Υλικά:
3 φλιτζάνια γάλα 1/2 φλιτζάνι χυμό βύσσινο 1 κουταλιά της σούπας λικέρ βύσσινου (ή άλλου φρούτου) 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4-3 κουταλιές της σούπας κακάο
Προετοιμασία:
1. Ανακατεύουμε το κακάο με τη ζάχαρη και τα διαλύουμε με 3 κουταλιές της σούπας ζεστό γάλα. 2. Ύστερα στο μείγμα αυτό προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου), χυμό βύσσινο, λικέρ και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ. 2. Προσθέτουμε πάγο και σερβίρουμε.
Εάν επιθυμείτε, διακοσμήστε τα ποτήρια με τριμμένη σοκολάτα και κεράσια. Επίσης μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου πάγο αν θέλετε το ποτό σας να έχει θερμοκρασία δωματίου.
Bon Appetit!
|