Πάσχα 2012
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Τετάρτη, 22-02-2012, 14:40 | Δημοσίευμα # 1 |
Πλατινένιο Admin
| Πάσχα 2012 - Ημερομηνίες
27 Φεβρουαρίου - Καθαρά Δευτέρα.
Το Πάσχα 2012 είναι στις 15 Απριλίου, ενώ η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει στις 9 Απριλίου 2012.
Αργίες Πάσχα θεωρούνται οι ημερομηνίες: Παρασκευή 13 και η Δευτέρα του Πάσχα στις 16 Απριλίου 2012.
Οι διακοπές του Πάσχα για τα σχολεία διαρκούν όλη τη Μεγάλη εβδομάδα καθώς και την επόμενη.
Να ξέρουμε τι μας γίνεται και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε σχέδια για την Άγια αυτή γιορτή!
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τετάρτη, 22-02-2012, 15:42 | Δημοσίευμα # 2 |
Λαμπερό Μέλος
| Είσαι τρομερή!!!Πρίν κάνουμε την ερώτηση έχουμε την απάντηση
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 22-02-2012, 22:16 | Δημοσίευμα # 3 |
Χάλκινο Μέλος
| τέλεια Ετσι θα κάνουμε έγκαιρα το πρόγραμμά μας
|
|
| |
ΥΠΕΡΗΛΙΞ | Ημερομηνία: Τετάρτη, 22-02-2012, 22:58 | Δημοσίευμα # 4 |
Αρχάριο Μέλος
| Δυστυχώς για μένα κορίτσια το Πάσχα όπως και τα Χριστούγεννα κι όλες οι γιορτές είναι μια μεγάλη δυστυχία. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη μανούλα μου κι πρέπει να πάμε στο χωριό του άντρα μου όπου η πεθερά μου τελευταία είναι πολύ χάλια με άννοια και ψυχολογικά προβλήματα. Γι αυτό προσπαθώ να ξεχάσω τις γιορτές και να τις αντιμετωπίζω σαν κάτι που γρήγορα θα περάσει.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 23-02-2012, 01:51 | Δημοσίευμα # 5 |
Ασημένιο Μέλος
| Σε καταλαβαίνω πολύ καλά ΥΠΕΡΗΛΙΞ ...η μανούλα δεν ξεχνιέται ποτέ.Και εγώ, αν και είμαι ήδη γιαγιά, αναζητώ αφάνταστα την μανούλα μου.Οσο για την πεθερά σου που πάσχει από άννοια και με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα τι να κάνεις καλή μου....Νάσαι ευλογημένη που την φροντίζεις...Θα το βρείς μπροστά σου το καλό που κάνεις.Είναι πολύ δύσκολα το ξέρω αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ζωή... Βλέπετε κορίτσια;Το Πάσχα προ των πυλών κιόλας.Νάματε γερές με τις οικογένειές μας και όλα θα τα προλάβουμε
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Σάββατο, 25-02-2012, 23:09 | Δημοσίευμα # 6 |
Δυνατό Μέλος
| Πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να φτιάξουμε το Οικογενειακό Μηνιαίο ή και εβδομαδιαίο πρόγραμμα!
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 16-03-2012, 01:27 | Δημοσίευμα # 7 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια πλησιάζουμε στο Πάσχα. Ενας μήνας έμεινε....Πότε ήλθαν και πέρασαν οι Απόκριες ,πότε φτάσαμε στην Μέση του Μάρτη......σαν νερό τρέχει ο χρόνος
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 18-03-2012, 02:28 | Δημοσίευμα # 8 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια της Σταυροπροσκυνήσεως αύριο. .Τρίτη Κυριακή των νηστειών..... Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας. Τον Σταυρόν Σου προσκυνούμεν, Δέσποτα, και την Αγίαν Σου Άνάστασιν δοξάζομεν....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Κυριακή, 18-03-2012, 17:10 | Δημοσίευμα # 9 |
Χάλκινο Μέλος
| Ναι Μαρια μου, ο Σταυρός του Χριστού,είναι θείο σύμβολο της Εκκλησίας μας, αλλά έχει και ηθική σημασία για τον πιστό. Ο Χριστός έφερε το δικό του Σταυρό στο Γολγοθά, φορτωμένος τις ανομίες του ανθρωπινου γένους, έτσι και ο πιστός του Χριστού, φέρει κι αυτός τον προσωπικό του σταυρό που συμβολιζει τον αγώνα για σωτηρία και τελείωση.
Ο δρόμος για τη σωτηρία είναι πραγματικός Γολγοθάς και απαιτεί αυταπάρνηση σε όσους τον ανεβαίνουν.Η άσκηση των αρετών δεν είναι εύκολη υπόθεση
« όστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν , απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθήτω μοι »
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τετάρτη, 28-03-2012, 16:30 | Δημοσίευμα # 10 |
Πλατινένιο Admin
| Ελπίζω την ημέρα του Πάσχα να έχουμε καλό καιρό για να μπορέσουμε να τηρήσουμε τις παραδόσεις μας
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 29-03-2012, 00:09 | Δημοσίευμα # 11 |
Λαμπερό Μέλος
| Άς το ελπίσουμε κορίτσια.Είναι κρίμα να μας χαλάσει αυτή τη γιορτή μια κακοκαιρία.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 29-03-2012, 00:47 | Δημοσίευμα # 12 |
Ασημένιο Μέλος
| Το Πάσχα μας φέρνει αυτόματα στο μυαλό αποδράσεις στην εξοχή κυρίως στα χωριά μας.....Σούβλες,κοκορέτσι, τραγούδι,χορός,κέφι ,χαρούμενες παρέες και κυρίως αγάπη Δεν θα μας τα χαλάσει ο καιρός πιστεύω
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-04-2012, 18:08 | Δημοσίευμα # 13 |
Ασημένιο Μέλος
| Αύριο Κυριακή των Βαίων φίλες μου Μια εβδομάδα μας χωρίζει από το Πάσχα Καλή Μεγάλη Αγία Εβδομάδα να περάσουμε....Ας πλησιάσουμε τον Κύριό μας.....ας γονατίσουμε μαζί Του να προσευχηθούμε στον Κήπο Της Γεσθημανής...ας γονατίσουμε στον Σταυρό του μαρτυρίου Του με κατάνυξη και συντριβή.....ας πλησιάσουμε τον συνάνθρωπό μας να μιλήσουμε στην καρδιά του ,όπως μπορούμε ,και όλοι μαζί με χαρά να ψάλουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή δύναμη φίλες μας στον αγώνα μας
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-04-2012, 21:02 | Δημοσίευμα # 14 |
Χάλκινο Μέλος
| Ευχαριστούμε πολυ Μαρία, φίλη μας, για αυτό το οδοιπορικό της Μ. Εβδομάδας που περνάει μέσα από την καρδιά μας, μόνο έτσι θα βιώσουμε την Ανάσταση
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Δευτέρα, 09-04-2012, 00:37 | Δημοσίευμα # 15 |
Λαμπερό Μέλος
| Μακάρι αυτές οι Άγιες μέρες να αγγίξουν και να ανοίξουν τις καρδιές όλων μας κορίτσια Να γινει ένας ανεφοδιασμός στις ψυχές μας που για την σωτηρία τους μαρτύρησε Εκείνος
|
|
| |