Περί αέρων και υδάτων
|
|
Ρανια | Ημερομηνία: Δευτέρα, 13-02-2012, 16:10 | Δημοσίευμα # 31 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα νοιώθω πολύ βαρειά και δεν εχω κέφι για τίποτα Τώρα έβγαλε ήλιο σε μας και βγήκα λίγο να ποτίσω τον κήπο μη μου αλλάξει η διάθεση Θελω να πετύχω το απόλυτο κενό στο νου μου
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 14-02-2012, 02:49 | Δημοσίευμα # 32 |
Ασημένιο Μέλος
| Καλή εβδομάδα Ράνια μου σε σένα και σε όλες τις φίλες μας Δίκιο έχεις ...πως να νιώθουμε καλά μετα από την χθεσινή καταστροφή της Αθήνας μας ;;; Ελεος πιά δεν θα βρεθεί κανένας πατριώτης να κάνει κάτι γι' αυτόν τον ευλογημένο τόπο;; Ειλικρινά πονά η ψυχή μου ,και όλων μας πιστεύω ,βλέποντας τόοοοσες καταστροφές
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 14-02-2012, 02:49 | Δημοσίευμα # 33 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια τι θα κάνετε τις Απόκριες;
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 14-02-2012, 02:49 | Δημοσίευμα # 34 |
Λαμπερό Μέλος
| Kαλή εβδομάδα κορίτσια Φύγαμε από την κουζίνα,πάμε στα δωμάτια των παιδιών .Για μένα είναι ο χώρος που ότι δουλειά και να έχει δεν με κουράζει.Βοηθάει βέβαια πολύ το ότι ο γιός μου είναι παρα πολύ τακτικός.Πάντα το δωμάτιό του είναι το πιο νοικοκυρεμένο Και το δωμάτιο της κορούλας μου απλά θέλει ένα φρεσκάρισμα αφού τον περισσότερο καιρό λείπει.'Αρα αυτή η εβδομάδα για μένα θα είναι μάλλον εύκολη
|
|
| |
|
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 14-02-2012, 02:49 | Δημοσίευμα # 36 |
Χάλκινο Μέλος
| ας φλυαρήσω κι εγώ λίγο πρώτα συγχαρητήρια στη Μαρία που πήρε το χάλκινο παράσημο Βιργινία μου χαίρομαι που σε βλέπω τόσο χαρούμενη και ζωντανή και μου ανέβασες λίγο τη διάθεση Δωμάτιο παιδιών εγώ πλέον δεν έχω γιατί κανένα δε ζε μαζί μας Εχω όμως άλλα πολλά οπότε δουλειές αρκετές! Ωραίο νάναι ο ανδρας τακτικός (παντα με μετρο γιατί υπάρχουν και ι υποχόνριοι οπότε δεν μπορείς να τα βγαλεις πέρα μαζι τους) Και εμενα ο δικός μου ειναι πολύ Τα συρταρια του γραφειου είναι σαν βιτρινα καταστηματος ολα με ταξη μολύβια ξυσμένα στη σειρά, γόμες ολων των ειδών κλπ κλπ Κι εγώ πηγαινω στο ξυλόκαστρο μια και η αδελφή μου έχει σπιτι Είναι πολύ όμορφα Δεν ξερω αν γίνεται κάτι ειδικό για καρναβάλι Εφέτος είναι ίσως η μοναδική χρονιά που δεν με απασχολεί ενώ είναι από τις αγαπημένες μου μέρες του ετους Αλλά δε θέλω να σας χαλάσω τ διάθεση και σταματώ εδώ
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 14-02-2012, 02:49 | Δημοσίευμα # 37 |
Λαμπερό Μέλος
| Ράνια μου δεν ξέρω αν γίνονται κάποιες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Ξυλόκαστρο.Ακόμη δεν έχω προλάβει να μάθω τις τοπικές γιορτές εκεί.Βλέπεις είμαι σχετικά καινούρια .Πριν τρία χρόνια τελειώσαμε το σπίτι Μένω στο΄Ανω Μελίσσι δεν είμαι ακριβώς στο κέντρο και δεν έχω άμεση πληροφόρηση.Όσο για διάθεση ..... τι να σου πω.... Κανείς πιστεύω δεν είναι στο κλίμα της Αποκριάς.Σε συναντήσεις με φίλους το θέμα συζήτησης είναι ένα"η κρίση και το πόσο μας έχει επηρεάσει" Για αυτό λέω "ελπίζω να περάσουμε ωραία".Για τίποτα δεν είμαι σίγουρη πια....
Τώρα όταν μιλάμε για υποχόνδριους άντρες ....εγώ έχω διπλό εφιάλτη Και τον άντρα μου και τον γιό μου!!!Δίνουν τόσο σημασία στη λεπτομέρεια σαν κακές πεθερές ένα πράγμα Αλλά τι να κάνω που τους έχω αδυναμία Πολλές φορές νοιώθω σαν την Ελενίτσα στην ταινία "η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα".΄Μήπως πρέπει να επαναστατήσω και να φωνάξω σαν άλλη Ελενίτσα "αμ ξυπνήσανε οι σκλάβοι ΑΝΤΩΝΆΚΗ";
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 14-02-2012, 02:50 | Δημοσίευμα # 38 |
Ασημένιο Μέλος
| Γειά σας φίλες μου Σας ευχαριστώ και τις δυο.Μου φτιάξατε την διάθεση.Με όλα αυτά που γίνονται έχει πέσει κατακόρυφα.....Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να περάσετε καλά τις Απόκριες και όλες τις άλλες ημέρες κορίτσια.Σας το έχω ξαναπεί αλλά χαίρομαι πάρα πολύ για την φιλία ,έστω την ηλεκτρονική....Ευχαριστώ τον Θεό που τα έφερε έτσι ώστε να μπορώ να χειριστώ κάποια πράγματα και να μπορώ να επικοινωνώ.... Δεν ξέρω τι θα κάνω τις Απόκριες...γιατί είμαι υπ ατμόν όπως είπα....Θα εξαρτηθεί από την αυριανή επίσκεψη της κόρης μου στην γυναικολόγο. Πολύ καλά κάνουν τα κορίτσια και συμμετέχουν στο καρναβάλι...Περνούν ωραία και γίνονται τόσες πολλές εκδηλώσεις ... Να χαίρονται κάθε στιγμή της ζωής....Ράνια μου εύχομαι γρήγορα να γεμίσει το σπίτι σου απο εγγονάκια και θα δείς πως τίποτα άλλο δεν θα σε ενδιαφέρει Οσο για την Ελενίτσα Βιργινία μου ...όλες πολλές φορές νιώσαμε στην ίδια θέση... Τι να κάνουμε που έχουμε ''μεγάλη καρδιά'' όμως...Αρκεί να αντέχει
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 14-02-2012, 23:58 | Δημοσίευμα # 39 |
Λαμπερό Μέλος
| Μαρία εγώ νομίζω πως οι φετεινές Απόκριες θα είναι οι καλύτερες για σένα Πολύ πιθανόν να τις γιορτάσεις όχι με μία αλλά με δύο εγγονούλες Εύχομαι τα καλύτερα για την κορούλα σου
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 15-02-2012, 01:18 | Δημοσίευμα # 40 |
Ασημένιο Μέλος
| Ολος ο κόσμος στεναχωρήθηκε....Πολύ λυπηρό πράγματι να φεύγουν με τετοιο τρόπο και τόσο νέοι άνθρωποι με μοναδικά-υπέροχα χαρίσματα...
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 15-02-2012, 15:14 | Δημοσίευμα # 41 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κορίτσια Νέα Μαρία από την κορούλα σου? μαλλον το βραδακι θα έχουμε Ευχομαι όλα καλά
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 15-02-2012, 15:44 | Δημοσίευμα # 42 |
Χάλκινο Μέλος
| καλη μας Admin με το καινουργιο άρθρο 2 βδομάδες πριν την άνοιξη μας ανέβασες τη διάθεση
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τετάρτη, 15-02-2012, 17:01 | Δημοσίευμα # 43 |
Πλατινένιο Admin
| Γεια σας καλές μου φίλες!
Quote (virginie) Μάλιστα συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα δρώμενα Μα αυτό είναι υπέροχο, Βιργινία!!! Θα ξεφύγουν λίγο, θα διασκεδάσουν και μετά πάλι θα επιστρέψουν στην καθημερινότητα! Τι ωραία
Quote (martzak51) Θα εξαρτηθεί από την αυριανή επίσκεψη της κόρης μου στην γυναικολόγο Μαράκι κι εγώ με ανυπομονησία περιμένω νέα
Quote (Ρανια) με το καινουργιο άρθρο 2 βδομάδες πριν την άνοιξη μας ανέβασες τη διάθεση Νομίζω πως πρέπει να αρχίσουμε τις προετοιμασίες Να ξεφύγουμε λίγο από το μουντό και γκρίζο, από τις καταστροφές και στεναχώριες, γιατί αλλιώς δε θα προσέξουμε τις ομορφιές που μας φέρνει η άνοιξη. Πόσο μ' αρέσει όταν βλέπεις την φύση να ξαναγεννιέται. Πράσινα χορταράκια, άνθη πάνω στα δέντρα, χελιδόνια να κόβουν τον αέρα... Μα δεν είναι πανέμορφα; Και επειδή μετά την άνοιξη, γοργά γοργά θα έρθει και το καλοκαίρι με τις θάλασσες και την ηλιοθεραπεία, και για να έχουμε δύναμη και ενέργεια, πρέπει να ξεκινήσουμε από τώρα κιόλας να προετοιμαζόμαστε. Κορίτσια σε 2 εβδομάδες υποδεχόμαστε τον Μάρτη
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τετάρτη, 15-02-2012, 18:49 | Δημοσίευμα # 44 |
Λαμπερό Μέλος
| Αdmin μου σε ευχαριστούμε για την ένεση αισιοδοξίας μας ήταν απαραίτητη.Πράγματι η άνοιξη είναι η ωραιότερη εποχή. Ήδη βλέπω τα πρώτα της σημάδια στον κήπο μου.Με το καλό λοιπόν να την υποδεχτούμε
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 10:23 | Δημοσίευμα # 45 |
Χάλκινο Μέλος
| Αχ το Ανω Μελισσι Βιργινία είναι υπέροχο Ολα εκεί τα χωριά ! και θέα και θάλασσα Μαρία μου ευχαριστώ για την ευχή σου Νασαι καλά Αυτό που με αισιοδοξεί εμένα είναι που μεγάλωσε η μέρα Στο δικό μου κήπο ακόμα δεν βλέπω την άνοιξη Δυο μισες μέρες λιακάδας δεν ήταν αρκετες. Μαλιστα το κρυο ξύλιασε ένα καημενο βασιλικό που είχε φυτρωσει μονος του και ήταν πολύ καμαρωτός Ε δεν πειράζει θα βγαλει νεα φυλλα Οι λεμονιές μου όμως έχουν ακομα λεμόνια Τέτοια σοδειά φετος !! εφαγε ολο το σοι και η γειτονια Καναμε και λιμοντσελο τόσες φορές και ακόμα έχει
|
|
| |