Τέτοιου είδους ενημερώσεις είναι πάντα χρήσιμες biggrin
 
ANDRIANA

Ημερομηνία: Πέμπτη, 14-04-2011, 01:36 | Δημοσίευμα # 3
Δυνατό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 194
Δωράκια: 1
Σεβασμός: 2

Offline
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!!!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ...
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΥΓΕΙΑ » Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα(πρόληψη-ενημέρωση)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats