Είμαι ευτυχισμένη!!!
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-10-2010, 17:52 | Δημοσίευμα # 1 |
Πλατινένιο Admin

| Έχετε πει ποτέ φωναχτά "είμαι ευτυχισμένος/η" ; 
Woman-Life
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-10-2010, 20:25 | Δημοσίευμα # 2 |
Δυνατό Μέλος

| Δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ φωναχτά ότι είμαι ευτυχισμένη. Αλλά πολλές φορές το έχω νιώσει και πει από μέσα μου "Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη!"
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 08-11-2010, 01:06 | Δημοσίευμα # 3 |
Ασημένιο Μέλος

| Ευτυχία, μια λέξη τόσο ποθητή από όλους μας.......Ναί .εχω φωνάξει αρκετές φορές δυνατά, ότι είμαι ευτυχισμένη και κάθε φορά για διαφορετικά πράγματα.Τότε και με το παραμικρό αισθάνεσαι την απόλυτη ευτυχία έστω και αν κρατά δευτερόλεπτα.Π.χ.ενα απόγευμα του Νοεμβρίου ενω ήμουν στεναχωρημένη,θέλησα να περπατήσω σε κεντρικό δρόμο αλλα με πολλα δένδρα.Ηταν σούρουπο και τα πουλάκια μαζεύονταν στίς φωλιές τιτιβίζοντας.εκατοντάδες πουλάκια.Κελαηδούσαν τόσο γλυκά και όλα μαζι που ακομα δεν ακούγονταν ούτε τα κορναρίσματα των αυτοκινήτων.Εκείνες τις στιγμές ξέχασα τα πάντα,αφάνταστη χαρά και αγαλίαση κυρίευσαν την ψυχή μου και δυνατά ευχαρίστησα Τον Θεό που ήμουν ζωντανή και ενιωσα αυτήν την απερίγραπτη ευτυχία.Δύο χρόνια έχουν περάσει και δεν μπορω να ξεχάσω αυτό που ένιωσα.Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να νιώσεις ευτυχία,από τα πιο δύσκολα έως τα πιο καθημερινα.....
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Σάββατο, 18-12-2010, 01:39 | Δημοσίευμα # 4 |
Δυνατό Μέλος

| Κι εγώ αυτό πιστεύω martzak51, δεν χρειάζονται πάρα πολλά για να νιώσεις ξαφνικά ευτυχισμένη. Μια μοναδική στιγμή, όπως αυτή που περιέγραψες, μπορεί πραγματικά να σε κάνει να πετάς από πληθώρα θετικών συναισθημάτων και αυθόρμητα να ξεστομίσεις τις λέξεις "είμαι ευτυχισμένη"!
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 19-12-2010, 22:06 | Δημοσίευμα # 5 |
Ασημένιο Μέλος

| Ετσι ακριβώς είναι Ρίκα μου.Και θα ήταν η ζωή μας πολύ καλύτερη αν μπορούσαμε να το καταλάβουμε....να το νιώσουμε....
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 23-12-2010, 19:52 | Δημοσίευμα # 6 |
Ασημένιο Μέλος

| Εύχομαι φίλες μου να σας δοθεί η ευκαιρία για να φωνάξετε όσο πιο δυνατά γίνεται μέσα απο΄την καρδιά σας :ΝΑΙ ΕΊΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
|
|
| |