Τετάρτη
19-01-2022
15:16
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Άρθρα »
Site menu

Catalog categories
Άντρας vs γυναίκα
Έρωτες και σχέσεις
Έγγαμος βίος
Γονείς και παιδιά
Φίλοι και κοινωνία

Ενδιαφέρον

Κατασκευές βήμα-βήμα

Τέχνη Σερβιρίσματος

Ομορφιά βήμα-βήμα

* * *


Λέξεις κλειδιά

Κουτσομπολιό

Αρχική » Άρθρα » Σχέσεις - Οικογένεια » Έρωτες και σχέσεις

Ανανεώστε τον έρωτα σας την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
Φέτος δείτε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σαν μια ευκαιρία για να ανανεώσετε τον έρωτα σας και να δώσετε στην ερωτική σας σχέση την προσοχή και το σεβασμό που απαιτεί.

Ανανεώστε τον έρωτα σας περνώντας μια ρομαντική μέρα διαφορετική από τα συνηθισμένα. Φροντίστε τη μέρα αυτή να βγείτε όσο μπορείτε περισσότερο από τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και τα προβλήματα της, που όπως και να το κάνουμε μας έχουν κατακλύσει τον τελευταίο καιρό.

Έρωτας και ρουτίνα

Οι γυναίκες φημίζονται για την αγάπη τους για τις 14 Φεβρουαρίου. Έτσι, πολλοί άνδρες ακόμη και σήμερα, θεωρούν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια καθαρά γυναικεία γιορτή.

Εκείνη την ημέρα η αγάπη, το πάθος και ο ρομαντισμός υποτίθεται ότι είναι στην αιχμή τους. Οι άνδρες υποτίθεται ότι είναι πιο γοητευτικοί και οι γυναίκες υποτίθεται ότι γίνονται πιο εντυπωσιακές.

Αλλά, για πολλά ζευγάρια, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ακριβώς μια ακόμα ημέρα σαν τις τόσες που έχουν περάσει: ό,τι έχει γίνει στο πέρασμα των χρόνων, επαναλαμβάνεται ξανά. Οποιαδήποτε κορύφωση στον ενθουσιασμό είναι πιθανόν να υπάρχει μόνο για χάρη της ευγένειας, και γιατί έτσι επιβάλλουν οι συνθήκες.

Ο λόγος που τα τριαντάφυλλα είναι μαραμένα πριν από τη γιορτή αυτή, είναι επειδή πολλές σχέσεις είναι μαραμένες ήδη. Δεν υπάρχουν δημιουργικές προσπάθειες και σίγουρα δεν υπάρχουν νέες ιδέες που ανανεώνουν τον έρωτα. Υπάρχουν μόνο δύο ζωές που συνδέονται μεταξύ τους με τη δέσμευση και τη ρουτίνα. Και, το να γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μέρος της ρουτίνας.

Ανανεώστε τον έρωτα σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει αυτό όμως, ή τουλάχιστον να συνεχίσει να συμβαίνει. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πνεύμα και τον αέρα της αλλαγής και της ανανέωσης. Ιστορίες και ταινίες για αυτή τη γιορτή μιλούν συνήθως για ένα ζευγάρι του οποίου η σχέση φαίνεται να πηγαίνει προς μια κατεύθυνση, αλλά στη συνέχεια παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.

Εάν επιθυμείτε η σχέση σας να πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα την επιθυμία σας αυτή με αφορμή τη μέρα της 14ης Φεβρουαρίου. Λίγα πράγματα είναι τόσο αξέχαστα όσο οι σημαντικές αλλαγές σε μια σχέση. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για την επίτευξη αυτού του στόχου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πάρτε τον έλεγχο της γιορτής

Εάν ο σύντροφός σας είναι αυτός που κάνει συνήθως τα σχέδια, μπορείτε να ξεκινήσετε την αλλαγή από εκεί. Αυτή τη φορά αναλάβετε εσείς τον έλεγχο όλων των ρυθμίσεων και φροντίστε να απλώσετε ένα πέπλο μυστηρίου στις λεπτομέρειες της γιορτής.

Μην πείτε στο σύντροφό σας τι σκοπεύετε να κάνετε και προκαλέστε το ενδιαφέρον του με απροσδόκητους υπαινιγμούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα που να του λέτε τι θα πρέπει να φοράει, ή όχι.

Να είστε δημιουργικοί στα σχέδια σας για τις 14 Φεβρουαρίου

Φανταστείτε το βαθμό απογοήτευσης του συντρόφου σας, αν μετά από τόσο μυστήριο, αποκαλύψετε στο τέλος ένα βαρετό σχέδιο. Σκεφτείτε τι έχετε κάνει στο παρελθόν και τα πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ! Προσπαθήστε να περάσετε από το ένα άκρο στο άλλο και σκεφτείτε κάτι που θα έρθει σαν έκπληξη στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας.

Ότι και αν επιλέξετε θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του συντρόφου σας, γιατί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να περιοριστεί στα συνηθισμένα λουλούδια ή μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι με ταινίες και ένα ρομαντικό δείπνο.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσετε την αγάπη και το θαυμασμό σας για ένα άλλο πρόσωπο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα μεταξύ των δυο σας.

Αφιερώστε ολόκληρη τη μέρα στον έρωτα σας

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινά συνήθως αργά το βράδυ. Οι άνθρωποι διατηρούν το τακτικό πρόγραμμά τους και στη συνέχεια προσπαθούν να περάσουν καλά τις λίγες ώρες που μένουν πριν τον ύπνο.

Η πρώτη διαφορά που θα μπορούσατε να κάνετε αυτή τη φορά είναι να αφιερώσετε ολόκληρη την ημέρα για να γιορτάσετε τον έρωτά σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια ολοήμερη δραστηριότητα, πχ. μια εκδρομή ή μια μέρα αφιερωμένη στο άραγμα και τις αγκαλιές. Είναι απλά θέμα του τι κάνει τους δύο σας να αισθάνεστε καλά.

Αν έχετε παιδιά, φροντίστε να τα κρατήσει τη μέρα αυτή η γιαγιά τους ή κάποιος άλλος συγγενής. Αν εργάζεστε, πάρτε άδεια ολόκληρη τη μέρα ή τουλάχιστον από το μεσημέρι και μετά.

Φέτος χρησιμοποιήστε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Η μέρα των ερωτευμένων φέτος ας είναι μια ευκαιρία για να βγείτε από τη ρουτίνα και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Χωρίς να ξεχνάτε όμως ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε για τη σχέση και τον έρωτα σας όλο το χρόνο. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου διαρκεί μια μέρα μόνο, αλλά η σχέση σας διαρκεί πολλά-πολλά χρόνια!


Κατηγορία: Έρωτες και σχέσεις | Έγραψε: woman-life (12-02-2013) | Το διάβασαν: 1018

Άλλα άρθρα με θέμα σχέση, αγάπη, Άγιος Βαλεντίνος:

Καινούρια Άρθρα :

· Είναι και κάτι πρωινά ...!!!

· 5 Tips για οικονομικές καλοκαιρινές...

· Τοματόσουπα με καπνιστό λουκάνικο

· Τα 4 SOS τιπ για το μακιγιάζ της πα...

· Δουλεύω στο σπίτι

· Μην κάνετε αυτά τα λάθη μπροστά στα...

· Το φαρμακείο των καλοκαιρινών διακο...

· 40+ Πλεξούδες για το καλοκαίρι

· Η ζωή με σκύλο

· 10 ταξίδια που πρέπει να κάνεις πρι...

· Φτιάξε δικά σου πεντανόστιμα ferrer...

· 4 λάθη καλοκαιρινού μακιγιάζ

· Τα πρώτα 70 λεπτά του μωρού στον κό...

· 7 τύποι γυναικών που οι άντρες δε θ...

Συνολικά σχόλια: 0

Μόνο εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αφήνουν σχόλια.

[ Εγγραφή νέου μέλους | Είσοδος ]Σχόλια Καινούρια τεστ
 • Πώς εκδηλώνετε τον έρωτά σας? New

 • Τι είδους ζευγάρι είστε?

 • Θα ωριμάσετε επιτέλους?

 • Τα θέλω όλα εδώ και τώρα!

 • Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο?

 • Είστε στο σωστό επαγγελματικό δρόμο?
 • Login form
  Μπείτε στην παρέα μας!
  Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση στις κρυφές σελίδες!

  Όνομα :
  Κωδικός :

  Αναζήτηση Άρθρων


  Χρήσιμοι σύνδεσμοι


  Η αναδημοσίευση μπορεί να γίνει αν, και μόνο αν τηρηθούν οι όροι
  Copyright MyCorp © 2022 - Site managed by uCoz
  website stats