(Poll) Φάγατε σήμερα το πρωινό σας;
|
|
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 29-11-2008, 10:25 | Δημοσίευμα # 1 |
Πλατινένιο Admin
| Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στη σημασία της ισορροπημένης διατροφής για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Φυσικά, όλοι προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τις συμβουλές των ειδικών στα δικά μας μέτρα και σταθμά, συχνά χωρίς επιτυχία. Το πρωινό είναι το πρώτο και βασικό γεύμα της ημέρας. Υιοθετήστε την συνήθεια του πρωινού γεύματος και τα αποτελέσματα στην υγεία σας θα είναι άμεσα. Θα νιώθετε περισσότερο δραστήριοι και ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής. Εσείς τι τρώτε για πρωινό;
Woman-Life
|
|
| |
ANDRIANA | Ημερομηνία: Κυριακή, 13-09-2009, 21:09 | Δημοσίευμα # 2 |
Δυνατό Μέλος
| ένα ποτήρι χυμό και μισό κουλούρι ή δύο φρυγανιες με μία φέτα κασέρι ή μέλι ή μαρμελάδα, ή ένα μπολ με 4 κουταλιές δημητριακά είναι ένα καλο πρωινό και υγιεινό!
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ...
|
|
| |
Phil | Ημερομηνία: Παρασκευή, 11-06-2010, 13:34 | Δημοσίευμα # 3 |
Ζωηρό Μέλος
| Aν δν φαω τ πρωι δν λειτουργω καθολου! Τσαι η γαλα με κρουασαν ειτε κεικ.. Ωραιο κ τ αυγουλακι με μπεικον :-P
|
|
| |
Phil | Ημερομηνία: Παρασκευή, 11-06-2010, 13:37 | Δημοσίευμα # 4 |
Ζωηρό Μέλος
| Aν δν φαω τ πρωι δν λειτουργω καθολου! Τσαι η γαλα με κρουασαν ειτε κεικ..! Ωραιο κ τ αυγουλακι με μπεικον :-P
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 11-06-2010, 20:55 | Δημοσίευμα # 5 |
Ασημένιο Μέλος
| Συνήθως παίρνω πρωϊνό.Ενα ποτήρι γάλα,ή καφέ με γάλα και πάντα κουλούρι Θεσσαλονίκης. Το καλύτερό μου,είναι να παίρνω το πρωινό μου με παρέα και γι αυτό μου αρέσουν πάρα πολύ οι εκδρομές. Φαντάζεστε τι γέλιο πέφτει,με όλη την παρέα;
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 12-06-2010, 11:07 | Δημοσίευμα # 6 |
Πλατινένιο Admin
| Μερικές φορές κορν-φλέικς (με γεύση σοκολάτα). Μερικές φορές φρούτα. Άλλες φορές τυρο/σπανοκό- πιτες. Κι άλλες κουλούρι! Αλλά όλα αυτά πάντοτε συνοδεύονται από καφέ. Δεν ανοίγει το ρημάδι το μάτι χωρίς δόση καφεΐνης. Quote (martzak51) ... και πάντα κουλούρι Θεσσαλονίκης Αυτό το γνήσιο Θεσσαλονικιό κουλούρι που πουλάνε στα καροτσάκια στους δρόμους και πολλές φορές σου σώζει τη ζωή; ... Αργείς στη δουλειά σου και πας τρέχοντας υπό την συνοδεία γουργουρισμάτων της κοιλιάς... βλέπεις μπροστά σου το σωτήριο καρότσι με τον παππού να φωνάζει "Φρέσκο κουλούρι εδώ!"... ρίχνεις ένα 50λεπτο στο καρότσι, αρπάζεις το κουλούρι και συνεχίζεις να τρέχεις χωρίς όμως πια τη μουσική συνοδεία του στομαχιού σου...
Woman-Life
|
|
| |
Phil | Ημερομηνία: Σάββατο, 12-06-2010, 18:09 | Δημοσίευμα # 7 |
Ζωηρό Μέλος
| Ετσι ειναι! Αναγνωριζω τ κουλουρι Σαλονικης ;-) αν και εγω προτιμω κατι πιο βαρυ για πρωι:-|
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 11-11-2010, 20:32 | Δημοσίευμα # 8 |
Ασημένιο Μέλος
| Διάσημο το κουλούρι θεσσαλονίκης για την νοστιμία του αλλά και σύμμαχος του στομαχιού μας σε οποιαδήποτε στιγμή.............
|
|
| |
giaexroma | Ημερομηνία: Παρασκευή, 28-01-2011, 11:28 | Δημοσίευμα # 9 |
Φρέσκο Μέλος
| Συνήθως τρώω μια μπάρα δημητριακών ή 2 φρυγανιές σίκαλης με βιτάμ και μέλι.....επίσης σπάνια ένα κουλούρι.
Ξύπναααααααα........η ζωή τρέχει!!!!
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 28-01-2011, 12:51 | Δημοσίευμα # 10 |
Ασημένιο Μέλος
| Πρέπει να αποκτήσουμε την συνήθεια του πρωινού γιατί εμεί οι Ελληνες το έχομε σχεδόν πάντα σε δεύτερη μοίρα.Οι περισσάτεροι αρκούνται σε έναν καφέ και για να ξεγελάσουν την πείνα του αργότερα τρώνε ότι βρούν μπροστά τους, όχι τόσο ωφέλιμο για την υγεία μας .....
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Δευτέρα, 21-02-2011, 08:28 | Δημοσίευμα # 11 |
Πλατινένιο Admin
| Νομίζω πως πολλοί δεν προλαβαίνουν να τρώνε το πρωινό τους λόγο χρόνου, γι' αυτό όμως υπάρχει μια λύση. Να ετοιμάζουμε το πρωινό από το προηγούμενο βράδυ. Εγώ αυτό κάνω όταν ξέρω ότι την επόμενη θα πρέπει να σηκωθώ πολύ νωρίς.
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 21-02-2011, 21:46 | Δημοσίευμα # 12 |
Ασημένιο Μέλος
| Ετσι πρέπει Admin μου να κάνουμε όλοι και εμείς οι μεγαλύτερες ( για τον εαυτό μου μιλώ) να μάθουμε στα παιδιά μας την χρησιμότητα του πρωινού.Οσοι δεν προλαβαίνουν λοιπόν το πρωί το προηγούμενο βράδυ η ετοιμασία του
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Δευτέρα, 07-03-2011, 22:05 | Δημοσίευμα # 13 |
Δυνατό Μέλος
| Δυστυχώς τελευτάια μόνο καφέ πίνω το πρωί. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό, αλλά τη μία βαριέμαι, την άλλη δεν πεινάω. Πρέπει να το αλλάξω αυτό το πράγμα!
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 08-03-2011, 16:46 | Δημοσίευμα # 14 |
Ασημένιο Μέλος
| Κάπως έτσι κάνουμε όλοι μας παρά τα πρέπει ,ένας καφές και αυτός στα γρήγορα.Ευτυχώς,που έχουμε καθορίσει πρωινό καφέ 2 ημέρες της εβδομάδας,φίλες από τα παιδικά-μαθητικά χρόνια και έτσι παίρνομε ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ. Αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα γιατί πρέπει να γίνει καθημερινή συνήθεια.
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 22-11-2011, 10:26 | Δημοσίευμα # 15 |
Χάλκινο Μέλος
| άλλοτε τσάι άλλοτε καφές με γάλα και απαραίτητα φρυγανια και τυρί!
Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Τρίτη, 22-11-2011, 10:26 |
|
| |