virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 23-03-2012, 17:51 | Δημοσίευμα # 16 |
Λαμπερό Μέλος

| Μαρία μου πόσο δίκιο έχεις . Εγω σαν παιδί έπαιξα χωρίς φόβο και στο δρόμο και στις αλάνες που ήταν στην διάθεσή μας. Παίζαμε και διασκεδάζαμε με την ψυχή μας.Η μαμά μου έβγαινε να μας φωνάξει μόνο όταν βράδιαζε. Τα σπίτια μας μας ήταν πάντα ανοικτά και ποτέ κανεις δεν μας έκανε τίποτα. Τα δικά μου τα παιδιά τα ακολουθούσα πάντα απο πίσω και όλο μη και μη άκουγαν.Περίμεναν πότε θα μπορέσουμε εμείς να τα πάμε σε παιχνιδότοπο κι αυτό σε περιορισμένο χρόνο.Είναι τα λεγόμενα παιδιά του διαμερίσματος που λόγω συνθηκών περιορίζουν τις επαφές με τους φίλους τους μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.Εμεις έχουμε τόσες ωραίες και πολλές αναμνήσεις......που δυστυχώς αυτά δεν έχουν. Είδες Μαρία μου στη συνάντηση με τις παιδικές σου φίλες πόσα ωραία πράγματα έχετε και θυμάστε.Τότε δεν χρειαζόμασταν πολλά πράγματα για να διασκεδάσουμε.Μόνο καλή παρέα και όρεξη για παιχνίδι. Η Χρυσαννούλα είναι στην ηλικία που θέλει να παίξει ,να τρέξει γιατί αυτή είναι η φύση του καθε παιδιού.Οι δικές μας οι φοβίες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είναι ίσως κάπως ζωηρά.Αυτά θέλουν μόνο να παίξουν
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 23-03-2012, 22:25 | Δημοσίευμα # 17 |
Ασημένιο Μέλος

| Ετσι είναι Βιργινία μου.Είναι δυστυχώς τα παιδιά σήμερα τα παιδιά του διαμερίσματος και επί πλέον του φόβου,παντός φόβου.Τόσα γίνονται σήμερα.....Είναι να μή φοβάσαι;;; :(.Τα μάτια μας πρέπει να τα έχουμε 14 που έλεγαν και οι παλιοί μας Δεν μπορεί να καταλάβει το κοριτσάκι μου ότι το μωρό δεν μπορεί να παίξει και όλο φωνάζει. Χήκω (σήκω)νινί χήκω πάμε παιντότο(παιδότοπο).Αφου το κοριτσάκι μου βλέπει ότι το μωρό δεν.....θυμωμένη μου λέει :Πάτο (πάρτο) γιαγιά,πάτο γαλιά(αγκαλιά) παθ (να το πας)πίτι θου(σπίτι σου).Κατι τέτοια μου λέει και με τρελαίνει το Χρυσαννάκι μου
|
|
| |