Τρίτη
25-06-2024
04:32
Καλωσόρισες Επισκέπτης
 

Main Publisher Registration Login
Τεστ »
Site menu

Μόνο για μέλη
Κατασκευές βήμα βήμα

Τέχνη Σερβιρίσματος

Κουτσομπολιό

Διασκέδαση

Όλα τα παιχνίδια


Αρχική » Τεστ


Αυτή κι Αυτός [5]
Διάφορα τεστ που έχουν σχέση με έρωτες, αγάπες και σχέσεις.

Το "Εγώ" μου [17]
Βρείτε τα κρυφά στοιχεία του εαυτού σας και του χαρακτήρα σας.

Τρόπος ζωής [10]
Ζω και το απολαμβάνω. Ότι έχει σχέση με διατροφή, εμφάνιση και το life-style.

Διάφορα τεστ [5]
Ότι δεν ταιριάζει σε καμία άλλη κατηγορία, βρίσκεται εδώ.


Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να ξέρεις να σέβεσαι τις επιθυμίες του άλλου! Αν βιαστείς να κάνεις κάτι που δεν το θέλεις θα νιώθεις ένοχη απέναντι στον εαυτό σου!


Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες και σλόγκαν τύπου "Τρώτε υγιεινά!". Έχουμε αποκλείσει πολλές τροφές αλλά δεν έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα. Όμως στη διατροφή, όπως και σε όλα σχεδόν τα πράγματα, ισχύει ο γενικός κανόνας "Παν μέτρον άριστον". Κάντε αυτό το τεστ και μάθετε αν οι διατροφικές σας συνήθειες είναι όντος σωστές.


Η κατοχή υπερβολικού αριθμού αγαθών προκαλεί φόρτο. Πολλά πράγματα συνδέονται με αναμνήσεις από το παρελθόν που δεν θέλουμε να χάσουμε. Εσείς σε ποιους ανήκετε? Σ' αυτούς που συλλέγουν ή σ' αυτούς που πετάνε?


Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του τεστ σας συμβουλεύουμε να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας γιατί, αν δεν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, δεν θα σας αγαπήσουν και οι άλλοι.


Εμπιστεύεστε τους άλλους, χωρίς επιφυλάξεις, ακόμα κι όταν υποψιάζεστε ότι μπορεί να σας απογοητεύσουν ή και να σας προδώσουν? Μήπως ανήκετε σ εκείνους που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε όλα, ώστε να είστε σίγουροι ότι τίποτα άσχημο δε θα συμβεί?


Θυμηθείτε το παραμύθι "Σταχτοπούτα". Θυμηθήκατε? Ωραία! Τώρα απάντησε σε μία και μόνον ερώτηση και μάθετε ποιο είναι το αδύνατό σας σημείο.


Σας προτείνω να κάνετε αυτό το τεστ για να μάθετε αν όντως ξέρετε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε.


Η επικοινωνία είναι αυτή που μας ενώνει όλους. Από τη συμπεριφορά μας, μας κρίνουν οι γύρω. Εσείς ξέρετε να φέρεστε σωστά σε κάθε περίσταση;


Ρομαντικός - αυτός που εξιδανικεύει την πραγματικότητα, που δίνει την αίσθηση της αθωότητας και αναφέρεται στον έρωτα.
Εσείς, λοιπόν, σε ποιους ανήκετε? Στους ρομαντικούς ή σε αυτούς που αδιαφορούν για τα κεριά και τ' άστρα;


Είμαστε όλες μας διαφορετικές και μοναδικές. Κάποιες από μας δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς πάρτι και ξεφάντωμα. Κάποιες άλλες χωρίς περιπέτειες και αδρεναλίνη ενώ άλλες προτιμούν να ζουν σ’ ένα ήσυχο παραμυθένιο όνειρο. Εσύ, λοιπόν, σε ποια κατηγορία ανήκεις; Κάνε αυτό το τεστ και μάθε τι τύπος- girl είσαι!


Ετοιμόλογος είναι αυτός που απαντάει γρήγορα, έξυπνα και πάνω απ' όλα σωστά. Εσείς είστε επιδέξιοι στον χειρισμό του λόγου ή αυτό το στοιχείο σας εξαρτάται από τη φόρμα και τη διάθεση που βρίσκεστε τη συγκεκριμένη μέρα ή συγκεκριμένη περίσταση; Μήπως όμως η ευχέρεια του λόγου δεν είναι καν το στοιχείο σας;


Κάνετε αυτό το χιουμοριστικό τεστ για να καταλάβετε εάν έχετε τις ικανότητες να είστε Άγιος Βασίλης ή να αφήσετε αυτόν τον ρόλο για κάποιον άλλο, πιο έμπειρο από εσάς; Ε, ναι! Μην καταστρέψουμε τη γιορτή επειδή εσείς δεν ξέρετε τα κάλαντα!


Έχετε μπερδευτεί; Δεν ξέρετε τι νιώθετε για τη ζωή σας; Δεν ξέρετε τι ζητάτε και τι ψάχνετε; Τη μία νιώθετε τη ζωή σας γεμάτη και την άλλη όχι; Ηρεμήστε! Απλώς απαντήστε στις παρακάτω 15 ερωτήσεις και πάρτε μια ιδέα.


Επειδή καμιά φορά η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό, σκεφτήκατε ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε; Να προσέχουμε τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά μας όταν μιλάμε; Με λίγα λόγια, ξέρετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό όταν πρέπει;


Είστε τύπος της οικογένειας και θέλετε να έχετε πολλά παιδιά; Μήπως προτιμάτε να είστε ζευγάρι χωρίς παιδιά και να αφιερώνετε τον εαυτό σας στο ταίρι σας; Ή μήπως είστε μοναχικός τύπος που περνάει και μόνος του καλά;


Αγαπιέστε, αλλά δυσκολεύεστε να καταλάβετε ο ένας τον άλλο. Τι φταίει; Γιατί υπάρχει αυτή η σύγχυση συναισθημάτων; Θα το μάθετε κάνοντας αυτό το τεστ. Σκεφτείτε τη σχέση σας και διαλέξτε ένα χρώμα.


Όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας σταματήσει από το δρόμο που χαράξατε. Άλλοι πάλι ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δεν προσπαθούν καν να πετύχουν τους στόχους τους, πιστεύοντας ότι πάντα μεσολαβεί κάτι στην πορεία. Κάντε το τεστ, προκειμένου να ανακαλύψετε πόσο επίμονοι είστε στις επιδιώξεις σας.


Κάντε αυτό το τεστ και μάθετε αν είστε συγκρατημένο άτομο, αν είστε άτομο που σας βάζουν στην "πρίζα" ή αν είστε ανοικτός και αυθόρμητος άνθρωπος.


Έχετε σχέση αρκετό καιρό και σκέφτεστε να παντρευτείτε. Είναι όμως μία πολύ μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας. Θα προστεθούν ευθύνες και υποχρεώσεις. Μερικές φορές όμως η σκέψη αυτή σας κάνει να διστάζετε κάτι που είναι απόλυτα κατανοητό και φυσιολογικό. Αυτό το τεστ ίσως σας βοηθήσει να δώσετε απαντήσεις σε κάποια διλήμματα που αφορούν αυτή τη μεγάλη απόφαση. (Vita.gr)


Σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι, ξεκούραση, φαγητό, ύπνος, Σαββατοκύριακο. Οι μέρες ακολουθούν η μια την άλλη, χωρίς να συμβαίνει τίποτε, και όλες μοιάζουν να είναι ίδιες. Τίποτε καινούργιο και τίποτε συνταρακτικό δεν βιώνουμε. Όμως, το πόσο η ρουτίνα μάς καταβάλλει είναι δική μας υπόθεση και επιλογή. Εσείς πώς την αντιμετωπίζετε; (Vita.gr)


Αυτό είναι ένα πραγματικό τεστ που δίνεται από το Human Relations Dept. σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σήμερα. Τους βοηθάει να έχουν καλύτερη εσωτερική γνώση αφορώντας τους υπαλλήλους τους και τους μελλοντικούς τους υπαλλήλους.


Καλοκαίρι προ των πυλών! Και κάπου ανάμεσα στις στοίβες αιτήσεων αδείας, στο χειρισμό διακοπο-συγκρούσεων μέσα στην ομάδα και στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων, σκέφτεστε και την πολυπόθητη ξαπλώστρα που σας περιμένει σε κάποια μαγευτική παραλία. Αλήθεια, στις διακοπές ξεχνάτε τα του γραφείου…στο γραφείο; Ή μαζί με το μαγιό πακετάρετε -just in case- και το εγχειρίδιο εργατικής νομοθεσίας; Χαλαρώνετε πραγματικά ή οι έγνοιες κολυμπούν μαζί σας στα κρυστάλλινα νερά; Τι θα λέγατε για μια χιουμοριστική ψυχαναλυτική ματιά στο τι και πώς; Α, και πριν ξεκινήσουμε: τα αποτελέσματα αυτού του…ψυχομετρικού τεστ είναι απλώς ενδεικτικά! (hrpassport.gr )


Βανίλια ή σοκολάτα; Το καλοκαίρι τελειώνει, η αγάπη μας για το παγωτό όμως δε λέει να σβήσει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό που θα επιλέξετε είναι προκαθορισμένο από τα ... γονίδιά σας!


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως η προσωπικότητά σας επηρεάζει τον τρόπο ντυσίματός σας;
Με το συγκεκριμένο test θα μπορέσετε να το ανακαλύψετε. Λοιπόν, ξεκινάμε!


Έχετε ακούσει για τις μοντέρνες κατασκευές σπιτιών, που ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας. Τι γίνεται όμως στα υπάρχοντα σπίτια; Εκεί, η οικονομία ρεύματος (που ακριβαίνει συνεχώς) είναι αποκλειστικά δίκη μας ευθύνη και έχει άμεση σχέση με τη καθημερινή συμπεριφορά μας. Κάντε ένα απλό τεστ και πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε πραγματικά να μειώσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας, εξοικονομώντας και πολύτιμη ενέργεια.


Στην παρέα, στην οικογένεια, στη δουλειά υπάρχουν πάντα κάποιοι που είτε ξεχωρίζουν στις συναναστροφές τους είτε απλά θα ήθελαν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν.


Αυτό το τεστ μπορείτε να το κάνετε μαζί με τους καλεσμένους σας τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς για λίγη παραπάνω διασκέδαση. Πάντως αυτή τη στιγμή κάντε το και μην πάρετε στα σοβαρά τα αποτελέσματα, γιατί όπως λέει και ο τίτλος, είναι για πλάκα.


Τι επίδραση έχετε πάνω στους άλλους; Πώς νιώθουν οι άνθρωποι όταν βρίσκονται δίπλα σας; Έχετε φιλική και ισορροπημένη παρουσία ή μήπως οι άλλοι σας αποφεύγουν;


Πως είναι η σωματική σας κατάσταση; Μήπως θα έπρεπε να δώσετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας ή μήπως αν όλοι οι άνθρωποι είχαν τη δύναμή σας το σύστημα υγείας δε θα είχε προβλήματα;


Σας αρέσει η καθαριότητα και απλότητα ή είστε θησαυροφυλάκιο? Αγαπάτε να μαζεύετε και να διατηρείτε άχρηστα αντικείμενα ή χαίρεστε να απαλλάσσεστε συστηματικά απ' ό,τι δε σας αρέσει? Ή μήπως είστε λογικοί και δε σας διακρίνουν οι υπερβολές?


Διαθέτετε χιούμορ; Γελάτε με την καρδιά σας ακόμα κι όταν τα αστεία γίνονται σε βάρος σας; Ή μήπως όταν οι άλλοι ξεκαρδίζονται τους κοιτάτε υποτιμητικά και τους θεωρείτε χαζούς;


Το δώρο των λουλουδιών – η ομορφιά τους, και η δύναμη της ομορφιάς είναι μαγική. Τα λουλούδια μπορούν εύκολα να προδώσουν τον χαρακτήρα ενός ατόμου. Άλλωστε γι’ αυτό αγαπάμε κάποια από αυτά ενώ κάποια άλλα απεχθανόμαστε.


Αν δεν έχεις έτοιμη την απάντηση, ο μίστερ Sigmund Freud θα σου την έδινε ευχαρίστως -αν ζούσε. Περιορίσου λοιπόν στο παρακάτω τεστ, πες "ναι" ή "όχι" και ... μην το παίρνεις σοβαρά. (pinkWoman)


Αναρωτιέστε αν έχετε επιλέξει τη δουλειά που ονειρευόσασταν; Πιστεύετε ότι υπάρχει ακόμη χώρος για βελτίωση στα επαγγελματικά σας; Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας; Σίγουρα εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πόσο ευχαριστημένοι είσαστε από την καριέρα σας. Ωστόσο αν η επιλογή σας δεν σας ικανοποιεί, μην μένετε αδρανείς. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα και αναζητήστε νέες προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Το παρακάτω τεστ του Αμερικανού συγγραφέα και συμβούλου σταδιοδρομίας Dale Kurow, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν είσαστε στο σωστό δρόμο. Απαντήστε ναι ή όχι στα ερωτήματα που ακολουθούν. (kariera.gr)


Πως βλέπετε τη ζωή σας; Γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες ή γεμάτη χαρά και ευτυχία; Γεύεστε τη ζωή σας ή πιστεύετε πως είναι "άχρηστη"; Τελικά το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο;


Όσο φουσκωμένος κι αν είναι ο τραπεζικός σας λογαριασμός, όσα συνολάκια κι αν διαθέτετε, όσο κι αν θεωρείστε πετυχημένη στη δουλειά, δεν παύετε να ονειρεύεστε περισσότερα... Μήπως όμως όλα αυτά είναι απλώς κακοήθειες αυτών που σας ζηλεύουν; Κάντε το τεστ για να τους κλείσετε το στόμα... πιθανόν. (Glamour)


Κάντε αυτό το τεστ για να δείτε αν το "παιδί" που κρύβεται μέσα σας πρέπει επειγόντως να μεγαλώσει. (Glamour)


Eίστε ζευγάρι, έχετε μια ερωτική σχέση. Τι περιμένετε από αυτή τη σχέση; Είστε περισσότερο της «συγχώνευσης» ή επιμένετε στην αυτονομία του καθενός; Σας αρέσει η κανονικότητα, η ασφάλεια ή προτιμάτε να αυτοσχεδιάζετε κάθε στιγμή; Στο σπίτι μοιράζεστε τις δουλειές και τις ευθύνες ή έχει ο καθένας το ρόλο και τη θέση του; Μέσα στο ρυθμό της καθημερινότητας συνήθως δεν έχουμε το χρόνο να θέσουμε στον εαυτό μας αυτά τα ερωτήματα. Ίσως όμως να μπορούσαν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τον τρόπο που ζείτε ως ζευγάρι με τους ιδιαίτερους «κανόνες λειτουργίας» σας και τους τρόπους να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα. Κάντε το τεστ, γιατί όχι, και μαζί ή συγκρίνετε τα αποτελέσματα και των δύο σας!(Vita.gr)


Στις πιο έντονες και σημαντικές ερωτικές μας σχέσεις, ξαναβιώνουμε συναισθήματα που είχαμε νιώσει στην παιδική μας ηλικία και που μερικές μάλιστα φορές νοσταλγούμε. Η ζήλια είναι ένα από αυτά τα συναισθήματα, βαθιά ριζωμένο στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, που αναβιώνεται, με μικρή έως πολύ μεγάλη ένταση και πάθος, από τον κάθε άνθρωπο που είναι ψυχολογικά υγιής. Κάποιοι ζηλεύουν λίγο, άλλοι πολύ και κάποιοι σε βαθμό παράνοιας. Εσείς πόσο ζηλεύετε στις σχέσεις σας, πόσο οι σχέσεις σας επηρεάζονται από τη ζήλια; Βρείτε το με τη βοήθεια αυτού του τεστ. (Vita.gr)


Σαν άνθρωπος που ενδιαφέρεστε για την υγεία σας, σίγουρα ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να προσέχετε πάντοτε τη διατροφή σας. Αυτές τις γιορτές, θα υποκύψετε άραγε σε όλους αυτούς τους πειρασμούς που θα εμφανίζονται μπροστά σας όπου κι αν βρεθείτε ή θα παραμείνετε πιστοί στις καλές διατροφικές σας συνήθειες; Κάντε το παρακάτω τεστ και ανακαλύψτε πόσο δυνατή είναι στην πραγματικότητα η θέλησή σας!


Δεν ερωτευόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Oι ερωτήσεις αυτού του τεστ θα σας δώσουν την ευκαιρία να σκεφτείτε με ποιον τρόπο ερωτεύεστε, αλλά και πώς θα θέλατε να είναι απέναντί σας ο εκλεκτός (ή η εκλεκτή) της καρδιάς σας. Σημειώστε σε κάθε ερώτηση την απάντηση που σας εκφράζει περισσότερο.


Κοίτα προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει. www.tokafeneiomas.eu


Έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν, έχουν ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τον καφέ όπως οι ευεργετικές του ιδιότητες ή η δημοτικότητά του αναλόγως με το έθνος, την ηλικία ή το φύλο. Πρόσφατα όμως τα αποτελέσματα μιας μελέτης που διεξήχθη από την κλινική ψυχολόγο Ramani Durvasula και το βιβλίο των Judi James και James Moore -εμπειρογνωμόνων της γλώσσας του σώματος- ισχυρίζονται ότι οι προτιμήσεις μας στον καφέ μπορούν να αποκαλύψουν την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου, τα επίπεδα άγχους του, ακόμα και τη σεξουαλική του ζωή. www.athensvoice.gr

Σχόλια Καινούρια τεστ
 • Πώς εκδηλώνετε τον έρωτά σας? New

 • Τι είδους ζευγάρι είστε?

 • Θα ωριμάσετε επιτέλους?

 • Τα θέλω όλα εδώ και τώρα!

 • Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο?

 • Είστε στο σωστό επαγγελματικό δρόμο?
 • Τελευταίες Ειδήσεις

  · Το κάπνισμα και το αλκοόλ γερνά νωρίτερα ...
  · Ακόρεστα λιπαρά για υγιέστερη ζωή
  · Γυναίκες με ημικρανίες αντιμετωπίζουν αυξ...
  · Η ενδοοικογενειακή βία «κληροδοτείται» στ...
  · Στην εξωσωματική χρειάζεται υπομονή
  · Ετήσιο τεστ αίματος σώζει από τον καρκίνο...
  · Μακριά οι αρνητικές σκέψεις και το... Αλτ...
  · Ο εγκέφαλός μας είναι και ανδρικός και γυ...
  · Η πολλή τηλεόραση γερνάει τον εγκέφαλο
  · Tο πιο διαδεδομένο παιδικό όνομα στον κόσ...

  Καινούρια Άρθρα

  · Είναι και κάτι πρωινά ...!!!

  · 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές...

  · Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο

  · Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της πα...

  · Δουλεύω στο σπίτι

  · Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα...

  · Το φαρμακείο των καλοκαιρινών διακο...

  · 40+ Πλεξούδες για το καλοκαίρι

  · Η ζωή με σκύλο

  · 10 ταξίδια που πρέπει να κάνεις πρι...

  · Φτιάξε δικά σου πεντανόστιμα ferrer...

  · 4 λάθη καλοκαιρινού μακιγιάζ

  · Τα πρώτα 70 λεπτά του μωρού στον κό...

  · 7 τύποι γυναικών που οι άντρες δε θ...

  Login form


  Advert


  Χρήσιμοι σύνδεσμοι


  Statistics

  Συνολικά online: 1
  Επισκέπτες: 1
  Μέλη: 0  Copyright MyCorp © 2024 Site managed by uCoz
  website stats