Πέμπτη
21-11-2024
16:14
Καλωσόρισες Επισκέπτης
RSS
 

Main Publisher Registration Login
Site menu

Ενδιαφέρον

Κατασκευές βήμα-βήμα

Τέχνη Σερβιρίσματος

Ομορφιά βήμα-βήμα

* * *


Λέξεις κλειδιά

Κουτσομπολιό

Σχόλια Καινούρια τεστ
  • Πώς εκδηλώνετε τον έρωτά σας? New

  • Τι είδους ζευγάρι είστε?

  • Θα ωριμάσετε επιτέλους?

  • Τα θέλω όλα εδώ και τώρα!

  • Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο?

  • Είστε στο σωστό επαγγελματικό δρόμο?

  • Αρχική » 2009 » Απρίλιος » 07

    Οι άνθρωποι που τρώνε περισσότερο κόκκινο και κατεργασμένο κρέας φαίνεται να έχουν ένα μέτρια αυξημένο κίνδυνο θανάτου από διάφορες αιτίες, μέσα σε μια περίοδο δέκα ετών, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

    Διαπιστώθηκε επίσης ότι η υψηλότερη κατανάλωση άσπρου κρέατος φαίνεται να σχετίζεται με ελαφρώς μειωμένο κίνδυνο θανάτου, ιδίως από καρκίνο.

    Το διάβασαν: 1165 | Ημερομηνία: 07-04-2009 | Σχόλια (0)

    Login form
    Μπείτε στην παρέα μας!
    Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση στις κρυφές σελίδες!

    News calendar
    «  Απρίλιος 2009  »
    ΚυρΔευΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    Αναζήτηση Ειδήσεων


    Χρήσιμοι σύνδεσμοι



    Copyright MyCorp © 2024
    Site managed by uCoz
    website stats