FlyLady - Ζώνες
|
|
virginie | Ημερομηνία: Κυριακή, 22-01-2012, 13:31 | Δημοσίευμα # 31 |
Λαμπερό Μέλος
| Kαλημέρα όλη μέρα!!! όπως λέει και η μανούλα μου!Ράνια και Μαρία βλέποντας τη συζήτηση σας ένοιωσα την ανάγκη να βρεθώ με την κόρη μου.Είμαι απο τις μανούλες που δεν μπορώ αρκετό καιρό μακριά τους.Και να σκεφτείτε ότι στις γιορτές είμαστε μαζί Μαράκι μου κατάγεσαι απο την ωραιότερη πόλη της Κρήτης!!!Εγω κατεβαίνω αρκετά συχνά ειδικά όταν έχει εξεταστική η κόρη μου,όπως τώρα.Πίστεψέ με την βρίσκω μαγευτική οποια εποχή και να κατέβω ακόμη και όταν βρέχει ασταμάτητα(πράγμα ασυνήθιστο για το Ρέθυμνο )Είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να βρίσκεσαι αρκετούς μήνες εκεί.Εύχομαι με το καλό να έρθει και το άλλο εγγονάκι σου
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 22-01-2012, 16:58 | Δημοσίευμα # 32 |
Ασημένιο Μέλος
| Πράγματι είναι ωραία πολη το Ρέθυμνάκι μας και το κυριώτερο κρατά το χρώμα της....Μου αρέσει αφάνταστα την Ανοιξη και το Φθινόπωρο.... Εχουμε και εμείς αρκετά αμπέλια και παράγουμε κρασί ,τσικουδιά ή ρακί όπως είναι γνωστή.Παλιά είχε και η οικογένειά μου αμπέλια και έχω ασχοληθεί με τον τρύγο,το ξεχορταρισμα κ.λ.π. Γλέντια και χαρές ήταν ο τρύγος...και το πάτημα στο πατητήρι μετά.Εφυγαν οι γονείς μου πάνε αυτά.Τα αδέλφια μου φύτεψαν ελιές και ο τρύγος με το πατητήρι και τις χαρές έγιναν γλυκές αναμνήσεις...Μέσα Φεβρουαρίου θα είμαι και εγώ εκεί,πρώτα ο Θεός !!!!!!. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Βιργινία μου Δυρτυχώς και εγώ δεν μπορώ μακριά απο τα παιδιά μου
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Δευτέρα, 23-01-2012, 13:39 | Δημοσίευμα # 33 |
Χάλκινο Μέλος
| Πολυ ωραία η πόλη σας ανκαι δε εχω μείνει Παντα περαστική ήμουνα
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 23-01-2012, 17:10 | Δημοσίευμα # 34 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια το καλοκαίρι σας περιμένω για μπάνια...
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Δευτέρα, 23-01-2012, 23:52 | Δημοσίευμα # 35 |
Χάλκινο Μέλος
| Ευχαριστούμε Μαρία
|
|
| |
|
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 24-01-2012, 09:19 | Δημοσίευμα # 37 |
Χάλκινο Μέλος
| Βιργινια μου ευχομαι να περάσεις καλά στο Ρεθυμνο , καλή δυναμη για τις δουλειές σου και καλή επιτυχία στην κορούλα σου
|
|
| |