FlyLady - Συζητάμε για τα πρώτα 31 βήματα
|
|
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 27-04-2012, 19:15 | Δημοσίευμα # 46 |
Λαμπερό Μέλος
| Πράγματι χαθήκαμε Μαράκι μου. Απο τότε που γύρισα απο τις διακοπές του Πάσχα δενμπορώ να βρω λίγο χρόνο ελεύθερο. Αυτή την εβδομάδα ασχολήθηκα πολύ με τα υπνοδωμάτια και τις ντουλάπες.Έπλυνα και σιδέρωσα σχεδόν όλα τα χειμωνιάτικα και φρεσκάρισα τα καλοκαιρινά. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό Ακόμη η μέση μου δεν έχει συνέλθει με την ορθοστασία.Και να σκεφτείς ότι ακόμη δεν έχω τελειώσει
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 28-04-2012, 01:42 | Δημοσίευμα # 47 |
Ασημένιο Μέλος
| Νάξερες πόσο το σκέπτομαι και εγώ...Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί η Μαρίνα έχει ένα 15ήμερο συνέδριο με πρόγραμμα Εράσμους και έχει 30 καλεσμένους από Ευρώπη και Βαλτικές χώρες οπότε έχω τα μωρά και όταν γυρίζω στο σπίτι την νύχτα μετά τις 12 θέλω να χαλαρώσω λίγο και να κοιμηθώ....Εδω όλα εντάξει είναι αλλά στην Θεσσαλονίκη που λείπω από τις 20 Φεβρουαρίου καταλαβαίνεις.......Σε 15 ημέρες θα ανέβω για να τακτοποιήσω φορολογικά και σπίτι και ....Ο Θεός βοηθός....!!!!!!
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 03-05-2012, 14:06 | Δημοσίευμα # 48 |
Χάλκινο Μέλος
| μπραβο Βιργινία Πόσα πράγματα εκανες Ευχομαι νασαι γερή και δυνατη Και μπραβο και στη Μαρία τόσες ευθύνες και δουλειά είσαστε αξιέπαινες
|
|
| |
|
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 04-05-2012, 09:40 | Δημοσίευμα # 50 |
Λαμπερό Μέλος
| Δυστυχώς οι γυναίκες για σπίτι έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση κορίτσια Τα σημερινά κορίτσια το νοικοκυριό το έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα.Αυτό που τα ενδιαφέρει είναι να κάνουν καριέρα και να απέχουν απο τις δουλειές του σπιτιού.Εν μέρει έχουν δίκιο.Άλλες οι ανάγκες της σημερινής εποχής.Απο την άλλη πάλι χάνει την ταυτότητά της η ελληνική οικογένεια και οι παραδόσεις και οι αξίες που αποκτούσαμε μέσα απο αυτή
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Παρασκευή, 04-05-2012, 22:52 | Δημοσίευμα # 51 |
Χάλκινο Μέλος
| Χαχα Βιργινία μου Τι να κανουν ομως κιαυτά τα καημενα τα κοριτσακια Μπηκαν ολοκληρωτικά στον ανταγωνισμό Δυστυχως τώρα με την ανεργία επιστρεφει στη μοδα το κορίτσι για σπιτι
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 04-05-2012, 23:29 | Δημοσίευμα # 52 |
Ασημένιο Μέλος
| Πράγματι είχαμε χάσει την ταυτότητά μας όχι μόνο σαν οικογένεια αλλά και σαν άτομα....Η γυναίκα τελικά επιφορτίστηκε με τα πάντα με κέρδος την απόλυτη κούραση.....Ολοι περιμένουν το κάθε τι από την γυναίκα.... Έτσι είναι Βιργινία μου άλλες εποχές και οι ανάγκες τεράστιες και εκ των πραγμάτων η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι,πρέπει να εργαστεί για να προσφέρει και από την μεριά της....Δυστυχώς η ανεργία μαστίζει και η ζωή γίνεται ξανά δύσκολη......Τα παιδιά μας πληρώνουν την κρίση ....δυστυχώς.....
|
|
| |