Ανέκδοτα, βάλτε τα όλα εδώ !
|
|
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 23-12-2010, 19:41 | Δημοσίευμα # 31 |
Ασημένιο Μέλος

| Νάστε καλά παιδιά για το γέλιο που μας προσφέρετε και περνά ευχάριστα η ώρα μας κάτι που έχομε πάρα πολύ ανάγκη!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Phil | Ημερομηνία: Κυριακή, 26-12-2010, 20:27 | Δημοσίευμα # 32 |
Ζωηρό Μέλος

| Πως λέγεται η ηλικιωμένη οικολόγος; Πως λέγεται αυτή που τα έχει συγχρόνως με ένα μπάτσο και ένα ποδοσφαιριστή;
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 26-12-2010, 20:56 | Δημοσίευμα # 33 |
Ασημένιο Μέλος

| Πως λέγεται η ηλικιωμένη οικολόγος πιστεύω πως το βρήκα (η κωλόγρια....;;;;;;;) αλλά πως λέγεται αυτή που τα έχει με αστυνομικό και ποδοσφαιριστη συγχρόνως δεν.....μπλόκαρα...
|
|
| |
Phil | Ημερομηνία: Κυριακή, 26-12-2010, 21:06 | Δημοσίευμα # 34 |
Ζωηρό Μέλος

| Bravo martzak51 t vrikes t ena
|
|
| |
Phil | Ημερομηνία: Τρίτη, 05-04-2011, 00:15 | Δημοσίευμα # 35 |
Ζωηρό Μέλος

| Αντε,να τ παρει τ ποταμι.... Του "κλώτσου" και του "μπάτσου" !
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Παρασκευή, 08-04-2011, 10:57 | Δημοσίευμα # 36 |
Πλατινένιο Admin

| Quote (Phil) Του "κλώτσου" και του "μπάτσου" Xaxaxa, καλό!!! 
Woman-Life
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τρίτη, 19-04-2011, 23:34 | Δημοσίευμα # 37 |
Πλατινένιο Admin

| - Μπαμπά, σήμερα ονειρεύτηκα ότι μου έδωσες 10 ευρώ. - ... Κράτα τα για σένα παιδί μου.
Woman-Life
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Πέμπτη, 24-11-2011, 20:44 | Δημοσίευμα # 38 |
Πλατινένιο Admin

| Ήταν ένας ελέφαντας και ένα μυρμήγκι και είχαν μόνο ένα εισιτήριο για το σινεμά. - Μην σε νοιάζει, λέει ο ελέφαντας, θα σε κρύψω πίσω από το αυτί μου για να μην σε δουν. Πάει ο ελέφαντας να μπει στο σινεμά: - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισιτήρια. - Γειά σας, λέει ο ελέφαντας. - Μόνος σας είστε; - Ναι, είμαι μόνος μου. - Και αυτός πίσω από το αυτί σας ποιος είναι; Πάνε πάλι πίσω. - Θα σε κρύψω στην προβοσκίδα μου, λέει ο ελέφαντας. Ξαναπηγαίνουν στο σινεμά: - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισιτήρια. - Γειά σας, λέει ο ελέφαντας. - Μόνος σας είστε; - Ναι, είμαι μόνος μου. - Και αυτός στην προβοσκίδα σας ποιος είναι; Πάνε πάλι πίσω. - Να δοκιμάσουμε να σε κρύψω εγώ κάπου; ρωτάει το μυρμήγκι. - Ναι, αλλά δεν νομίζω να πετύχει, λέει ο ελέφαντας. Πιάνει το μυρμήγκι και τυλίγει τον ελέφαντα με αλουμινόχαρτο. Πάνε πάλι στο σινεμά: - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισιτήρια. - Γειά σας, λέει το μυρμήγκι. - Μόνος σας είστε; - Ναι, είμαι μόνος μου. - Και αυτό εδώ τί είναι; - Μυστήριος είσαι, ρε φίλε! λέει το μυρμήγκι. Να μην φέρω και ένα σαντουιτσάκι για το διάλειμμα;
Woman-Life
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Πέμπτη, 01-12-2011, 12:04 | Δημοσίευμα # 39 |
Πλατινένιο Admin

| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Όσα παιδάκια θέλουν να πουν τα κάλαντα φέτος θα πρέπει μέχρι τις 15 Δεκέμβρη να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Οικονομικών για να πάρουν μπλοκάκι πληρωμών για να κόβουν αποδείξεις.. Οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά. Ισχύει και για των Φώτων!!!
------------------
Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 24-02-2012, 19:02 | Δημοσίευμα # 40 |
Ασημένιο Μέλος

| Κορίτσια θα σας πώ κάτι που φαίνεται σαν ανέκδοτο αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Η συμπεθέρα της εξαδέλφης μου,εδώ στο Ρέθυμνο,είχε πολύ πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και κατέβηκε από το χωριό για να πάει σε γυναικολόγο να την δεί. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πρόβλημα στις σάλπιγγες. Κυρία Θοδώρα ,της λέει ο γιατρός,να προσέξετε γιατί οι σάλπιγγές σας εχουν κάποιο πρόβλημα και να προσέξετε να μη βγαίνετε έξω στα νερά και στο κρύο . Τί σου είπε μάνα ο γιατρός ; ρωτα ο γυιός της όταν γύρισε στο χωριο Τίποτα σοβαρό παιδί μου.ΟΙ ΜΟΥΖΙΚΕΣ ΜΟΥ ΒΟΥΛΩΣΑΝ Μουζίκες =σάλπιγγες....από το μουσικό όργανο σάλπιγγα ..την ντουντούκα ,μουζίκα στα χωρια.
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 24-02-2012, 22:03 | Δημοσίευμα # 41 |
Λαμπερό Μέλος

| Πολύ πλάκα είχε Μαρία μου. Είδες τελικά που τα ανέκδοτα βγαίνουν απο την ίδια μας τη ζωή;
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 25-02-2012, 09:36 | Δημοσίευμα # 42 |
Πλατινένιο Admin

| Χαχαχα! Έτσι είναι! Ότι είναι αστείο στη ζωή μας, γίνεται ανέκδοτο
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 25-02-2012, 18:46 | Δημοσίευμα # 43 |
Ασημένιο Μέλος

| Αυτή είναι η ωραία πλευρά του λαού μας Είμαστε μοναδικοί κορίτσια
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 02-04-2012, 18:13 | Δημοσίευμα # 44 |
Ασημένιο Μέλος

| Χθές κορίτσια μου είπαν ένα ανέκδοτο ,γέλασα αρκετά και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.: Ήταν σε μία παρέα 4 άτομα, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός,ένας Έλληνας και ένας Αμερικάνος. Ρωτά λοιπόν ο Αμερικάνος τον Γάλλο¨: -Πήρατε αύξηση εσείς οι Γάλλοι; -Βεβαίως πήραμε απαντά ο Γάλλος -και τι πήρατε με αυτήν ξαναρωτά το Αμερικανάκι -Αγόρασα ένα διαμέρισμα ,ένα κότερο και μία BMW -Kαι τα υπόλοιπα ; -Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα εξοχικό.... τελείωσε ο Γάλλος΄ -Εσείς πήρατε αύξηση ;ρωτά τον Γερμανό -Βεβαίως πήραμε ..του απαντά ο Γερμανός. -Εσύ λοιπόν τι πήρες (Αγόρασες είναι η έννοια του πήρα στην Κρήτη)΄ -Πήρα ένα εξοχικό ,μία ολόκληρη πολυκατοικία και μία Μερσεντές -Και τα υπόλοιπα; -Με τα υπόλοιπα πήρα ένα μικρό αεροπλανάκι΄ Ήλθε και η σειρά του Έλληνα να περάσει από την ανάκριση -Έσείς οι Έλληνες πήρατε αύξηση; -Εεεε ναι, απαντά ο Έλληνας -Και τι πήρες εσύ; -Εγώ πήρα ένα μηχανάκι. -Και τα υπόλοιπα; -Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου........ Γέλασα με την ψυχή μου....αααα ρε Ελληνίδα μάνα παντού και πάντα τσοντάρεις :haha: :haha:
Τελευταία επεξεργασία από martzak51 - Δευτέρα, 02-04-2012, 18:14 |
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Δευτέρα, 02-04-2012, 23:04 | Δημοσίευμα # 45 |
Λαμπερό Μέλος

| Να δούμε Μαρία μου πόσο ακόμη θα μπορεί η Ελληνίδα μάνα να τσοντάρει. Να είσαι καλά Μαράκι μου με τα ανέκδοτά σου.Ήταν πολύ καλό
|
|
| |