Αν ζούσα για δεύτερη φορά...
|
|
woman-life | Ημερομηνία: Τρίτη, 02-10-2012, 15:52 | Δημοσίευμα # 1 |
Πλατινένιο Admin

| Κάποτε, πολύ παλιά είχα διαβάσει το παρακάτω άρθρο. Θα ήθελα κι εσείς να ρίξετε μια ματιά και να εκφράσετε τη γνώμη σας. Ή και να συνεχίσετε την λίστα με τα δικά σας "αν ζούσα για δεύτερη φορά..."
Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ζήσω για δεύτερη φορά:
- Θα μιλούσα λιγότερο και θα άκουγα περισσότερο.
- Θα καλούσα πιο συχνά φίλους στο σπίτι μου, χωρίς να ανησυχώ για το ό, τι πρέπει να αγοράσω πιο καλά έπιπλα ή πιο όμορφο χαλί.
- Θα έτρωγα ποπ-κορν στο σαλόνι και δε θα ανησυχούσα για την βρωμιά όταν κάποιος θα ήθελε να ανάψει το τζάκι.
- Θα άκουγα πιο προσεκτικά τι διηγούνταν ο παππούς και η γιαγιά για τα νιάτα τους.
- Ποτέ δεν θα ζητούσα να κλείσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού (μόνο και μόνο για να μην χαλάσει το μαλλί μου).
- Θα άναβα εκείνο το αρωματικό κερί σε σχήμα τριαντάφυλλου, πριν χαλάσει από τον χρόνο που στέκεται σαν διακοσμητικό και μόνο.
- Θα καθόμουν πιο συχνά στο γρασίδι μαζί με τα παιδιά μου χωρίς να ανησυχώ για τα πράσινα σημάδια.
- Θα ξάπλωνα στο κρεβάτι αν ήμουν άρρωστη, αντί να πιστεύω ότι η Γη θα σταματήσει να γυρίζει αν δεν εμφανιστώ στη δουλειά.
- Ποτέ δε θα αγόραζα κάτι μόνο και μόνο επειδή το επιβάλει η μόδα.
- Αντί να μετράω τις μέρες μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης, θα απολάμβανα την κάθε στιγμή, ξέροντας ότι βοηθάω τον Θεό στη δημιουργία ενός θαύματος.
- Όταν τα παιδιά μου θα ήθελαν να με φιλήσουν και να μ' αγκαλιάσουν, ποτέ δε θα τους ξαναέλεγα, "Μέτα, τώρα πάνε να πλύνεις τα χέρια σου."
- Στη ζωή μου θα ακουγόταν περισσότερο η φράση "σ' αγαπώ..." και το πιο σημαντικό - αν μου είχε δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ... θα ζούσα απολαμβάνοντας το κάθε λεπτό ... θα κοιτούσα και θα έβλεπα ... θα με αγαπούσα περισσότερο!
Woman-Life
|
|
| |
Liberty | Ημερομηνία: Τετάρτη, 03-10-2012, 11:50 | Δημοσίευμα # 2 |
Φρέσκο Μέλος

| Θα ζωγράφιζα περισσότερο… Θα έκλαιγα λιγότερο…
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 03-10-2012, 23:25 | Δημοσίευμα # 3 |
Ασημένιο Μέλος

| Δεν θα άλλαζα τίποτα πιστεύω.....Ισως μόνο να φρόντιζα λίγο περισσότερο την Μαρία....
|
|
| |
foto | Ημερομηνία: Κυριακή, 07-10-2012, 11:25 | Δημοσίευμα # 4 |
Αρχάριο Καινούριος

| Συμφωνώ απόλυτα με την woman life δηλαδη θα ημουν ο εαυτος μου και οχι δηθεν ποτε δεν ειναι αργα ομως
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Δευτέρα, 08-10-2012, 11:08 | Δημοσίευμα # 5 |
Λαμπερό Μέλος

| Θα άφηνα τα παιδιά μου να ζήσουν πιο ξένοιαστα παιδικά χρόνια. Θα σταματούσα να γεμίζω τις μέρες τους μόνο με υποχρεώσεις.
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Δευτέρα, 08-10-2012, 14:13 | Δημοσίευμα # 6 |
Πλατινένιο Admin

| - Θα αγκάλιαζα πιο συχνά τον πατέρα μου!!! - Θα αγκάλιαζα πιο συχνά την μητέρα μου και τ' αδέρφια μου! (εδώ, δόξα το θεό, έχω ακόμα καιρό να το κάνω)
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 08-10-2012, 22:21 | Δημοσίευμα # 7 |
Ασημένιο Μέλος

| Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Admin μου......Θα τουε έδειχνα όλη την αγάπη που δεν προλαβα να τους δείξω γιατί ζούσα μακριά τους
|
|
| |