Πέμπτη
28-03-2024
11:54
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Με βλέπει φιλικά ή υπάρχει ενδιαφέρον? - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


  • Page 1 of 1
  • 1
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΧΕΣΕΙΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ - ΠΑΙΔΙ » ΕΡΩΤΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ » Με βλέπει φιλικά ή υπάρχει ενδιαφέρον?
Με βλέπει φιλικά ή υπάρχει ενδιαφέρον?
starfish

Ημερομηνία: Παρασκευή, 28-10-2011, 21:29 | Δημοσίευμα # 1
Αρχάριο Καινούριος

Δημοσιεύσεις: 1
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Καλησπέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!Θα ήθελα την γνώμη σας.Εδω και ένα μήνα μιλάμε μ ένα παιδί γύρω στα 30.(είμαι 24) Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα στο φέισμπουκ είχαμε μια κοινή φίλη(την οποία την ξέρουμε και οι 2 και κάνουμε λίγη παρέα μαζί της) και με είδε στους φίλους της μ έκανε σκουντήγματα, εγώ ανταπέδιδα ώσπου κάποια στιγμή βαρέθηκα το παιχνιδάκι και τον έκανα φίλο. Απο τότε αρχίσαμε να μιλάμε στο φέισμπουκ η στο μσν και μια μέρα μου πρότεινε να βρεθούμε. Εγώ μετά απο λίγη σκέψη το δέχτηκα(μου το ξαναπέταξε ευγενικά σε μια συνομιλία μας) κ έτσι οταν ανεβηκα Αθήνα(μένω λιγο πιο έξω) βγήκαμε για λίγο. Είχαμε χημεία,ήταν ευγενικός, κέρασε και στο τέλος με φίλησε στο μάγουλο και μου είπε οτι 'θα τα ξαναπούμε, έτσι?'. Μετά μιλούσαμε μέσω ίντερνετ ώσπου του έστειλα εγώ αν ήθελε να πάμε για ένα καφέ και δέχτηκε αμέσως με αποτέλεσμα να βγούμε την προηγούμενη παρασκευή. Κάτσαμε ένα 2ωρο, μιλούσαμε για διάφορα θέματα την ανεργία(είναι χωρίς δουλειά αυτή την εποχή), την δουλειά μου(είμαι καθηγήτρια - μου είχε ζητήσει κ την γνώμη μου για κάτι βιβλία ενώ θα μπορούσε να ρωτήσει την φίλη μας είναι συναδελφος μου), μου έλεγε οτι ήθελε να αλλάξει επάγγελμα κ σκεφτόταν να πάει σ ένα ιεκ και του είπα οτι είχα ένα φίλο που ήταν σχετικός με το επάγγελμα αυτό κ θα τον ρωτούσα και θα του έλεγα καμια πληροφορία. Γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα και στο τέλος με φίλησε πάλι στο μάγουλο και μου είπε οτι θα τα ξαναπούμε, και οτι μπορεί να κατέβει κ αυτός στα μέρη μου αλλά εγώ ανεβαίνω πιο συχνά Αθήνα οποτε να του πω οταν είναι. Προχτές μου μίλησε πρώτος στο φέισμπουκ,τα είπαμε για λίγο και το βραδάκι του έστειλα μήνυμα τις πληροφορίες για τα ιεκ. Μου απάντησε οτι με ευχαριστεί πολύ και τι καλή που είμαι.Του είπα οτι δν έκανα κ τπτ και μου είπε οταν ανέβω Αθήνα να πάμε για καφεδάκι. Στο μεταξύ με αποκαλεί κούκλα του, η με το όνομα μου και το μου, μου γράφει φιλάκια ή ενίοτε μάκια.Και χτες μιλήσαμε πάλι στο φέισμπουκ. Γενικά υπάρχει μια επικοινωνία και όταν είχαμε βρεθεί την 2η φορά όταν λέγαμε κάτι αστείο και γελούσαμε με άγγιζε στον ώμο κπ φορές. Αλλά επειδή προχωράμε αργά το οποίο είναι καλό απο την μία γιατί την έχω πατήσει με άτομα που έκαναν βιαστικές κινήσεις δεν μπορώ να καταλάβω αν ενδιαφέρεται η με βλέπει σαν φίλη. Εσείς τι λέτε?
Συγνώμη για την έκταση του κειμένου.
 
martzak51

Ημερομηνία: Κυριακή, 30-10-2011, 00:58 | Δημοσίευμα # 2
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Ο χρόνος θα δείξει και θα ξεκαθαρίσει τα αισθήματα.Είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς κάτι θετικό ,ή αρνητικό....
Εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμείς.......Υπομονή....
 
woman-life

Ημερομηνία: Κυριακή, 30-10-2011, 11:58 | Δημοσίευμα # 3
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Συμφωνώ με την martzak51. Ακριβώς επειδή τα πράγματα προχωρούν τόσο αργά, μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει τι ακριβώς συμβαίνει.
Επίσης, το γεγονός ότι σε αποκαλεί κούκλα μου και με το μου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, ίσως απλά να είναι τρυφερός σαν φίλος.
Και σίγουρα θα συμφωνήσω μαζί σου starfish, που λες ότι "προχωράμε αργά το οποίο είναι καλό απο την μία γιατί την έχω πατήσει με άτομα που έκαναν βιαστικές κινήσεις". Ναι είναι καλό που προχωράτε αργά, έτσι έχετε περισσότερο χρόνο και ευκαιρίες να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον εάν τελικά κάνετε σχέση. Γιατί για μια "περιπέτεια" όλοι είναι ικανοί, ενώ για μια υγιής σχέση λίγοι.
Πάντως η συμβουλή μου είναι να μην βιάζεσαι, να μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή που ζεις!
Ο χρόνος θα δείξει και εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα θέλεις εσύ!!!


Woman-Life
 
ANDRIANA

Ημερομηνία: Πέμπτη, 03-11-2011, 23:14 | Δημοσίευμα # 4
Δυνατό Μέλος

Δημοσιεύσεις: 194
Δωράκια: 1
Σεβασμός: 2

Offline
Καλησπέρα κι από μένα!Τα κορίτσα με κάλυψαν απολύτως!!!Είναι πράγματι νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα!Ο χρόνος είναι ο μόνος που θα απαντήσει στο ερώτημά σου!Απόλαυσε την παρέα του κ ό,τι είναι καλύτερο,αυτό ας γίνει!!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ...
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΧΕΣΕΙΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ - ΠΑΙΔΙ » ΕΡΩΤΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ » Με βλέπει φιλικά ή υπάρχει ενδιαφέρον?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats