Δύο σοκολατένια, γλυκά και παγωμένα ροφήματα "Choco-Ice Blend" … γι’ αυτούς που το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ!
Mocha Raspberry Breezer
Συστατικά: 30 ml espresso 150 ml φρέσκο κρύο γάλα 35 γρ. λευκή σοκολάτα 20 ml σιρόπι βατόμουρο 1 σέσουλα πάγο
Εκτέλεση: 1. Προσθέτουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά με τη σειρά που αναφέρονται, δηλαδή γάλα, espresso, σιρόπι βατόμουρο, λευκή σοκολάτα και τέλος τον πάγο. 2. Αναδεύουμε για 15-20 δευτερόλεπτα έως ότου δημιουργηθεί μια γρανιτένια "sorbet" υφή στο ρόφημά μας. 3. Σερβίρουμε σε γυάλινο ποτήρι 350 ml. | Hazel Choco Delight
Συστατικά: 30 γρ. σοκολάτα 180 ml φρέσκο γάλα 20 ml κρέμα φουντουκιού (σιρόπι) 1 κουταλάκι του γλυκού σταφίδες 1 σέσουλα πάγο
Εκτέλεση: 1. Προσθέτουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά με τη σειρά: γάλα, σοκολάτα, σιρόπι φουντούκι, σταφίδες και τέλος τον πάγο. 2. Αναδεύουμε για 15-20 δευτερόλεπτα έως ότου δημιουργηθεί μια γρανιτένια "sorbet" υφή στο ρόφημά μας. 3. Σερβίρουμε σε γυάλινο ποτήρι 400ml. 4. Τέλος γαρνίρουμε με μια ροζέτα σαντιγί. |
Coffee Lovers Editors & Trainers
|