Kαρύδια
|
|
virginie | Ημερομηνία: Τετάρτη, 15-02-2012, 18:02 | Δημοσίευμα # 16 |
Λαμπερό Μέλος
| Pάνια μου σε ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή και τον κόπο που έκανες να μας την ανεβάσεις Απο τα υλικά που διαβάζω υποψιάζομαι ότι θα είναι πολύ νόστιμα και νηστήσιμα άν δεν τα συνοδέψουμε με τυρί.Λίγο το τηγάνι με προβληματίζει....αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα πιούν πολύ λάδι.Θα τα φτιάξω το Σαββατοκύριακο και θα σας πώ τις εντυπώσεις μου.
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Τετάρτη, 15-02-2012, 23:12 | Δημοσίευμα # 17 |
Δυνατό Μέλος
| Ευχαριστώ κι από εμένα για την συνταγή Ράνια
Κορίτσια, όποια γνωρίζει εύκολες συνταγές, συνταγές για τεμπέλες, γρήγορες συνταγές για οτιδήποτε φαγητά, σας παρακαλώ μοιραστείτε τις μαζί μου!
Βασικά μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα όπου θα γράφουμε για εύκολα, γρήγορα φαγητά, γιατί αυτό το θέμα είναι για καρύδια... εεε αντμιν;
Τελευταία επεξεργασία από rika - Τετάρτη, 15-02-2012, 23:13 |
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 02:35 | Δημοσίευμα # 18 |
Ασημένιο Μέλος
| Βιργινία μου περιμένουμε τις εντυπώσεις σου...Μάλλον στην νηστεία θα τα δοκιμάσω χωρίς τυρί φυσικά. Κάποτε δοκίμασα να φτιάξω σκορδαλια με καρύδια ...αλλά πήγε χαμένος ο κόπος μου...Δεν άρεσαν σε κανένα
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 09:48 | Δημοσίευμα # 19 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κοριτσια Οποια το κανει πρωτη να μας πει αν είναι καλή η συνταγη. Οσο για τη σκορδαλια με καρυδια Μαρια μου εγω προσωπικά δεν ειμαι ειδικη αλλα έχω φαει με καρυδι και μου αρεσει πολύ Ασε που δεν μυριζει τόσο
|
|
| |