Παρασκευή
29-03-2024
09:25
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Ονειροκρίτης - Page 3 - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Ονειροκρίτης
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 17:37 | Δημοσίευμα # 1
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ X Ψ Ω



www.pipini.gr
www.astrologos.gr


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:31 | Δημοσίευμα # 31
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Μαγεύω/Μαγεία/Μάγος: Αν βλέπεις ότι είσαι μάγος θα σε εξαπατήσουν οι φίλοι σου. Αν βλέπεις κάποιο γνωστό σου μάγο σημαίνει ότι είναι πονηρός απέναντι σου. Αν βλέπεις γυναίκα μάγισσα προφυλάξου από το ταίρι σου. Αν δεις ότι κάνεις μαγικά θα σε κατηγορήσουν με δόλο και θα σε εξαπατήσουν.

Μάγειρας/Μαγειρεύω: Αν δεις ότι εργάζεσαι ως μάγειρας ή μαγείρισσα κάποιο όνειρο σου θα πραγματοποιηθεί. Αν βλέπεις μάγειρα ή μαγείρισσα καλές μέρες να περιμένεις. Αν μαγειρεύεις σίγουρα φέρεσαι με μικροπρέπεια και θα εξευτελιστείς για αυτό. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι μαγειρεύεις στην κουζίνα σου η ζωή με τον άντρα σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι η ψυχή της οικογένειας. Αν είσαι ανύπαντρη και μαγειρεύεις στην κουζίνα σου θα κάνεις γρήγορα ένα καλό γάμο. Αν βλέπεις μαγειρικά σκεύη μέσα σε κουζίνα θα είναι άφθονα τα υλικά στο σπίτι σου. Αν όμως η κουζίνα είναι άδεια κάποια στεναχώρια θα έρθει αλλά θα περάσει γρήγορα. Αν βρίσκεσαι σε ξένη κουζίνα ζηλεύεις τα καλά άλλων. Αν δεις ότι μαγειρεύεις ωραίο φαγητό σημαίνει οτι πράττεις καλά και για σένα και για την οικογένεια σου. Αν δεις ότι σου μαγειρεύει κάποιος άντρας αυτός εργάζεται για να ωφεληθείς εσύ. Αν δεις ότι έχεις ωραίο φαγητό αλλά δεν προλαβαίνεις να φας θα χάσεις χρήματα από επιπολαιότητα σου.

Μάγουλα: Αν δεις τα μάγουλα σου κίτρινα άρρωστα ή ματωμένα κάποιος συγγενή σου θα πεθάνει, ίσως να υπάρχει και ασθένεια και να μην σε έχουν σε υπόληψη. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις τα μάγουλα σου, κατά αυτό το τρόπο ίσως να έχεις και αποτυχίες στα ερωτικά σου και ίσως σε θεωρήσουν και ανήθικη. Αν σε χαστουκίσουν θα πάθεις υλικές ζημιές, αν όμως τα μάγουλα σου είναι κόκκινα και ζωηρά, θα έχεις πολύ καλή υγεία, η σχέσεις σου θα είναι πολύ καλές και πάντα θα έχεις καλή θέση εργασίας. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπει ς ότι έχεις υγεία, τότε σίγουρα θα κάνεις μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση και ο κόσμος θα σε εκτιμά.

Μαϊμού: Αν στο όνειρο σου δεις μαϊμούδες έχεις αρκετούς εχθρούς που πιστεύεις πως είναι φίλοι σου γι αυτό καλό είναι να προσέχεις.

Μαϊντανός: Ο μαϊντανός στο όνειρο σημαίνει πίκρα ,φτώχεια και ταλαιπωρίες που θα έχεις.

Μακαρόνια: Αν δεις μακαρόνια στον ύπνο σου οι ελπίδες σου θα γίνουν πραγματικότητα αλλά με αρκετό κόπο.

Μαλλιά: Αν δεις στο όνειρο όμορφα και περιποιημένα μαλλιά, σημαίνει πως η ευτυχία και ένας νέος έρωτας σου χτυπάνε την πόρτα, ενώ τα ξανθά μαλλιά, σημαίνουν κέρδη και ότι θα νιώσεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την δουλειά σου. Αν ονειρευτείς αραιά ή κοντά μαλλιά, σημαίνει ότι σε περιμένουν στεναχώριες που με τον καιρό θα τις ξεπεράσεις. Επίσης αν δεις γκρίζα ή λευκά μαλλιά, σημαίνει πως πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τη υγεία σου διότι σε προειδοποιεί για τυχόν αρρώστιες αλλά όχι τόσο σοβαρές ώστε να σε προβληματίσουν πολύ.

Μαμή: Αν δεις στο όνειρο σου δείς μαμή πρόσεχε που λες τα προσωπικά σου γιατί θα βγουν στην επιφάνεια.

Μάνα: Η μάνα στο όνειρο σημαίνει προστασία και μεγάλη υποστήριξη ηθική και υλική.

Μανάβης: Αν δεις πως είσαι μανάβης χωρίς να είναι η δουλειά σου αυτή θα έχεις επιτυχίες στα ερωτικά σου.

Μανιτάρια: Αν μαζεύεις ή απλά δεις μανιτάρια στο όνειρο σου θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.

Μανταρινιά/Μανταρίνια: Αν δεις ανθισμένες μανταρινιές με καρπούς επάνω τους είναι καλό το όνειρο και μάλιστα αν είσαι γυναίκα θα έχεις ερωτική επιτυχία, αν όμως τρως μανταρίνια θα πάρεις πίκρα.

Μαντήλι: Αν το μαντήλι είναι άσπρο και καθαρό ότι επιθυμείς θα σου πάει καλά, αν είναι λερωμένο να περιμένεις στενοχώριες.

Μάντισσα: Αν στο όνειρο σου δεις μάντισσα να προσέχεις τις παρέες σου γιατί κάπου θα σε ανακατέψουν και θα στενοχωρηθείς.

Μαξιλάρι: Αν το μαξιλάρι είναι καθαρό και άσπρο θα έχεις επιτυχία και χαρά στη ζωή σου, αν είναι παλιό και λερωμένο θα έχεις στενοχώριες στα οικονομικά σου.

Μαργαρίτες: Αν ονειρευτείς πως μαδάς μαργαρίτες θα έχεις ερωτικές επιτυχίες ,αν δεις πως κόβεις μαργαρίτες θα πάρεις στενοχώρια στα αισθηματικά σου.

Μαργαριτάρια: Όπως και να δεις τα μαργαριτάρια στον ύπνο σου είναι καλό. Θα έχεις επιτυχία σε ότι σε απασχολεί.

Μάρτυρας: Αν είσαι μάρτυρας σε δικαστήριο και υπερασπίζεται κάποιον θα μάθεις νέο πολύ καλό, αν είσαι μάρτυρας κατηγορίας θα πάρεις είδηση στενόχωρη.

Μασέλα: Αν δεις πως φοράς μασέλα να προσέχεις γιατί κάτι θα χάσεις.

Μαστίγιο: Αν στο όνειρο σου δεις να χτυπάς κάποιον με μαστίγιο θα τσακωθείς με φιλικό σου πρόσωπο, αν σε μαστιγώνουν πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις προβλήματα.

Μάτια: Αν ονειρευτείς πως έχεις ωραία και λαμπερά μάτια θα έχεις επιτυχίες στα επαγγελματικά σου ,αν όμως τα δεις δακρυσμένα και κόκκινα θα έχεις στενοχώριες και στερήσεις.

Μαύρα: Αν δεις να φοράς μαύρα ρούχα θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες, αν τα βγάζεις από πάνω σου θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις.

Μαχαίρι: Το μαχαίρι όπως και να το δεις σημαίνει πως θα κάνεις καυγάδες.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:31 | Δημοσίευμα # 32
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Μεθύσι/Μεθυσμένος: Οι ερμηνείες συγκρούονται. Αν δεις στο όνειρο σου να είσαι μεθυσμένος σημαίνει πως έχεις αρκετά προβλήματα και φροντίδες, για άλλους όμως σημαίνει πως θα έχεις χαρές και κέρδη.

Μελάνι: Αν στο όνειρο σου δεις μελάνι να χύνεται πρόσεχε γιατί από λάθη που θα κάνεις θα στεναχωρηθείς, αν απλά δεις μελάνι με άτομο που έχεις τσακωθεί θα συμφιλιωθείς.

Μέλι: Αν μαζεύεις μέλι θα ακούσεις χαρούμενα λόγια, αν το τρως θα έχεις επιτυχία σε κάτι που σε απασχολεί.

Μέλισσα/Μέλισσες: Αν δεις μέλισσες στο όνειρο σου θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν σε τσιμπά μέλισσα θα πάρεις στενοχώρια.

Μελιτζάνα: Αν απλά δεις μελιτζάνα στο όνειρο σου πρόσεχε γιατί θα έχεις κακοτυχίες, αν την τρως θα έχεις λύπες και βάσανα.

Μετακόμιση: Αν δεις στο όνειρο σου πως μετακομίζεις θα επιτύχεις σε κάτι που έχεις κάνει πολλές προσπάθειες και περιμένεις να γίνει από καιρό.

Μετάλλιο: Αν δεις πως σου βάζουν μετάλλιο στο λαιμό και είναι χρυσό η ασημένιο θα περάσεις ένα διάστημα με προβλήματα και λύπες.

Μεταλλείο: Αν ονειρευτείς μεταλλείο και υπάρχουν εργάτες που δουλεύουν μέσα να περιμένεις επιτυχία στη δουλειά σου.

Μετάξι: Αν δεις πως αγοράζεις η μαζεύεις μετάξι θα έχεις επιτυχίες, αν πουλάς μετάξι θα πάρεις χαρά και ανταμοιβή για τις προσπάθειες σου.

Μεταξοσκώληκας: Όπως και να δεις μεταξοσκώληκα στο όνειρο σου να περιμένεις χαρά,επιτυχία και αφθονία στη ζωή σου.

Μήλο/Μηλιά: Αν στο όνειρο σου δεις μηλιά γεμάτη μήλα θα έχεις ευτυχία και χαρά, αν είναι χωρίς καρπούς όμως θα πάρεις στενοχώρια από είδηση. Αν δεις να κρατάς κόκκινα μήλα θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου, αν είναι άγουρα η πράσινα θα πάρεις απογοήτευση και στενοχώρια στα προσωπικά σου.

Μοιρολόγια: Αν μοιρολογάς εσύ ή ακούς άλλους θα πάρεις μια είδηση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Μονοπάτι: Αν δεις στο όνειρο σου να περπατάς σε μονοπάτι σε περιμένουν δύσκολες μέρες με προβλήματα και φροντίδες πολλές.

Μοσχάρι: Αν δεις μοσχάρι με αλέτρι να οργώνει χωράφι θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου.

Μουλάρι: Αν ονειρευτείς πως είσαι πάνω σε μουλάρι σημαίνει πως με την υπομονή που έχεις θα επιτύχεις αυτά που θέλεις.

Μούρα/Μουριά: Αν δεις τα μούρα πάνω στη μουριά θα πάρεις στενοχώρια για κάτι που δεν θα είναι πολύ σημαντικό, αν κόβεις μούρα και τα τρως θα έχεις πίκρες.

Μπακαλιάρος: Αν είναι φρέσκος ο μπακαλιάρος θα πάρεις λαχτάρα και μεγάλη στενοχώρια, αν είναι παστός πρόσεχε για προβλήματα στα οικονομικά σου.

Μπάμιες: Αν τρως μπάμιες από φιλικό σου πρόσωπο θα στεναχωρηθείς, αν απλά τις βλέπεις σημαίνει πως θα έχεις κακοτυχία και στενότητα στα οικονομικά σου.

Μπαστούνι: Αν δεις πως στηρίζεσαι σε μπαστούνι θα πάρεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο, αν χτυπάς κάποιον με μπαστούνι θα κάνεις καυγά ,αν σε χτυπούν θα ακούσεις λόγια που έχουν ειπωθεί για σένα και θα στενοχωρηθείς.

Μπύρα/Μπυραρία: Αν στο όνειρο σου δεις πως πίνεις μπύρα θα έχεις επιτυχία σε κάτι που σε απασχολεί, αν είσαι με φίλους σε μπυραρία και πίνεις μπύρα θα πάρεις χαρούμενη είδηση.

Μύγες: Αν ονειρευτείς μύγες θα έχεις προβλήματα και σκοτούρες πολλές, αν δεις πως τις διώχνεις ή τις σκοτώνεις θα απαλλαγείς από τις απαιτήσεις φίλων σου που σε κουράζουν.

Μύλος: Αν δεις μύλο να αλέθει περίμενε επιτυχία και προκοπή στη δουλειά σου, αν είναι σταματημένος θα έχεις προβλήματα σε επαγγελματικά ,ενώ αν δεις να είναι μύλος του καφέ θα ακούσεις για λόγια που γίνονται για σένα και θα στεναχωρηθείς.

Μυρμήγκια: Αν στο όνειρο σου δεις μυρμήγκια σημαίνει πως με κόπο και αρκετή δουλειά θα καταφέρεις να έχεις οικονομική άνοδο.

Μυωπία: Αν ονειρευτείς πως έχεις μυωπία θα περάσεις δύσκολο διάστημα με στενοχώριες, αν δεις πως φοράς γυαλιά θα έχεις καλυτέρευση στη ζωή σου και όλα θα πάνε καλά.

Μοναστήρι: Αν δεις πως επισκέπτεσαι μοναστήρι, θα πάρεις μια στενοχώρια. Αν δεις πως κλείνεσαι σε μοναστήρι να προσέξεις το άγχος σου, για να μην έχεις προβλήματα.

Μονομαχία: Αν δεις στον ύπνο σου πως μονομαχείς, σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα θελήσεις να εντυπωσιάσεις κάποιο άτομο με τα λόγια σου αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρεις. Αν κάποιο άλλο άτομο μονομαχεί μαζί σου, τότε θα θελήσει να σε παραπλανήσει με τα λόγια του!

Μωρό: Ένα μωρό στο όνειρο είναι συνήθως καλό προμήνυμα. Το μωρό συχνά συμβολίζει την ευτυχία και την καλοτυχία για σένα και την οικογένειά σου. Αν δεις στον ύπνο σου ότι αφήνεις το μωρό κάπου, τότε θα ξεφύγεις από τις κακές σκέψεις και τις στεναχώριες. Αν δεις ένα μωρό να περπατάει μόνο του, σημαίνει πως θα νιώσεις πιο δυνατός ως χαρακτήρας. Αν ακούσεις μωρό να κλαίει, σημαίνει πως θα σε απασχολήσουν θέματα υγείας και νιώσεις απογοητεύσεις. Επίσης αν δεις λερωμένο μωρό, σημαίνει ότι θα ανέβεις οικονομικά και θα έχεις πολλά έσοδα. Αν όμως είσαι άντρας και δεις μωρό στην αγκαλιά σου, τότε σημαίνει πως θα έχεις αναταραχές στην δουλειά σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:41 | Δημοσίευμα # 33
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Νάνος: Αν ονειρευτείς ότι έγινες νάνος θα εξευτελιστείς και ο κόσμος θα σε περιγελά για τις επιπιλαιότητες σου. Αν δεις κάποιον ψηλό να γίνετε νάνος, πρόσεχε τους φίλους σου γιατί φέρονται πονηρά και σε κακολογούν. Αν δεις νάνο να σε διασκεδάζει, θα βλαφτείς από την επιπολαιότητα σου και την τάση σου να ανοίγεσαι εύκολα. Αν οι νάνοι που βλέπεις είναι πολλοί μαζί θα πάθεις κάποιο μικροατύχημα ή θα χάσεις κάποια χρήματα. Αν βλέπεις την γυναίκα σου, την ερωμένη σου, ή την αδελφή σου ότι έγινε νάνος, σημαίνει ότι με τους τρόπους σου άρχισε να σε απεχθάνεται.

Ναύτης: Αν είσαι ναύτης ή θαλασσινός και ονειρευτείς ότι είσαι ναυτικός, η θέση σου θα καλυτερέψει, αν δεν είσαι ναυτικός και δεις ότι είσαι, θα πάρεις κακή είδηση ή θα παρευρεθείς σε δυσάρεστη σκηνή ή θα αρρωστήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν βλέπεις ότι άλλος είναι ναύτης ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι, θα συγκρουστείς με φίλους σου οι οποίοι έμαθαν κάποιο μυστικό σου. Αν βλέπεις πολλούς ναύτες μαζί πάνω σε πλοίο, κάνε το ταξίδι το οποίο προγραμματίζεις γιατί θα σου βγει σε καλό. Αν μιλάς με ναύτη θα πάρεις γράμμα ή είδηση από μακρινό σου άτομο. Αν μαλώνεις με ναύτες θα μπλεχτείς σε μια δύσκολη υπόθεση στην οποία εσύ θα είσαι καθαρός και κάποιο γνωστό σου άτομο θα σε βοηθήσει. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι μιλάς με ναύτη/ες στην οικογένεια σου θα έχεις σοβαρά προβλήματα. Αν είσαι άρρωστος και βλέπεις ναύτη κάποιος καλός γιατρός θα σε θεραπεύσει.

Νεκροθάφτης: Αν είσαι νεκροθάφτης θα πικραθείς για θάνατο στενού συγγενή σου, ή αν είσαι παντρεμένη ή αρραβωνιασμένη από το ταίρι σου θα έχεις απιστία. Αν βλέπεις νεκροθάφτη να θάβει νεκρό κάποια άσχημη είδηση θα πάρεις την οποία περίμενες ότι θα ήταν καλή. Αν μαλώνεις με νεκροθάφτη, πρέπει να πάψεις να στεναχωριέσαι και να διασκεδάσεις λίγο. Αν τρως με νεκροθάφτη οι φίλοι σου θα σε προδώσουν και θα σε στεναχωρήσουν πολύ.

Νεκρός: Αν δεις στο όνειρο νεκρό, δεν σημαίνει απόλυτα ότι είναι κακός οιωνός. Αν δεις νεκρούς τους γονείς σου που στην πραγματικότητα ζουν, σημαίνει πως θα ξεφύγεις από τις αναποδιές που σε περικυκλώνουν το τελευταίο διάστημα και θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα για σένα και την οικογένειά σου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για να πάρεις μια κληρονομιά ή κάποια έσοδα που δεν τα περιμένεις.Αν είσαι ανύπαντρος ή αδέμευτος και δεις νεκρό ένα νεαρό άτομο, σημαίνει πως θα γνωρίσεις μια νέα ερωτική συντροφιά. Αν δείτε πως ασπάζεσαι νεκρό, σημαίνει ότι θα έχεις καλή υγεία και σύντομα θα ξεφύγεις από τις στεναχώριες σου. Αν δεις ότι συνομιλούσες με τον νεκρό, σημαίνει πως θα σας προκύψουν άσχημες καταστάσεις, αλλά θα τις ξεπεράσεις εύκολα. Αν δεις νεκρό άνθρωπο που είναι ζωντανός σε περιμένει στενοχώρια που θα ξεπεραστεί εύκολα.Αν δεις πως ασπάζεσαι νεκρό θα πάρεις χαρούμενη είδηση.Επίσης αν είδες στο όνειρο νεκρό να ζωντανεύει μπροστά σου, θα πρέπει να προσέξεις την επιρροή που ασκούν κάποιοι πάνω σου διότι θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά.

Νεκροταφείο: Αν στο όνειρο σου δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε νεκροταφείο όλα στη ζωή σου θα πάνε καλά, θα έχεις καλή υγεία και χαρές. Αν δεις κάποιο γνωστό σου πρόσωπο να επισκέπτεται νεκροταφείο, το άτομα αυτό θα περάσει δυσκολίες.

Νεκροφόρα: Αν κάποιος έχει πεθάνει και δεις στο όνειρο σου να τον παίρνει η νεκροφόρα, σημαίνει πως θα έχεις χαρά ,καλή υγεία και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν όμως δεις πως περνά νεκροφόρα έξω από το σπίτι σου, θα στεναχωρηθείς από είδηση που θα πάρεις.

Νεράιδες: Αν ονειρευτείς νεράιδες πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί από επιπολαιότητα θα κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν.

Νεραντζιά/Νεράντζια: Αν δεις νεραντζιά γεμάτη νεράντζια πρόσεχε τα οικονομικά σου γιατί θα έχεις προβλήματα, αν τρως νεράντζια θα κάνεις καυγάδες με φιλικά ή συγγενικά σου άτομα.

Νερό: Αν δεις ότι είσαι βρεγμένος πρόσεχε και θα αρρωστήσεις, αν δεις νερό να τρέχει καθαρό από βρύση, από τοίχους, να είναι στο πάτωμα το νερό, τότε θα έχεις κάποια κέρδη ή θα κλείσεις μια καλή συμφωνία για δουλειά ή θα πετύχεις στην εργασία σου, ή θα έχεις καλό και ευτυχισμένο έρωτα που θα καταλήξει στο γάμο. Αν το νερό είναι βρόμικο και θολό θα συμβούν τα αντίθετα, αν σου δίνουν σε ποτήρι να πιεις νερό, θα σε βοηθήσει κάποιος άνθρωπος από τον οποίο δεν το περίμενες. Αν προσφέρεις εσύ το νερό σε κάποιον να πιει θα βοηθήσεις εσύ άτομο στην κατάλληλη ευκαιρία και μπορεί να το ερωτευθείς. Αν χύνεις το νερό στο χώμα, πρόσεχε γιατί ασχολείσαι με μικροπρέπειες, αν όμως ποτίζεις άνθη ή δέντρα θα έχεις επιτυχίες στις υποθέσεις σου. Αν το νερό είναι βραστό θα έχεις μεγάλες στεναχώριες από τις ανοησίες σου. Αν πλένεσαι με νερό πρέπει να διορθώσεις τα λάθη σου γιατί έχουνε κάνει κακό σε κόσμο και σε σένα. Αν βρέχονται τα πόδια σου με νερό τότε σίγουρα σε εκτιμά ο κόσμος και θα πράξεις καλώς για την δουλειά σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:42 | Δημοσίευμα # 34
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Νεροχύτης: Αν απλά δεις νεροχύτη στο όνειρο σου θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχεις, αν όμως δεις τον νεροχύτη να ξεχειλίζει από βρώμικα νερά θα κάνεις καυγάδες και θα περάσεις στενοχώριες από δικά σου πρόσωπα.

Νησί: Αν δεις πως κάνεις διακοπές σε νησί θα πάρεις χαρά, αν όμως δεις πως είσαι αποκλεισμένος σε νησί θα περάσεις δυσκολίες για κάποιο χρονικό διάστημα.

Νηστεία: Αν δεις στο όνειρο σου πως νηστεύεις και είναι περίοδος νηστείας θα έχεις ευτυχία και ηρεμία, αν όμως αναγκαστικά κάνεις νηστεία έχεις να περάσεις δυσκολίες.

Νομίσματα: Αν δεις στο όνειρο σου νομίσματα είτε χρυσά είτε ασημένια θα έχεις στενοχώρια και καυγάδες στο σπίτι σου.

Νονός-νονά: Αν δεις πως βαφτίζεις παιδί είναι πολύ καλό το όνειρο. Υγεία ,χαρά και καλές μέρες σε περιμένουν.

Νοσοκομείο: Αν το βλέπεις γεμάτο με ασθενείς βάσανα πολλά θα έχεις και οικονομικά προβλήματα. Αν μπαίνεις σε αυτό και είναι άδειο τότε θα έχεις πολύ καλά νέα και ευχάριστες επισκέψεις. Αν βλέπεις ότι εσύ είσαι άρρωστος και είσαι σε νοσοκομείο πρόσεχε γιατί θα έχεις μικρό ατύχημα εσύ ή συγγενής σου, αν όμως βλέπεις ότι είσαι βαριά άρρωστος και πρόκειται να πεθάνεις τότε σίγουρα κάτι καλό θα σου συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ντουλάπα: Αν δεις πως ταχτοποιείς σε ντουλάπα τα ρούχα θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν δεις ντουλάπα να είναι άδεια και παλιά σε περιμένουν ατυχίες και στενοχώρια.

Νύφη: Η νύφη συνήθως είναι στεναχώρια και άσχημες ειδήσεις, είτε εσείς είστε νύφη ή άλλο άτομο. Πολλές φορές σημαίνει σοβαρή αρρώστια για αυτή που βλέπεις νύφη ή και για σένα. Ακόμα σημαίνει και ακύρωση γάμου ή και αναβολή. Αν βλέπεις ότι κόβεις νυφικά θα έχεις άσχημα νέα για φίλο ή συγγενή.Αν βλέπεις ότι τα φοράς ίσως να φορέσεις μαύρα για κάποιο πένθος. Αν όμως απλώς βλέπεις νυφικά θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο αλλά θα είναι κάτι περαστικό.

Νυφικό: Αν δεις πως φορούσες νυφικό, σημαίνει πως θα νιώσεις ευχάριστες απολαύσεις και θα διασκεδάσεις με κοντινούς σου φίλους. Επίσης, αν ονειρευτείς πως το νυφικό ήταν λερωμένο και ακατάστατο, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείς με κοντινό σου άνθρωπο, αλλά θα τα ξαναβρείτε. Αν δεις ότι το νυφικό σου ήταν σκισμένο τότε περίμενε στεναχώριες.

Νυφίτσα: Αν βλέπεις νυφίτσα στον ύπνο σου και μπαίνει μέσα στο σπίτι σου και σου έκανε ζημιές πρόσεχε γιατί θα σε κλέψουν. Αν κυνηγάς νυφίτσα κάποιος εχθρός σου θα σε πολεμήσει μέχρι να σε εξαντλήσει. Αν η νυφίτσα πέφτει σε παγίδα σου θα αποφύγεις μεγάλο κίνδυνο, αν την σκοτώνεις χωρίς να το θέλεις δίνεις εσύ ευκαιρίες να σε πολεμήσουν οι εχθροί σου.

Νύχια: Αν τα νύχια σου είναι μακριά και περιποιημένα σημαίνει ότι είσαι έντιμος άνθρωπος και θα έχεις πολλά κέρδη, αν όμως είναι κοντά θα έχεις πολλές ζημιές. Αν είναι απεριποίητα και μακριά, μια εργασία που πρόκειται να ξεκινήσεις θα πάει πολύ καλά, αν κόβεις τα νύχια σου, θα απαλλαγείς από πολλά βάσανα, αν σου τα κόβουν άλλοι θα πάρεις πολύ πίκρα από την οικογένεια σου και πρόκειται να πληγωθείς, αν σε γδέρνουν νύχια οποιουδήποτε ζώου ή πτηνού, θα σε βλάψει κάποιος αλλά από αθωότητα.

Νύχτα: Αν περπατάς μόνος σου στη νύκτα πρόσωπο που αγαπάς θα σε εγκαταλείψει. Αν βλέπεις απλώς νύκτα θα στεναχωρεθείς με τις υποθέσεις σου ή ακόμα και για την περιφρόνηση του κόσμου. Αν δεις ότι είναι νύκτα και νυστάζεις πρόσεχε γιατί κουράζεσαι πολύ και θα αρρωστήσεις. Αν είσαι γυναίκα κάποιος θέλει να σε εκμεταλλεύθη και να σε εγκαταλείψει.

Νυχτερίδα: Αν ονειρευτείς νυχτερίδα ότι φωνάζει κάποια γνωστή σου οικογένεια θα χάσει κάποιο άτομο. Αν μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σου και πετά, κάτι κακό έχεις στο μυαλό σου και κοίτα να μην το πράξεις γιατί θα σου φέρει μεγάλες καταστροφές. Αν σκοτώνεις νυχτερίδα, κινδυνεύει η ζωή σου αλλά ως εκ θαύματος τελευταία στιγμή θα σωθείς από τον κίνδυνο. Αν πέφτουν επάνω σου οι νυκτερίδες θα θυμώσεις πολύ για κάποια λόγια που θα ακούσεις. Μόνο σε περίπτωση που είσαι έγκυος η νυκτερίδα είναι καλό όνειρο γιατί τότε θα κάνεις καλή γέννα και υγιές παιδί.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:46 | Δημοσίευμα # 35
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ξαπλώνω: Αν στο όνειρο σου δεις πως είναι νύχτα και ξαπλώνεις για να κοιμηθείς θα πάρεις χαρούμενη είδηση. Αν όμως δεις να ξαπλώνεις στο κρεβάτι και να σκεπάζεσαι με κουβέρτες θα σου τύχουν προβλήματα και στενοχώριες.

Ξεμαλλιάζω: Αν δεις στο όνειρο σου πως σε ξεμαλλιάζουν να προσέχεις γιατί από λόγια που θα πεις θα βρεθείς εκτεθειμένος.

Ξενιτειά: Αν είσαι στο τόπο σου και βλέπεις ότι είσαι στα ξένα τα σχέδια σου θα πάνε καλά για τα οποία έχεις μεγάλες ελπίδες, αν όμως είσαι στα ξένα και βλέπεις ότι είσαι ξενιτεμένος θα έχεις πολλές αποτυχίες σε αυτά που σκέφτεσαι. Αν είσαι στα ξένα και ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι στον τόπο σου σύντομα θα γυρίσεις εκεί και με πολλά λεφτά. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι πηγαίνεις στα ξένα για να δεις κάποιο γνωστό σου, κάποιο προξενιό που ετοιμάζεται για σένα θα έχει πολλή επιτυχία.

Ξενοδοχείο: Αν βλέπεις ξενοδοχείο, θα πάρεις στεναχώρια και πιθανόν να ξενιτευτείς. Αν είσαι γυναίκα και το βλέπεις σημαίνει ότι παραμελείς το σπίτι σου και θα κατηγορηθείς για αυτό.Αν είσαι βλέπεις ότι απλώς μπαίνεις σε ξενοδοχείο θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο, αν όμως μένεις εκεί θα περάσεις κάποια εμπόδια αλλά θα πετύχεις τελικά αυτό που θέλεις.Αν ακόμη τρως στο ξενοδοχείο θα αποκτήσεις πολλά κέρδη αλλά όχι με έντιμο τρόπο. Αν βλέπεις ότι το ξενοδοχείο σου ανήκει ή απλά το διευθύνεις εσύ, θα μπλέξεις με άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν ιδιαίτερα όσον αφορά χρήματα.

Ξενοικιάζω: Αν στο όνειρο σου δεις να ξενοικιάζεις το σπίτι σου θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Ξεφλουδίζω: Αν ξεφλουδίζεις καρπούς για να φας και είναι στην εποχή τους θα πάρεις ανακούφιση και χαρά μετά από κάτι καλό που θα σου τύχει. Αν οι καρποί που ξεφλουδίζεις είναι εκτός εποχής θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και λύπες.

Ξημέρωμα: Αν δεις στο όνειρο σου να ξημερώνει και ο ουρανός να είναι καθαρός, οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν, αν όμως δεις να ξημερώνει με ουρανό σκοτεινό και γεμάτο σύννεφα θα έχεις στενοχώριες.

Ξίφος: Αν βλέπεις ξίφος να κρέμεται στο τοίχο ή από κρεμάστρα θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις από ξενιτεμένους συγγενείς σου ή φίλους. Αν το κρατείς στα χέρια σου το βάζεις σε ζωνάρι στη μέση σου θα αποκτήσεις τιμή και δόξα και αγάπη από τους γύρω σου. Αν όμως είσαι γυναίκα θα τσακωθείς με τον σύζυγο σου και για αυτό θα φταις εσύ και ο χαρακτήρας σου.Αν είσαι ανύπαντρη σημαίνει ότι ο γάμος σου θα καθυστερήσει ακόμα. Αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα. Αν δεις ότι κάποιος άντρας σε κτυπά, πληγώνει ή σκοτώνει με το ξίφος του σημαίνει ότι αυτός σκέφτεται να σου κάνει κακό αλλά δεν θα τα καταφέρει. Αν είναι γυναίκα πιθανόν και να την ερωτευθείς.

Ξόβεργα: Αν δεις πως στήνεις ξόβεργες για να πιάσεις πουλιά, θα αποτύχεις σε ένα σχέδιο που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Ξύδι: Αν στο όνειρο σου πίνεις ξύδι θα έχεις προβλήματα και λύπες. Αν το ξύδι σου το δίνει κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, τότε θα ανταλλάξετε λόγια που θα σε πικράνουν.

Ξύλα: Αν ονειρευτείς ότι έξω από το σπίτι σου υπάρχουν ξύλα, κάποιο μέλος της οικογένειας σου θα ασθενήσει. Αν κόβεις ξύλα θα αποκτήσεις πολλά κέρδη από τις εργασίες σου, αν ακόμα τα μαζεύεις σε σωρό για να τα κάψεις τα κέρδη θα είναι περισσότερα και θα έχεις επίσης εκτίμηση από τον κόσμο. Αν βλέπεις ότι κουβαλάς τα ξύλα στην πλάτη σου σημαίνει ότι άδικα κοπιάζεις για κάποιο θέμα που σε απασχολεί γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά.

Ξινόγαλο: Όπως και να δεις ξινόγαλο στον ύπνο σου θα έχεις μικροπροβλήματα που θα σε στενοχωρήσουν με κάποιο φιλικό η συγγενικό σου πρόσωπο.

Ξυπόλυτος: Αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι ξυπόλυτος και περπατάς σε δρόμο ή σε λιβάδι θα πάρεις χαρούμενα νέα. Αν περπατάς σε δρόμο με πέτρες έχεις να περάσεις κούραση και ταλαιπωρίες μέχρι να έχεις επιτυχία σε αυτά που θέλεις.

Ξυράφι: Αν βλέπεις ότι κατασκευάζεις ξυράφι ή ξυρίζεις κάποιους με αυτό, θα πάθεις κατάπτωση και υλικές ζημιές, αν αυτοκτονείς με αυτό θα πάρεις άσχημες ειδήσεις και οι εχθροί σου θα σε βλάψουν. Αν δεις ότι εσύ ξυρίζεσαι θα απαλλαγείς από προβλήματα τα οποία σε απασχολούν. Αν είσαι όμως γυναίκα και ξυρίζεσαι θα εξευτελιστείς και θα ντροπιαστείς.

Ξύρισμα: Αν στο όνειρο σου ξυρίζεσαι, θα ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις.Αν ξυρίζεις εσύ κάποιον άλλον, δώσε προσοχή γιατί μπορεί αυτό το διάστημα να χάνεις το χρόνο σου με άσκοπες σχέσεις, γνωριμίες ή και δραστηριότητες.

Ξένος: Αν ονειρευτείς κάποιον ξένο, σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα σε καλέσουν σε ένα ευχάριστο γεγονός και θα διασκεδάσεις.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 22:52 | Δημοσίευμα # 36
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Οβελίας/Σούβλα: Αν βλέπεις οβελία, αρνί ή άλλο είδος κρέατος στην σούβλα περίμενε γλέντια και διασκεδάσεις. Αν δεις ότι φοβερίζεις κάποιον με σούβλα, θα βλάψεις κάποιον, αν άλλος σε απειλεί πρόσεξε γιατί σε κάποια διασκέδαση σου θα σου συμβεί κάτι κακό. Αν δεις ότι τρυπάς ή σκοτώνεις άλλον με τη σούβλα τότε θα αποφύγεις μεγάλο κίνδυνο με την εξυπνάδα σου, αν άλλος σκοτώσει εσένα με τη σούβλα, θα κινδυνεύσεις σοβαρά αλλά στο τέλος θα σωθείς. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη, ανύπαντρη ή ηλικιωμένη και βλέπεις σούβλα, θα παρευρεθείς σε γλέντι σύντομα.

Οδήγηση: Αν δεις στον ύπνο σου ότι οδηγείς, τότε σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναγκαστείς να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου! Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ολοκληρωτικά ένα θέμα που μέχρι τώρα όλο το αμελούσες.Η οδήγηση μπορεί να σημαίνει και ένα ξαφνικό ταξίδι!

Οικόπεδο: Αν στον ύπνο σου δεις πως αγοράζεις οικόπεδο, σε περιμένουν επιτυχίες και χαρές, αν όμως πουλάς οικόπεδο θα έχεις κάποια οικονομικά προβλήματα.

Ομπρέλα: Αν βλέπεις ότι κρατείς ομπρέλα ανοικτή θα έχεις πολύ καλές προτάσεις, αν μάλιστα βρέχει σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες.Αν η ομπρέλα είναι κλειστή πρόσεξε να προφυλαχθείς από κακές προθέσεις που έχουν άλλοι απέναντι σου. Αν αγοράζεις ομπρέλα πρόσεξε το ταίρι σου γιατί πιθανόν να σε απατά. Αν κρατείς ομπρέλα και σου καίγεται ή σπάζει, ο σύντροφος σου θα αρρωστήσει.

Ομίχλη: Η ομίχλη στον ύπνο σου σημαίνει πάντα ότι θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες στο να απαντήσεις στις σκέψεις και τις πράξεις σου.

Ονειροκρίτης: Αν βλέπεις ότι συμβουλεύεσαι ονειροκρίτη, θα επιτύχουν οι δουλειές σου τις οποίες νόμιζες για χαμένες. Αν είσαι γυναίκα θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τρυφερότητα από τον σύζυγο σου. Αν όμως είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς σύντομα. Αν ονειρευτείς ότι γράφεις ονειροκρίτη, κοίταξε να ασχολείσαι με τα δικά σου προβλήματα και εργασίες και όχι με των άλλων.

Όπλα: Αν βλέπεις οτιδήποτε όπλα, ή πολεμικά ή κυνηγετικά θα έρθεις σε σύγκρουση με φίλους ή συγγενείς σου. Αν τα κρατείς θα σε συμπαθήσει και θα σε τιμήσει κόσμος, αν πληγώνεσαι από αυτά φρόντισε την υγεία σου γιατί πρόκειται να αρρωστήσεις σοβαρά. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις ότι κρατείς όπλο θα παντρευτείς άντρα με πολύ καλή θέση.

Όργωμα/Οργώνω: Αν στο όνειρο σου δεις πως οργώνεις να περιμένεις προβλήματα και στενοχώριες.

Ορειβάτης: Αν ονειρευτείς πως είσαι ορειβάτης και ανεβαίνεις σε βουνό θα πετύχεις κάποιον στόχο σου και θα νιώσεις ευτυχία και ικανοποίηση.

Όρκος: Αν δεις ότι κάποιος σου ορκίζεται πρόσεξε γιατί θα σε μπλέξει σε άσχημες καταστάσεις άνθρωπος διεφθαρμένος. Αν είσαι γυναίκα κάποιος εκμεταλλεύεται την αγνότητα και την καλοσύνη σου.Αν εσύ ορκίζεσαι σε κάποιον, θα κάνεις εσύ κακό σε αυτόν. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι η γυναίκα σου ορκίζεται σε σένα, είναι προμήνυμα ότι κάποιος άνθρωπος θα σε περιφρονήσει και θα προσπαθήσει να σε εξευτελίσει. Αν όμως σου ορκίζεται κληρικός, με την υπομονή και την καλοσύνη σου θα καλυτερέψει η τύχη σου.

Ορτύκι: Αν δεις στο όνειρο σου ορτύκι, θα έχεις διαφωνίες με δικά σου άτομα. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις.

Όσπρια: Αν είσαι φτωχός και ονειρευτείς απλώς όσπρια ή ότι τα τρως, θα αποκτήσεις πολλά κέρδη και τιμή από τους γύρο σου, αν όμως είσαι πλούσιος θα πάθεις υλικές ζημιές και ίσως να χάσεις την θέση σου στην δουλειά. Αν πωλείς όσπρια κάποιοι σε κατηγορούν και θα το μάθεις.Αν βράζεις τα όσπρια, θα έχεις καλή ζωή και υγεία ενώ αν είσαι ασθενής θα αναρρώσεις.

Ουρά: Αν ονειρευτείς ότι έχεις ουρά σημαίνει θα κάνεις κακές πράξεις από τις οποίες θα βλαφτείς και θα εξευτελιστείς, ή θα χωρίσεις από τον σύντροφο σου ή ο χωρισμός μπορεί να οφείλετε και σε πολύχρονη απουσία του. Αν δεις ουρά κοντή αλόγου, θα σε εγκαταλείψουν οι φίλοι σου, αν όμως είναι πυκνή και μακριά καλούς φίλους θα έχεις και την βοήθεια από αυτούς.

Ουράνιο τόξο: Αν στον ύπνο σου δεις ουράνιο τόξο, σύντομα θα πάρεις νέα χαρούμενα για ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ουρανός: Αν δεις καθαρό ουρανό και να φωτίζετε από ήλιο σημαίνει προαγωγή και τα όνειρα σου υλοποιούνται, αν μάλιστα είσαι ανύπαντρη τότε περίμενε ένα καλό γάμο. Αν είναι νύκτα και ο ουρανός είναι καθαρός και γεμισμένος με άστρα ή με την σελήνη πάλι θα σου συμβούν καλά ή θα έχεις ένα καλό γάμο αλλά θα γίνουν με κάποια καθυστέρηση. Αν ονειρευτείς σκοτεινό ουρανό και συννεφιασμένο, άσχημα νέα θα ακούσεις, αν πέφτουν λουλούδια από τον ουρανό κάποιος σου είπε ψέματα και σε εξαπάτησε. Αν πέφτουν από τον ουρανό πτηνά από μακρινούς συγγενείς θα έχεις καλές ειδήσεις, αν όμως πέφτουν άλλα ζώα που δεν είναι πτερωτά, λύπες, πίκρες και βάσανα θα σε βρουν. Αν βλέπεις ότι ανεβαίνεις προς τον ουρανό τότε προαγωγή και πλούτη θα έχεις. Αν όμως βλέπεις ουρανό να με κεραυνούς, αστραπές και βροντές μεγάλη καταδρομή θα έχεις στην τύχη σου.

Οκταπόδι: Αν δεις ότι πιάνεις χταπόδι πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί θα μαλώσεις με την οικογένεια σου. Αν δεις ότι σε πιάνει με τα πλοκάμια του και δεν μπορείς να ξεφύγεις, πρόσεχε γιατί θα δανειστείς λεφτά που δεν θα μπορείς να επιστρέψεις ή μπορεί να μπλέξεις σε ερωτική σχέση η οποία θα σε καταστρέψει. Αν βλέπεις πολλά χταπόδια μαζί φίλοι σου ή δικοί σου άνθρωποι θα σε βλάψουν. Αν δεις ότι το τρως ίσως αρρωστήσεις ή θα συκοφαντηθείς από αντίζηλο σου.

Όχθη: Αν στο όνειρό σου δεις πως κάθεσαι σε όχθη θα έχεις χαρά και επιτυχία στη δουλειά σου.

Οχιά: Αν ονειρευτείς την οχιά να σε δαγκώνει κάποιος που πιστεύεις πως είναι φίλος σου θέλει να σε βλάψει, αν όμως δεις να την σκοτώνεις θα γλυτώσεις από προβλήματα που θέλει να σου δημιουργήσει κάποιος που πιστεύεις πως είναι φίλος σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:08 | Δημοσίευμα # 37
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Πάγος: Αν βλέπεις ότι τρως πάγο, τον μεταφέρεις, τον πουλάς ή τον αγοράζεις θα αποκτήσεις λεφτά αλλά με ανέντιμους τρόπους και συνήθως ο κόσμος θα σε περιφρονεί, δεν θα χαρείς όμως τίποτα από αυτά γιατί θα είσαι διαρκώς άρρωστος

Παγόνι: Αν βλέπεις παγόνι αν είσαι άντρας θα παντρευτείς καλή πλούσια και ηθική γυναίκα, αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη θα παντρευτείς κάποιον με αξιώματα και θα είσαι ευτυχισμένη μαζί του. Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη πρόσεχε γιατί από τις φαντασιώσεις σου και τις μανίες σου για επιδείξεις θα καταστραφείς οικονομικά και ηθικά. Αν το παγόνι είναι μέσα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου θα πάρεις καλές ειδήσεις ή και δώρα. Αν βλέπεις ότι σκοτώνεις παγόνι, πρόσεχε γιατί μόνο για τον εαυτό σου μιλάς και δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου και το ταίρι σου θα σε αφήσει για πάντα. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν βλέπεις ότι το χαϊδεύεις.

Παιδί: Αν βλέπεις ότι έχεις παιδιά και έχεις και στην πραγματικότητα θα σου παρουσιαστούν προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά, αν όμως δεν έχεις παιδιά και τα βλέπεις στον ύπνο σου ότι είναι δικά σου θα έχεις επιτυχία στην εργασία σου. Αν βλέπεις απλώς ένα μικρό παιδί θα γνωρίζεις κάποιον με πολλά πλεονεκτήματα και θα σε βοηθήσει αρκετά αλλά εσύ δεν θα το εκτιμήσεις.Γενικά αν τα παιδιά είναι όμορφα σημαίνει καλά και ευχάριστα, αν όμως είναι άσχημα θα έχεις πολλές πίκρες και φροντίδες. Αν κρατάς ένα μικρό παιδί και το φιλάς και το χαϊδεύεις θα περάσεις βάσανα τα οποία τα προκάλεσες εσύ. Αν δεις άντρα γέρο να γίνετε παιδί, κάποιον θα ξεγελάσεις και θα τον εκμεταλλευτείς. Αν δεις παιδί να χορεύει πιθανότατα το παιδί αυτό να αρρωστήσει.

Παλάτι: Αν βλέπεις ότι μπαίνεις σε παλάτι ίσως να αποκτήσεις χρήματα αλλά ίσως να κάνεις και εχθρούς και μπορεί να κάνεις σχέση με γυναίκα η οποία να σε βλάψει ηθικά και υλικά. Αν μπαίνεις στο παλάτι με όργανα και μουσικές κάποιος στενός σου συγγενής θα πεθάνει. Αν δεις ότι καίγεται το παλάτι μεγάλη συμφορά για τον τόπο σου. Αν κτίζεις παλάτι, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια για κάτι που ετοιμάζεις. Αν σε διώχνουν από παλάτι, ή θα εξευτελιστείς ή θα χωρίσεις και θα φταίει η συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και δεις ότι καταστρέφεις ένα παλάτι αποτυχίες φοβερές στα ερωτικά σου.

Παλτό: Αν στο όνειρο σου δεις πως φοράς καινούριο παλτό, θα έχεις επιτυχία και πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Αν το παλτό είναι βρώμικο και παλιό θα έχεις στενοχώριες για οικονομικά προβλήματα.

Παναγία: Αν βλέπεις ότι έρχεται μπροστά σου η Παναγία πάρε θάρρος για τη ζωή σου και για τις δυσκολίες σου γιατί θα απαλλαγείς από θλίψεις και βάσανα. Αν είσαι ελεύθερη θα παντρευτείς ένα πολύ καλό άντρα που ούτε καν το φανταζόσουνα. Γενικά είναι ένα πολύ καλό όνειρο για όσους έχουν προβλήματα.

Πανεπιστήμιο/Φοιτητής: Αν βλέπεις ότι είσαι φοιτητής και μπαίνεις στο πανεπιστήμιο θα περάσεις εμπόδια μέχρι να επιτύχεις αυτό που θέλεις αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Αν απλώς κοιτάς το πανεπιστήμιο, οι σκέψεις που κάνεις είναι σωστές για αυτό μην ακούς τις συμβουλές κανενός.

Πανηγύρι: Αν δεις πως βρίσκεσαι σε πανηγύρι θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια εσύ ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.

Παντόφλες: Αν είσαι ελεύθερος-η και δεις στον ύπνο σου καινούριες παντόφλες, σημαίνει ότι τα συναισθήματα που νιώθεις για ένα άτομο είναι αμοιβαία. Αν ονειρευτείς πως φοράς παλιές παντόφλες, θα πάρεις ερωτική απογοήτευση.

Παντζάρια: Αν ονειρευτείς πως τρως παντζάρια, θα μάθεις για άσχημα λόγια που γίνονται εις βάρος σου και θα στενοχωρηθείς.

Παξιμάδια: Αν στον ύπνο σου δεις παξιμάδια, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις. Αν είσαι ερωτευμένος-η και δεις παξιμάδια θα ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές που θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά με το άτομο που αγαπάς.

Πάπλωμα: Αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι σκεπασμένος με πάπλωμα να περιμένεις προβλήματα και έντονες στενοχώριες.

Παπούτσια: Αν βλέπεις ότι φοράς παπούτσια παλιά πρόσεχε την φτώχεια σου γιατί είσαι υπεύθυνος για αυτό, αν είναι σχισμένα κάτι κακό θα κάνεις και θα κατηγορηθείς. Αν έχουν λάσπες άνθρωποι οι οποίοι ωφελήθηκαν από σένα θα σε βλάψουν. ΑΝ φοράς καινούρια παπούτσια θα έχεις καλή τύψη στις δουλειές σου, υγεία και εκτίμηση από τον κόσμο.Αν όμως σε στενεύουν τα παπούτσια περίμενε μεγάλες στεναχώριες, εχθρούς, απώλειες χρημάτων, αν αγοράζεις παπούτσια θα πετύχεις αυτό που θέλεις αλλά με βάσανα πολλά.

Παράθυρο: Αν βλέπεις ότι το σπίτι σου δεν έχει παράθυρα, μεγάλες οικονομικές στεναχώριες θα έχεις, αν όμως έχει γύρο γύρο παράθυρα θα πετύχεις στη δουλειά σου και θα έχεις ηθικές ικανοποιήσεις. Αν βλέπεις ένα παράθυρο στο δωμάτιο σου και να είναι ανοιχτό κάποιος θα σε βοήθησε να αποκτήσεις μια δημόσια θέση ή να πετύχεις στη δουλειά σου κάτι ακατόρθωτο. Αν είναι όμως είναι κλειστό αυτόν που υπολόγιζες ότι θα σε βοηθήσει θα σε απογοητεύσει. Αν βλέπεις ότι βγαίνεις από το παράθυρο αντί από την πόρτα, η ερωτική σχέσει που υπολόγιζες ότι θα είχε καλό μέλλον θα τελειώσει άσχημα. Αν πέφτεις από το παράθυρο ή σε ρίχνει άλλος, πρόσεχε και θα μπλεχτείς σε υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος και θα βγεις χαμένος ή θα πάρεις προσβολές από άτομα που αγαπάς.

Παραλία: Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε παραλία και η θάλασσα είναι ήρεμη σε περιμένουν χαρές, αν όμως είσαι σε παραλία και η θάλασσα έχει φουρτούνα να περιμένεις στενοχώριες.

Παράλυτος: Αν ονειρευτείς πως είσαι παράλυτος (ή ονειρευτείς κάποιον παράλυτο), σημαίνει ότι θα έχεις κάποιες οικονομικές απώλειες. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:11 | Δημοσίευμα # 38
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Παράσημα: Αν δεις πως φοράς παράσημα θα πάρεις χαρά, αν το παράσημο έχει σχήμα σταυρού θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.

Πάσχα: Αν δεις στο όνειρο σου πως είναι Πάσχα θα έχεις χαρά και επιτυχία στη δουλειά σου.

Πασχαλιά: Αν κρατάς στα χέρια σου ανθισμένη πασχαλιά, θα δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη. Αν απλά δεις ανθισμένη πασχαλιά θα πάρεις είδηση από άτομο που σου είναι πολύ αγαπητό.

Πατάτες: Αν δεις στο όνειρό σου πως καθαρίζεις πατάτες , θα μάθεις νέα που θα σου δώσουν χαρά. Αν τηγανίζεις ή τρως πατάτες θα έχεις επιτυχία και άνοδο στα οικονομικά σου.

Πατέρας: Αν βλέπεις τον πατέρα σου νεκρό ενώ είναι ζωντανός θα σε συκοφαντήσουν και θα πάρεις μεγάλες στεναχώριες για αυτό. Αν είσαι ανύπαντρος και βλέπεις ότι είσαι πατέρας με παιδιά θα φορτωθείς μεγάλα βάσανα, αν ο πατέρας σου είναι νεκρός και τον βλέπεις νεκρό ή ζωντανό ή ότι προσπαθεί να σε πάρει μαζί του ή ατύχημα θα σου συμβεί ή θάνατος στην οικογένεια. Αν βλέπεις πολλούς ανθρώπους και τους θεωρείς όλους δικούς σου πατέρες θα σε προστατεύσει άτομο και θα ωφεληθείς πολύ.

Πεδιάδα: Αν δεις στο όνειρο σου πεδιάδα να είναι καλλιεργημένη και να έχει δέντρα, σύντομα θα έχεις επιτυχία στο ζήτημα που αυτό τον καιρό είναι στο μυαλό σου. Αν όμως η πεδιάδα είναι ξερή και χωρίς δέντρα, θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου.

Πελεκάνος: Όπως και να δεις στο όνειρο σου τον πελεκάνο να περιμένεις απογοητεύσεις και στενοχώριες.

Πέταλο: Αν στο όνειρο σου δεις πως ενώ περπατάς , βρίσκεις στο δρόμο ένα πέταλο θα έχεις μεγάλη τύχη και πρόοδο.

Πετάλωμα/Πταλώνω: Αν δεις πως πεταλώνεις ζώο θα υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα στη δουλειά σου.

Πένθος: Αν δεις πως έχεις πένθος και φοράς μαύρα, θα μάθεις κάποια άσχημα σχόλια που έχουν ειπωθεί για σένα και την οικογένειά σου και θα πικραθείς.

Πέννα: Αν γράφεις με πέννα θα πάρεις μεγάλη χαρά από νέα που θα μάθεις.

Πέρδικα: Αν δεις στο όνειρό σου πως κυνηγάς πέρδικες αυτό που προσμένεις αυτό τον καιρό να εξελιχθεί, θα μπλοκαριστεί. Αν απλά δεις πέρδικες θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου, αν όμως κρατάς πέρδικα στα χέρια σου και τη χαϊδεύεις έχεις καλούς φίλους που θα είναι πάντα δίπλα σου να σου σταθούν.

Περιστέρι: Αν βλέπεις περιστέρι να πετάς έχεις την ευλογία του Θεού και θα προκόψεις σε ότι και να κάνεις. ΑΝ το περιστέρι είναι μαύρο θα κοπιάζεις πολύ για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αν βλέπεις πολλά λευκά περιστέρια να πετάνε μαζί θα φύγουν τα εμπόδια σου και θα έχεις ερωτικές επιτυχίες. Αν πιάνεις περιστέρι στα χέρια σου θα έχεις καλή οικογενειακή ζωή, αν όμως το σφάζεις πρόσεχε γιατί εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο και θα μετανιώσεις για αυτό. Αν τα περιστέρια μεταφέρουν νέα σαν αγγελιαφόροι θα απαλλαγείς από στεναχώριες και θα έχεις μεγάλη επιτυχία σε νέα σου δουλειά. Αν μαδάς περιστέρι, θα είσαι δυστυχισμένος για τα κακά που θα κάνεις του κόσμου. Αν βλέπεις περιστερώνα θα κάνεις καλή οικογένεια, ή θα κάνεις ερωτική σχέση για την οποία θα πονέσεις πολύ.

Πεταλούδα: Αν στο όνειρο σου δεις πεταλούδα θα περάσεις πολύ χαρούμενες στιγμές! Αν η πεταλούδα έρχεται πάνω σου, τότε θα υπάρχει ,αυτό τον καιρό, ένα άτομο με το οποίο είσαι σε απόσταση αλλά σε σκέφτεται έντονα.

Πέτρα: Αν δεις πέτρες να πέφτουν στο σπίτι σου θα έχεις στενοχώριες, αν πέφτει πέτρα επάνω σου πρόσεχε θα πάρεις ταραχή . Αν απλά δεις στον ύπνο σου πέτρα θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στη ζωή σου που θα σε αγχώσουν.

Πετρέλαιο: Το πετρέλαιο στον ύπνο σου σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις στα προσωπικά σου ζητήματα που θα σε στεναχωρήσουν.

Πετσέτα: Αν ονειρευτείς πως κρατάς στα χέρια σου καθαρή πετσέτα, θα έχεις χαρά και επιτυχία στη ζωή σου, αν είναι παλιά και λερωμένη πρόσεξε λιγάκι τις επόμενες μέρες γιατί από λάθη σου θα πάρεις στεναχώρια.

Πέφτω/Πέσιμο: Αν δεις στον ύπνο σου πως πέφτεις και δεν μπορείς να σηκωθείς θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου και θα χάσεις την υποστήριξη κάποιου ατόμου. Αν δεις πως πέφτεις και σηκώνεσαι χωρίς βοήθεια τότε μετά από δυσκολίες θα καταφέρεις με τις δικές σου δυνάμεις να πετύχεις τους σκοπούς σου.

Πηγάδι: Αν δεις καθαρό πηγάδι και το νερό να πίνετε οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις καλά κέρδη, αν όμως το νερό είναι θολό πρόσεξε γιατί θα έχεις πολλά εμπόδια στη δουλειά σου. Αν παίρνουνε νερό από δικό σου πηγάδι, θα πάθεις ζημιές. Αν παίρνεις εσύ νερό από το πηγάδι θα μάθεις ένα πολύ ευχάριστο νέο για υποθέσεις σου και αν είσαι ανύπαντρη θα έχεις μια πολύ καλή τύχη. Αν πέφτεις σε πηγάδι και πνίγεσαι ατύχημα θα σου συμβεί.Αν σωθείς, κάποιος φίλος σου θα σου κάνει μεγάλο κακό.Αν το πηγάδι είναι ξερό οικονομικές στεναχώριες, αν σκάβεις όμως να κάνεις πηγάδι να έχεις υπομονή γιατί οι δουλειές σου θα πετύχουν αλλά κάπως αργά.

Πηγή: Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρέχει καθαρό νερό από πηγή θα έχεις επιτυχία, χαρά και βελτίωση στις συνθήκες της ζωής σου. Αν η πηγή είναι ξερή θα έχεις ατυχίες ,εμπόδια και οικονομικά προβλήματα.

Πήδημα/Πηδώ: Αν δεις στον ύπνο σου πως πηδάς εμπόδια θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αν προσπαθείς να πηδήξεις κάποιο εμπόδιο και δεν μπορείς, θα έχεις δυσκολίες σε θέματα που σε αφορούν και για να τα λύσεις θα αναγκαστείς να δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη από κοντινούς σου ανθρώπους.

Πιάνο: Αν δεις στο όνειρο πιάνο ή ακούς ευχάριστη και όμορφη μουσική από πιάνο, σημαίνει ότι θα πάρεις μια χαρά. Αντίθετα αν είναι παράφωνη ή λυπητερή, σημαίνει ότι θα πάρεις δυσάρεστα νέα και απογοητεύσεις. Αν δεις στο όνειρο σπασμένο ή ξεκούρδιστο πιάνο, θα απογοητευτείς από μια αποτυχία δική σου ή κοντινού σου ατόμου. Αν ονειρευτείς πως παίζεις πολύ ωραία στο πιάνο, σε περιμένει τύχη στον έρωτα και την αγάπη.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:11 | Δημοσίευμα # 39
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Πιάτο: Αν στο όνειρο σου δεις άδειο πιάτο πάνω σε τραπέζι θα έχεις στενοχώριες και οικονομικές δυσκολίες. Αν δεις πως πλένεις πιάτα θα δεχτείς στο σπίτι σου επισκέψεις.

Πίπα: Αν στο όνειρο σου καπνίζεις πίπα θα πάρεις κάποια στενάχωρη είδηση. Πρόσεξε γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές.

Πιπέρι: Αν αγοράζεις ή πουλάς πιπέρι, θα πάρεις στενάχωρη είδηση. Αν ρίχνεις πιπέρι στο φαγητό σου θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν.

Πίτουρα: Αν στο όνειρο σου δεις πίτουρα θα έχεις κάποια οικονομικά προβλήματα που με σωστούς χειρισμούς θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. Αν ταΐζεις ζώα με πίτουρα, θα κάνεις λόγια στενάχωρα με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Πίτα: Αν είσαι σε γάμο και δεις πίτα θα έχεις οικογενειακή ευτυχία στο σπίτι σου. Αν είσαι ελεύθερος-η και φτιάχνεις πίτα θα πάρεις χαρά στις ερωτικές σου υποθέσεις.

Πλατάνι: Αν ονειρευτείς κάποιο πλατάνι θα περάσεις περίοδο στενότητας στα οικονομικά σου. Αν κάθεσαι κάτω από τον ίσκιο πλάτανου θα υπάρξει κάποιο άτομο που θα σε στηρίξει στις προσπάθειές σου.

Πλάτη: Αν δεις πως σου τρίβουν την πλάτη θα απαλλαγείς από στενοχώριες και θα πάρεις ανακούφιση από προβλήματα που θα σου φύγουν.

Πληγή: Αν στο όνειρο σου δεις πως στο κορμί σου έχεις πληγή, κάποιο άτομο θα σε προσβάλει.

Πνιγμός: Αν δεις στο όνειρο πνιγμό, μπορεί να είναι καλό, αλλά και κακό σημάδι. Εξαρτάται από την έκβαση του πνιγμού. Αν δεις πως πνίγεσαι, να περιμένεις στενοχώρια και προβλήματα. Αν όμως τελικά σώζεσαι, σημαίνει πως περνάς μια περίοδο άγχους, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν δεις πως κάποιος σε βοήθησε να σωθεί, θα έχεις κοινωνική άνοδο και πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα.Αν εσύ σώζεις άλλους από πνιγμό, τότε θα βοηθήσεις κάποιον που σε χρειάζεται. Αν δεις να πνίγεται αγαπημένο σου πρόσωπο, να ξέρεις πως περνά μια στενοχώρια και ότι μπορεί να στενοχωρηθείς και εσύ εξ'αιτίας του. Επίσης, αν δεις πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε πνίγει, θα πάρεις μια στενοχώρια από αυτό.Αν δεις πως εσύ πνίγεις κάποιον, θα περάσεις ένα άγχος.

Ποδήλατο: Αν τρέχεις με ποδήλατο οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν πέφτεις από ποδήλατο πρόσεχε γιατί θα χάσεις χρήματα. Αν απλά βλέπεις ποδήλατο κάποια συνάντηση που περιμένεις να γίνει θα αναβληθεί.

Πόλεμος: Αν στο όνειρο σου δεις πως γίνεται πόλεμος θα έχεις προβλήματα με δικούς σου ανθρώπους φίλους ή συγγενείς. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις τον παρορμητισμό και τα ρίσκα.

Πολιτικός: Αν δεις στον ύπνο σου πως ασχολείσαι με την πολιτική τότε σύντομα θα δεχτείς επιβράβευση για κάποια προσπάθεια που έχεις κάνει. Αν ονειρευτείς έναν πολιτικό, σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα αναγκαστείς να δεχτείς βοήθεια από ένα κοντινό σου πρόσωπο.

Πολυέλαιος: Αν δεις στον ύπνο σου πολυέλαιο μέσα σε εκκλησία, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν ανάβεις εσύ πολυέλαιο πολύ σύντομα θα ζήσεις μεγάλες χαρές και επιτυχίες.

Ποντίκια: Αν στο σπίτι σου δεις πως υπάρχουν ποντίκια πρόσεχε γιατί μπορεί να σε ξεγελάσουν στα οικονομικά σου.

Πορτοκαλιά/Πορτοκάλι: Αν στο όνειρο σου δεις πορτοκαλιά γεμάτη καρπούς θα συναντηθείς με άτομο που έχεις καιρό να το δεις. Αν τρως πορτοκάλι θα πάρεις στενοχώρια από φιλικό σου πρόσωπο.

Πόρτα: Αν δεις κλειστή πόρτα, θα περάσεις κάποια μικρή στεναχώρια, που σύντομα όμως θα ξεπεραστεί. Αν ονειρευτείς την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή, σε περιμένει χαρά στην προσωπική σου ζωή.Αν δεις μεγάλη παλιά πόρτα, όπως για παράδειγμα ενός κάστρου ή παλιού αρχοντικού, θα έχεις καλά νέα.

Πορτοφόλι: Αν στο όνειρο σου δεις πως βρήκες πορτοφόλι γεμάτο λεφτά θα έχεις οικονομική άνοδο, αν όμως είναι άδειο τότε θα χάσεις κάποια χρήματα. Αν απλά ονειρευτείς πορτοφόλι θα δεχτείς μία νέα, ευχάριστη οικονομική πρόταση.

Ποτίζω: Αν δεις πως ποτίζεις λουλούδια θα πάρεις χαρούμενη είδηση, αν ποτίζεις ζώα θα χρειαστεί να δώσεις την βοήθεια σου σε κάποιο άτομο.

Ποτό: Οποιοδήποτε ποτό και να δεις στον ύπνο σου σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχεις φιλονικίες με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πουλιά: Αν ονειρευτείς πουλιά να κελαηδούν, να πετούν είτε να βρίσκονται σε κλουβί θα δεχτείς πολύ ευχάριστα νέα!

Πριόνι: Αν δεις στο όνειρο σου πως κρατάς πριόνι και πριονίζεις σημαίνει πως θα κουραστείς από προσπάθειες που θα κάνεις όμως στο τέλος θα έχεις επιτυχία και κέρδη στη δουλειά σου.

Πρόβατα: Αν ονειρευτείς πρόβατα θα έχεις ηρεμία αγάπη και ευτυχία στο σπίτι σου. Μια ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση θα σε κάνει να χαλαρώσεις από το στρες της καθημερινότητας.

Προσευχή: Αν δεις στον ύπνο σου πως εσύ ή κάποιος άλλος προσεύχεται, θα έχεις ηρεμία και οικογενειακή γαλήνη.

Προσκυνητής: Αν ονειρευτείς πως προσκυνάς σε μοναστήρι ή εκκλησία θα έχεις μεγάλη επιτυχία στη δουλειά σου και όλοι οι στόχοι σου θα επιτευχθούν.

Πρώην: Αν δεις στον ύπνο σου τον ή την πρώην σου, υποδηλώνει ότι έχεις ακόμη κάποια συναισθήματα για το άτομο και τη σχέση που είχες μαζί του. Αρκετές φορές το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια νέα για το άτομο αυτό ή ότι θα επικοινωνήσεις μαζί του.

Πυροβόλο: Αν στο όνειρο σου δεις πυροβόλο θα μάθεις μία πολύ σημαντική είδηση. Αν ακούς τον κρότο πυροβόλου θα συμφιλιωθείς με άτομο που είχες τσακωθεί.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:16 | Δημοσίευμα # 40
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ραδιόφωνο: Αν δεις πως είσαι στο σπίτι σου και ακούς ραδιόφωνο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρεις μία πολύ χαρούμενη είδηση.

Ρακί: Αν ονειρευτείς πως πίνεις ρακί σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που θα σε κάνουν να χαρείς, να γελάσεις και να νιώσεις πολύ καλύτερα! Αν όμως δεις πως μέθυσες με ρακί, πολύ σύντομα θα κάνεις έναν καβγά.

Ραντίζω: Αν ραντίζεις κάποιον με καθαρό νερό, κάποιος άνθρωπος σε ευγνωμονεί και πιθανόν να σε κάνει συνέταιρο του και θα κερδίσεις πολλά λεφτά. Αν σε ραντίζει άλλος πάλι θα ωφεληθείς από κάποιον άνθρωπο ή θα έχεις βοήθεια μεγάλη και καλές ειδήσεις. Αν σε ραντίζει γυναίκα θα ερωτευτείς πολύ δυνατά, αν σε ραντίζουν με αγιασμό μεγάλες χαρές σε περιμένουν.

Ραπανάκι: Αν ονειρευτείς ραπανάκια, θα μάθεις εντελώς απρόσμενα για κάποια λόγια που έχουν ειπωθεί εις βάρος σου. Αν ονειρευτείς ότι τρως ραπανάκια, προσπάθησε τις ημέρες που έρχονται να μην ενθουσιάζεσαι γιατί κάποιες υποθέσεις που φαίνονται ευχάριστες και καλές μπορεί να πάρουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Ράφτης: Αν στο όνειρο σου δεις πως μιλάς με ράφτη να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι γιατί ότι λες θα διαρρεύσει. Αν δεις πως ράφτης σου κάνει πρόβα θα κάνεις καλές νέες γνωριμίες.

Ράφι: Αν δεις στον ύπνο σου ράφι γεμάτο πράγματα, θα υπάρξει χαρά και ευτυχία στο σπίτι σου! Αν το ράφι που ονειρευτείς είναι άδειο, θα υπάρχει ένταση στο σπίτι σου και φιλονικίες.

Ρεβίθια: Όπως και να δεις τα ρεβίθια στο όνειρο σου σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα γίνουν κάποιοι καβγάδες στην οικογένειά σου για οικονομικά ζητήματα.

Ρετσίνα: Αν ονειρευτείς πως πίνεις ρετσίνα θα πάρεις χαρούμενη είδηση από φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεις βαρέλια γεμάτα ρετσίνα, πολύ σύντομα θα έχεις χαρά και αφθονία στο σπίτι σου.

Ρίγανη: Αν ονειρευτείς ότι τρως ή μυρίζεις ρίγανη σύντομα θα πάρεις μία εντελώς ξαφνική στεναχώρια.

Ρόδα: Αν δεις στον ύπνο σου ρόδα να γυρίζει, οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν απλά δεις μία ρόδα, η οποία δεν μετακινείται θα έχεις στασιμότητα για ένα διάστημα στη δουλειά σου.

Ροδάκινα/Ροδακινιά: Αν δεις στον ύπνο σου ανθισμένη ροδακινιά, μία ευχάριστη εξέλιξη θα σου δώσει χαρά. Αν σου δίνουν ροδάκινα, με κάποιον θα καβγαδίσεις, αν δεις ώριμα ροδάκινα θα ξεπεράσεις προβλήματα και θα πάρεις ανακούφιση. Αν τα ροδάκινα είναι άγουρα, πρόσεξε τις επιλογές σου γιατί κρύβουν παγίδες.

Ρόδια/Ροδιά: Αν ονειρευτείς ροδιά να είναι γεμάτη με ρόδια θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις και αν είσαι ελεύθερος-η θα έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου.

Ρυάκι: Αν δεις στο όνειρο σου ρυάκι με καθαρό νερό θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου. Αν το νερό στο ρυάκι είναι βρώμικο και λασπωμένο θα ταλαιπωρηθείς από επαγγελματικά προβλήματα.

Ρύζι: Aν είσαι γυναίκα και βλέπεις ρύζι για ένα μυστικό σου θα μάθεις κάτι ευχάριστο ή αν πουλάς ρύζι σε κάποιον θα δώσεις μεγάλη χαρά.Αν τρως ρύζι θα έχεις μεγάλη εκτίμηση από τον κόσμο και πολλά καλά στην οικογένεια σου.Αν όμως είναι ωμό και το τρως ό κόσμος δεν σε έχει σε υπόληψη.Αν μαγειρεύεις ρύζι, θα σε υπερασπιστούν άτομα για κάποια λάθη που έχεις κάνει.

Ρυτίδες: Αν δεις πως το πρόσωπο σου είναι γεμάτο από ρυτίδες θα περάσεις περίοδο στρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας θα σε κουράσουν. Αν δεις άλλον άνθρωπο με ρυτίδες, πρόσεχε γιατί έχεις κάποιον εχθρό.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:43 | Δημοσίευμα # 41
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Σάκα: Αν δεις πως κρατάς σάκα και είναι γεμάτη βιβλία, θα εκτεθείς μετά από που θα κάνεις, αν η σάκα είναι άδεια θα πάρεις στενοχώρια, ενώ αν δεις πως αγοράζεις καινούρια θα εισπράξεις κάποια χρήματα.

Σακάκι: Όπως και να δεις σακάκι στο όνειρο σου δεν είναι καλό. Αν το σακάκι έχει μαύρο χρώμα θα έχεις οικονομικά προβλήματα, αν είναι καινούριο θα έχεις ατυχίες σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Αν το φοράς και σου είναι στενό να προσέχεις γιατί κάποιος δικός σου άνθρωπος θέλει το κακό σου.

Σακούλα: Αν δεις πως κρατάς σακούλα , σημαίνει πως οι προσπάθειές σου δεν θα αποδώσουν. Παρόλο που θα κάνεις σωστές κινήσεις δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσμένεις. Θα περάσεις μία δύσκολη στα οικονομικά σου περίοδο.

Σαλάτα: Αν στο όνειρο σου δεις ότι τρως σαλάτα, σημαίνει πως θα ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα και τις στενοχώριες και θα έρθουν πολύ καλές μέρες για σένα.

Σάλι: Αν ονειρευτείς πως έχεις σάλι ριγμένο στους ώμους σου, θα έχεις οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα . Θα χρειαστεί να κουραστείς αρκετά προκειμένου να πετύχεις τις ισορροπίες.

Σαλιγκάρι: Αν δεις σαλιγκάρι να σέρνεται θα περάσεις μια μικρή στενοχώρια, αν δεις πως το πατάς θα αποφύγεις κακόβουλες ενέργειες κάποιων που θέλουν να σε βλάψουν.

Σαλόνι: Αν στο όνειρο σου δεις σαλόνι, ωραίο και μεγάλο θα κάνεις κάποια γνωριμία που θα σε βοηθήσει σε προσωπικές σου υποθέσεις. Αν το σαλόνι είναι σκοτεινό θα έχεις επαγγελματικά προβλήματα.

Σαμάρι: Αν ονειρευτείς πως φοράς σαμάρι θα έχεις βάρος, αρκετές ευθύνες και προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Με πολύ κούραση και κόπο θα καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Σανίδα: Αν στο όνειρο σου δεις μία ή και πολλές σανίδες, θα πάρεις στενοχώριες οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές. Θα χρειαστούν αρκετές προσπάθειες από την πλευρά σου για να τις ξεπεράσεις.

Σανός: Αν μαζεύεις σανό, θα έχεις άνοδο στα οικονομικά σου, αν κόβεις σανό ή δεις άλλους να κόβουν, πρόσεχε γιατί θα χάσεις κάποια χρήματα.

Σαρδέλες: Αν στο όνειρο σου δεις ότι τρως παστές σαρδέλες θα μάθεις κάτι και θα ωφεληθείς, αν είναι φρέσκιες και τις τρως θα κάνεις καβγά στο χώρο του σπιτιού σου.

Σβήνω: Αν ονειρευτείς ότι σβήνει το φως του σπιτιού σου θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες. Αν σβήνουν όλα τα φώτα γύρω σου και βρίσκεσαι στο σκοτάδι, θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια για αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σεισμός: Αν δεις ότι γίνετε σεισμός πρόσεξε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου ή κάτι κακό θα συμβεί ή αν έχεις κάποιο δικαστήριο μπορεί να χάσεις την δίκη. Αν ο σεισμός κατέστρεψε το σπίτι σου θα σε βλάψουν κάποιοι εχθροί σου. Αν ο σεισμός καταστρέφει όλη την πόλη κάτι κακό θα συμβεί στον τόπο σου. Αν είσαι παντρεμένη και νιώθεις απλά τον σεισμό, ο σύντροφος σου κινδυνεύει να πάθει κακό. Αν είσαι ανύπαντρη, πρόσεχε γιατί ο κόσμος σε κατηγορεί, αν από σεισμό καταστρέφετε νεκροταφείο ξέχασες τις ψυχές των νεκρών και πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό. Αν γκρεμίζεται εκκλησία από σεισμό θα σε βρουν μεγάλες στεναχώριες και μετά θα έρθουν τα καλά που περιμένεις. Αν από τον σεισμό ανοίγει η γη θα αρρωστήσεις ή θα σε κατατρέξουν οι φίλοι σου.

Σέλλα: Αν δεις πως κάθεσαι πάνω σε σέλλα αλόγου, θα έχεις μία απρόσμενη επιτυχία.

Σεντόνια: Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις στο όνειρο σου σεντόνια, σημαίνει πως θα παντρευτείς, αν όμως είσαι παντρεμένη και δεις να πλένεις ή να απλώνεις σεντόνια γίνονται κουτσομπολιά εις βάρος σου.

Σεξ: Αν είσαι γυναίκα και δεις πως κάνεις έρωτα με άντρα, θα πάρεις χαρά, αν κάνεις έρωτα με γυναίκα περίμενε λύπες. Αν είσαι άντρας και δεις πως κάνεις έρωτα με γυναίκα θα πάρεις στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με συγγενικά σου πρόσωπα θα έχεις μεγάλες δυσκολίες στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.Το σεξ προϋποθέτει ερωτική έλξη. Αν ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ με κάποιον γνωστό σου, σημαίνει ότι ψάχνεις για περισσότερα ενδιαφέροντα γύρω από εκείνον, ενώ αν κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο, σημαίνει πως θέλεις να ταυτιστείς μαζί του. Επίσης το σεξ σημαίνει πως έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ότι αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Σέρνομαι: Αν στο όνειρο σου δεις ότι σέρνεσαι στη γη ή ότι σέρνεται άλλος θα έχεις για ένα διάστημα κακοτυχίες και θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή.

Σηκώνω/Σηκώνομαι: Αν ονειρευτείς πως σηκώνεις βάρος θα έχεις προβλήματα και θα χρειαστείς υπομονή για να τα ξεπεράσεις. Αν σηκώνεις κάποιον άνθρωπο θα χρειαστεί να δώσεις κάπου την βοήθεια σου, αν κάποιος άλλος σηκώνει εσένα θα πάρεις βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο.

Σημαία: Αν βλέπεις σημαία θα έχεις καλές ειδήσεις για υπόθεση που αγωνιάς. Αν την κρατάς την σημαία,και είσαι άντρας προαγωγή θα έχεις και τιμές. Αν είσαι όμως γυναίκα πρόσεξε γιατί θα σε κοροϊδεύουν για την επιπολαιότητα σου. Αν όμως άλλος κρατάει την σημαία το όνειρο έχει σημασία για εκείνον. Αν η σημαία κυματίζει σου σπίτι σου ή σε άλλο κτίριο θα έχεις πολλές διασκεδάσεις. Αν ή σημαία είναι ξένης χώρας κάποιο πρόβλημα θα έχει η χώρα σου.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:44 | Δημοσίευμα # 42
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Σιντριβάνι: Όπως και να δεις στον ύπνο σου το σιντριβάνι, σημαίνει ότι από εκεί που δεν το περιμένεις θα εμφανιστεί στη ζωή σου ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας που δεν θα μπορέσεις να του αντισταθείς. Προσοχή μονάχα αν ήδη υπάρχει κάποιος δεσμός ή γάμος στη ζωή σου, γιατί τότε σίγουρα θα τα μπλέξεις αρκετά!

Σιτάρι: Αν βλέπεις πολύ σιτάρι, φίλοι σου θα σου φέρουν καλές ειδήσεις, αν αλέθεις εσύ σιτάρι ευχάριστη ερωτική περιπέτεια θα έχεις. Αν τρως σιτάρι ευχάριστες διακοπές θα κάνεις, αν είναι ωμό τότε θα έχεις στεναχώρια ή και θάνατο φίλου σου. Αν σπέρνεις σιτάρι ή θερίζεις ή καλλιεργείς μπορεί τώρα να κοπιάζεις αλλά θα ανταμειφθείς πολύ για αυτό.

Σκάλα: Αν στο όνειρο σου δεις πως ανεβαίνεις σκάλα θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου, αν όμως την κατεβαίνεις θα περάσεις κάποιες άτυχες καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Σκάφη: Αν δεις στον ύπνο σου πως αγοράζεις σκάφη θα πάει καλά η δουλειά σου, αν σου δίνουν σκάφη θα πάρεις βοήθεια από κάποιον για θέματα που σε απασχολούν.

Σκιά: Αν κάθεσαι κάτω από τη σκιά δέντρου θα πάρεις χαρά στη δουλειά σου και ικανοποίηση για προσπάθειες που έχεις κάνει εδώ και καιρό.

Σκλάβος: Αν στο όνειρο σου δεις πως έχεις σκλάβους σημαίνει ότι μετά από μία δύσκολη οικονομικά περίοδο θα αρχίσεις να έχεις άνοδο, αν δεις πως εσύ είσαι σκλάβος κάποιο δυσάρεστο γεγονός θα σε στεναχωρήσει.

Σκοινί: Αν ονειρευτείς πως κρατάς σχοινί και προσπαθείς κάπου να ανέβεις θα έχεις επιτυχία, αν με το σχοινί κατεβαίνεις, θα έχεις ατυχίες σε ότι θέλεις να επιτύχεις.

Σκόνη: Αν το σπίτι σου το δεις να είναι γεμάτο σκόνη, θα έχεις φιλονικίες και εντάσεις με την οικογένεια σου. Αν ονειρευτείς ότι μπαίνει στα μάτια σου σκόνη θα πάρεις μία στενάχωρη είδηση. Αν ένα σύννεφο σκόνης σηκώνεται μπροστά σου, θα έχεις προβλήματα με τη δουλειά σου.

Σκοπευτήριο: Αν δεις πως είσαι σε σκοπευτήριο και πετυχαίνεις στόχους, θα έχεις επιτυχία σε μία νέα δουλειά που σκέφτεσαι να κάνεις, αν δεν πετυχαίνεις το στόχο σου θα υπάρξουν αναποδιές στη δουλειά σου από απροσεξία δική σου.

Σκοπιά: Αν στο όνειρο σου δεις πως κάνεις σκοπιά, σημαίνει πως θα κάνεις αρκετές προσπάθειες και θα κουραστείς για να έχεις επιτυχία στο θέμα που σε απασχολεί. Αν δεις στρατιώτες να κάνουν σκοπιά να προσέχεις γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια σε θέματα δουλειάς.

Σκόρδο: Αν δεις πως φτιάχνεις σκορδαλιά πολύ γρήγορα θα στεναχωρηθείς από ένα οικογενειακό πρόβλημα που δύσκολα θα ξεπεραστεί. Αν απλά δεις σκόρδα στο όνειρο σου θα πάρεις μία μικρή στενοχώρια όπου θα την ξεπεράσεις γρήγορα.

Σκορπιός: Αν βλέπεις σκορπιό πρόσεξε γιατί έχεις πολλούς εχθρούς οι οποίοι χρησιμοποιούν κακούς τρόπους για να σε βλάψουν. Αν σε δαγκώσει σκορπιός κάποιος εχθρός σου θα σε βλάψει οικονομικά και ηθικά για το οποίο θα υποφέρεις χρόνια.

Σκοτάδι: Αν δεις πως είσαι μέσα σε σκοτάδι θα πάρεις μικρή στενοχώρια, αν περπατάς σε σκοτάδι εύκολα σημαίνει πως θα ξεπεράσεις δυσκολίες που θα σου τύχουν, αν είσαι σε σκοτάδι και περπατάς με δυσκολία θα σου τύχουν στενοχώριες και προβλήματα που θα αναγκαστείς να τα βγάλεις πέρα χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Σκουλαρίκια: Αν δεις πως φοράς χρυσά σκουλαρίκια, θα έχεις τσακωμούς στο σπίτι σου ή θα πάρεις στενάχωρη είδηση. Αν τα σκουλαρίκια είναι ασημένια ή διαμαντένια θα έχεις κάποια προβλήματα που θα σε στεναχωρήσουν, αν βγάζεις τα σκουλαρίκια από τα αυτιά σου τότε θα ξαλαφρώσεις από έννοιες που έχεις.

Σκούπα: Αν στο όνειρο σου δεις πως σκουπίζεις, σημαίνει πως θα βάλεις σε τάξη και θα ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, αν απλά δεις σκούπα, θα έχεις στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Σκούφος: Αν φοράς σκούφο θα πάρεις στενοχώρια και απογοήτευση για κάτι που ήσουν σίγουρος πως θα γίνει. Αν δεις ότι κάποιος σου φορά σκούφο, πρόσεχε γιατί θα σε ξεγελάσουν σε οικονομικά θέματα.

Σκύλος: Ο σκύλος στο όνειρο σημαίνει αγάπη και φιλία, ειδικά αν ο σκύλος είναι δικός σας ή άγνωστος που σας ακολουθεί υπάκουα ή είναι χαρούμενος. Αν είναι λευκός και φιλικός σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στον έρωτα. Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις τη συμβουλή ανθρώπων που θέλουν το καλό σου. Όμως αν ο σκύλος είναι άγριος προμηνύονται καυγάδες. Αν σας δαγκώσει, θα καυγαδίσετε με το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι μαύρος θα έχετε μεγάλα προβλήματα. Αν δείτε καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, προμηνύεται αρρώστια ή ταλαιπωρία. Αν ακούσετε σκύλο να ουρλιάζει προμηνύεται κίνδυνος και να προσέχετε από ατυχήματα. Αν σκοτώνετε σκύλο θα σας βρει καταστροφή και αν ο σκύλος είναι ψόφιος θα σας βρει ζημιά και στενοχώρια.

Σπαθί: Αν ονειρευτείς σπαθί θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις από δικά σου πρόσωπα, αν κρατάς το σπαθί σημαίνει πως θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου κέρδη και καλή υγεία.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:45 | Δημοσίευμα # 43
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Σπυριά: Αν δεις πως έχεις σπυριά στο κορμί σου θα έχεις ατυχίες που θα σου δώσουν στενοχώρια, αν τα σπυριά σε πονούν θα απογοητευτείς από άτομο που του έχεις εμπιστοσύνη.

Σπηλιά: Αν στο όνειρο σου δεις καθαρή και φωτεινή σπηλιά θα πάρεις χαρά και θα έχεις ευτυχία στη ζωή σου, αν είναι σκοτεινή θα πάρεις στενοχώρια, αν μέσα στη σπηλιά υπάρχουν φίδια, πρόσεχε γιατί έχεις εχθρούς.

Σπίτι: Ένα σπίτι ωραίο και σε καλή κατάσταση, σημαίνει πως θα προκύψουν ευχάριστα γεγονότα σ’ εσένα και την οικογένειά σου. Αν δεις ένα μικρό ή και κλειστό σπίτι, σημαίνει ότι θα στεναχωρηθείς με την απομάκρυνση κάποιον φίλων σου. Αν ονειρευτείς κατεστραμμένο σπίτι, σημαίνει πως θα νιώσεις κάποια απώλεια. Επίσης αν δεις πως επιστρέφεις στο παλιό σου σπίτι, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείς για θέματα υγείας, αλλά σύντομα θα μάθεις ευχάριστα νέα. Αν δεις πως χτίζεις δικό σου σπίτι, σημαίνει πως θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα, που θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο.

Σπόρος: Αν κρατάς στα χέρια σπόρους σιταριού και θες να σπείρεις, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν κρατάς σπόρους λαχανικών πρόσεχε γιατί μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδηλώσεις επιπόλαιη και κακή συμπεριφορά που θα σε μπλέξει σε μπελάδες.

Σπουργίτι: Αν στο όνειρο σου δεις σπουργίτια σημαίνει πως έχεις ανθρώπους που σε ζηλεύουν.

Σταγονόμετρο: Αν δεις πως αγοράζεις σταγονόμετρο θα έχεις προβλήματα στα οικονομικά σου, αν είσαι ερωτευμένος-η και δεις σταγονόμετρο, η σχέση σου δεν θα κρατήσει πολύ γιατί τα αισθήματα δεν θα είναι δυνατά.

Στάμνα: Αν η στάμνα που δεις στο όνειρό σου είναι γεμάτη νερό θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου, αν όμως δεις άδεια στάμνα ή την σπας πρόσεχε γιατί θα έχεις ατυχίες και προβλήματα.

Στάβλος: Αν στο όνειρο σου δεις ότι κτίζεις στάβλο θα έχεις χαρές και επιτυχία στη δουλειά σου, αν μπαίνεις σε στάβλο θα πάρεις αγάπη και εκτίμηση από ανθρώπους δικούς σου, αν ο στάβλος έχει άλογα θα έχεις επιτυχία σε ότι επιθυμείς.

Σταυρός: Αν απλά δεις σταυρό θα περάσεις ένα διάστημα με δυσκολίες, αν φοράς χρυσό σταυρό θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια. Αν ονειρευτείς ότι προσεύχεσαι και ότι κάνεις το σταυρό σου θα πάρεις ανακούφιση γιατί θα λύσεις κάποια προβλήματα που έχεις.

Σταφίδα: Αν δεις στον ύπνο σου ώριμη ή άγουρη σταφίδα, έχεις να πάρεις πίκρες και απογοητεύσεις. Αν τρως σταφίδες θα πάρεις απογοήτευση στα αισθηματικά σου.

Σταφύλια: Αν στο όνειρο σου δεις ώριμα σταφύλια θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου, ευτυχία και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν τρως χαλασμένα και ξινά σταφύλια θα καβγαδίσεις με ανώτερο σου στη δουλειά. Αν πατάς σταφύλια για να κάνεις μούστο θα κάνεις καβγάδες με άτομα όμως ο θυμός σου θα κρατήσει λίγο.

Στάχτη: Αν βλέπεις στάχτες κάποιος θα σου στείλει ένα γράμμα με πολύ άσχημα νέα. Μπορεί όμως να σημαίνει ότι δεν φέρεσαι σωστά και η συμπεριφορά σου είναι άσχημη και θα κάνεις πολλούς εχθρούς. Αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς πολύ μεγάλο άντρα. Αν ρίχνεις στάχτες σε κάποιον άλλο, πρόσεξε γιατί είσαι απατεώνας.

Στέγη: Αν η στέγη είναι καλοφτιαγμένη και γερή θα έχεις ηρεμία και ευτυχία στο σπίτι σου, αν όμως δεις τη στέγη του σπιτιού σου να είναι χαλασμένη θα πάρεις στενοχώρια. Αν επιδιορθώνεις τη στέγη του σπιτιού σου, θα βρεις λύση σε θέματα που σε απασχολούν.

Στέρνα: Αν στο όνειρο σου δεις πως πέφτεις σε στέρνα κάποιος θα σε συκοφαντήσει, αν η στέρνα έχει καθαρό νερό, κάποιες συκοφαντίες εναντίον σου θα γίνουν αλλά δεν θα σε επηρεάσουν καθόλου.

Στεφάνι/Στέφανα: Αν βλέπεις ότι στεφανώνεις κάποιον, κάποιος θα ζητήσει την βοήθεια σου και πρέπει να του την δώσεις ή σε κάποιον άνθρωπο που έκανες καλό θα φανεί αχάριστος.Αν δεις ότι σε στεφανώνουν, με λουλούδια θα ακούσεις πράγματα ευχάριστα ή ίσως και προαγωγή και αν είσαι ανύπαντρος καλό γάμο.Αν σου βάζουν στο κεφάλι στέφανο από ελιά και είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο με ωραία και καλή γυναίκα.Αν το στεφάνι είναι με αγκάθια θα σου κάνουν μεγάλο κακό οι εχθροί σου. Αν είναι από χρυσό, επιτυχία στις δουλειές σου καλούς και ειλικρινείς φίλους. Αν είναι από δάφνη, σημαίνει ασθένεια.

Στήθος: Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι έχεις πλούσιο και ωραίο στήθος, ο κόσμος σε αγαπά και σε θαυμάζει. Αν βλέπεις ότι το στήθος σου είναι άσχημο και αδύνατο θα κατηγορηθείς για κάτι,ή θα στεναχωρηθείς για κάτι. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι έχεις στήθος γυναίκας πρόσεχε γιατί είσαι δειλός και τεμπέλης και θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Αν δεις ότι χτυπήθηκες στο στήθος θα έχεις καινούρια ερωτική σχέση, αν όμως έχουν πληγές θα αρρωστήσεις. Αν δεις ότι έχεις πολλά στήθη πρόσεχε γιατί θα απατήσεις τον άντρα σου και θα μαθευτεί.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:46 | Δημοσίευμα # 44
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Στήλη: Αν στο όνειρο σου δεις κτίριο με πολλές στήλες θα γνωρίσεις σημαντικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου, αν δεις αρχαίες στήλες θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου, αν φτιάχνεις στήλες θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου.

Στοά: Αν δεις στον ύπνο σου στοά, θα πικραθείς από την συμπεριφορά δικών σου ανθρώπων.

Στόμα: Αν στο όνειρο σου δεις πως το στόμα σου είναι μεγάλο και άσχημο θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου, αν δεις το στόμα σου να είναι μικρό θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.

Στραγάλια: Αν ονειρευτείς πως τρως στραγάλια θα μάθεις κάποια νέα που θα σε στεναχωρήσουν, αν δεις άλλον να τα τρώει κάποιος θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει.

Στρατιώτης: Αν απλά δεις στρατιώτη, κάποιος θα ζητήσει την βοήθεια σου, αν δεις να είσαι σε στρατώνα μαζί με άλλους στρατιώτες θα περάσεις προβλήματα και στενοχώριες.

Στρώμα: Αν δεις καινούριο στρώμα θα πάρεις μία ανάσα στα οικονομικά σου και θα πάρεις χαρά, αν το στρώμα είναι παλιό και βρώμικο σε περιμένουν στενοχώριες.

Σύκα: Αν βλέπεις συκιά γεμάτη με σύκα θα αποκτήσεις κάποια κέρδη αλλά με πολλούς κόπους, αν είναι ξεραμένη πρόσεχε γιατί θα χρεοκοπήσεις. Αν βλέπεις χαλασμένα σύκα πάνω στη συκιά πρόσεχε γιατί θα αποκτήσεις κέρδη με ατιμία και θα αποκαλυφθεί. Αν είναι σκουληκιασμένη θα χάσεις μια υπόθεση την οποία είχες σίγουρη ότι θα κερδίσεις. Αν τρως σύκα, αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και θα αποτύχεις.Αν αγοράζεις σύκα οι ιδέες κάποιου προσώπου θα σε ωφελήσουν πολύ για να αποκτήσεις κέρδη. Αν ανεβαίνεις στη συκιά για να κόψεις σύκα για να φας, πρόσεξε γιατί από την τεμπελιά σου θα χάσεις πολλά. Αν προσφέρεις σύκα σε γυναίκα πρόσεξε γιατί από τον έρωτα της θα καταστραφείς.

Συμβολαιογράφος: Αν στο όνειρο σου δεις συμβολαιογράφο να έρχεται σπίτι σου κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί, αν δεις πως είσαι εσύ συμβολαιογράφος θα σου δοθεί η ευκαιρία για να έχεις ένα επιπλέον οικονομικό όφελος από τη δουλειά σου.

Συνάδελφος: Αν δεις στον ύπνο σου κάποιον συνάδελφο σου σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα θέσεις έναν νέο στόχο για τα επαγγελματικά σου και θα πιεστείς αρκετά για να τον κατακτήσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ανταγωνισμό και να αγχωθείς για το μέλλον της καριέρας σου.

Συναναστροφή: Αν βρίσκεσαι σε συναναστροφή μεταξύ συγγενών και φίλων θα μάθεις χαρούμενα νέα, αν υπάρχουν μαζί και άγνωστοι άνθρωποι κουτσομπολιά γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

Σύννεφα: Αν στο όνειρο σου δεις άσπρα σύννεφα θα πάρεις χαρά και θα έχεις ηρεμία στη ζωή σου, αν είναι γκρίζα έχεις να περάσεις στενοχώριες.

Σύνταγμα: Αν δεις σύνταγμα στρατού να περνά από μπροστά σου θα πάρεις χαρούμενα νέα και κάποιος που έχει καλή επαγγελματική θέση θα σε βοηθήσει, αν δεις ότι είσαι στρατιωτικός και να ανήκεις στο σύνταγμα θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου.

Σφάζω: Αν δεις ότι σε σφάζουν θα χάσεις κάποιον στενό συγγενή ή φίλο, αν είσαι γονιός και δεις ότι σε σφάζουν κάτι κακό θα πάθει κάποιο παιδί σου, αν είσαι ερωτευμένος/η θα σε προδώσει το ταίρι σου. Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη θα κάνεις κάτι κακό και θα χάσεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν εσύ σφάζεις κάποιον, μάσα στην οικογένεια σου θα γίνει κάποιος γάμος στον οποίο εσύ δεν θα είσαι σύμφωνος.

Σφήκες: Αν δεις πολλές σφήκες μαζί στο σπίτι σου και είσαι ανύπαντρος θα κάνεις ένα πολύ κακό γάμο, αν είσαι παντρεμένος η γυναίκα σου θα μπλέξει με άσχημες παρέες και θα πάθει κακό. Αν σε τσιμπάνε οι σφήκες μεγάλες καταδρομές από τους εχθρούς σου. Αν τις δεις αλλού εκτός σπιτιού ή θα χάσεις αγαπημένο σου άτομο ή θα μπλέξεις με κακούς ανθρώπους και θα συκοφαντηθείς για λάθη άλλων.

Σφραγίδα: Αν δεις πως φτιάχνεις σφραγίδα θα ακούσεις καλά λόγια για την συμπεριφορά και την εργατικότητα σου, αν βάζεις εσύ σφραγίδα, κάποιο μυστικό που το γνωρίζεις θα διαρρεύσει.

Σφυρίζω: Αν ονειρευτείς πως σφυρίζεις θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση στα αισθηματικά σου, αν όμως δεις άλλους να σφυρίζουν θα πάρεις δυσάρεστες ειδήσεις.

Σφυρί: Αν δεις πως σε χτυπάνε με σφυρί θα μάθεις σημαντικά νέα, αν εσύ χτυπάς με σφυρί κάποιον θα έχεις δυσκολίες και ατυχίες που η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική σου.

Σκίζω: Αν στο όνειρο σου δεις πως σκίζεις τα ρούχα σου, θα έχεις καβγάδες και εντάσεις όμως θα καταφέρεις να απαλλαγείς από προβλήματα και δυσκολίες που έχεις στη ζωή σου. Αν σκίζεις επιστολές και χαρτιά, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις.

Σωσίβιο: Αν ονειρευτείς πως πέφτεις στη θάλασσα φορώντας σωσίβιο θα απαλλαγείς από δυσάρεστες καταστάσεις, αν κρατάς το σωσίβιο στα χέρια, σημαίνει ότι τρέφεις ελπίδες και όνειρα που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.


Woman-Life
 
woman-life

Ημερομηνία: Δευτέρα, 18-11-2013, 23:57 | Δημοσίευμα # 45
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ταβάνι: Αν το ταβάνι του δωματίου σου το βλέπεις ψηλό και ωραίο, θα πραγματοποιηθούν οι ελπίδες σου, ή θα πάρεις προαγωγή. Ακόμα μπορεί να έχεις καλές ειδήσεις ή να σε επαινούν με τον χαρακτήρα σου. Αν είναι χαμηλό και σε πνίγει τότε θα συμβούν τα αντίθετα. Αν πέφτει και σε πλακώνει το ταβάνι θα ακούσεις κακολογίες για το άτομο σου άδικες, ή άνθρωποι που σου έχουν δανείσει λεφτά θα σου φερθούν άσχημα, ή αντίπαλοι σου θα σε πικράνουν στην δουλειά σου.

Τάβλι: Αν ονειρευτείς πως παίζεις τάβλι να προσέχεις γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει.

Τάμα: Αν στο όνειρο σου δεις πως έχεις κάνει τάμα και το πηγαίνεις στην εκκλησία, θα έχεις επιτυχία και χαρά σε όλες τις υποθέσεις σου.

Ταξίδι: Αν κάνεις ταξίδι με πλοίο και η θάλασσα είναι ήρεμη, θα έχεις επιτυχία στα επαγγελματικά σου, αν όμως ταξιδεύεις με φουρτούνα θα έχεις προβλήματα και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες.

Ταύρος: Αν δεις πως έχεις καβαλικέψεις έναν ταύρο θα έχεις ευτυχία και κοινωνική άνοδο, αν απλά τον βλέπεις θα έχεις υγεία και επιτυχία σε οικονομικά θέματα.

Τάφος: Αν δεις πως πέφτεις μέσα σε τάφο θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια, αν σε έχουν βάλει μέσα σε τάφο και ανασταίνεσαι θα έχεις υγεία και ευτυχία.

Ταχυδρόμος: Αν στο όνειρο σου δεις ταχυδρόμο θα πάρεις κάποια είδηση ,αν φορά άσπρα ρούχα η είδηση θα είναι χαρούμενη, αν είναι βρώμικος και αξύριστος θα πάρεις είδηση στενάχωρη.

Ταψί: Αν στο όνειρο σου δεις ταψί γεμάτο φαγητό θα έχεις επιτυχία στα οικονομικά σου. Αν το ταψί είναι άδειο να περιμένεις στενοχώριες, αν το ταψί έχει μέσα κρέας οι στενοχώριες που θα πάρεις θα είναι περαστικές, αν έχει ψάρια θα πάρεις λαχτάρα από γεγονός που θα μάθεις.

Τείχος: Αν δεις τείχος γκρεμισμένο , μία επιθυμία σου δεν θα γίνει πραγματικότητα. Αν απλά βρίσκεσαι μπροστά σε τείχος θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου.

Τελετή: Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε χαρούμενη τελετή θα πάρεις χαρά και θα έχεις επιτυχία, αν παρακολουθείς στενάχωρη τελετή ή κηδεία η μνημόσυνο θα έχεις καθυστερήσεις και προβλήματα στη δουλειά σου.

Τελωνείο: Αν δεις στο όνειρο σου πως είσαι μέσα σε τελωνείο να προσέχεις τα οικονομικά σου γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και δεν θα ξέρεις πώς να την ξεπεράσεις.

Τζάκι: Αν το τζάκι είναι αναμμένο και έχει φωτιά με φλόγες θα έχεις χαρά στο σπίτι σου και χρήματα, αν δεις το τζάκι να είναι σβησμένο και να έχει στάχτες θα έχεις εμπόδια και στενοχώριες, ενώ αν δεις το τζάκι να είναι γκρεμισμένο θα έχεις ατυχίες σε οικονομικά.

Τζάμια: Αν δεις πως βρίσκεσαι σε δωμάτιο και τα τζάμια είναι καθαρά σημαίνει πως έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε αγαπούν. Αν τα τζάμια του σπιτιού σου είναι θολά θα έχεις στενοχώριες, ενώ αν δεις τζάμια σπασμένα να προσέχεις γιατί θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου.

Τζίτζικας: Αν ακούς τζιτζίκια να τραγουδούν σημαίνει πως έχεις εχθρούς που δεν θα μπορέσουν να σε πειράξουν, αν απλά δεις τζιτζίκια θα στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά δικού σου προσώπου.

Τηγάνι/Τηγανίζω: Αν στο όνειρο σου δεις τηγάνι θα πάρεις πίκρα, αν το τηγάνι είναι άπλυτο σε περιμένουν βάσανα αρκετά όπου για αυτά θα έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης και εσύ εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου.

Τηγανίτες: Αν δεις τηγανίτες στον ύπνο σου θα μάθεις για άσχημα λόγια που λέγονται για σένα, αν τρως τηγανίτες θα πικραθείς γιατί από άνθρωπο που δεν το περιμένεις για θα μάθεις ότι σε κακολογεί.

Τιμόνι: Αν απλά δεις τιμόνι στο όνειρο σου θα σου τύχει κάτι πολύ καλό, αν σου εμπιστεύονται τιμόνι αυτοκινήτου ή πλοίου θα έχεις άνοδο στη δουλειά σου.

Τοκετός: Αν στο όνειρο σου δεις πως γεννάς θα ανακουφιστείς από προβλήματα που έχεις. Αν παρακολουθείς τοκετό θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις, αν εσύ βοηθάς σε τοκετό θα δώσεις την βοήθεια σου σε φιλικό σου πρόσωπο.

Τουφέκι/Τουφεκίζω: Αν ονειρευτείς πως κρατάς τουφέκι θα έχεις επιτυχίες, αν απλά το βλέπεις θα έρθεις σε ρήξη με συγγενικό σου πρόσωπο.


Woman-Life
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ονειροκρίτης
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats