Τα ζωάκια μας
|
|
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 13-12-2011, 14:56 | Δημοσίευμα # 16 |
Χάλκινο Μέλος
| Οντως ο γάτος ήταν πολύ παράξενος εμείς λέγαμε ότι ήταν μετεμψυχωμένος Ειχε χαρακτήρα Πέρσης και το όνομά του Αρμάνδος Οσο για τη σκυλοοικογένεια μας η μικροσωμη μανουλα ήταν η πρώτη τη φέραμε από την Ουκρανία κανισάκι τόυ. σε 6 μήνες της φέραμε το Ρούκυ σα σύζυγο (και αυτός από την Οδησσό) και σε λίγους μήνες άρχισε να δημιουργείται οικογένεια. Λόγω του μικρού μεγέθους της έκανε 1 με δύο και συχνά δεν επιζούσαν Τα ξεγεννούσα και τα φρόντιζα προσωπικά. Όταν έφταναν 2 μηνών τα δίναμε σε φίλους δικούς μας ή των παιδιών. Από την τελευταία γέννα (γιατί μετά αμέσως στειρώθηκε) κράτησα τον μονάκριβο 'Ιταλο που έμεινε μαζί με τους γονείς του συνέχεια, τυχερό σκυλάκι έμαθε πολλά και από τους γονείς του και από εμάς που μας έχει κοντά του συνέχεια. Είμαι τόσο δεμένη μαζί τους και αυτά το ίδιο
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 17-12-2011, 01:11 | Δημοσίευμα # 17 |
Πλατινένιο Admin
| Αα, βρήκα μια φωτογραφία της γάτας - αριστοκράτισσας που είχε η μητέρα μου. Βέβαια δεν φαίνεται πολύ καλά, αλλά δεν έχω άλλη αυτή τη στιγμή. Εδώ είναι μαζί με το πρωτότοκο παιδάκι της.
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 17-12-2011, 09:22 | Δημοσίευμα # 18 |
Χάλκινο Μέλος
| τι γκυκειά γατούλα φαίνεται η στοργή της μανας Και σιγουρα είχε μεγάλη εμπιστοσυνη στη μαμα σου για να την αφήνει να κραταει το παιδι της!
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 04-01-2012, 11:40 | Δημοσίευμα # 19 |
Χάλκινο Μέλος
| δυστυχώς αυτές τις μέρες έφυγε για το σκυλίσιο παράδεισο ο γέρος σκύλος μας Ρούκυ εφυγε μέσα στην αγκαλιά μου όπου πέρασε τις τελευταίες του στιγμές μας είχε δώσει μεγάλες χαρές και έίχε παρει από εμάς φροντίδα και τρυφερότητα αφησε στο πόδι του το στερνοπαίδι του
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-01-2012, 00:20 | Δημοσίευμα # 20 |
Ασημένιο Μέλος
| Ξέρω Ράνια μου ότι ο χαμός ενός απο τα ζωάκια πονάει παρα πολύ.. Ενα φιλικό μου ζευγάρι ακόμα θρηνεί για τον σκύλο τους λεςκαι έχασαν παιδί. Μια εξαδέλφη μου κοιμάται με τα δυό της σκυλάκια.Αγαπω τα ζωάκια αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να κοιμάμαι στο ίδιο κρεββάτι.....
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-01-2012, 18:00 | Δημοσίευμα # 21 |
Χάλκινο Μέλος
| όταν έχεις μωρό καλό είναι να μην έχεις στο δωμάτιο εννοείται καμιά φορά η έλλειψη παιδιών αναπληρώνει την προσφορά τρυφερότητας. Τα σκυλιά δίνουν πολλή αγάπη ανιδιοτελώς, ακόμα και αν δεν παίρνουν φροντίδα από εμάς και η ευγνωμοσύνη τους για το λίγο που μπορεί να τους προσφέρουμε είναι απέραντη Εγώ προσωπικά έχω πάρει τόσα πολλά από τα σκυλιά μου τόσα χρόνια και παίρνω δύναμη για να μπορώ να προσφέρω στους ανθρώπους
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-01-2012, 23:51 | Δημοσίευμα # 22 |
Ασημένιο Μέλος
| Φυσικά τα ζωάκια και κυρίως τα σκυλάκια είναι η καλύτερη παρέα και πολλές φορές σε εκπλήσουν με την εξυπνάδα τους.! Μια γνωστή μου δεν εχει παιδιά και το σκυλάκι της,η Ξανθούλα ,είναι η μοναδική συντροφιά της....Λοιπόν φίλες μου,ούτε τα παιδιά δείχνουν τόση αγάπη και τόση χαρά ,αφοσιωση και πίστη στούς γονείς όσο αυτό το σκυλάκι στην κυρά του....!!!!! Είναι απίστευτο...
|
|
| |
ANDRIANA | Ημερομηνία: Παρασκευή, 06-01-2012, 17:23 | Δημοσίευμα # 23 |
Δυνατό Μέλος
| Αυτός είναι κ ο δικός μου ο σκύλος!Το όνομα του είναι Ντάνυ κ είναι 5 χρονών!Είναι ημίαιμο κόλλευ..Τον πηραμε 25 ημερών από ένα κτηνιατρείο όπου τον είχαν παρατήσει μαζί με τα αδερφάκια του!! Στη φωτογραφία αυτή είναι 1 έτους και είναι κουρεμένος λόγο καλοκαιριού κ ζέστης!
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ...
Τελευταία επεξεργασία από ANDRIANA - Παρασκευή, 06-01-2012, 17:26 |
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Παρασκευή, 06-01-2012, 17:42 | Δημοσίευμα # 24 |
Χάλκινο Μέλος
| υπέροχος είναι ο Ντάνυ Αντριάνα
|
|
| |
ANDRIANA | Ημερομηνία: Παρασκευή, 06-01-2012, 17:53 | Δημοσίευμα # 25 |
Δυνατό Μέλος
| Ευχριστώ πολύ Ρανια μου!!Γενικοτερα μας αρεσουν κ αγαπαμε πολυ τα ζωάκια!!Από το σπιτι μας εχουν περασει χαμστερακια,κουνελακια,σκιουρακια,πουλακια παραδεισακια,καναρινακια,παπαγαλακια, κοτοπουλακια,τα οποια τα πηγαμε στο χωριο,καθως κ για ένα βράδυ είχαμε ενα γουρουνακι (λατρευω τα γουρουνακια),το οποιο κι αυτο είναι στο χωριο!!!ειχαμε φιλοξενησειι ενα ιγκουανα,ενός φιλου μας,κ πλεον μειναμε με ένα ενυδρειο,το Ντάνυ κ ένα Ντομπερμαν,τη Βέρα!!!Δεν έχω ομως κάποια φωτο για να σας τη δειξω!!Η Βέρα μας είναι ΄10 μηνων κ ειναι μεσα στην τρελα!!!!Κ να φανταστειτε πως το σπιτι μας ειναι μόλις 35 τμ!!!
Τελευταία επεξεργασία από ANDRIANA - Παρασκευή, 06-01-2012, 17:55 |
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-01-2012, 00:36 | Δημοσίευμα # 26 |
Ασημένιο Μέλος
| Πράγματι είναι υπέροχος ο Ντάνυ...Αν ποτέ έπαιρνα σκυλάκι κάτι τέτοιο θα ήθελα....!!!!!
|
|
| |
ANDRIANA | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-01-2012, 14:44 | Δημοσίευμα # 27 |
Δυνατό Μέλος
| Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!Πραγματικα,οχι επειδη ειναι δικος μου,αλλα ειναι αξιαγαπητο σκυλι,πολυ εξυπνος και αγαπαει πολυ τα παιδια!Ολα τα [αιδια στη γειτονια που μενω,τον ξερουν,κι αυτος τρελενεται απο τη χαρα
|
|
| |
ANDRIANA | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-01-2012, 14:47 | Δημοσίευμα # 28 |
Δυνατό Μέλος
| Κι αυτη είναι η Βερα!Μόλις ειχε ξυπνησει!!!Αυτη κ αν ειναι παιχνιδιαρα!!!Ειναι βεβαια και μικρη στην ηλικια!!Δεν εχω συναντησει ξανα τοσο εξυπνο σκυλι!Της μιλας και καταλαβαινει τα παντα!!
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-01-2012, 17:40 | Δημοσίευμα # 29 |
Χάλκινο Μέλος
| Πώπω φοβερή η Βέρα Τί μάτι είναι αυτό! και τι πόζα αριστοκράτισσα
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-01-2012, 17:41 | Δημοσίευμα # 30 |
Χάλκινο Μέλος
| Λοιπον Αντριάνα εσύ μας ξεπερνάς Το δικό μας ρεπερτόριο περιλαμβάνει γάτες, καναρίνια, σκύλους και χελώνες Αυτά μόνο!!
|
|
| |