Η "κακομαθημένη" τσάντα
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 15:08 | Δημοσίευμα # 1 |
Πλατινένιο Admin
| Όλες μας, τώρα πια, έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στον πολυαγαπημένο μας εαυτό!
Γι' αυτό το λόγω, κι επειδή πολλές γυναίκες έχουν συνηθίσει να ξοδεύουν το χρόνο τους οπουδήποτε αλλού εκτός από τον εαυτό τους, η FlyLady μας προτείνει να φτιάξουμε την "κακομαθημένη" τσάντα! Δηλαδή παίρνουμε μια μεγαλούτσικη τσάντα και βάζουμε μέσα ότι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Στο θέμα Ask FlyLady (Ερωτήσεις - Απαντήσεις) υπάρχει ένα ποστ που μπορεί να σας βοηθήσει!
Λοιπόν, ας δούμε όλες μαζί τι μπορούμε να βάλουμε σε αυτήν την τσάντα! Τι λέτε;
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 15:08 | Δημοσίευμα # 2 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια ,μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα της κακομαθημένης τσάντας .....Θα την φτιάξω χαχαχαχαχα ,και μετά θα ξεσπω σε εκείνη...
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 15:14 | Δημοσίευμα # 3 |
Πλατινένιο Admin
| Τι θα έβαζες μέσα στην τσάντα σου Μαρία μου;
Εγώ πάντως σίγουρα θα έβαζα την αγαπημένη μου σοκολάτα!!!
Woman-Life
|
|
| |
|
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 17-02-2012, 00:51 | Δημοσίευμα # 5 |
Λαμπερό Μέλος
| Λοιπόν αυτή ηκακομαθημένη τσάντα μόνο για κακομαθημένη δεν μου ακούγεται Μου θυμίζει την μαγική τσάντα του sport billy Bάζεις μέσα μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν και όταν νοιώσεις πιεσμένη την ανοίγεις,διαλέγεις και παίρνεις
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 17-02-2012, 01:24 | Δημοσίευμα # 6 |
Ασημένιο Μέλος
| Τι θα έβαζα στην κακομαθημένη τσάντα;; Τα γυαλιά μου το κινητό μου Σοκολάτα υγρομάντηλα-χαρτομάντηλα το σημειωματάριό μου-στυλό ι μικρό μπιμπερό,1 μπουκαλάκι νερό, 2 πάνες -βρακάκι ,μωρομάντηλα αφού η Χρυσαννούλα μου είναι μόνιμη ντάμα μου και ενα τζέλ για τα χέρια.... κλειδιά και οτιδήποτε άλλο ανάλογα με το που θα πάω.... Αν την θέλω μόνο για το σπίτι σίγουρα πολλά αγαπημένα μου πράγματα ,για να τα βλέπω συγκεντρωμένα,κάρτες και χάρτες από τις χώρες που έχω πάει.... Αααα ξέχασα απαραίτητη η φωτογραφική μηχανή μου....Είμαι παθιασμένη με την μηχανή ,πάντα μαζί μου να αποθανατίζω οτιδήποτε μου αρέσει...Εχω καλλιτεχνική φλόγα απο τον πατέρα μου που ήταν φωτογράφος χαχαχαχα
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 17-02-2012, 01:52 | Δημοσίευμα # 7 |
Λαμπερό Μέλος
| Σιγά μην έλειπαν απο την τσάντα της χαζογιαγιάς τα μπιμπερό και όλα τα σχετικα χα χα!!!
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 17-02-2012, 02:01 | Δημοσίευμα # 8 |
Ασημένιο Μέλος
| Ελα ντε Βιργινία μου...ξέχασα να γράψω και το αγαπημένο παιγνίδι της Χρυσαννούλας μου....
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Παρασκευή, 17-02-2012, 21:23 | Δημοσίευμα # 9 |
Δυνατό Μέλος
| Κορίτσια, μέσα στην τσάντα μπορεί να μπει και το αγαπημένο μας βιβλίο
Εγώ θα βάλω και το αγαπημένο μου cd στην μαγική αυτή τσάντα!
|
|
| |