Περί αέρων και υδάτων
|
|
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 19-03-2013, 12:13 | Δημοσίευμα # 376 |
Λαμπερό Μέλος
| Oύτε που θα το καταλάβουμε κορίτσια πότε θα έρθει το άλλο τριήμερο
Μόνο να μας κάνει καλό καιρό γιατί ψιλοχειμώνιασε ξαφνικά.
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τρίτη, 19-03-2013, 20:41 | Δημοσίευμα # 377 |
Πλατινένιο Admin
| Κι εγώ κορίτσια, εύχομαι να έχει και ήλιο και καλή θερμοκρασία. Τελειώνει ο Μάρτιος και ζέστη καλά καλά δεν είδαμε ακόμα!
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 20-03-2013, 16:18 | Δημοσίευμα # 378 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια μου γλυκά παρούσααααααα......Μου λειψατε πολύ...Ημουν νταντά αμεσου δράσεως γιατί οι γονείς ήταν Δανία...Σας παρακολουθούσα όποτε μπορούσα....Γίνεται διαφορετικά....;Περάσατε καλά; Βιργινία μου ,μέχρι αυριο είμαι θεσσαλονίκη...Κατεβαίνω Ρέθυμνο την Πέμπτη..Εχει και η Χρυσαννούλα μου τα γενέθλιά της...Γίνεται κιόλας 3 χρόνων...Δεσποινιδούλα...Σαν να ηταν χθές που γεννήθηκε... Αααα γιορτάζω και εγώ γενέθλια..κλείνω 3 χρόνια στην αγαπημένη σας παρέα...χαχαχαχα...Μαζί σας είχα μοιραστεί την χαρά μου που έγινα γιαγιά...μαζί σας εχω μοιραστεί πολλές καταστάσεις και δεν το κρύβω...πολλές φορές κοντα σας βρήκα παρηγοριά για διάφορα που μου έχουν συμβεί... Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια ,γιατί μου κρατάτε παρέα σε καλές; και κακές στιγμές ....Δεν είναι μόνο οι εικόνες που είδαμε παραπάνω ..είναι και αυτή η επαφή που έχομε μεταξύ μας...
Τελευταία επεξεργασία από martzak51 - Τετάρτη, 20-03-2013, 16:20 |
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Πέμπτη, 21-03-2013, 16:44 | Δημοσίευμα # 379 |
Πλατινένιο Admin
| Μαρία μου, Μαράκι μου! Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια; Μα πότε; Πώς περνάει έτσι ο καιρός;! Μεγάλωσε και η Χρυσαννούλα, σχεδόν, μπροστά στα μάτια μας, μπορώ να πω. Και ναι, όλο αυτό το καιρό ήμασταν εδώ, μαζί, στις καλές και τις κακές στιγμές. Απλά μιλούσαμε και κάναμε παρέα. Έχουμε δημιουργήσει τη δική μας μοναδική σχέση
Καλά να περάσεις στην Ρέθυμνο και πάντα να χαίρεσαι τις εγγονούλες σου!!!
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 22-03-2013, 15:44 | Δημοσίευμα # 380 |
Λαμπερό Μέλος
| Κοριτσάκια μου με συγκινήσατε. Πραγματικά είναι μοναδική η σχέση που έχουμε
Μαράκι μου να σου ζήσει η Χρυσαννούλα.Μακάρι να είμαστε καλά και να ζήσουμε και άλλες μεγάλες στιγμές της. Βλέπεις χωρίς να το ξέρει έχει γίνει το μικρότερο μέλος της παρέας μας. Α! όλα κι όλα woman life χωρίς Χρυσαννούλα δεν γίνεται.
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 22-03-2013, 15:49 | Δημοσίευμα # 381 |
Λαμπερό Μέλος
| Να περάσετε όλες ένα υπέροχο τριήμερο
Μαρία φιλιά στο αγαπημένο Ρέθυμνο.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 23-03-2013, 01:50 | Δημοσίευμα # 382 |
Ασημένιο Μέλος
| Ευχαριστώ πολύ καλές μου φίλες για τις ευχές σας ...Ευχομαι και σε σας ότι καλύτερο...Καλά να περάσετε το τριήμερο.Να σταματούσε και λιγο ο αέρας εδω στην Κρήτη καλά θα ηταν...
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 23-03-2013, 01:54 | Δημοσίευμα # 383 |
Ασημένιο Μέλος
| Ετσι είναι καλές μου φίλες ..Τρία χρόνια μοιραζόμαστε πολλά πράγματα,σκέψεις ..ιδέες...επιθυμίες ,και τόοοσα άλλα....εχομε και την καλύτερη σελίδα...΄ Να είστε...να είμαστε καλά και να τα λέμε...
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 23-03-2013, 02:08 | Δημοσίευμα # 384 |
Ασημένιο Μέλος
| Αααα και να μή ξεχάσουμε να υψώσουμε την σημαία μας αυτές τις ημέρες στα μπαλκόνια μας...Το ιερό σύμβολο της πατρίδος μας...
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 05-04-2013, 16:25 | Δημοσίευμα # 385 |
Ασημένιο Μέλος
| Παρασκευή σήμερα κορίτσια και ήδη φθάσαμε τους Γ' Χαιρετισμούς της Παναγίας μας....Η Παναγιά μας γεμίζει πάντα τις εκκλησιές μας με πιστούς όποτε και αν γιορτάζει..είτε στις Θεομητερικές εορτές΄..είτε στις ακολουθίες των Χαιρετισμών...Αυτό δείχνει πόσο πολύ νιώθουμε την Μάνα Παναγιά μας και ποσο δεόμαστε σ'αυτή για οτιδήποτε μας συμβαίνει....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Σάββατο, 06-04-2013, 19:44 | Δημοσίευμα # 386 |
Δυνατό Μέλος
| Μα πως περνάει έτσι ο καιρός!!! Οι εγγονούλες της Μαρίας μεγάλωσαν, γίνονται δεσποινίδες. Οι γιορτές έρχονται και φεύγουν η μία μετά την άλλη. Όπου νά ναι πλησιάζει και το Πάσχα. Φτάσαμε ήδη στους Γ Χαιρετισμούς της Παναγίας...
Και τώρα που έχει καλό καιρό οι μέρες περνάνε ακόμα πιο γρήγορα... !
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 09-04-2013, 10:42 | Δημοσίευμα # 387 |
Λαμπερό Μέλος
| Ας περνούν οι μέρες φτάνει να κυλούν καλά για όλους τους ανθρώπους Ρίκα μου.
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 26-04-2013, 00:41 | Δημοσίευμα # 388 |
Λαμπερό Μέλος
| Και να που το Πάσχα είναι προ των πυλών. Δουλειές με φούντα για εμάς κορίτσια. Εγώ αυτή την εβδομάδα δεν έχω πάρει ανάσα.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 30-04-2013, 17:13 | Δημοσίευμα # 389 |
Ασημένιο Μέλος
| Καλή και ευλογημένη Μ.Εβδομάδα να περάσουμε φίλες μου.Ηδη είμαστε στην Μ.Τρίτη και δεν το κατάλαβα..Ολοι ιστεύω σήμερα θα γεμισουμς τις εκκλησιές μας όπως κάθε βράδυ,στα Αυγικά,τι ωραία λέξη που χρησιμοποιούσαν οι παλαιότεροι για τις βραδυνές ακολουθίες της Μ.Εβδομάδος..!!!Η γιαγιά μου,η μαμά μου, ετσι έλεγαν,σαν να τις ακούω τώρα Θεέ μου...Καλή συνέχεια κορίτσια και με το καλό και9 στην Ανάσταση Του Κυρίου Μας..
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 02-05-2013, 00:05 | Δημοσίευμα # 390 |
Ασημένιο Μέλος
| Μ.Πέμπτη ξημερώνει φίλες μου..Η κορύφωση των Παθών Του Κυρίου Μας, η Σταύρωση..!!!!
|
|
| |