Διαβάζετε βιβλία?
|
|
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-01-2012, 00:32 | Δημοσίευμα # 31 |
Ασημένιο Μέλος
| Εγώ κορίτσια πέρα από Χριστουγεννιάτικα παιδικά παραμυθάκια ,με την χρυσαννούλα μου πάντα, δεν κατάφερα ουτε καν να ανοίξω βιβλίο.......Με περιμένει στο κομοδίνο μου κάθε βράδυ ....το κοιτάζω- το ξανακοιτάζω αλλά ο ύπνος με κερδίζει πάντα.....
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-01-2012, 17:53 | Δημοσίευμα # 32 |
Χάλκινο Μέλος
| σίγουρα θα πέρασες υπέροχα διαβάζοντας στη Χρυσαννούλα σου Το βιβλίο σου μπορεί να περιμένει
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Πέμπτη, 05-01-2012, 23:56 | Δημοσίευμα # 33 |
Ασημένιο Μέλος
| Ναι !!! πράγματι Ράνια μου. Είναι απίστευτο το πως ρουφούν τα μικρα παιδάκια αυτό που τους διαβάζεις.. Η αποθέωση δε είναι όταν παίρνει το βιβλίο να μου το διάβασει και εκείνη....Να το φας ...Εύχομαι να το νιώσετε όλες σας.
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Παρασκευή, 06-01-2012, 17:01 | Δημοσίευμα # 34 |
Χάλκινο Μέλος
| μακάρι Μαρία μου, μέχρι τότε φάε τη μικρούλα και για μένα!!
|
|
| |
woman-life | Ημερομηνία: Σάββατο, 07-01-2012, 22:30 | Δημοσίευμα # 35 |
Πλατινένιο Admin
| Κορίτσια, τι ωραία που βρίσκετε χρόνο και διαβάζετε! Είναι υπέροχο να μπορείς να ταξιδέψεις στις σελίδες ενός ωραίου βιβλίου. Εγώ μόνο το καλοκαίρι, όταν πάω διακοπές, διαβάζω "εξωσχολικά". Αλλά και πάλι μαζεύω ιδέες, ακούω τι προτείνετε ώστε το καλοκαίρι να έχω μια λίστα με κάποιους τίτλους από ενδιαφέρον βιβλία. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις και τις συμβουλές σας
Woman-Life
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Κυριακή, 08-01-2012, 16:07 | Δημοσίευμα # 36 |
Ασημένιο Μέλος
| Κάθε μία απο εμάς παίρνει από λίγο μέχρι πολλά από όλες ...Ευχαριστούμε όλες που συμετέχουν στο forum και κυρίως εκείνες που είχαν την ιδέα να την φτιάξουν !!!!!!
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Δευτέρα, 09-01-2012, 10:09 | Δημοσίευμα # 37 |
Χάλκινο Μέλος
| Ετσι όπως τα λες Μαρία μου το φόρουμ είναι ένα πολύ ωραίο μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγών και ευχαριστούμε τους δημιουργούς και διαχειριστές του Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει ένα βιβλίο που για μένα είναι από τα ωραιότερα και συνηθίζω να το χαρίζω σε ανθρώπους που αγαπώ Ο Προφήτης του Γκιμπράν και ο Κήπος του Προφήτη , Υπαρχει έκδοση που πεχει και τα 2 μαζί
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τρίτη, 10-01-2012, 02:01 | Δημοσίευμα # 38 |
Ασημένιο Μέλος
| Εχω ακούσει γι' αυτά τα βιβλία που μας προτείνεις Ράνια μου αλλά δεν τα εχω διαβάσει....Σημειώνω πάντως όλους τους τίτλους των βιβλίων που μου προτείνουν....Οταν πάμε με την κόρη μου σε βιβλιοπωλείο ...ξεχνούμε να βγούμε έξω....
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Τρίτη, 10-01-2012, 18:07 | Δημοσίευμα # 39 |
Χάλκινο Μέλος
| κι εγώ από πολύ νέα έλεγα όταν μπω σε βιβλιοπωλείο παντα θα βγω με αγορά, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για κατάστημα ρούχων
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Τετάρτη, 11-01-2012, 01:35 | Δημοσίευμα # 40 |
Ασημένιο Μέλος
| Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε μένα....
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Παρασκευή, 13-01-2012, 17:02 | Δημοσίευμα # 41 |
Χάλκινο Μέλος
| Μαρία σήμερα αγόρασα το Ντάσταρ της Μ.Μ Εσύ το άρχισες?
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 14-01-2012, 02:43 | Δημοσίευμα # 42 |
Ασημένιο Μέλος
| Τωρα Ράνια μου διαβάζω το ''Ταγκό των Χριστουγέννων''του Ξανθούλη.Μάλλον θα διαβάσει εσύ το Ντάσταρ πιο γρήγορα οπότε θα μας πεις την άποψή σου.Δεν μπορώ να διαβάσω πολύ ώρα γιατί η Χρυσάννα μου δεν με αφήνει.Θέλει να ασχολούμαι μαζί της και να παίζουμε .Μόλις με δει να πιάσω βιβλίο τρέχει και ανεβαίνει στην αγκαλιά μου...Και εδώ μπαίνω πολύ αργά αφου κοιμηθει...
|
|
| |
Ρανια | Ημερομηνία: Σάββατο, 14-01-2012, 09:07 | Δημοσίευμα # 43 |
Χάλκινο Μέλος
| Μαρία μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν μεγάλωνα την πρώτη κόρη μου με είχε πάντα δίπλα της είχα βρει το πλέξιμο για να κάνω κάτι ενόσω έπαιζε Και αν τολμούσα να πάω να κάνω κάτι εκείνη μου έλεγε "Εσύ πλέκε"
|
|
| |
martzak51 | Ημερομηνία: Σάββατο, 14-01-2012, 17:41 | Δημοσίευμα # 44 |
Ασημένιο Μέλος
| Πράγματι έχουν πολύ πλάκα τα μωρά...Τώρα είναι 21 μηνών και συννενοούμαστε άνετα....΄και είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ή τι να σου πει με τα χαριτωμένα λογάκια του....Με τρελλαίνει η μικρή μου....
|
|
| |
ANDRIANA | Ημερομηνία: Σάββατο, 14-01-2012, 19:42 | Δημοσίευμα # 45 |
Δυνατό Μέλος
| Κοριτσια μολις τελειωσετε τα βιβλια Ντασταρ και το ταγκο των Χριστουγεννων,γραψτε σας παρακαλω τις εντυπωσεις σας,γιατι ειναι τα δυο βιβλια που σκεφτομαι να αγορασω!!!!
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ...
|
|
| |