Περί αέρων και υδάτων
|
|
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 01-04-2012, 00:19 | Δημοσίευμα # 196 |
Ασημένιο Μέλος
| Καλησπέρα καλές μου φίλες. Βιργινία μου σε ευχασριστώ για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι και εγώ Βιργινία μου να είναι καλύτερα η Ράνια μας και να είναι γρήγορα κοντά μας. ,Μας λείπει και μάλιστα πολύ. Νέα της Μαίρης δεν έχουμε.Εύχομαι και εκείνη να είναι πολύ καλύτερα και να μπεί στην παρέα μας για τα καλά. Φαντάζομαι την χαρά σου που σε λίγες ημέρες θα είναι κοντά σας η κορούλα σου.Με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε υπέροχες ημέρες. Καλό μήνα και πρόσεξε........... μη σε γελάσουν αύριο Πρωταπριλιά
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Κυριακή, 01-04-2012, 17:30 | Δημοσίευμα # 197 |
Λαμπερό Μέλος
| Nαι Μαρία μου δεν φαντάζεσαι πως την περιμένω. Ειδικά εχθές που είχα τα γενέθλιά μου και είχαμε μια μικρή οικογενειακή συγκέντρωση η απουσία της ήταν αισθητή όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους. Το κοριτσάκι μου ήξερε πως ένιωθα και μου τηλεφωνούσε συνέχεια.Το πιο συγκινητικό ήταν όταν σε συνενόηση με τον αδερφό της μου ευχήθηκε τραγουδώντας μέσω skype την ώρα που έσβηνα τα κεράκια η "μπέμπα"
Καλό μήνα και σε σένα και σε όλες τις φίλες μας Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει κανείς να με κοροιδέψει.Είμαι πολύ επιφυλακτική σε όσα μου λένε σήμερα. Δεν πιστεύω να την έχεις πατήσει εσύ Μαρία μου
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 02-04-2012, 01:11 | Δημοσίευμα # 198 |
Ασημένιο Μέλος
| Να ζήσεις Βιργινία μου ,να τα έκατοστήσεις,να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να ζήσετε πολλές -πολλές χαρές. Καλό μήνα.Οχι Βιργινία μου δεν την πάτησα σήμερα Πρωταπριλιά Τήν ημέρα μου σήμερα την πέρασα στο μοναστήρι,είχα ρεπο χαχαχαχαχα,και πέρασα καταπληκτικά.Με πήραν οι μοναχές μαζί τους σε κάποιο άλλο μοναστήρι σε ένα χωριό,στα Ρούστικα αν έχεις ακούσει,΄δεν είχα πάει ποτέ και ετσι ήταν διπλή η χαρά μου. Αργά πήγα στα παιδιά,πήρα και την Χρυσαννούλα μαζί μου και τώρα κοιμάται στο κρεββατάκι της δίπλα μου Καλό μήνα στην Ράνια μας ,στην Αdmin μας και σε όλες τις φίλες μας.15 ημέρες μας χωρίζουν από το Πάσχα και μας περιμένουν τόσα πολλά .....
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Δευτέρα, 02-04-2012, 09:55 | Δημοσίευμα # 199 |
Πλατινένιο Admin
| Να ζήσεις Βιργινία μου και Χρόνια Πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!
Σου εύχομαι ότι το καλύτερο επιθυμείς για σένα άρα και για την οικογένειά σου!!!
Και καλό μήνα σε όλες μας, φίλες μου!!!
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 02-04-2012, 17:36 | Δημοσίευμα # 200 |
Ασημένιο Μέλος
| Υπέροχο το δωράκι της Αdmin μας για τα γενέθλιά σου Βιργινία μου[spoiler] Τι κάνει η Ράνια μας;Ελπίζω μέχρι το βράδυ να μας πεί νέα της
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Δευτέρα, 02-04-2012, 22:12 | Δημοσίευμα # 201 |
Χάλκινο Μέλος
| καλησπερα φίλες γλυκειές σιγουρα πηρα πολλές απουσίες χρονια πολλά Βιργινία μας Να τα εκατοστήσεις νασαι γερή και χαρούμενη Καλό μηνα κορίτσια εγω εχω ενα ευχαριστο νεο Οι ευχες της Μαρίας μας έπιασαν τοπο αν όλα πανε καλα θα γινω κι εγω γιαγια φιλακια πολλα
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Δευτέρα, 02-04-2012, 22:53 | Δημοσίευμα # 202 |
Λαμπερό Μέλος
| Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές σας Admin μας είσαι πολύ γλυκιά
Ράνια μου είναι υπέροχα τα νέα σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και πολύ σύντομα να έχεις στην αγκαλιά σου το εγγονάκι σου Δηλαδή στην παρέα μας θα έχουμε δύο χαζογιαγιάδες σε λίγο καιρό Μαράκι ετοιμάσου να δώσεις τα φώτα σου στην εκολαπτόμενη γιαγιά
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 03-04-2012, 01:15 | Δημοσίευμα # 203 |
Ασημένιο Μέλος
| Μπράβο Ράνια μου ,μπράβο καλή μου,χαίρομαι αφάνταστα Τι καλά !!!! .Θα δείς Ράνια μου τι ευτυχία είναι τα εγγονάκια. Χαιρετισμούς και φιλιά στην κορούλα σου, να είστε γερές να τα καμαρώσετε.... Δεν μπορώ να σου πώ πόσο πολύ χαίρομαι
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 03-04-2012, 10:53 | Δημοσίευμα # 204 |
Χάλκινο Μέλος
| ναι κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη και ετοιμη για να προσφερω όσες φροντιδες μπορω
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 03-04-2012, 18:52 | Δημοσίευμα # 205 |
Λαμπερό Μέλος
| Και πόσες γνώσεις Ράνια μου όχι μόνο φροντίδα Θα είσαι μια φοβερή γιαγιά αυτό είναι σίγουρο
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 04-04-2012, 01:03 | Δημοσίευμα # 206 |
Ασημένιο Μέλος
| Συμφωνώ μαζί σου Βιργινία μου,τυχερά τα αγγελούδια μας θα είναι με την γιαγιά τους,με την Ράνια μας...
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τετάρτη, 04-04-2012, 11:56 | Δημοσίευμα # 207 |
Πλατινένιο Admin
| Μα τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!! Ράνια μου, όλα θα πάνε καλά!!! Θα είσαι μια υπέροχη γιαγιά !!!
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-04-2012, 12:55 | Δημοσίευμα # 208 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημέρα κορίτσια μου γλυκά κι ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Ειμαι πολύ χαρούμενη Μου λείψατε , αλλά αυτες τις μερες ετρεχα ετρεχα και ειμαι και κουρασμενη παράλληλα τι να κανουμε υπομονή Προσπαθώ οταν δεν εχω δουλεια να χαλαρωνω και να ξεκουράζομαι Κραταω δυνάμεις για τα μελλούμενα (δίδυμα γαρ!!) Admin μας καλή τι ωραία πράγματα μας εβαλαν στο χώρο , τι χρήσιμα και τί ευχάριστα Νασαι καλα κορίτσι μου Δυναμική και αποτελεσματική
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-04-2012, 18:10 | Δημοσίευμα # 209 |
Λαμπερό Μέλος
| Διπλή χαρά λοιπόν Ράνια μου Έχεις δίκιο πρέπει να έχεις δυνάμεις γιατί προβλέπεται πολύ αλλά ευχάριστο τρέξιμο
Κι εμας μας έλειψες πολύ. Βλέπεις είναι κάποιες μέρες που δεν παίρνουμε ανάσα
|
|
| |
|