Περί αέρων και υδάτων
|
|
martzak51 | Ημερομηνία: Παρασκευή, 24-02-2012, 18:29 | Δημοσίευμα # 76 |
Ασημένιο Μέλος
| Τι ωραία η χελώνα σου Ράνια μου...Μ'αρέσει που τρώει και βιολογικά όπως το πολύσπορο ψωμί π.χ.Μου άρεσε πολύ το πετρόστρωτο δρομάκι του κήπου σου...Μου έφερε αυτόματα στο μυαλό μου τον κήπο της γιαγιάς μου. Πραγματικά Αdmin moy είναι υπέροχη η παράδοση των συναντήσεών μας και την περιμένουμε κάθε εβδομάδα πως και πως παρ' όλο που βρισκόμαστε η μια με την άλλη πολύ πιο συχνά Τι κάνει η Θεσσαλονίκη μας Αdmin;Μου έλειψε κιόλας,Μου λείπουν οι δραστηριότητές μου εκεί...οι φίλες μου. Πολύ βροχή εδώ βρε κορίτσια,αααα προτιμώ το κρύο..Δεν μπορείς να ξεμυτίσεις...Θα τους χαλάσει και το καρναβάλι,κρίμα... Και μένα Ράνια μου αρέσει πολύ το κελάηδισμα της τσίχλας. Το καλό εδώ είναι πως καταλαβαίνω την κάθε εποχή,ακούω τα πουλάκια στο παράθυρό μου,βλέπω την φύση να ξυπνά Δόξα τω Θεώ ,να είμαστε όλες καλά κορίτσια
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Παρασκευή, 24-02-2012, 22:54 | Δημοσίευμα # 77 |
Λαμπερό Μέλος
| Πραγματικά Μαρία μου θα είναι κρίμα να χαλάσει το καρναβάλι λόγω καιρού Κάνουν τόσες ετοιμασίες για αυτή την ημέρα....θα απογοητευτεί πολύς κόσμος και ιδιαίτερα τα παιδιά.Η αλήθεια είναι ότι το Ρέθυμνο δεν το λένε τυχαία μικρό Λονδίνο....βρέχει πολύ συχνά.Εγώ πάντα στην τσάντα μου έχω ομπρέλλα γιατί εκεί που βλέπεις λιακάδα δεν το΄χει σε τίποτα να γίνεις μούσκεμα απο μια ξαφνική καταιγίδα. Ράνια μου δεν ήξερα ότι οι χελώνες πέφτουν σε χειμερία νάρκη Φαντάζομαι θα ξύπνησε πολύ πεινασμένη
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 25-02-2012, 09:34 | Δημοσίευμα # 78 |
Πλατινένιο Admin
| Κρίμα να χαλάσει το καρναβάλι. Είδα και τη διαφήμιση στην τηλεόραση, πολύ γλέντι και διασκέδαση
Μαρία μου, χθες γινόταν χαμός στην Θεσσαλονίκη. Είχε ένα τρομερό αέρα αλλά δεν έκανε κρύο. Σήμερα πάντως είναι ήρεμος ο καιρός με ήλιο και καταγάλανο ουρανό! Αυτή τη στιγμή, που είναι 8.30 το πρωί έχει 10 βαθμούς, αυτό σημαίνει οτι το μεσημεράκι θα έχει τουλάχιστον 15, αν και οι προγνώσεις λένε ότι θα έχει 18. Θα δούμε. Πάντως, κορίτσια, η άνοιξη είναι προ των πυλών!
Woman-Life
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Σάββατο, 25-02-2012, 17:30 | Δημοσίευμα # 79 |
Λαμπερό Μέλος
| Κοριτσάκια μου γλυκά έχω τόσες πολλές δουλειές εδώ στο εξοχικό.... και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο,ειδικά αύριο που θα έρθουν και οι καλεσμένοι μου! Σας εύχομαι απο καρδιάς καλό τριήμερο και καλή Καθαρά Δευτέρα Μαρία μου περιμένω στην επιστροφή μας να έχουμε τα καλύτερα νέα!!!
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 25-02-2012, 18:39 | Δημοσίευμα # 80 |
Ασημένιο Μέλος
| Μακάρι Αdmin μου ,να τους αφήσει ο καιρός Εχει έλθει πάρα πολύ κόσμος απο διάφορα μέρη.Σήμερα ήταν καλοκαιρινή ημέρα.Για να δουμε.Σ' ευχαριστώ γαι τα νέα της Θεσσαλονίκης μας.Καλά να περάσεις αυτές τις ημέρες και να είστε όλοι καλά. Βιργινία μου καταλαβαίνω την κούραση αλλά με την καλή παρέα όλα θα ξεχαστούν.Καλά να περάσετε και να το ευχαριστηθείτε.Ευχαριστώ ...για να δούμε.Τώρα κατεβαίνω στο σπίτι της,μένει στην παλιά πόλη και μου αρέσει το μυστήριο που κρύβει στα στενά της
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 25-02-2012, 21:02 | Δημοσίευμα # 81 |
Πλατινένιο Admin
| Τελικά όλη μέρα είχε πολύ καλό καιρό, αν και προς το μεσημεράκι ανέβασε αέρα. Πάντως εγώ κατέβηκα κάτω στον Λευκό Πύργο και έβγαλα κάποιες φωτογραφίες ειδικά για σας φίλες μου.
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Κυριακή, 26-02-2012, 00:44 | Δημοσίευμα # 82 |
Χάλκινο Μέλος
| κορίτσια σήμερα ήταν υπέροχη μέρα Λιακάδα! Ελπίζω όλες να απολαύσατε μια βολτα τουλάχιστον Οσες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καρναβάλι ελπίζω να πέρασαν τέλεια Μαρία μου, Βιργινία σε ολα τα κορίτσια καλη Κυριακή και καλή Καθαρή Δευτέρα
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 26-02-2012, 02:26 | Δημοσίευμα # 83 |
Ασημένιο Μέλος
| Αdmin μου χίλια ευχαριστώ για τις φωτογραφίες Μου άνοιξες την ψυχή :D.Λατρεύω την Θεσσαλονίκη!!! Η αλήθεια είναι οτι βγήκαμε όλοι για περίπατο στον ήλιο ,σαν τα σαλιγκάρια που βγαίνουν στην βροχή.Και εμείς πήγαμε μία βόλτα κάπου κοντα και απολαύσαμε το πράσινο χαλί της γής κεντημένο με λογής-λογής λουλούδια.Ονειρο Η Κρήτη έχει την πλουσιότερη πανίδα και χλωρίδα της χώρας μας.Δεν χορταίνει το μάτι και η ψυχή γαληνεύει.Το Ρέθυμνο με μαγεύει την Άνοιξη.Ατελείωτα λουλούδια με χιλιάδες χρώματα ξεφυτρώνουν παντού. Κορίτσια μου ,καλές μου φίλες εύχομαι να περάσετε,να περάσουμε όλες καλά και του χρόνου με υγεία.Να χαίρεστε τις οικογένειές και και να είμαστε όλοι μας καλά.
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 27-02-2012, 02:07 | Δημοσίευμα # 84 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια εύχομαι σε όλες καλή Σαρακοστή και με το καλό να φθάσουμε και στην Ανάσταση.!!!! Φιλιά στην καλύτερη παρέα του κόσμου,στην δική μας παρέα
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Δευτέρα, 27-02-2012, 18:10 | Δημοσίευμα # 85 |
Ασημένιο Μέλος
| Κορίτσια πετάξατε χαρταετό;;;Εμείς Ο καιρός μέχρι το μεσημέρι πολύ καλός.Μια βολτούλα στην εξοχή ήταν πολύ καλή. Το καρναβάλι μας χθές ήταν κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό. Ηλθε πάρα πολύ κόσμος και έτσι είχαμε διπλό όφελος ...Και δούλεψαν (δεν είναι πλέον καιρός για πρίγκηπες) και διασκέδασαν Και του χρόνου με υγεία.Τώρα βρέχει...πάλι
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 28-02-2012, 12:46 | Δημοσίευμα # 86 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα ΄φίλες μου και καλή Σαρακοστή ελπίζω να περάσατε καλά το τριήμερο εγώ ευχαριστήθηκα την οικογένεια
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τρίτη, 28-02-2012, 17:07 | Δημοσίευμα # 87 |
Λαμπερό Μέλος
| Καλή Σαρακοστή και σε σένα Ράνια μουκαι σε όλα τα κορίτσια Πράγματι ήταν ένα υπέροχο τριήμερο !Τι κρίμα που πέρασε τόσο γρήγορα Δεν πειράζει!!! Και του χρόνου να είμαστε καλά κορίτσια μου
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Τρίτη, 28-02-2012, 18:36 | Δημοσίευμα # 88 |
Πλατινένιο Admin
| Κρίμα αλλά δεν πετάξαμε χαρταετό. Ψιχάλιζε και είχε πολύ αέρα γι'΄αυτό κάτσαμε σπίτι, απλά και οικογενειακά. Χαίρομαι πολύ για εσάς κορίτσια που είχατε όμορφες στιγμές
Αλλά τι παγωνιά που έχει σήμερα πάλι; Ευτυχώς λένε πως δε θα κρατήσει πολύ. Βαρέθηκα πια. Θέλω ζέστη!!!
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 28-02-2012, 21:46 | Δημοσίευμα # 89 |
Χάλκινο Μέλος
| αλήθεια κορίτσια κανει παλι φοβερο κρυο πωπω
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 01:36 | Δημοσίευμα # 90 |
Λαμπερό Μέλος
| Υπομονή κορίτσια !!!Λίγες μέρες ζωής έχει ακόμη ο χειμώνας.Αυτό το κρύο είναι ο τελευταίος βρυχθησμός του Ράνια μου απο ότι είδα στις παραπάνω συνομιλίες την Καθαρή Δευτέρα πρέπει να γιόρτασες και την επέτειο του γάμου σου!!! Να τα εκατοστήσετε και να είσαστε μαζί και ευτυχισμένοι ως τα βαθιά..βαθιά γεράματα.
|
|
| |