Περί αέρων και υδάτων
|
|
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 13-03-2012, 01:01 | Δημοσίευμα # 136 |
Ασημένιο Μέλος
| Γειά σας φίλες μου και καλή εβδομάδα.Χαιρομαι που περάσατε καλά.Το ίδιο και εγώ παρέα με τις εγγονούλες μου.Το μικράκι μου είναι πολύ ήσυχο μωράκι εν αντιθέσει με την Χρυσαννούλα μου που ήταν και είναι καπετάν αντάρτης. Είναι φανταστική όμως γιατί τώρα πλέον άνετα μπορεί κανείς να συννενοηθεί μαζί της και λεει τόσο ωραία τα λογάκια της.....Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά είναι απίθανα. Δεν είναι άδικο που οι παλιοί μας άνθρωποι έλεγαν τόσες παροιμίες για τον Μάρτιο που μας δείχνει τόσα διαφορετικά πρόσωπα Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης .....αλλά όσο και αν χιονίσει καλοκαίρι θα μυρίσει Που θα πάει γρήγορα θα του πούμε Καλό ξημέρωμα φίλες μου και αυριο με υγεία
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 13-03-2012, 10:38 | Δημοσίευμα # 137 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κοριτσια ολα Μαρακι σε ευχαριστουμε που μας δροσιζεις με την ομορφη μωρουδιστικη και παιδικη ατμοσφαιρα που μοιραζεσαι μαζι μας κρυο κρυο δε μου κανει κεφι να βγω Ευτυχως δεν εχω υποχρεωση οποτε θα αρκεστω σε οικιακες ασχολιες
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 13-03-2012, 11:53 | Δημοσίευμα # 138 |
Λαμπερό Μέλος
| Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια Μαρία μου δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά συνήθως τα δεύτερα παιδάκια είναι πιο ήσυχα.Και σε μένα το ίδιο είχε συμβεί. Η Χρυσαννούλα σου είναι τώρα είναι στην πιο γλυκιά ηλικία.Είναι να τα χαζεύεις όταν μισομιλάνε και κάνουν ότι γκριμάτσα μπορείς να φανταστείς. Πολλά απο αυτά που λένε και κάνουν είναι να τα γράφεις Ράνια μου σε κανένα δεν κάνει κέφι να βγεί σήμερα.Με αυτό τον αέρα δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά . Είχα και την φοβιτσιάρα τη σκυλίτσα μου να τριγυρνάει στο σπίτι ανήσυχη.Στο τέλος έφερα το κρεβάτι της δίπλα στο δικό μας και επιτέλους ηρέμησε. Στο δε μπαλκόνι μου όταν άνοιξα όλα είχαν αλλάξει θέση. Κορίτσια με έχει κουράσει ο φετεινός χειμώνας .Τόση παρατεταμένη κακοκαιρία δεν την σηκώνει ο οργανισμός του Έλληνα.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 14-03-2012, 01:13 | Δημοσίευμα # 139 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια μοιράζομαι μαζι σας τις χαρές μου γιατί πραγματικά σας νιώθω δικά μου πρόσωπα και θέλω να μοιραστώ τις χαρές μου μαζί σας να ξέρετε και εσείς τι χαρές σας περιμένουν Και εδώ ο καιρός είναι χάλια.Αν δεν έπρεπε να πάω στην κόρη μου δεν θα έβγαινα ..θα ήθελα να χουζουρέψω .Δεν με αφήνουν όμως να περπατήσω και έρχονται να με πάρουν.Δεν κουράστηκε να βρέχει μέχρι το απόγευμα ,φυσα και δυνατός αέρας και αυτός ο συνδυασμός είναι άστα και βράστα Ακούω κορίτσια αυτήν την στιγμή από την Πειραϊκή εκκλησία νυκτερινή λειτουργία Των Προηγιασμένων Δώρων και είναι .....Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 14-03-2012, 01:43 | Δημοσίευμα # 140 |
Χάλκινο Μέλος
| οι νυχτερινες λειτουργιες ειναι πολυ κατανυκτικες λατρευω επισης τους χαιρετισμους
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 14-03-2012, 01:59 | Δημοσίευμα # 141 |
Ασημένιο Μέλος
| Οι χαιρετισμοί ,το Μ.Απόδειπνο και οι Θείες Λειτουργίες των Προηγιασμένων Δώρων είναι βάλσαμο για την ψυχή μας Ράνια μου.Λατρεύω την περίοδο της Μ.Τεσσαρακοστής
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τετάρτη, 14-03-2012, 11:19 | Δημοσίευμα # 142 |
Πλατινένιο Admin
| Καλη-μέρα όλη μέρα κοριτσάκια μου!!! Σήμερα άνοιξα τα μάτια μου και είδα ήλιο!!! Επιτέλους μετά από τόοοοσες μέρες συννεφιάς έχουμε έναν καταγάλανο ουρανό και λαμπερό ήλιο. Έχει τόσο φως που σου ανεβάζει τη διάθεση και δεν δίνεις σημασία στο κρύο! Μαρία μου πολύ ωραία η παροιμία για τον Μάρτη! Έτσι ακριβώς είναι! Βιργινία μου πράγματι ο φετινός χειμώνας μας έχει ψυχοπλακώσει. Τόση παρατεταμένη κακοκαιρία δεν είναι για εμάς! Εμείς είμαστε παιδιά του ήλιου! Ράνια μου σήμερα πιστεύω πως θα έχετε πολύ καλύτερο καιρό και υψηλότερη θερμοκρασία από χθες.
Σας φιλώ γλυκά! Πάω να κάνω κάποιες δουλίτσες και μετά επανέρχομαι
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 14-03-2012, 11:44 | Δημοσίευμα # 143 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κοριτσια μου αλήθεια admin μου ειναι συμπαθητικός ο καιρος σήμερα, αλλα΄το κρυο κρύο! Τι να κανουμε υπομονή Τα καημενα πουλακια και τα δεντρακια που εχουν μπουμπουκιασει ελπιζω να μην εχουν αλλες εκπληξεις κι εμενα Μαρια μου μου αρεσει η Μ.Τεσσαρακοστή και η Μ Εβδομαδα πολυ
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 15-03-2012, 00:33 | Δημοσίευμα # 144 |
Λαμπερό Μέλος
| Καλές μου φίλενάδες τώρα κατάφερα να βρώ λίγο χρόνο να μπω στη σελίδα μας. Διάφορες υποχρεώσεις με κράτησαν σχεδόν όλη μέρα έξω. Φαίνεται ο καλός Θεούλης άκουσε τα χθεσινά μας παράπονα και αποφάσισε να μας ευχαριστήσει με την σημερινή λιακάδα. Μαρία μου είσαι πολύ τυχερή που ακόμη και απο το σπίτι ακούς την λειτουργία. Εγώ κατάφερα να πάω μόνο στους πρώτους χαιρετισμούς.Βλέπεις ο γιός μου κάθε Παρασκευή έχει γαλλικά εκείνη την ώρα και δεν θέλει να μένει μόνος με την καθηγήτρια.Ιδιοτροπίες ενός κακομαθημένου γιού Στον Ακάθιστο Ύμνο όμως δεν πρόκειται να του κάνω το χατήρι. Είναι τόσο ξεχωριστές αυτές οι μέρες και δεν μπορείς να τις νιώσεις μακριά απο την εκκλησία.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 15-03-2012, 01:59 | Δημοσίευμα # 145 |
Ασημένιο Μέλος
| Αdmin μου νοστάλγησα την Θεσσαλονίκη μας....!!!!!Υπέροχη θα ήταν με τον λαμπρό ήλιο Εδώ και σήμερα ο καιρός ήταν ήταν μουντός και κρύος και φυσούσε πάρα πολύ. Πράγματι Ράνια μου η Μ.Τεσσαρακοστή και κυρίως η Μ.Εβδομάδα είναι το αποκορύφωμα της εκκλησίας μας. Υποχρεώσεις έχεις Βιργινία μου ακόμα μη στεναχωριέσαι ,όλα με την σειρά τους...Ολες τις θείες ακολουθίες θα μπορείς να παρακολουθήσεις.Μεταξύ μας όμως οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.Παλιά ,θυμάμαι,έλεγαν :Πάντρεψέ τον-την και άστον-ην......Εμ δεν είναι έτσι Οτι λοιπόν μπορείς να χαρείς κάτι, κάνε το.Πρίν γεννηθεί το Χρυσαννάκι μου ζούσα πλήρως την Μ.Τεσσαρακοστή.Πρωί-απόγευμα κάθε ημέρα.Τώρα μόνο τις Κυριακές ,τις λειτουργίες των Προηγιασμένων Δώρων και τους χαιρετισμούς μπορώ να παρακολουθήσω.Παίρνω άδεια ,που λέω και στην κόρη μου,αυτές τις ώρες.Μου λείπουν βέβαια πολύ οι ακολουθίες αλλά υγεία να έχουμε και αν θέλει ο Θεός πάλι θα πάω. Σήμερα π.χ.δεν πήγα πουθενά.γιατί αδιαθέτησε η Χρυσαννούλα μου και την έχω σπίτι μου για να μη κολλήσει το μωράκι.Αύριο θα την πάμε στον γιατρό να την δεί. Ο πυρετός -πυρετός αλλά και το παιγνίδι -παιγνίδι Ετσι είναι τα παιδάκια. Ελπίζω να μη κολλήσω γιατί η μόνη από την οικογένεια που κολλάει όταν αδιαθετήσει είμαι εγώ και τώρα χρειάζομαι για να βοηθήσω την κόρη μου
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 15-03-2012, 10:29 | Δημοσίευμα # 146 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κοριτσια μου Λιακαδα σημερα, αλλα απο θερμοκρασια δεν ξερω, ακομα δεν βγηκα και ο σκυλακος μου εχει ακομα διαθεση για χουζουρι Περαστικα στη Χρυσαννουλα Μαρια μου Προσεχε κι εσυ Κανε τα γιατροσοφια σου να εισαι γερη και δυνατη Βιργινια μου τι να κανουμε Πρωτα τα παιδια ! μας εχουν αναγκη ακομα και τη σκια μας Κι εγω θυμαμαι οταν διαβαζα για εξετασεις ηθελα τη μαμα μου να τη νοιωθω στο πλαινο δωματιο Στην αναγκη θα ακουσουμε και απο το ραδιοφωνο τη λειτουργια Αλλη βεβαια κατανυξη νοιωθεις στην εκκλησια Εγω εχω πολλες λειτουργιες σε κασετες Ακουγα παλια σε κασετοφωνο (παλαι ποτε υπηρχαν τα κασετοφωνα κι εμεις τα εχουμε ακομα!! Αγοραζα γιατι εκει που ειμαστε δεν ειχαμε παντα δυνατοτητα να παμε οποτε θελαμε σε εκκλησια Καμια φορα ακουω ακομα και απο το ιντερνετ Υπαρχουν διαφορα site που εχουν πολλους υμνους και λειτουργιες
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 15-03-2012, 22:26 | Δημοσίευμα # 147 |
Λαμπερό Μέλος
| Σίγουρα Ράνια μου δεν είναι το ίδιο να ακούς την λειτουργία απο το ραδιόφωνο. Έχω αναγκαστεί να το κάνω ειδικά όταν ήταν μωρά τα παιδιά μου.Έστω και με αυτό τον τρόπο αισθάνεσαι κοντά στην εκκλησία. Σήμερα ο καιρός πράγματι ήταν ανοιξιάτικος.Η γιαγιά μου πάντα μας έλεγε να προσέχουμε τον ήλιο του Μάρτη γιατί είναι άρρωστος. Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρτης είναι ο μήνας των επιδημιών.Και οι αλλεργίες δεν πάνε πίσω.Πρέπει να προσέχουμε λίγο. Ελπίζω Μαρία μου η μικρούλα σου να γίνει γρήγορα καλά.Να φροντίζεις τον εαυτό σου και να είσαι καλά για σένα και τα παιδιά σου που σε έχουν τόσο ανάγκη τώρα.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 16-03-2012, 01:02 | Δημοσίευμα # 148 |
Ασημένιο Μέλος
| Καλησπέρα καλές μου φίλες Κάθε βράδυ ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να μάθω νέα σας και να επικοινωνήσω μαζί σας Το Χρυσαννάκι μου είναι καλύτερα,έχει μία ίωση με τα λαιμά της.Ευτυχώς δεν είναι κάποια γρίπη.Υποφέρει βέβαια γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα και το απόγευμα κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου για να είναι σε όρθια στάση.Το μωράκι είναι μια χαρά. Σήμερα πήρα ρεπό για τον καφέ της παρέας και απόλαυσα την φύση,τον υπέροχο κήπο της εξαδέλφης μου και ακόμα μια φορά ένιωσα έντονα τις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων με τις ίδιες φίλες φυσικά. Τι ωραία που είναι η φύση αυτον τον καιρό..!!!!!!!!!!! Στο αποκορύφωμα τον Μάϊο φυσικά που χιλιάδες παπαρούνες ,μαργαρίτες άγριες-μαντηλίδες όπως τις λέμε στην Κρήτη και διάφορα άλλα μικρά λουλουδάκια στολίζουν το πράσινο χαλί της γής.!!!! Λιακάδα και εδώ η Άνοιξη μυρίζει από μακρια Ευτυχώς κορίτσια που υπάρχει και η τεχνολογία και μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις διάφορες ακολουθίες της εκκλησίας.Συμφωνώ μαζί σας ότι δεν είναι το ίδιο κατανυκτικά αλλά εμπρός στο τίποτα.;Και εγώ Ράνια μου εχω πολλές κασέτες με υμνους της Μ.Εβδομάδος,και αναστάσιμους ύμνους με σπουδαίους ψάλτες.Μου άρεσε πάρα πολύ ο Περιστέρης δεξιός ψάλτης στην Μητρόλη Αθηνών και τον παρακολουθούσα μανιωδώς Βιργινία μου θα κατέβεις Ρέθυμνο κάποια στιγμή;Καλά είναι η κορούλα σου;Τα κορίτσια σου Ράνια μου; Καλό ξημέρωμα φίλες μου και αύριο με υγεία
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Παρασκευή, 16-03-2012, 02:25 | Δημοσίευμα # 149 |
Χάλκινο Μέλος
| Τι ωραια που μας τα περιγραφεις Μαρια μου Ετσι παιρνουμε αρωμα απο Κρητη Εχω αρκετα χρονια να παω Το καημενο το Χρυσανακι Περαστικα του Θα ταλαιπωρειται το μικρουλι Μαρια μου κι εγω μαζι με τον πρωινο καφε ανοιγω τη σελιδα μας να μαθω τα νεα σας και αν μπορω και το βραδυ μια ματια ελεγες τις προαλλες οτι δεν εχεις μαζι σου τον Συναξαριστη ριξε μια ματια εδω My WebPage Οι κορες μου καλα ειναι σε ευχαριστω Καθεμια με τα δικα της θεματα δεν ειναι οι καλυτερες των εποχων Τι να κανουν αραγε οι υπολοιπες φιλες Η Μαιρη (υπερηλιξ), η Ηλεκτρα με την ανεμοβλογια, η Ρικα διαττων αστηρ ? Ηρθε η ωρα να σας καληνυχτισω Ονειρα γλυκα
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 17-03-2012, 02:44 | Δημοσίευμα # 150 |
Ασημένιο Μέλος
| Ράνια μου σε ευχαριστώ για τον βίο του Αγίου Χριστοδούλου.!!!!!Τι λαμπρά παραδείγματα έχουμε με την ζωή των Αγίων μας..!!!!!!!! Μία φορά την ημέρα αν σκεπτόμασταν,μιλάω για τον εαυτό μου πρώτα,αν φέρναμε στο μυαλό μας την ζωή των Αγίων μας -τον ίδιο τον Χριστό μας και το τι μας δίδαξε όλοι θα ήμασταν διαφορετικοί.... Καλά να είναι τα κορίτσια σου Ράνια μου και εσείς φυσικά και θα τα βγάλουμε πέρα. Οι δυσκολίες για τα παιδιά μας είναι μεγαλύτερες και αυτά σκεπτόμαστε και γι' αυτά προσευχόμαστε οι γονείς. Αλήθεια τι έγιναν οι φίλες μας;Ελπίζω να είναι καλά και η Μαίρη και η Ηλέκτρα και το Ρικάκι μας. Το Χρυσαννάκι μου έχει ακόμα βήχα δεν ξέρει να φυσήξει την μυτούλα της,γίνεται χαμός όταν της βάζουμε φυσιολογικό ορο στην μυτούλα,και υποφέρει.Κοιμάται στο κρεββατάκι της δίπλα μου τώρα ,την πήρα σπίτι μου,και αναπνέει βαρια.Περίπου 2 ημέρες θα υποφέρει ακόμα είπεν ο γιατρός.Το καλό είναι πως συνεργάζεται και δεν μπαίνει στο δωματιο του μωρού που είναι σε καραντίνα το καημενούλη μου για να μη κολλήσει Κείσε πότα(πόρτα) γιαγιά το νίνι άτωτο(άρρωστο). Αθώες γλυκές ψυχούλες. Καλό ξημέρωμα σε σένα και σε όλες τις φίλες μας Ράνια μου
|
|
| |