κρέμα σώματος
|
|
MariaPapa | Ημερομηνία: Πέμπτη, 13-12-2012, 14:31 | Δημοσίευμα # 1 |
Ζωηρό Μέλος

| Θα ήθελα να μου πείτε μια καλή κρέμα σώματος για πολύ πολύ ξηρό δέρμα. Μεγάλο θέμα τώρα τον χειμώνα και ότι αγοράζω απ'το μάρκετ δεν έχει διάρκεια....
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 14-12-2012, 11:15 | Δημοσίευμα # 2 |
Λαμπερό Μέλος

| Εγώ όταν χρειάζομαι περισσότερη ενυδάτωση χρησιμοποιώ την SPA WIDSOM απο τα BODY SHOP . Την είχα πάρει για τους αγκώνες αλλά αποδείχτηκε τέλεια κρέμα για το σώμα. Επίσης πολύ καλή είναι και η κρέμα σώματος της σειράς PLANET SPA της AVON.Είναι σε βάζο των 200 ml. Και οι δύο κρέμες είναι βούτυρο σώματος.Νομίζω είναι οι πιο κατάλληλες για τόσο ξηρό δέρμα
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Τρίτη, 18-12-2012, 14:11 | Δημοσίευμα # 3 |
Ζωηρό Μέλος

| Αυτό από το Body Shop Spa Widsom....πόσο κάνει; ναι πρέπει να είναι κάτι βουτυρώδες αλλιώς δεν έχει διάρκεια σαν αυτά από το σούπερ μάρκετ. Επώνυμες κρέμες λέτε να μην κάνουν τίποτα ε;
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τετάρτη, 19-12-2012, 00:24 | Δημοσίευμα # 4 |
Λαμπερό Μέλος

| Mαρία μου δεν θυμάμαι την τιμή αλλά δεν είναι ακριβή
|
|
| |
Sisaki | Ημερομηνία: Τετάρτη, 19-12-2012, 15:20 | Δημοσίευμα # 5 |
Αρχάριο Καινούριος

| γεια σας,κοριτσια!εγω θα προτεινα το γαλακτωμα σωματος Lipikar Baume που απορροφαται κ πιο γρηγορα σε σχεση με τα βουτυρα.το χρησιμοποιουσα σε περιοδο απιστευτης ξηροτητας στο δερμα μου κ ειναι νομιζω κ σχετικα φθηνο(αν κ το φθηνο ή ακριβο ειναι σχετικο).βεβαια η δικη μου επιδερμιδα ειναι αρκετα ευαισθητη,δεν ξερω αν θα σε βοηθησει κ σενα.ουτε αρωμα να ερεθιζει ουτε τιποτα...
|
|
| |
Sisaki | Ημερομηνία: Τετάρτη, 19-12-2012, 15:22 | Δημοσίευμα # 6 |
Αρχάριο Καινούριος

| Της La Roche Posay!!!ξεχασα να το γραψω...
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Πέμπτη, 27-12-2012, 17:53 | Δημοσίευμα # 7 |
Ζωηρό Μέλος

| (Sisaki) Της La Roche Posay!!!ξεχασα να το γραψω...
αυτό είναι για το πρόσωπο; γιατί θέλω μια κρέμα για το σώμα αυτό εννούσα...
|
|
| |
Sisaki | Ημερομηνία: Παρασκευή, 04-01-2013, 15:05 | Δημοσίευμα # 8 |
Αρχάριο Καινούριος

| καλή χρονιααααα!!!! το γαλακτωμα που σου ειπα της La Roche Posay ειναι μονο για το σωμα!
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Δευτέρα, 07-01-2013, 12:55 | Δημοσίευμα # 9 |
Ζωηρό Μέλος

| Καλή Χρονιά!!! αλήθεια τέλεια! θυμάσε πόσο στοιχίζει;
|
|
| |
Sisaki | Ημερομηνία: Τετάρτη, 09-01-2013, 22:29 | Δημοσίευμα # 10 |
Αρχάριο Καινούριος

| τα 200ml κανουν περιπου 12 ευρω και τα 400ml 18,αν θυμαμαι καλα...τιμες απο ιντερνετ βεβαια,γιατι στην αγορα μπορεις να το βρεις κ πιο ακριβα κ δεν συμφερει!!
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Παρασκευή, 11-01-2013, 15:35 | Δημοσίευμα # 11 |
Ζωηρό Μέλος

| πλέον μόνο απ'το ίντερνετ ψωνίζω έτσι και αλλιώς. έχει πολύ καλά αξιόπιστα σάιτ και βρίσκεις καλές προσφορές.
|
|
| |
Crazy_40 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 07-02-2013, 17:41 | Δημοσίευμα # 12 |
Αρχάριο Καινούριος

| Γειά σας κορίτσια!! Εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα σώματος Γκουάβα του Κορρές και την παίρνω από το Strawberrynet!! Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!!!
|
|
| |
MariaPapa | Ημερομηνία: Παρασκευή, 08-02-2013, 13:00 | Δημοσίευμα # 13 |
Ζωηρό Μέλος

| ναι και εγώ από εκεί ψωνίζω τα περισσότερα καλλυντικά μου, να αφού είσαι πελάτισσα δες και αυτό το λινκ facebook
|
|
| |
Fwteini | Ημερομηνία: Τρίτη, 26-05-2015, 14:52 | Δημοσίευμα # 14 |
Φρέσκο Μέλος

| καλημέρα σας! για ενυδατωση χρησιμοποιω μια μασκα 2 φορεσ την εβδομαδα, πολυ καλη ειναι και κανει θαυματα! χιχι Ειναι φυτικη, φθηνη και μεγαλη -100ml. μετα βαλω και body lotion και το δερμα μου ειναι απαλο και ομορφο 3-4 ημερες. μπορεις να το δοκιμασεις και μακαρι να εισαι και εσυ πολυ ικανοποιημενα. Το ονομα της μασκας ειναι Biolab.
|
|
| |
beautylover92 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 06-08-2015, 10:23 | Δημοσίευμα # 15 |
Αρχάριο Καινούριος

| Γεια σας κορίτσια! Εγω χρησιμοποιώ την κρέμα της Apivita! Την αγοράζω πάντα από το strawberrynet! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Beauty is not in the face, beauty is a light in the heart
|
|
| |