Περί αέρων και υδάτων
|
|
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-04-2012, 21:19 | Δημοσίευμα # 211 |
Χάλκινο Μέλος
| Βιργινία μου και Μαρία μου κραταω δυναμεις για τα σπουδαία
Καλό ξήμερωμα κορίτσια μου καλή ξεκούραση
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Κυριακή, 08-04-2012, 23:21 | Δημοσίευμα # 212 |
Λαμπερό Μέλος
| Αυτό το διήμερο κορίτσια ήταν πολύ κουραστικό για μένα. Είχα πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις,επισκέψεις και τρέξιμο γενικά πολύ. Το πιο σημαντικό είναι ότι η οικογένεια είναι πάλι ενωμένη με τον ερχομό της κόρης μου Απο αύριο ξεκινάω να φτιάχνω τα Πασχαλινά μου εδέσματα.Ένα κάθε μέρα για να μην πάω σέρνοντας τα βήματά μου στην Ανάσταση
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 09-04-2012, 02:10 | Δημοσίευμα # 213 |
Ασημένιο Μέλος
| Οτι και να κάνουμε Βιργινία μου....σέρνοντας τα βήματά μας θα πάμε στην Ανάσταση....Πάντα αυτό παθαίνω....Ολο και κάτι καινούριο θα βρώ να κάνω...Πως τα καταφέρνω δεν ξέρω Βέβαια η εκκλησία πρωί -βράδυ είναι η χαρά μου....
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τρίτη, 10-04-2012, 00:04 | Δημοσίευμα # 214 |
Πλατινένιο Admin
| Έτσι είναι οι γιορτές για τις γυναίκες Τρέχουμε, καθαρίζουμε, μαγειρεύουμε, ψωνίζουμε, συναντιόμαστε με συγγενείς και γνωστούς... συνέχεια σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε και πως θα το κάνουμε ώστε το Πάσχα (Χριστούγεννα, γενέθλια κλπ) να μείνει αξέχαστο. Αλλά μας αρέσει να κάνουμε τους γύρω μας να νιώθουν όμορφα και να χαμογελάνε. Έτσι δεν είναι;
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 10-04-2012, 01:42 | Δημοσίευμα # 215 |
Ασημένιο Μέλος
| Eτσι είναι Αdmin μας αρέσει να περιποιούμαστε,να φροντίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Η χαρά τους και το χαμόγελό τους είναι ότι πιο πολύτιμο για μας.
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Πέμπτη, 12-04-2012, 12:50 | Δημοσίευμα # 216 |
Λαμπερό Μέλος
| Φυσικά και κατα βάθος μας αρέσει αυτό που κάνουμε.Απλά απο την φύση μας είμαστε παραπονιάρες. Μάλλον ζητάμε με τον τρόπο μας μια αναγνώριση για όλα αυτά που προσφέρουμε Πάντως κορίτσια σηκώνουμε βαρύ φορτίο.Η επιτυχία των γιορτών κατα ένα μεγάλο μέρος βαρύνει εμάς και το πόσο σωστά τις έχουμε οργανώσει. Ίσως αυτό είναι περισσότερο που μας κουράζει και όχι οι ίδιες οι δουλειές.
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 18-04-2012, 16:31 | Δημοσίευμα # 217 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες Πάνε και αυτές οι γιορτές ανκαι ακόμα δεν μπήκαμε, νομίζω, οι περισσότερες στην καθημερινή ρουτίνα Μας τα χάλασε κιαυτός ο καιρός σήμερα Τι βροχή τι αέρας Ολα τα πέταλα της αναρριχώμενης τριανταφυλλιάς μου μπήκαν μέσα στο χώλ και στο σπίτι είχε γίνει γενική καθαριότητα χθες μεθεόρτια, αντε τώρα πάλι Δεν είμαι όμως σε φόρμα για πολλά πολλά ισα τα πάνω πάνω εκανα Ελπίζω οι γιορτινές μερες σας να περασαν ευχάριστα με την οικογένεια Κι εγώ το ίδιο
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 19-04-2012, 02:15 | Δημοσίευμα # 218 |
Ασημένιο Μέλος
| Πράγματι Ράνια μου ...σιγά-σιγά μπαίνουμε στην ρουτίνα...χωρίς καλά -καλά να ξεκουραστούμε Ο αέρας μας τρέλλανε 3 ημέρες έπαιρνε τον κόσμο....Μου έσπασαν γλάστρες, λουλούδια καταστράφηκαν,καρέκλες έφυγαν και η αυλή μου σήμερα ήταν στην κυριολεξία σκουπιδαριό......Με τις ώρες καθαριότητα πάλι....Για να δούμε .....Ποιός είναι σε φόρμα Ράνια μου;;; Δεν προλάβαμε να πάρουμε ανάσα.... Αλλά όπως μου είπε και κάποιος φίλος : Οι ζημιές Του Θεού λείπει λίγο πρωινό χουζούρι
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 19-04-2012, 09:33 | Δημοσίευμα # 219 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερούδια ! μαλάκωσε ο καιρός και είδαμε όλον τον πανικό της φύσης γλαστρες , περικοκλαδες πεσμενες. Δουλειές με φούντες αντε καλή δυναμη κορίτσια Μια και ακόμα δεν μπήκαμε καλά καλά στη ρουτίνα ας προετοιμάσουμε την ερχόμενη βδομάδα
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Σάββατο, 21-04-2012, 00:08 | Δημοσίευμα # 220 |
Λαμπερό Μέλος
| Εγω κορίτσια επέστρεψα σήμερα και έπαθα σοκ απο την κατάσταση στα μπαλκόνια Δεν μου έφτανε η κούραση απο το Ξυλόκαστρο όπου με μια βροχή έγιναν τα πάντα κόκκινα και δεν ήξερα απο που να αρχίσω κι απο που να τελειώσω!!! Πιο πολύ στενοχωρήθηκα που έπεσε η γλάστρα με την μανόλια μου και έσπασαν τα περισσότερα κλαδιά της.Τόσα χρόνια περίμενα να γίνει δεντράκι κι ένας δυνατός αέρας σχεδόν την καταστρεψε Π'αντως μου έκανε εντύπωση που εδω δεν έρριξε βροχή απο κόκκινη άμμο.Ευτυχώς
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 22-04-2012, 00:08 | Δημοσίευμα # 221 |
Ασημένιο Μέλος
| Φαντάσου Βιργινία μου τι μπαλκόνια θα βρώ στην Θεσσαλονίκη στα μέσα Μαϊου που θα ανέβω......Δεν θέλω ουτε να το σκέπτομαι Φασίνα.......και άλλο τίποτα....
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Κυριακή, 22-04-2012, 14:20 | Δημοσίευμα # 222 |
Χάλκινο Μέλος
| κοριτσια μου χαθηκαμε σας πεθυμησα Ουφ εγνοιες εγνοιες! Παω τωρα στηνκορη μου Μαρία μου φασινα αλλα μην το σκεπτεσαι απο τωρα Τι κριμα για τη μανολια σου Βιργινια μου Ελπιζω να σωθηκε κι εγω ειχα ψιλοχαμό και στα μπαλκόνια και ΄λιγοτερα στον κηπο Και ως χθες φυσαγε Σημερα ειναι πολυ καλος ο καιρός Θα επιστρεψω βραδακι για νεώτερα φιλιαααααααααααααα
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Δευτέρα, 23-04-2012, 09:05 | Δημοσίευμα # 223 |
Χάλκινο Μέλος
| καλή εβδομάδα κορίτσια Καλή δύναμη για τις δουλειες μας Οκαιρός στην Αθήνα είναι υπέροχος Ελπίζω ναναι το ίδιο και στις υπόλοιπες πόλεις μας Τουλάχιστον έτσι είναι πιο ε΄υκολο να κινηθούμε τόσο για τα οικιακά μας όσο και για τις εξωτερικές μας δουλειές Από σήμερα κάθε κατεργαρης στον πάγκο του παλι
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 23-04-2012, 18:01 | Δημοσίευμα # 224 |
Ασημένιο Μέλος
| Και εδώ ο καιρός είναι υπέροχος.Οπως λές Ράνια μου κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.Να δούμε πόσο κατεργάρα είμαι εγώ....Αλήθεια κορίτσια σε ποιόν πάγκο πρέπει να είμαι εγώ;;;
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 24-04-2012, 00:11 | Δημοσίευμα # 225 |
Χάλκινο Μέλος
| Μαρια μου εσυ σε θρονο, οχι σε παγκο κοριτσι μου, το σωστο σωστο!
|
|
| |