Πλυντήρια Πιάτων & Ξύδι αντί για γυαλιστικό
|
|
giannad | Ημερομηνία: Τετάρτη, 30-01-2013, 18:28 | Δημοσίευμα # 1 |
Αρχάριο Καινούριος
| Καλησπέρα, διαβάζοντας μια συζήτηση { http://woman-life.ucoz.com/forum/20-226-1} για τη χρήση ξυδιού και λεμονιού σαν καθαριστικό και γυαλιστικό, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τη χρήση του και σαν γυαλιστικό σε πλυντήρια πιάτων. Δηλαδή στη θήκη του πλυντηρίου, αντί για τη σκόνη (γυαλιστική) την προσθήκη ξυδιού. Έχω ακούσει πως έχει τα ίδια αποτελέσματα, αλλά θα ήθελα κάποιες άλλες γνώμες πάνω στο θέμα εάν το έχετε δοκιμάσει. Οι μάρκες των πλυντηρίων πιάτων που θέλω να το χρησιμοποιήσω είναι το Indesit ICD 661 & Carad DW3247 X-PRESS (εδώ).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 31-01-2013, 11:14 | Δημοσίευμα # 2 |
Λαμπερό Μέλος
| Giannad καλημέρα Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξύδι στο πλυντήριο των πιάτων.Όχι μόνο γυαλίζει τα πιάτα αλλά το προστατεύει κι απο τα άλατα. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο λευκό ξύδι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.
|
|
| |
giannad | Ημερομηνία: Πέμπτη, 31-01-2013, 14:50 | Δημοσίευμα # 3 |
Αρχάριο Καινούριος
| Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα το δοκιμάσω πολύ σύντομα. Με το "κλασσικό" κόκκινο ξύδι τα αποτελέσματα είναι παρόμοια?
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 01-02-2013, 12:00 | Δημοσίευμα # 4 |
Λαμπερό Μέλος
| Νομίζω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κόκκινο ξύδι γιατί έχει συνήθως κατάλοιπα και είναι πολύ δυνατό για τα πλυντήρια.
|
|
| |
anaman | Ημερομηνία: Δευτέρα, 04-02-2013, 20:48 | Δημοσίευμα # 5 |
Δυνατό Μέλος
| ξερω οτι καποιες βαζουν μονο τα παρακατω χωρις καθολου απορρυπαντικο και λενε οτι ολα βγαινουν καθαρα και γυαλιστερα Δεν εχω πλυντηριο πιατων να το δοκιμασω αλλα αν ειχα σιγουρα θα το δοκιμαζα
Για το πλυντήριο πιάτων δύο κούπες σόδα με τέσσερις κουταλιές ξινό. Κόστος περίπου 2,20€ για 30 πλύσεις. Το ξινό είναι το κιτρικό οξύ.
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τετάρτη, 06-02-2013, 11:49 | Δημοσίευμα # 6 |
Λαμπερό Μέλος
| Μου ακούγεται αρκετά οικολογικό δεν χάνω τίποτα να το δοκιμάσω
|
|
| |
Jenny25 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 07-03-2014, 19:07 | Δημοσίευμα # 7 |
Αρχάριο Καινούριος
| Xρησιμοποιώ λευκό ξύδι και στο πλυντήριο των πιάτων αλλά και στων ρούχων. Ειδικά στα χρωματιστά ρούχα κάνει πολύ καλό και ταυτόχρονα νομίζω ότι είναι και μικροβιοκτόνο. Γενικά χρησιμοποιώ πολύ το λευκό ξύδι σε οικιακές εργασίες.
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 08-03-2014, 03:01 | Δημοσίευμα # 8 |
Πλατινένιο Admin
| Το λευκό ξύδι σίγουρα είναι ποιο υγιεινό απ' τα χημικά που έχουμε γεμίσει τα σπίτι μας.
Woman-Life
|
|
| |
filam | Ημερομηνία: Πέμπτη, 20-03-2014, 15:36 | Δημοσίευμα # 9 |
Φρέσκο Μέλος
| Ξύδι και σόδα κάνουν μια χαρα δουλειά!
|
|
| |