Διάφορα τρυκ
|
|
ΗΛΕΚΤΡΑ1984 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 05-03-2012, 12:16 | Δημοσίευμα # 31 |
Φρέσκο Μέλος

| Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια
Και τούτη η μέρα ας μας βρει μ'αυτούς που αγαπούμε!!!
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Δευτέρα, 05-03-2012, 12:29 | Δημοσίευμα # 32 |
Λαμπερό Μέλος

| Ράνια μου τωρα διάβασα αυτό που έγραψες για τα λεμόνια. Ένας άλλος τρόπος να καταψύχεις λεμόνι είναι να γεμίζεις παγοκυψέλες αφου σουρώσεις τον χυμό. Έτσι πιάνει λιγότερο χώρο στον καταψύκτη και βγάζεις ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι. Σημερα κορίτσια μου πιάσαμε ένα θέμα που μου αρέσει πολύ.
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Δευτέρα, 05-03-2012, 12:32 | Δημοσίευμα # 33 |
Λαμπερό Μέλος

| Συγνώμη κορίτσια που το έγραψα δύο φορές Δεν μου έδειχνε ότι το έχω στείλει
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τρίτη, 06-03-2012, 18:35 | Δημοσίευμα # 34 |
Πλατινένιο Admin

| Δεν πειράζει Βιργινία μου, μπορεί να συμβεί σε όλους, εξάλλου το διόρθωσα κιόλας
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 06-03-2012, 23:36 | Δημοσίευμα # 35 |
Λαμπερό Μέλος

| Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.Γι 'αυτό σε λατρεύουμε
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 07-03-2012, 03:02 | Δημοσίευμα # 36 |
Ασημένιο Μέλος

| Πόσο σας χαίρομαι κορίτσια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 01-06-2012, 12:34 | Δημοσίευμα # 37 |
Λαμπερό Μέλος

| Κορίτσια τα τρυκ που προτείνει η Αdmin μας για εξοικονόμηση χρόνου στο μαγείρεμα είναι πολύ χρήσιμα. Εγω πολλά απο αυτά τα εφαρμόζω αρκετά χρόνια και μου έχουν κάνει τη ζωή στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Αλλά βλέπω ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 11-10-2012, 10:50 | Δημοσίευμα # 38 |
Λαμπερό Μέλος

| Kαλημέρα κορίτσια Πριν 2 μήνες ακολούθησα τη συμβουλή μιας φίλης και τοποθέτησα φύλλα εφημερίδας στην επιφάνεια πάνω απο τα ντουλάπια της κουζίνας. Σήμερα μιας και είναι η εβδομάδα καθαριότητας της κουζίνας είπα να καθαρίσω αυτές τις επιφάνειες. Έβγαλα τα φύλλα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καθαρές ήταν οι επιφάνειες. Μέσα σε 5 λεπτά τις είχα καθαρίσει και τοποθέτησα καινούρια φύλλα.Τελικά ήταν πολύ έξυπνο τρυκάκι
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 11-10-2012, 10:53 | Δημοσίευμα # 39 |
Λαμπερό Μέλος

| Ουπς Πάλι το έστειλα 2 φορές. Ελπίζω Admin μου να το σώσεις πάλι
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Παρασκευή, 12-10-2012, 13:51 | Δημοσίευμα # 40 |
Πλατινένιο Admin

| Το διόρθωσα γλυκιά μου Βιργινία
Το τρικ με τις εφημερίδες είναι τέλειο!!! Πρέπει να το κάνω κι εγώ. Πόσο χρόνο και κόπο γλυτώνεις!!! Βιργινία μου είσαι υπέροχη!!! Αυτό το είχα κάπου ξανακούσει αλλά το ξέχασα. Σ' ευχαριστώ πολύ που μου το θύμισες
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Σάββατο, 13-10-2012, 16:06 | Δημοσίευμα # 41 |
Λαμπερό Μέλος

| Άλλο ένα τρύκ που ίσως κορίτσια οι περισσότερες μπορεί να το ξέρετε είναι να αρωματίζουμε την σακούλα της ηλεκτρικής μας σκούπας! Κάθε φορά που αλλάζω σακούλα αδειάζω στο πάτωμα ένα σακουλάκι αρωματικό ντουλάπας. Έπειτα βάζω την σκούπα και το ρουφάει.Έτσι καθε φορά που χρησιμοποιώ την σκούπα ο χώρος του σπιτιού μυρίζει υπέροχα. Μια φίλη μου χρησιμοποιεί και τις αρωματικές βανίλιες της ζαχαροπλαστικής.Το έχω κάνει κι αυτό και το σπίτι μου μύριζε σαν μπισκότο
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 15-10-2012, 17:32 | Δημοσίευμα # 42 |
Ασημένιο Μέλος

| Πολύ ωραίο αυτό το τρύκ Βιργινία μου ....Θα το δοκιμάσω και θα το προτείνω στις φίλες μου....
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Δευτέρα, 15-10-2012, 19:58 | Δημοσίευμα # 43 |
Πλατινένιο Admin

| Πρέπει να το δοκιμάσω κι εγώ Δεν το έχω ξανακούσει. Ελπίζω να δουλέψει και στην δική μου ηλ. σκούπα.
Woman-Life
|
|
| |
anaman | Ημερομηνία: Σάββατο, 26-01-2013, 11:55 | Δημοσίευμα # 44 |
Δυνατό Μέλος

| Πολυ ωραιο θεμα ! Ας βαλω και γω μια πινελια Χρονια ταλαιπωρουμαι με τα τζαμια , εχω δοκιμασει ενα σωρο απορρυπαντικα , εφημεριδες με οινοπνευμα, τα εχω κανει με ηλιο και φεγγαρι αλλα οτι κι αν εκανα με το που τα χτυπαγε ο ηλιος φαινοταν απο που περασε το χερακι μου Καθαρα αλλα θαμπα ! Ομως οχι πια !! τα καθαριζω με νερο που εχω ριξει μεσα μαλακτικο ρουχων Επιτελους, τζαμια, καθρεφτες , ψυγειο και ολα τα επιπλα , οπως και οι πορτες αστραφτουν
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 27-01-2013, 15:39 | Δημοσίευμα # 45 |
Ασημένιο Μέλος

| Καλή η ιδέα σου Αnaman θα την δοκιμάσω και εγώ στα τζάμια
|
|
| |