Χρόνια Πολλά bladerunner
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Κυριακή, 24-04-2011, 11:22 | Δημοσίευμα # 1 |
Πλατινένιο Admin
| Να ζήσεις Γιωτούλα και Χρόνια Πολλά!!! Χρόνια πολλά σου εύχομαι για τα γενέθλια σου και να σου στέλνει ο θεός ότι ποθεί η καρδιά σου. Χρονια πολλα, πολλές χαρές, καημό να μη γνωρίσεις. Κι ότι στ' αλήθεια επιθυμείς, γρήγορα ν' αποκτήσεις!!!
Woman-Life
|
|
| |
|
woman-life | Ημερομηνία: Τετάρτη, 27-04-2011, 20:47 | Δημοσίευμα # 3 |
Πλατινένιο Admin
| Χαίρομαι πάρα πολύ που σου ανέβασα έστω λίγο την διάθεση, καλή μου!
Woman-Life
|
|
| |
bladerunner | Ημερομηνία: Πέμπτη, 28-04-2011, 11:56 | Δημοσίευμα # 4 |
Ζωηρό Μέλος
|
bladerunner
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 30-04-2011, 23:58 | Δημοσίευμα # 5 |
Ασημένιο Μέλος
| Εστω και καθυστερημένα bladerunner ,λόγω απουσίας μου στην Ολλανδία,σου εύχομαι ότι καλύτερο για τα γενέθλιά σου . Ολα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να είσαι γερή και τυχερή στην ζωή σου.Χίλιες ευχές και πολλή-πολλή αγάπη
|
|
| |
bladerunner | Ημερομηνία: Κυριακή, 01-05-2011, 07:45 | Δημοσίευμα # 6 |
Ζωηρό Μέλος
| martzak51 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σου..Και ελπίζω να πέρασες σούπερ στην Ολλανδία!!!
bladerunner
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 01-05-2011, 23:41 | Δημοσίευμα # 7 |
Ασημένιο Μέλος
| Νάσαι καλά bladerunner. Πράγματι πέρασα πολύ ωραία στην Ολλανδία,όπως κάθε φορά που πηγαίνω γιατί είναι η πολυαγαπημενη μου χώρα και πηγαίνω όσο μπορώ πιο συχνά.Δυστυχώς και εκεί τα πράγματα είναι όπως ακριβώς εδώ.......Η διαφορά μέσα σε ένα χρόνο τεράστια..... σε ακρίβεια ,ανεργία κ.τ.λ. Πάντα όμως πανέμορφη και κυρίως το leiden και η Χάγη..!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
bladerunner | Ημερομηνία: Τρίτη, 03-05-2011, 11:19 | Δημοσίευμα # 8 |
Ζωηρό Μέλος
| Καταλαβαίνω τι εννοείς..Πάντως χαίρομαι που πέρασες καλά και που μπορείς να πηγαίνεις όσο πιο συχνά είναι εφικτό.Εγώ θα ήθελα τα επόμενα Χριτούγεννα(για καλοκαίρι δεν προλαβαίνω απο οικονομική άποψη) να πάω μία φορά έστω στο Λονδίνο.Κι έπειτα αλλαγή χρονιάς να κάνω ή στην Ιρλανδία ή Σκωτία.Μακάρι αν τα καταφέρω,το εισητήριο να γινόταν και χωρίς επιστροφή!Πάντως όπως και να'χει θα πάω!!!
bladerunner
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 03-05-2011, 23:37 | Δημοσίευμα # 9 |
Ασημένιο Μέλος
| Στο εύχομαι κορίτσι μου με όλη μου την ψυχή να πραγματοποιήσεις όλες σου τις επιθυμίες.Είμαι μαμά όλων σας στην ηλικία και τα περισσότερα ταξίδια στην Ολλανδία είναι δώρο της κόρης μου που έκανε το διδακτορικό της στο leiden με υποτροφία ,του Ολλανδικού κράτους.Την συνοδεύω λοιπόν τώρα με πολυ μεγάλη χαρα και αγάπη όταν πηγαίνει για συνέδριο.Ούτε και εκείνη θα γύριζε πίσω ,της είχαν ήδη προτείνει θέση στο πανεπιστήμιο αλλά ο θάνατος του πατέρα της την εκαναν να γυρίσει πίσω.......Υγεία κοπέλα μου και όταν έχεις στόχους πραγματοποιούνται..... Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα με την ίδια αγάπη που θα ευχόμουν και θα παρακαλούσα τον Θεό για το παιδί μου....... bladerunneraki moy να είσαι γερή και τυχερή στην ζωή σου
|
|
| |
bladerunner | Ημερομηνία: Τετάρτη, 04-05-2011, 01:52 | Δημοσίευμα # 10 |
Ζωηρό Μέλος
| Λυπάμαι που χάσατε πατέρα και σύζυγο..Οι ευχές σου πραγματικά με συγκινούνε.Στους περισσότερους γύρω μου,τα όνειρά μου,ακούγονται είτε ανιαρά είτε ακατόρθωτα μιας και η ευκολία του χρήματος δεν είναι διαθέσιμη..Είχα καιρό να πάρω ευχές με τόση θέρμη και πραγματικά..μέσα απο την καρδιά μου σε ευχαριστώ..Εύχομαι σε σένα και την κόρη σου να έχετε υγεία,δύναμη και αγάπη..Όλα τα άλλα..γίνονται.
bladerunner
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 04-05-2011, 11:25 | Δημοσίευμα # 11 |
Ασημένιο Μέλος
|
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 04-05-2011, 11:32 | Δημοσίευμα # 12 |
Ασημένιο Μέλος
| Μη σταματήσεις να κάνεις όνειρα.ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις όνειρα.Τίποτα δεν είναι ανιαρό για τον συνάνθρωπό μας.... Θέλω,πίστεψέ με, και εύχομαι να μου πείς τα καλύτερα για σένα......ΤΟ ΕΝΝΟΩ...... bladerunneraki μου ,να είσαι καλά.!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |