Πέμπτη
28-03-2024
15:50
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Το δικό μας "Βιβλίο Συνταγών" - ΦΟΡΟΥΜ »

· Αρχική σελίδα του site
· Αρχική σελίδα του φόρουμ
· Νέα δημοσιεύματα · Μέλη
· Κανόνες · Αναζήτηση · RSS


  • Page 1 of 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ » ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ » Το δικό μας "Βιβλίο Συνταγών"
Το δικό μας "Βιβλίο Συνταγών"
woman-life

Ημερομηνία: Τετάρτη, 09-06-2010, 20:23 | Δημοσίευμα # 1
Πλατινένιο Admin

Δημοσιεύσεις: 2513
Δωράκια: 6
Σεβασμός: 5

Offline
Ας φτιάξουμε το δικό μας "Βιβλίο Συνταγών"

Κοινώς μοιραζόμαστε διάφορες συνταγές ... εύκολες και δύσκολες, με φωτογραφία και χωρίς!

PS: Οι ποιο πετυχημένες συνταγές με φωτογραφία μπορούν να δημοσιευτούν και στο site εάν επιθυμείτε!


Woman-Life
 
ζουμπι

Ημερομηνία: Τετάρτη, 09-06-2010, 20:23 | Δημοσίευμα # 2
Αρχάριο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 5
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
Σας παραθετω μια συνταγη που τη φτιαχνω συχνα κ αφηνω να τη δοκιμασετε κ να μου πειτε εσεις αν ειμαι καλη μαγειρισσα wink

Γαριδομακαροναδα

Υλικα:
1 πακετο μακαρονια Νο 6
1 κιλο γαριδες μεγαλες
1 κουτι ντοματακι ψιλοκομμενο
1/2 βαζακι σαλτσα knor την ιταλικη με βασιλικο
1 κρεμμυδι
1 σκελιδα σκορδο
λαδι
αλατι,πιπερι
1/2 κουταλακι βασιλικο
1 κουταλια βουτηρο
1/2 ποτηρακι του κρασιου ουζο
μαιντανο

Εκτελεση:
Βραζουμε τις γαριδες με λιγο αλατι (εγω τις προτιμω οπως ειναι με το τσοφλι).Μολις βρασουν (10'-15' λεπτα),τις βγαζω απ'την κατσαρολα,σουρωνω το ζουμι,το ξαναριχνω στην κατσαρολα κ μεσα εκει αφου παρει βραση,ριχνω τα μακαρονια κ τα βραζω.Μολις ειναι ετοιμα τα καιω με λιγο βουτηρο.Σε ενα φαρδυ κ βαθυ τηγανι βαζω λιγο λαδι κ τσιγαριζω το κρεμμυδακι.Μολις μαραθει,ριχνω τις γαριδες.Τις αφηνω κανα 3' να σωταριστουν κ τις σβηνω με το ουζο.Ριχνω το ντοματακι κ τη βαση σαλτσας knor.Αλατι,πιπερι,το βασιλικο,το μαιντανο,λιγο νερακι κ αφηνω να παρουν 2-3 βρασεις.Σερβιρουμε αμεσως,εγω τριβω κ τυρακι(κεφαλοτυρι),στο πιατο μου,κανονικα λενε οτι η γαριδομακαροναδα δεν θελει τυρι,αλλα ειναι θεμα γουστου!
Αυτη ειναι η συνταγη μου.Απλη,πολυ γνωστη κ 100% πετυχημενη.Ελπιζω να τη δοκιμασετε κ περιμενω γνωμες! biggrin

 
μπισκοτιτσα

Ημερομηνία: Κυριακή, 19-09-2010, 12:27 | Δημοσίευμα # 3
Φρέσκο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 19
Δωράκια: 0
Σεβασμός: 0

Offline
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ!!!!

Υλικά
1 βιτάμ soft
1 γιαουρτάκι στραγγιστό
1/2 κιλό αλευρι
λίγο αλάτι
250γρ. φέτα
1 αβγό
λίγο πιπέρι
3-4 φέτες γκούντα κομμένες σε κομματάκια

Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε τα 3 πρώτα υλικά να γίνει μια ζύμη μαλακή.
2. Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα σ΄ένα μπολ και τα προσθέτουμε και αυτά στη ζύμη.
3. Με βρεγμένα χέρια, πλάθουμε πιτάκια σε ότι σχήμα θέλουμε.
4. Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί, τοποθετούμε τα πιτάκια μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! (θα την έχετε ΣΙΓΟΥΡΑ!!!)

 
Ρανια

Ημερομηνία: Παρασκευή, 02-12-2011, 14:25 | Δημοσίευμα # 4
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Πανεύκολο και νόστιμο ψωμί
μια συνταγή που γίνεται γρήγορα, δεν απαιτεί χρόνο για ανέβασμα ζύμης και τα υλικά μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι συνεχώς.
Οποτε μας λείψει το ψωμί φτειάχνουμε σε μια ώρα biggrin

Υλικά
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500γρ)
1 μπυρα κρύα (από το ψυγείο) πράσινη
3 κουταλιές της σούπας λάδι
λίγο αλάτι (ένα κοφτό κουταλάκι γλυκού, ανάλογα με την προτίμηση)

σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και το λάδι. Τέλος την κρύα μπύρα ανακατώνοντας
Βλέπουμε τη ζύμη να αφρίζει
Εχουμε λαδώσει μια μακρόστενη φόρμα κέικ και ρίχνουμε τη ζύμη
Ψήνουμε σε 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο επί περίπου 45 λεπτά

Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συνταγή προσθέτοντας ένα αυγό, επίσης κομματάκια τυρί ή και ζαμόν ή σκέτα αρωματικά πχ ρίγανη, ακόμα καρύδια ή κρεμμύδια Πολλές παραλλαγές πάνω στην ίδια συνταγή βάσης


Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Παρασκευή, 02-12-2011, 16:07
 
Ρανια

Ημερομηνία: Παρασκευή, 02-12-2011, 14:31 | Δημοσίευμα # 5
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
ΚΕΙΚ 4/4 συνταγή του διάσημου Γάλλου μάγειρα Lenotre

εύκολη συνταγή για νοστιμότατο κέικ ( εγώ κάνω αυτό και σαν βασιλόπιττα), βέβαια είναι θρεπτικότατη cool αλλά καλό είναι ό,τι τρως να το απολαμβάνεις και ας το τρως λιγότερο συχνά biggrin

Αυστηρότατα ίση ποσότητα ζάχαρη, βούτυρο (φρέσκο), αυγά (τα ζυγίζω) και αλεύρι (είτε που φουσκώνει μόνο του είτε με το ανάλογο μπέικιν πάουντερ

Το κέικ ψήνεται σε 180 βαθμούς όσο για την ώρα είναι ανάλογη με την ποσότητα
Αν κάνετε 250 γρ θα βγει φορμα κέικ, αν 500 γρ από κάθε υλικό ή περισσότερο πρέπει να χρησιμοποιήσετε ταψάκι
Οταν κάνω αυτή τη συνταγή βασιλόπιτα χρησιμοποιώ ένα κιλό υλικά, βάζω και αμύγδαλα από επάνω και χρησιμοποιώ στρογγυλό ταψί μεγάλο, ψήνω δε επί μια ώρα


Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Παρασκευή, 02-12-2011, 16:08
 
Ρανια

Ημερομηνία: Παρασκευή, 02-12-2011, 16:27 | Δημοσίευμα # 6
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Αχλάδια στο κρασί
6-8 αχλάδια τύπου Κάιζερ ή Αμπάτε Φέτελ (όχι ώριμα και μεγάλα το μέγεθος γιατί στέκονται καλύτερα από ό,τι τα βουτυράτα)
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
200γρ ζάχαρη
1 ξυλαράκι κανέλα
μερικά ασπρισμένα αμύγδαλα
παχύρευστη κρέμα γάλακτος

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρασί και τη ζάχαρη
Πλένουμε τα αχλάδια, αφαιρούμε πρώτα το εσωτερικό του φρούτου με τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλειάκι και στη συνέχεια καθαρίζουμε τη φλούδα. Αν το κοτσανάκι τους είναι μικρό το αφήνουμε γιατί μετά στην πιατέλα δείχνει πολύ ωραία.
Τα ρίχνουμε ένα -ένα στη κατσαρόλα Προσθέτουμε και την κανέλα (προαιρετική, γιατί έτσι κι αλλιώς το κρασί δίνει ξεχωριστό άρωμα) Βράζουμε τα αχλάδια ανάλογα με το μέγεθος και τη σκληρότητά τους (από 40 λεπτά και πέρα) Τα τρυπάτε με ένα σουβλάκι ελαφριά και πρέπει να είναι τραγανά αλλά όχι ωμά. Τα αχλάδια παίρνουν ένα ωραίο ρουμπινί χρώμα)
Οταν είναι έτοιμα, τα τοποθετείτε όρθια σε μια ωραία γυάλινη πιατέλα (αναδεικνύει καλύτερα τα χρώματα). Ρίχνετε τα ασπρισμένα αμύγδαλα και περιχύνεται με το σιρόπι (δεν είναι δεμένο σα γλυκό του κουταλιού, αλλά σαν σιρόπι κομπόστας
Σερβίρετε σε ξεχωριστό μπώλ την κρέμα, η οποία είναι άγλυκη και μπαίνει στο μπωλ καθενός μετά το σερβίρισμα.
Η αντίθεση γλυκόξινου σιροπιού και άγλυκης κρέμας εξισορροπεί τη γεύση και αναδεικνύει το άρωμα του φρούτου
 
Ρανια

Ημερομηνία: Δευτέρα, 05-12-2011, 15:46 | Δημοσίευμα # 7
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
αγγουράκια τουρσί
Θα χρειαστούμε αγγουράκια βιολογικά
1 μπουκάλι άσπρο ξύδι
1/4 λ. νερό
1 κουταλιά κοφτή αλάτι
1 κουταλιά ζάχαρη
μάραθο
1 φύλλο δάφνης
μπαλάκια κέδρου (juniper berries)
Εχουμε έτοιμα πλυμένα και αποστειρωμένα γυάλινα βάζα
Πλένουμε καλά το φλούδι τους, τα κόβουμε στα 2 ή σε χονδρές φέτες και τα ρίχνουμε στο βάζο, έτσι ώστε να γεμίσει χωρίς πολλά κενά. Ρίχνουμε και το φύλλο δάφνης, τα μπαλάκια κέδρου και το μάραθο πλυμένο.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό, το ξύδι, το αλάτι και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει βράσει και λυώσει το αλάτι και η ζάχαρη περιχύνουμε τα αγγουράκια με το υγρό μέσα στο βάζο μέχρι το χείλος. Βιδώνουμε το καπάκι και αναποδογυρίζουμε το βάζο. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο. Σε 10 -15 μέρες είναι πολύ ωραία για κατανάλωση.
Αν θέλουμε να φυλάξουμε και άλλα βαζάκια για περισσότερο καιρό, αφού βιδώσουμε το καπάκι κάνουμε τη διαδικασία αποστείρωσης. Τα τοποθετούμε μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό που τα σκεπάζει και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά επί 20 λεπτά. Θα δουμε ότι το καπάκι κάνει ένα βαθούλωμα. Είναι έτοιμα
 
Ρανια

Ημερομηνία: Τρίτη, 06-12-2011, 18:04 | Δημοσίευμα # 8
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Ρώσικη σαλάτα ( μια συνταγή από τη Μολδαβία)

2 μεγάλες πατάτες βρασμένες με το φλούδι, ξεφλουδισμένες και κομμένες μικρά κυβάκια
1 κούπα βρασμένος αρακάς (ο ψιλός είναι τρυφερός)
4 βραστά σφικτά αυγά κομμένα σε κυβάκια ( ο κρόκος τρίβεται αλλά δεν πειράζει, θα μπεί όπως είναι με τα άλλα υλικά)
4-5 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε μικρά κυβάκια
2 λουκάνικα βραστά Φραγκφούρτης κομμένα σε κυβάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια (αν δε σας αρέσει το κρεμμύδι, μπορείτε να το παραλείψετε)
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά μουστάρδα και΄1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα

Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ και το αλατοπίπερο και ανακατώνετε καλά όλα τα υλικά με 2 πηρούνια.
Σε ένα άλλο ανακατώνετε τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα και με προσοχή σιγά σιγά και για αρκετή ώρα ενσωματώνετε τη μαγιονέζα με τη σαλάτα. Η τέχνη του ανακατώματος είναι σημαντική Μην ξεγελαστείτε και την κάνετε να κολυμπάει στη μαγιονέζα
 
Ρανια

Ημερομηνία: Πέμπτη, 08-12-2011, 15:07 | Δημοσίευμα # 9
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Μα ασυνήθιστη χειμωνιάτικη αλλά και δροσερή σαλάτα

αυτή η σαλάτα έχει προέλευση από τη Βόρεια Αφρική (Αίγυπτο κυρίως)

Πορτοκάλια (κυρίως αυτή την εποχή που ακόμα είναι ξυνούτσικα. Τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε ροδέλες εγκάρσια
Κρεμμύδια κόκκινα ή λευκά (Ζακύνθου) σε λεπτές φετούλες
λάδι, χυμό από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι
Αφού κόψετε τα πορτοκάλια σε φέτες μαζεύετε το ζουμί που τυχόν βγήκε
Σε μια σαλατιέρα βάζετε τις φέτες πορτοκάλλι και τις φέτες κρεμμύδι
Αναμιγνύετε το χυμό λεμονιού με το ζουμί από τα πορτοκάλια, αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε τη σαλάτα
Σας διαβεβαιώνω είναι γευστικότατη tongue
 
Ρανια

Ημερομηνία: Κυριακή, 11-12-2011, 11:14 | Δημοσίευμα # 10
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Καλαμάρια γεμιστά
Ανάλογα με το μέγεθός τους κανονίζουμε την ποσότητα ανά άτομο 1-2.

για 2 άτομα

4 καλαμάρια
1 μικρό κρεμμύδι
4 κουταλιές κοφτές της σούπας ρύζι
μαϊντανός, 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κουτάκι τοματάκια κονκασέ
1 ποτηράκι λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι

Αδειάζουμε τα καλαμαράκια (τα ποδαράκια τους τα βράζουμε λίγο και τα κρατάμε να κάνουμε με μια κονσέρβα μυδια μια νηστήσιμη μακαρονάδα)
Τα πλένουμε και τα βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι
Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι ροδίζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε τετραγωνάκια όσο μικρά γίνεται.Τέλος ρίχνουμε το σκορδάκι με προσοχή να μη μαυρίσει. Ρίχνουμε στη συνέχεια το κρασί, το ρύζι και το τραβάμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τον μαϊντανό και τη φρυγανιά, λίγο αλάτι (όταν έχει κρασί θέλει λιγότερο) και αν θέλουμε πιπέρι.
Με αυτή τη γέμιση γεμίζουμε με προσοχή τα καλαμαράκια να μην ξεχειλισουν γιατί όταν φουσκώσει το ρύζι θα σκάσουν
Κλείνουμε τη σακούλα με 2 οδοντογλυφίδες.
Ρίχνουμε στο ταψί τα κονκασέ τοματάκια και λίγο λάδι αλατίζουμε τη σάλτσα
Σκεπάζουμε το ταψάκι με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε 200 βαθμούς
 
Ρανια

Ημερομηνία: Δευτέρα, 12-12-2011, 16:46 | Δημοσίευμα # 11
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Χαμένο ψωμί
(ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό)

1/2 λίτρο γάλα
2 αυγά
50γρ ζάχαρη
1 φιαλίδιο βανίλια
100γρ βούτυρο
6 φέτες ψωμί του τοστ
κανέλα αν θέλετε
ζάχαρη άχνη

χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και τη βανίλια.
Μουλιάζετε μέσα στο μίγμα τις φέτες ψωμιού.
Τις στραγγίζετε ελαφριά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και μέσα εκεί ψήνετε και από τις δύο πλευρές τις φέτες μέχρι να ροδφίσουν . Οταν τις βγάλετε τις πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη. hands
 
martzak51

Ημερομηνία: Δευτέρα, 12-12-2011, 22:27 | Δημοσίευμα # 12
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Σάμαλι (νηστίσιμο γλυκό)

1 κούπα πορτοκαλόζουμο
2.1/3 κούπες σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό
1 κούπα νερό
1 κούπα ζάχαρη
1 μπέΪκιν
1 κουταλάκι σόδα
1/2 κουταλάκι αμμωνία
1/2 κουταλάκι μαστίχα κοπανισμένη
2 κουταλιές ξύσμα πορτοκαλιού
αμύγδαλα χαντροκοπανισμένα

Σιρόπι
2 κούπες ζάχαρη
1.1/2 κούπες νερό
μισό λεμόνι

Διαλύουμε την αμμωνία και την σόδα στο πορτοκαλόζουμο.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί ,γίνεται μία ωραία μάζα ,ρίχνουμε σε πυρέξ και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο περίπου 1 ώρα.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι και μόλις ψηθεί το γλυκό μας περιχύνουμε.Σιγά -σιγά το απορροφά και κόβουμε σε μπακλαβαδωτά κομμάτια
Πασπαλίζουμε με τα χοντροκομμένα καρύδια.
 
martzak51

Ημερομηνία: Δευτέρα, 12-12-2011, 22:39 | Δημοσίευμα # 13
Ασημένιο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 1235
Δωράκια: 7
Σεβασμός: 4

Offline
Μήλα τηγανητά

3/4 κούπας αλεύρι
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
1/8 κουταλάκι αλάτι
3/4 μπύρα (κουτάκι)
1/2 μαγιά
Ανακατεύουμε και αφήνουμε το χυλό μια περίπου ώρα.

Κόβουμε 3 μήλα σε στρογγυλές φέτες
Βουτάμε κάθε φέτα στο μίγμα του χυλού και τηγανίζουμε ΄μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και εν συνεχεία σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλλα.
Το ίδιο γίνεται με φέτες μπανάνας και ανανά...
 
Ρανια

Ημερομηνία: Τρίτη, 13-12-2011, 00:50 | Δημοσίευμα # 14
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
σαμαλι δεν έχω κάνει ποτέ Ευχαριστώ Μαρία Κάποια στιγμη θα το δοκιμάσω
αλλά και τα μήλα πρέπει νάναι νοστιμότατα, μαλιστα αν αντί για ζάχαρη βάλουμε γλυκαντικό μπορεί να φαγωθούν και από διαβητικούς. Ισως και χωρίς ζαχαρι με μέλι από επάνω όπως οι τηγανίτες


Τελευταία επεξεργασία από Ρανια - Τρίτη, 13-12-2011, 14:58
 
Ρανια

Ημερομηνία: Πέμπτη, 15-12-2011, 14:17 | Δημοσίευμα # 15
Χάλκινο Μέλος

Δημοσιεύσεις: 757
Δωράκια: 5
Σεβασμός: 2

Offline
Πένες με σάλτσα τόνου και πεπεροντσίνο

αυτό είναι το πιάτο των ιστιοπλόων Ισως επειδή είναι πανεύκολο και νοστιμότατο αλλά και τονωτικό. Τα υλικά είναι εύκολο να τα έχει κανείς στο ντουλάπι οπότε και όταν ταξιδεύει στο πέλαγος μπορεί να το ετοιμάσει. Επίσης το πεπεροντσίνο αλλά και η βότκα είναι τονωτικά θερμαντικά και βοηθάνε να αντιμετωπίσει ο οργανισμός τη θαλασσινή υγρασία.

υλικά

1 πακετάκι πένες (1/2 κιλο)
2 κονσέρβες τόνος λαδιού
2 κρεμμύδια
λάδι
1 κουτί τοματάκια κονκασέ
2 κουταλιές κοφτές πεπεροντσίνο
1 κουτάκι μικρό κρέμα γάλακτος
2 σφηνάκια βότκα
μερικές κουταλιές της σούπας παρμεζάνα (ανάλογα με την προτίμηση)

Θα χρειαστούμε μια κατσαρόλα για τα μακαρόνια και ένα βαθύ τηγάνι

Στο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και ροδίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες Ρίχνουμε τον τόνο στραγγισμένο , την τομάτα και το πεπεροντσίνο. Αφού βράσουν κρεμμύδια και τόνος και δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατώνουμε για ένα λεπτό, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη βότκα και την παρμεζάνα
Εχουμε βράσει τις πένες τις σουρώνουμε και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα

Μπορούμε βέβαια καθένας στο πιάτο του να ρίξει ακόμα παρμεζάνα, όπως και πεπεροντσίνο
 
ΦΟΡΟΥΜ » ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ » ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ » Το δικό μας "Βιβλίο Συνταγών"
  • Page 1 of 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Search:

Καινούρια Άρθρα

(15-01-2017) Είναι και κάτι πρωινά ...!!! | Ψυχολογία
(23-06-2016) 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις | Χρήμα, αγορά, οικονομία
(20-06-2016) Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο | Σούπες - Ζωμοί
(17-06-2016) Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της παραλίας | Μακιγιάζ και άρωμα
(14-06-2016) Δουλεύω στο σπίτι | Χτίζουμε καριέρα
(12-06-2016) Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα παιδιά σας | Γονείς και παιδιά

Κατασκευές βήμα βήμα
Μόνο για μέλη

Τέχνη Σερβιρίσματος
Μόνο για μέλη


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz
website stats