Υλικά: 135 γρ. μαύρο τσάι 135 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 0,5 χυμό λεμονιού 4 κ. σούπας κονιάκ ζάχαρη μοσχοκάρυδο Εκτέλεση: Φτιάχνουμε μαύρο τσάι. Ύστερα βάζουμε σε μια κατσαρόλα το είδη έτοιμο τσάι, χυμό πορτοκάλι, χυμό λεμόνι και περιμένουμε μέχρι να φτάσει στη βράση αλλά, πριν αρχίσει να βράζει το κατεβάζουμε από το μάτι. Ουσιαστικά το τσάι του Παρισιού είναι είδη έτοιμο. Τώρα το βάζουμε σь ένα ζεστό μπολ και προσθέτουμε λίγο κονιάκ και ζάχαρη. Πριν σερβίρετε ρίξτε λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο.
|