Τι καλό θα φάμε σήμερα;
|
|
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 28-01-2012, 17:06 | Δημοσίευμα # 76 |
Ασημένιο Μέλος

| Mαζί σου Ράνια μου...οι σούπες μας είναι μοναδικές....!!!!!
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 31-01-2012, 12:06 | Δημοσίευμα # 77 |
Χάλκινο Μέλος

| σήμερα είναι για΄τραχανά κορίτσια Πλήρης τροφή ο τραχανάς θερμαντικός και θρεπτικός γλυκός, ξυνός, με λαχανικά, ακόμα και καυτερός
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 01-02-2012, 00:12 | Δημοσίευμα # 78 |
Ασημένιο Μέλος

| Ωραί ιδέα μου έδωσες για αύριο Ράνια μου για το φαγητό.....Ελεγα και εγώ τι να μαγειρέψω..Τραχανά λοιπόν με λαχανικά (μου αρέσει καλύτερα) ,είναι και λίγο καυτερός και με κρουτόν.....υπέροχος
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 07-02-2012, 11:29 | Δημοσίευμα # 79 |
Χάλκινο Μέλος

| Λοιπον κορίτσαι σήμερα θα κάνω γίδα βραστή. Πρώτη φορά, δεν έχω ξανακάνει αλλά φαντάζομαι δεν θα έχει διαφορά από τα άλλα βραστά κρέατα Εχτές μου έφερε ο ανδρας μου γίδα από ένα καλό κρεοπωλείο. Εχω φάει αρκετές φορές σε κάποια ορεινά περάσματα στην Πελοπόννησο κατά τη διάρκεια ταξιδιών μας και μου άρεσε. Ελπίζω να μου βγεί καλή
|
|
| |
rika | Ημερομηνία: Τρίτη, 07-02-2012, 15:49 | Δημοσίευμα # 80 |
Δυνατό Μέλος

| Ρανια, είμαι σίγουρη πως θα βγει καλό το φαγητό που θα φτιάξεις Με τι θα συνοδέψεις τη βραστή γίδα;
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 07-02-2012, 22:18 | Δημοσίευμα # 81 |
Χάλκινο Μέλος

| Καλώς τη Ρίκα Εχουμε καιρό να σε δούμε πολύ νοστιμη έγινε η γίδα Μέσα στο ζουμάκι της με τα σχετικά κρεμμυδι-καρότο- πατάτα- σελινο Οσο για το κρέας της συνοδεύτηκε απλά με τουρσάκια σπιτικά αγγουράκια, κουνουπίδι, γλυκειές πιπεριές και μελιτζανες. Για ντρέσινγκ μιγμα μουσταρδας μαγιονεζας και λαδιού Χρειάζεται κι αλλο;
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 08-02-2012, 00:41 | Δημοσίευμα # 82 |
Ασημένιο Μέλος

| Μας χόρτασες Ράνια μου μόνο που διαβάσαμε το μενού της ημέρας. Η γίδα βραστή γίνεται πάρα πολύ ωραία.Ποτέ δεν έχω μαγειρέψει αλλά έχω φάει αρκετές φορές στην Αμφιλοχία απ'όπου καταγόταν ο άνδρας μου και πηγαίναμε στην γιαγιά και στον παππού
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 08-02-2012, 01:25 | Δημοσίευμα # 83 |
Ασημένιο Μέλος

| Σήμερα είχα μακαρόνια με κιμά,σαλάτα, τυράκι ... Αύριο σκέπτομαι κοτόπουλο σούπα....μας ψόφησε το κρύο κορίτσια.....Λιγο να πάρουμε τα πάνω μας με κάτι ζεστό-ζεστό..... Αμάν ..αμάν ..αμάνι που λέει και το Χρυσαννάκι μου
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 09-02-2012, 00:43 | Δημοσίευμα # 84 |
Λαμπερό Μέλος

| Δεν είναι άσχημη ιδέα για μια σουπίτσα αύριο...Μη νομίζεις κι εδώ στην Αθήνα δεν κάνει και τόσο καλό καιρό...Σήμερα έκανε αρκετό κρύο! Μάλλον γιουβαρλάκια θα κάνω γιατί ο γιος μου αν ξαναδεί κοτόπουλο στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα θα αλλάξει μαμά
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 09-02-2012, 00:54 | Δημοσίευμα # 85 |
Ασημένιο Μέλος

| Τα ίδια λέει και ο δικός μου γυιός Βιργινία μου χαχαχαχα....Καλή ιδέα μου έδωσες για αύριο....Ετσι και αλλιώς μια και είμαστε στην κατάψυξη σουπίτσες χρειάζονται....
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 12:05 | Δημοσίευμα # 86 |
Λαμπερό Μέλος

| Σήμερα κορίτσια Τσικνοπέμπτη!!!Η παράδοση λέει να το τσικνήσουμε.... τι λέτε Εγώ πάντως θα φτιάξω μία σπανακόπιττα(με φύλλο που ανοίγω η ίδια παρακαλώ)και την ψησταριά την αφήνω στον πατερούλη μου που είναι και η αδυναμία του Ελπίζω ο καιρός να του το επιτρέψει ,γιατι θα απογοητευτεί ο καημενούλης.έχει σηκωθεί απο τα χαράματα και ετοιμάζει την ψησταριά.Ούτε Πάσχα να είχαμε
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 13:28 | Δημοσίευμα # 87 |
Χάλκινο Μέλος

| μια χαρά Βοργινία μου Εχεις τον πατερούλη σου και τον χαιρεσαι και αυτός θα χαρει να σας τσικνησει Ευχομαι να το απολαυσετε
|
|
| |
ΥΠΕΡΗΛΙΞ | Ημερομηνία: Πέμπτη, 16-02-2012, 19:06 | Δημοσίευμα # 88 |
Αρχάριο Μέλος

| Έχω κι εγώ έναν ανεκτίμητο πατερούλη που θα φτιάξει λουκάνικα και πίτες. Εμένα μου ζήτησε να του κάνω σπετσοφάι κι η αδελφή μου μια τυρόπιτα. Για αύριο τι μαγειρεύουν βρε κορίτσια;
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 17-02-2012, 00:42 | Δημοσίευμα # 89 |
Λαμπερό Μέλος

| Kορίτσια μετά από τόσο κρέας σήμερα, που ομολογώ δεν είναι και το καλύτερό μου,λέω αύριο να κάνω κάτι σε όσπριο! Θα πάρει μια χαρά ο γιός μου τι να σας πω!!!
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 17-02-2012, 01:30 | Δημοσίευμα # 90 |
Ασημένιο Μέλος

| Χαίρομαι που έχετε τους πατερούληδές σας κορίτσια... να τους έχετε πάρα-πάρα πολλά χρόνια και να τους χαίρεστε... Σήμερα δεν τσίκνησα αφού ήμουν μόνη μου Απλώς μα κατέκλυσαν οι αναμνήσεις άλλων ευτυχισμένων χρόνων και.... Και του χρόνου κορίτσια με υγεία
|
|
| |