Περί αέρων και υδάτων
|
|
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 01:53 | Δημοσίευμα # 91 |
Ασημένιο Μέλος
| Και από μένα χίλιες δυό ευχές από τα βάθη της ψυχής μου. Και εγώ Αdmin μου κουράστηκα με τον βαρύ χειμώνα που είχαμε....Το τί εγινε στο Ρέθυμνο απο χθές το βράδυ κορίτσια δεν μπορώ να σας το περιγράψω.Χαλασμός Κυρίου Είπα ότι θα θα πάρει το σπίτι ο αέρας. Αγριεύτηκα τόσο πολύ που κοιμήθηκα στις 4 τα ξημερώματα... Αμάν -αμάν -αμάνι που λέει και το Χρυσανάκι μου...
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 10:33 | Δημοσίευμα # 92 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κορίτσια Μαρακι μου με το καλό Τωρα μετράς ωρες Καλώς να ερθει το νεο μωρακι
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 21:31 | Δημοσίευμα # 93 |
Λαμπερό Μέλος
| Ναι!!! Μαράκι μου με το καλό να έρθει το μωράκι. Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου καλή μας φίλη Να πω περαστικά και στην Κική μας που ταλαιπωρείται εκείνη και τα παιδάκια της με πυρετό και γρίπη
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 22:02 | Δημοσίευμα # 94 |
Χάλκινο Μέλος
| Ευχομαι περαστικά Κική μου σε σενα και τα παιδακια σου Είναι κι ενας παλιόκαιρος Θελει προσοχή
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 22:04 | Δημοσίευμα # 95 |
Χάλκινο Μέλος
| Μαρακι βλεπω απόψε νωρίς μπηκες Ευχομαι να κοιμηθεις νωρίς ναχεις δυναμεις για αυριο τη μεγαλη μερα απειρες ευχές
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 22:05 | Δημοσίευμα # 96 |
Ασημένιο Μέλος
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια, νιώθω ότι η σκέψη σας θα είναι κοντά μου .Πράγματι η αγωνία είναι στο Ζενίθ.14 ωρες έμειναν...Με την πρώτη ευκαιρία θα επικοινωνήσω μαζί σας καλές μου φίλες. Κική μου περαστικά στα παιδάκια σου.Ράνια μου,Βιργινία μου και πάλι σας ευχαριστώ πολύ..
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 29-02-2012, 22:25 | Δημοσίευμα # 97 |
Ασημένιο Μέλος
| Σήμερα μου πήραν νωρίς την μικρούλα μου και ελπίζω να πέσω και εγώ νωρίς Ράνια μου....Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου αυτές τις ημέρες και ασχολήθηκα με το σπίτι...Ηταν κλειστό 3 μήνες και είχε δουλειά...Εχω πολύ αγωνία κάτι που δεν είχα στην Χρυσάννα... Ξέρεις μπαίνουν και διάφορες συγκινήσεις στην μέση και κάνουν τα πάντα πιο δύσκολα. Φυσικό είναι....είναι μαζί μας απο το δικό τους στέκι...
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 01-03-2012, 12:20 | Δημοσίευμα # 98 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κι από εδώ Μαρία μου νομίζω όσο συνειδητοποιούμε και όσο μεγαλώνουμε τόσο έχουμε περισσότερη αγωνία Σε καταλαβαίνω πολύ Ολα όμως θα πανε καλα Φιλακια πολλά
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Παρασκευή, 02-03-2012, 12:50 | Δημοσίευμα # 99 |
Πλατινένιο Admin
| Καλημέρα κορίτσια!!! Πρόκειται να λείψω δυο μέρες και δεν ξέρω αν θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Γι' αυτό να είστε φρόνιμες και να προσέχετε το φόρουμ μας !!! Καλό Σαββατοκύριακο φίλες μου
Woman-Life
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Παρασκευή, 02-03-2012, 13:47 | Δημοσίευμα # 100 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κορίτσια Μην ανησυχεις admnistrator είμαστε εδώ πολλοί φρουροί!! Να περάσεις καλά και να μας γυρίσεις ακμαία και γεμάτη ιδέες
Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Παρασκευή, 02-03-2012, 13:47 |
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Σάββατο, 03-03-2012, 00:52 | Δημοσίευμα # 101 |
Λαμπερό Μέλος
| Να περάσεις ένα υπέροχο σαββατοκύριακο Αdmin μου Από την Μαρία Ράνια μου,δεν έχουμε κάποιο νέο.Ελπίζω όλα να πήγαν καλά. Πιθανότατα να είναι μαζί με την κορούλα της στα Χανιά αφού εκεί θα γεννούσε με καισαρική το κορίτσι. Με το καλό να γυρίσει με το μωράκι της στο σπίτι της,να ηρεμήσει και το Μαράκι γιατι τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ αγχωμένη
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 03-03-2012, 01:31 | Δημοσίευμα # 102 |
Χάλκινο Μέλος
| Βιργινία μου δεν ειχαμε ακόμα νεα από τη Μαρία Εικάζω ότι θα παραμεινει στα Χανια μεχρι να μπορει η κόρη της να βγει από τπ νοσοκομειο με το μωρακι Ολες οι σκεψεις μας είναι μαζί της
|
|
| |
virginie | Ημερομηνία: Σάββατο, 03-03-2012, 01:54 | Δημοσίευμα # 103 |
Λαμπερό Μέλος
| Πράγματι,οι σκεψεις μας είναι κοντά της. Καληνύχτα Ράνια μου,καλό ξημέρωμα
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 03-03-2012, 12:38 | Δημοσίευμα # 104 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κορίτσια Σημερα μια φοβερη λιακάδα. Η administrator μας θα περάσει υπέροχα στο σαββατοκυριακό της Μια χαρά και για βόλτα, και για εξωτερικές δουλειές αλλά και για εσωτερικές Οπως θα χαλάσει παλι ο καιρός, καλό είναι να επωφεληθούμε, κάτι πλυντήρια κάτι μπαλκόνια
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Κυριακή, 04-03-2012, 16:50 | Δημοσίευμα # 105 |
Χάλκινο Μέλος
| καλημερα κορίτσια Ομορφη μέρα σήμερα τουλαχιστον στην Αθήνα Ολοι βγήκαν με τα παιδιά τους, με τα ποδήλατα με τα πατίνια να απολαύσουν τη λιακάδα. Η παραλία του Φαλήρου ήταν γεμάτη και ο δρόμος για Σούνιο δεν περιγραφεται! Ελπίζω όλες να απολαύσατε την Κυριακή σας
|
|
| |